Λάρισα: Στους -7 βαθμούς το θερμόμετρο – Σε εγρήγορση ο δήμος (φώτο)

58
κακοκαρία, Σιβηρία, χιόνια, Αθήνα,

Το χιόνι έχει καλύψει πλήρως ακόμα και τους κεντρικούς δρόμους της πόλης ξεπερνώντας σε ορισμένα σημεία τα 20 εκατοστά.

Η μετακίνηση είναι πολύ δύσκολη, ενώ έχουν διακοπεί όλα τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ προς όλες τις κατευθύνσεις, εκτός από εκείνα που πραγματοποιούν δρομολόγια Λάρισα-Αθήνα και Κοζάνη.

Στους -7 βαθμούς έχει κατρακυλήσει το θερμόμετρο στη Λάρισα με τη σφοδρή χιονόπτωση που ξεκίνησε τα ξημερώματα να συνεχίζεται μέχρι και τώρα.

O δήμος της Λάρισας βρίσκεται σε συναγερμό. Αναφέρει πως η πόλη και ολόκληρη η Θεσσαλία είναι στο επίκεντρο ενός ισχυρού κύματος κακοκαιρίας, η Λάρισα αυτές τις μέρες και ειδικά σήμερα, βιώνει έναν «ιστορικό χιονιά», και γι αυτό καλούνται οι πολίτες να συνεργαστούν με τις αρμόδιες Αρχές και να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Διαβάστε επίσης:  Φτάνει στην Αθήνα ο Ερντογάν - Απροσπέλαστο το κέντρο

Λάρισα, θερμόμετρο, μείον επτά,

Αρκετοί οδηγοί χρησιμοποιούν αντιολισθητικές αλυσίδες και μέσα στη πόλη, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία η κίνηση των οχημάτων σε όλο το επαρχιακό δίκτυο Ελασσόνας, Αγιάς και Φαρσάλων πραγματοποιείται απαραίτητα με την χρήση αλυσίδων.

Λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας και της πυκνής χιονόπτωσης, που δυσχεραίνουν τις μετακινήσεις και γενικότερα τη λειτουργία της αγοράς το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προτείνει τα εμπορικά καταστήματα να παραμείνουν κλειστά σήμερα το απόγευμα.

Λάρισα, θερμόμετρο, μείον επτά,