Μαξίμου: Ο δήμαρχος Καισαριανής εξυπηρετεί την επιλογή του ΚΚΕ να δημιουργήσει εντυπώσεις

19
Τα προαπαιτούμενα της γ΄αξιολόγησης σε σύσκεψη στου Μαξίμου

«Η απόδοση του σκοπευτηρίου στο δήμο είναι μια ιστορική δικαίωση που ανήκει σε όλο τον δημοκρατικό κόσμο» τονίζει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού σε ανακοίνωσή του με αφορμή την επιστολή που απέστειλε στην κυβέρνηση ο δήμαρχος Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος, με την οποία γνωστοποιεί την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να μη συνδιοργανώσει μαζί με την κυβέρνηση την εκδήλωση για το Σκοπευτήριο Καισαριανής.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «ο δήμαρχος Καισαριανής ο οποίος πρόσκειται στο ΚΚΕ και οι άλλες δημοτικές παρατάξεις, συνεργάστηκαν στενά με την κυβέρνηση για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία παραχώρησης του Σκοπευτηρίου».

«Το ΚΚΕ άλλωστε υπερψήφισε τη ρύθμιση», συνεχίζει η ανακοίνωση του Μαξίμου προσθέτοντας: «Ο δήμαρχος απλώς εξυπηρετεί την επιλογή του ΚΚΕ να δημιουργήσει εντυπώσεις, τις οποίες ο ιστορικός του μέλλοντος δε θα θυμάται».

Διαβάστε επίσης:  Ζουράρις: Αριστοφανικό ανέκδοτο οι δηλώσεις μου - Προσωπική επιλογή η παραίτηση

Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση που διοργανώνεται σήμερα Κυριακή από τον Πανελλαδικό Σύνδεσμο Αγωνιστών Εαμικής Εθνικής Αντίστασης και αφορά την απόδοση του χώρου στον δήμο και τους πολίτες της Καισαριανής αναμένεται να μιλήσει ο Αλ. Τσίπρας.