Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
15 C
Athens

Είσαι μπακούρης για καιρό; Αυτές είναι οι κορυφαίες ιστοσελίδες γνωριμιών στο ελληνικό ίντερνετ!

Υπάρχει λόγος όταν μια σχέση φτάνει στο τέλος της. Συχνά, σημαίνει πως έφτασε ο καιρός να ξεκινήσεις μια καινούργια, καλύτερη και πιο δυναμική με νέο άνθρωπο.

Τουλάχιστον αυτό πιστεύουν οι ιστοσελίδες γνωριμιών, οι οποίες προσπαθούν συνεχώς να φέρουν ανθρώπους πιο κοντά και να ξεκινήσουν νέες σχέσεις.

Στο εξωτερικό – και πιο συγκεκριμένα στην Αμερική – οι ιστοσελίδες γνωριμιών χρησιμοποιούνται σε καθημερινή βάση από εκατομμύρια ανθρώπους και φαίνεται πως το ίδιο ξεκίνησε να συμβαίνει και στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Από τη μια πλευρά είναι καλό που υπάρχουν αυτού του είδους οι ιστοσελίδες, γιατί φέρνουν δύο ανθρώπους κοντά με πολύ εύκολο τρόπο. Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, αρκετοί θεωρούν πως με αυτόν το τρόπο πεθαίνει το κλασικό dating (ξέρεις, αυτό που γνωρίζεις μια κοπέλα σε μια καφετέρια ή ένα μπαράκι και μιλάτε από κοντά;), αλλά στην πραγματικότητα, είναι στο χέρι σου το πως θα χρησιμοποιήσεις το διαδίκτυο και αν τελικά κλείσεις ένα ραντεβού.

Όπως και να ‘χει, δημιουργήσαμε μια λίστα με τις καλύτερες δωρεάν ιστοσελίδες γνωριμιών (και εφαρμογές) στις οποίες μπορείς να εγγραφείς, να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου και μέσα σε λίγα μόλις λεπτά να ξεκινήσεις την αναζήτηση του άλλου σου μισού.

Σημείωση: Υπάρχουν αρκετές υπηρεσίες εκεί έξω οι οποίες έχουν δημιουργήσει ψεύτικα γυναίκεια προφίλ για να «αυξήσουν» κατά κάποιο τρόπο τους χρήστες τους (για να τα λέμε όλα με ειλικρίνεια, το κάνουν αυτό για να μην βλέπουν οι άνδρες ότι υπάρχουν λιγότερες εγγραμμένες γυναίκες). Για να μην χάσεις το χρόνο σου άδικα, αυτά τα γυναικεία προφίλ μπορείς να τα καταλάβεις πολύ εύκολα. Συχνά, φαίνεται πως είναι Ελληνικά, έχουν φωτογραφίες, στοιχεία και δείχνει ότι είναι συνεχώς online, αλλά τα ονοματεπώνυμα τους είναι ξένα.

Οι καλύτερες ιστοσελίδες γνωριμιών

 

Το Badoo, μια ιστοσελίδα γνωριμιών η οποία είναι διαθέσιμη για το παγκόσμιο κοινό, υποστηρίζει πως έχει περισσότερους από 298 εκατομμύρια χρήστες. Κάνοντας δωρεάν εγγραφή με το e-mail σου ή τον Facebook λογαριασμό σου, μπορείς πολύ εύκολα να αναζητήσεις για γυναίκες ή άνδρες, να ξεκινήσεις συνομιλίες (chat), να μοιραστείς τα ενδιαφέροντα σου με άλλους και, γιατί όχι, να βγεις και ραντεβού.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η οποία ξεκίνησε το 2006 από μια μικρή ομάδα νέων προγραμματιστών και επιχειρηματιών, το Badoo είναι το μεγαλύτερο και ταχύτερα αναπτυσσόμενο κοινωνικό δίκτυο για να γνωρίσεις νέα άτομα σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Χρησιμοποιώντας το Badoo, μπορείς να δεις ποια άτομα βρίσκονται συνδεδεμένα αυτή την στιγμή, να κάνεις αναζήτηση ανάλογα με τα ενδιαφέροντα σου και την τοποθεσία, να δεις τις πληροφορίες και τα ενδιαφέρονται κάθε χρήστη και εν τέλη να συνομιλείς μαζί τους. Είναι αρκετά εύκολο στη χρήση και παρέχει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά μιας καλής ιστοσελίδας γνωριμιών.

BlindChat

 

Από την ονομασία του μπορείς κατευθείαν να καταλάβεις πως έχεις να κάνεις με μια ιστοσελίδα η οποία ασχολείται με τα ραντεβού στα «τυφλά.» Σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ιστοσελίδες γνωριμιών, το BlindChat δεν ζητάει από τους χρήστες του να εγγραφούν, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να ξεκινήσεις να συνομιλείς με άλλα άτομα, είναι να συμπληρώσεις κάποια στοιχεία σου (ηλικία, τοποθεσία και φύλλο ενδιαφέροντος) και είσαι έτοιμος.

