Μακρόν… Ο χρήσιμος ηλίθιος στον κατάλληλο ρόλο!

20

 

Όταν γράφαμε για τον εντελώς κενό περιεχομένου Μακρόν, τον τύπο που έγινε πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας από το πουθενά, τον τύπο με ένα κόμμα με πρόγραμμα Θεσ/κης και ένα σωρό γενικότητες και αρλούμπες, χωρίς καλά καλά συνεργάτες,πολλοί μας κοίταγαν …λοξά!

Ο τύπος βγήκε με τρομερή στήριξη των ΜΜΕ, γιατί απλά η ΕΕ είχε ανάγκη από έναν αχυράνθρωπο που δεν θα θέσει σε αμφισβήτηση την πορεία της προς την κατάλυση των εθνών και την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας σε υπερεθνικά λόμπι.

Τα δύο πρώτα φαβορί είχαν ήδη θέσει ξεκάθαρα ότι θα αμφισβητήσουν ευρωπαϊκές συνθήκες. Και είναι άλλο να αμφισβητεί ευρωπαϊκή συνθήκη η Γαλλία και άλλο η Ψωροκώσταινα.

Κάπου εκεί λοιπόν θυμήθηκαν 828 σκάνδαλα για τον Φιγιόν, κυνήγησαν με μηνύσεις την Λεπέν και ξέθαψαν τον πρόθυμο ηλίθιο να παίξει τον ρόλο του. Του έφτιαξαν το προφίλ, τί ωραία που τα είπε, τί ωραία που θα τα κάνει και τον έβγαλαν.

Διαβάστε επίσης:  Κρουαζιέρα Τσίπρα στη Θάλασσα των Νεκρών

4 μήνες μετά την εκλογή του ο Μακρόν έχει μόλις 40% δημοτικότητα (από 62%). Την μικρότερη δημοτικότητα που είχε ποτέ Γάλλος πρόεδρος και την μεγαλύτερη πτώση σε διάστημα 4 μηνών.

Ο Γάλλος Πρόεδρος Μακρόν με την …νταντά του

Και ακόμη δεν έχει κάνει τίποτα. Και προφανώς ούτε πρόκειται. Τα επόμενα πέντε χρόνια θα κυλήσουν με τον Μακρόν και την συμβία του να κάνουν τις διακοπές τους στα Ηλύσια Πεδία. Δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τίποτα, αφού τας Βρυξέλλας έχουν αναλάβει τα πάντα ΚΑΙ στην Γαλλία.

Ας πρόσεχαν!

πηγη: gianniotis