Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
21.4 C
Athens

Λαμία: Η παιδοψυχίατρος πάλεψε με τον δολοφόνο της και δέχτηκε πάνω από 15 μαχαιριές

Την ώρα που οι δικοί της άνθρωποι και πλήθος κόσμου έλεγαν το τελευταίο αντίο στη Θώμη Κουμπούρα, ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της ανέβαινε τα σκαλιά του αστυνομικού μεγάρου στη Λαμία και αυτή την ώρα ανακρίνεται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας.

Για άγρια δολοφονία και φονικά χτυπήματα που δείχνουν μίσος και πάθος, μίλησε ο ιατροδικαστής Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας που εξέτασε τη σορό της άτυχης παιδοψυχιάτρου.

Τα ηλεκτρονικά ίχνη του υπόπτου είχαν εντοπιστεί το πρωί στο Κρίκελλο Ευρυτανίας καθώς ο ίδιος στο προφίλ του στο Facebook έχει γράψει διάφορες ασυναρτησίες και είχε ανεβάσει και βίντεο υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος και ότι του έχουν στήσει πλεκτάνη.

Πάλεψε με τον δολοφόνο

Ο ιατροδικαστής έκανε λόγο για ευρήματα που δείχνουν ότι η 45χρονη αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δολοφόνο της. Είπε επίσης ότι δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι (πάνω από 15), εκ των οποίων τα 4 από αυτά θα μπορούσε να ήταν θανατηφόρα.

Στα νύχια και σε άλλα σημεία του σώματος υπάρχουν ευρήματα που εργαστηριακά μπορούν να αποδείξουν ποιος είναι ο δολοφόνος, είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος ιατροδικαστής.

Επίσης σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αστυνομικοί έχουν παρά πολλά στοιχεία στη διάθεσή τους τα οποία είναι άκρως επιβαρυντικά για τον 39χρονο φίλο της παιδοψυχιάτρου που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη το πρωί της Τετάρτης μέσα στο σπίτι της.

Το ζητούμενο τώρα είναι αν θα ομολογήσει ότι αυτός είναι ο δολοφόνος ή εάν θα συνεχίζει να υποστηρίζει τα όσα έχει γράψει στο Facebook, ότι δηλαδή είναι αθώος και του έχουν στήσει πλεκτάνη.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας άσχετα με το αν θα υπάρξει ομολογία ή όχι, θέλουν να «δέσουν» την υπόθεση όσο καλύτερα γίνεται με όλα τα στοιχεία, εργαστηριακά και άλλα, που έχουν στη διάθεσή τους.

Ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα ήταν στέλεχος στον πολιτικό φορέα Ελλήνων Συνέλευσης του Αρτέμη Σώρρα και φέρεται να είχε μυήσει στην οργάνωση και τη Θώμη. Όπως ο ίδιος υποστηρίζει, το μοιραίο βράδυ πήγε στο σπίτι της για να ζητήσει τη βοήθειά της, αφού κάποιοι του είχαν στήσει παγίδα.

Φυσικά μέχρι να αποφασίσει η δικαιοσύνη υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας για οποιονδήποτε ύποπτο ή κατηγορούμενο.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυξημένη προσέλευση ασθενών με αναπνευστικά προβλήματα στα νοσοκομεία

Αυξημένη προσέλευση ασθενών με αναπνευστικά προβλήματα στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών στα νοσοκομεία της χώρας, παρατηρείται τις τελευταίες ώρες λόγω της αυξημένης συγκέντρωσης αφρικανικής σκόνης. Τα...

Ρέντης: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στη δικογραφία – Ανατριχίλα από τις δολοφονικές επιθέσεις

Ανατριχίλα προκαλούν οι νέοι διάλογοι οπαδών, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, και όπως λένε αξιωματικοί της ΕΛΑΣ σκοπός τους ήταν να σκοτώσουν αστυνομικό. Οργανωμένο...
Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία από τη Δευτέρα

Πάσχα: Αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές – Πότε κλείνουν τα σχολεία

Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τις γιορτές του Πάσχα, με το τελευταίο κουδούνι για τους μαθητές και τις μαθήτριες να χτυπά την Παρασκευή (26/4). Η...

Ρέντη – Δολοφονία Λυγγερίδη: Σήμερα στον Εισαγγελέα οι 64 συλληφθέντες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού των ΜΑΤ στου Ρέντη με τις Αρχές να εκτιμούν...

Η πιο ακριβη χωρα στην ΕΥΡΩΠΗ η ΕΛΛΑΔΑ…Τα τρόφιμα που αυξάνονται περισσότερο στην Ελλάδα...

Παρά τη σύγκλιση με την Ευρωζώνη στις περισσότερες κατηγορίες, στην Ελλάδα ο πληθωρισμός τροφίμων εξακολουθεί να τρέχει ταχύτερα από κάθε άλλη χώρα της Ευρωζώνης. Για την ακρίβεια...

Η Φωτογραφία της ημέρας

Στα ζαφειρένια νερά της παραλίας Γάλα στα Κουφονήσια 23 Απριλίου 2024

Σαν σήμερα 23 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1516: Υιοθετείται από τους γερμανούς ζυθοποιούς ο Νόμος για την καθαρότητα της μπύρας...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Μητσοτάκης στα εγκαίνια του τμήματος Λαμία-Καλαμπάκα του Ε65: Δρομολογούνται και άλλα μεγάλα έργα

Τα εγκαίνια του αυτοκινητοδρόμου Ε65 πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Τρίτης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο...

Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδας Ε65: Σήμερα ο Μητσοτάκης στα εγκαίνια του τμήματος Λαμία – Καλαμπάκα

Σήμερα στις 10 π.μ θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση για την...

Λαμία– Παναθηναϊκός 0-5 : Έκανε… βόλτα στη Φθιώτιδα

Με πρωταγωνιστές τους Ιωαννίδη και Μπακασέτα ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα με σκορ 5-0 της...

Με “μαγικό” Μπερνάρ, ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Λαμία με ανατροπή

Με τον Μπερνάρ Ντουάρτε να κάνει για άλλη μία φορά εντυπωσιακά πράγματα πάνω στο...