Σε γενικές γραμμές, κανένας δεν μπορεί να μάθει ποιος είσαι έως ότου του το πεις εσύ. Με αυτά υπόψιν, η ιστοσελίδα σου επιτρέπει να δεις ποιοι βρίσκονται online και από ποιες περιοχές, αλλά για να συνομιλήσεις θα χρειαστεί να πας premium. Τα πακέτα που προσφέρει αυτήν τη στιγμή η ιστοσελίδα είναι 3.62€ ανά ημέρα, 5€ ανά τρεις ημέρες, 10€ ανά μια εβδομάδα ή 19€ για τριάντα ημέρες εναλλακτικά. Μπορείς να επιλέξεις όποιο πακέτο καλύπτει τις ανάγκες σου.

Parea.gr

 

Το Parea.gr ήταν το πρώτο site γνωριμιών στην Ελλάδα που έφερε το 2000 σε επαφή χιλιάδες χρήστες – ή τουλάχιστον, αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα, η οποία υποστηρίζει πως έχει περισσότερους από 200 χιλιάδες εγγραμμένους χρήστες.

Κάνοντας δωρεάν εγγραφή στην ιστοσελίδα, μπορείς να αναζητήσεις για γυναίκες ή άνδρες, να δεις φωτογραφίες, πληροφορίες, ενδιαφέροντα, ποιοι βρίσκονται online, να ξεκινάς συνομιλίες κ.α.

Αν είσαι άνδρας που ψάχνει γυναίκα, γυναίκα που ψάχνει άνδρα, άνδρας που ψάχνει άνδρα, γυναίκα που ψάχνει γυναίκα, ζευγάρι που ψάχνει άνδρα, ζευγάρι που ψάχνει γυναίκα, ζευγάρι που ψάχνει ζευγάρι … μην ψάχνεις άλλο, μπες στο Parea.gr και ξεκίνα να συνομιλείς.

PerfectDate.gr

 

Το PerfectDate.gr είναι μια ελληνική ιστοσελίδα online γνωριμιών που έχει ως σκοπό να πάρει όλο το βάρος της αναζήτησης πάνω της, βγάζοντας σου αποτελέσματα από άτομα που πιστεύει ότι είναι ιδανικά για εσένα. Το μόνο που ζητάει η ιστοσελίδα από εσένα, είναι να συμπληρώσεις μερικά στοιχεία σου και να ανεβάζεις μερικές καλές φωτογραφίες.

Με τη δωρεάν εγγραφή σου στην ιστοσελίδα, θα έχεις τη δυνατότητα να στείλεις μηνύματα σε άλλα μέλη, να κάνεις αναζήτηση, να δεις φωτογραφίες, να κάνεις βίντεο-τσατ και, φυσικά, να βρεις την αγάπη της ζωής σου.

Zoosk.com

 

Με περισσότερους από 35 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες από παγκόσμιο επίπεδο και 3 εκατομμύρια μηνύματα να στέλνονται σε ημερήσια βάση, το Zoosk είναι σίγουρα μια από τις πιο δημοφιλείς και προτεινόμενες ιστοσελίδες γνωριμιών.

Κατάφερε και κέρδισε τη πρώτη θέση στο Apple App Store ως η νούμερα ένα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη dating εφαρμογή, ενώ οι ειδησεογραφικές ιστοσελίδες λατρεύουν να την προτείνουν στους αναγνώστες τους.

Με το Zoosk μπορείς να βρεις χρήστες από 80 διαφορετικές χώρες, να δεις ποιοι είναι online, να στείλεις μηνύματα και δώρα, να δεις φωτογραφίες, την περιοχή στην οποία βρίσκονται, πόσο ύψος έχουν, πόσα χιλιόμετρα βρίσκονται από το μέρος που είσαι, την ηλικία τους κ.α.
Οι καλύτερες εφαρμογές γνωριμιών

Ενώ μια καλή ιστοσελίδα γνωριμιών πρέπει να διαθέτει και εφαρμογές για τους χρήστες της που χρησιμοποιούν άλλες συσκευές εκτός από τα Desktop PC’s, δεν έχουν όλες αυτό το καλό. Ακόμη όμως κι αν το είχαν, υπάρχουν εφαρμογές εκεί έξω οι οποίες τραβάνε το ενδιαφέρον εκατομμυρίων χρηστών. Αυτές οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες κυρίως από συγκεκριμένες συσκευές και λειτουργικά συστήματα και όχι από το web. Μερικές από τις καλύτερες είναι οι παρακάτω:

Tinder

 

Το Tinder είναι αναμφισβήτητα η πιο δημοφιλής εφαρμογή αυτήν τη στιγμή. Με το Tinder μπορείς να βρεις ανθρώπους από την ίδια περιοχή στην οποία βρίσκεται και με τα ίδια ενδιαφέροντα. Αν σου αρέσει ένα άτομο, σέρνεις με το δάχτυλο σου στα δεξιά, αν δεν σου αρέσει σέρνεις στα αριστερά και εμφανίζεται ο επόμενος χρήστης. Αν ενδιαφερθείς για έναν χρήστη και ενδιαφερθεί και αυτός για εσένα, τότε μπορείς να συνομιλήσεις μαζί του, να του στείλεις και να σου στείλει φωτογραφίες και πολλά ακόμα.

