Κύριε Δρίτσα όποιος διαφωνεί παραιτείται!

0
47
Δρίτσας, επικοινωνία, ΠΑΘ,

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έβαλαν οι διαφοροποιήσεις του υπουργού Ναυτιλίας, Θοδωρή Δρίτσα, λίγες ώρες μετά την υπογραφή της συμφωνίας με την COSCO για την πώληση του ΟΛΠ.

Μιλώντας στο ΜΕΓΚΑ ο κος Δρίτσας, επεσήμανε ότι η διαδικασία δεν τελείωσε καθώς -όπως είπε- “έχουμε μπροστά μας δρόμο μέχρι τη μεταβίβαση των μετοχών τον Ιούνιο”.

“Η πώληση γίνεται για να ικανοποιηθούν οι δανειστές και όχι για την ανάπτυξη του λιμένα” υποστήριξε. Ο υπουργός εξαπέλυσε εξάλλου βολές κατά του ΤΑΙΠΕΔ, λέγοντας ότι λειτουργεί “ως κράτος εν κράτει”.

Η Νέα Δημοκρατία
Σχολιάζοντας το Γραφείο Τύπου της ΝΔ μιλά για κυβέρνηση φαρσοκωμωδία που διαλύει τη χώρα και της ζητά να φύγει. Όπως τονίζει “μετά τον κ. Σπίρτζη, ο Υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας δήλωσε ότι “η πώληση του λιμανιού γίνεται για να ικανοποιηθούν οι δανειστές, όχι για την ανάπτυξη του λιμένα”.

Διαβάστε επίσης:  Η ΝΔ κατηγορεί τον πρωθυπουργό για χειραγώγηση της ελληνικής δικαιοσύνης

Απαντώντας πηγές της κυβέρνησης συνιστούν στην ΝΔ περισσότερη αυτοσυγκράτηση και λιγότερο θεατρινισμό τονίζοντας ότι, “πολιτική της ΝΔ δεν είναι η συμφωνία για το λιμάνι και μάλιστα με τους συγκεκριμένους όρους. Πολιτική της ΝΔ είναι αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν με την Siemens”.