Το Tinder είναι διαθέσιμο για Android και iOS συσκευές. Οι χρήστες των Windows Phones μπορούν να χρησιμοποιήσουν το 6tin ή το Timber που είναι universal εφαρμογές και clients του Tinder. (Προτείνουμε την πρώτη εφαρμογή.)

Περισσότερες εναλλακτικές εφαρμογές:

Bumble – iOS
Tastebuds – iOS
Happn – iOS, Android, Windows Phone
Twindog – iOS, Android
ALIGN – iOS

Προσοχή. Προσοχή. Και πάλι προσοχή.

Θέλει πολύ προσοχή με τις ιστοσελίδες γνωριμιών. Μην δίνεις ποτέ προσωπικές πληροφορίες, όπως το όνοματεπώνυμο, τη διεύθυνση, το νούμερο τηλεφώνου σου ή γενικότερα πληροφορίες που μπορούν να αποκαλύψουν την ταυτότητά σου εάν δεν είσαι σίγουρος για το άτομο με το οποίο συνομιλείς. Επίσης, αν κάποιος ζητάει πολλές προσωπικές πληροφορίες και δεν σταματάει να σου μιλάει ενώ του το ζήτησες, ανέφερε τον στους διαχειριστές της ιστοσελίδας. Εάν αποφασίσεις τελικά να βρεθείς με κάποιο άτομο, ενημέρωσε προηγουμένως ένα κοντινό σου πρόσωπο για την ώρα και το μέρος στο οποίο θα βρεθείς με το ραντεβού σου.


Και στην περίπτωση που δεν βρεις ραντεβού, είσαι ευπρόσδεκτος να επιστρέψεις στο Tsouk για περισσότερα άρθρα. Εμείς θα σε αγαπάμε πάντα!

 

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

ΤΖΟΚΕΡ: Κλήρωση 29-9-2020

Κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ 26/3/2024: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Στην κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ, την Τριτη 26/3/2024 (αριθμός κλήρωσης 2732), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι εξής:
ΤΖΟΚΕΡ: Κλήρωση 26-11-2020

Κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ 24/3/2024: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Στην κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ, την Κυριακή 24/3/2024 (αριθμός κλήρωσης 2731), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι εξής:

Κι όμως αυτή ήταν ερ@τική ζωή των ηρώων του 1821! – Ποιοι ήταν οι...

H μια πλευρά του εθνικού ξεσηκωμού το 1821, αυτή που όλοι διδασκόμαστε στα σχολικά βιβλία, αφορά τις μάχες και τον αγώνα για την ανεξαρτησία...
ΤΖΟΚΕΡ: Κλήρωση 9-2-2020

Κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ 21/3/2024: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Στην κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ, την Πέμπτη 21/3/2024 (αριθμός κλήρωσης 2730), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι εξής:

Μπακαλιάρος για 25η Μαρτίου: Το μυστικό στο τηγάνισμα για να βγει μούρλια

Ως γευστικότατη «λύση ανάγκης» για τις μεγάλες μερίδες πληθυσμού που δεν είχαν πρόσβαση στο φρέσκο ψάρι, ο παστός μπακαλιάρος καθιερώθηκε ως εθνικό/επετειακό φαγητό την...

Τι συνταγή για γλυκό θα σας δώσουμε σήμερα; Τέλεια αρωματική λεμονόπιτα

Άκρως καλοκαιρινό, πολύ γευστικό γλυκό και μια συνταγή για αρωματική λεμονόπιτα που θα σας κάνει να γλύφετε τα δάχτυλα σας. Επειδή το καλοκαίρι δεν είναι μόνο παγωτό και μπορείτε να δοκιμάσετε άλλες...

Κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ 19/3/2024: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Στην κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ, την Τρίτη 19/3/2024 (αριθμός κλήρωσης 2729), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι εξής:

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Κορωνοϊός: Δικογραφίες για 4 ιστοσελίδες και 6 λογαριασμούς σε social media για διασπορά fake news

Δύο δικογραφίες σχηματίστηκαν για τέσσερις ιστοσελίδες και για έξι λογαριασμούς σε social media για...

Έρευνα σε ιστοσελίδες και social που προτρέπουν σε πράξεις κατά της δημόσιας υγείας

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, έδωσε εντολή σήμερα το πρωί στον διευθυντή...

Τούρκοι χάκερ επιτέθηκαν σε τουλάχιστον 100 ελληνικές ιστοσελίδες

Κυβερνοεπίθεση από Τούρκους χάκερ δέχθηκαν ελληνικές ιστοσελίδες, την Τετάρτη. Η ομάδα Ayyildiz Tim, μία από...

Kινδυνεύουν xιλιάδες ιστοσελίδες από χάκερς…

Ερευνητές ανακάλυψαν πρόσφατα ένα νέο τρόπο ο οποίος απενεργοποιεί την προστασία κρυπτογράφησης των ιστοσελίδων, κάτι,...