Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.5 C
Athens

Νέα στοιχεία για τον φόνο της Δώρας Ζέμπερη

«Το θύμα ήταν σε πρηνή θέση, κανονικά ντυμένο, με διαμήκη τομή 15 εκατοστά στην αριστερή κοιλιακή χώρα, τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στο κεφάλι και στην πρόσθια και οπίσθια επιφάνεια του κορμού» .

Η συγκεκριμένη γνωμάτευση περιέχεται σε άγνωστο τμήμα της δικογραφίας της υπόθεσης που δημοσιεύει η εφημερίδα “Το Βήμα”.

Στον δικαστικό φάκελο αναδεικνύονται ακόμη μερικά νέα ενδιαφέροντα στοιχεία: Αρχικά, ότι στον τόπο της επίθεσης βρέθηκαν αποτυπώματα αγνώστων ατόμων που δεν σχετίζονται ούτε με τον δράστη της δολοφονίας, αλλά και ούτε με άτομα που βρέθηκαν αργότερα στο ίδιο σημείο, μετά την ανακάλυψη του άψυχου σώματος της εφοριακού.

Η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει σαφή ένδειξη για εμπλοκή δεύτερου ατόμου στην επίθεση εναντίον της Ζέμπερη, όμως εξετάζει περαιτέρω αυτά τα δεδομένα.

Αποτυπώματα, που προκάλεσαν ερωτηματικά, βρέθηκαν και στο κινητό της άτυχης εφοριακού, όμως διαπιστώθηκε ότι ανήκαν σε άτομο ασιατικής καταγωγής που φέρεται να το άγγιξε προ της πώλησής του στο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας.

Ακόμη, στον δικαστικό φάκελο περιέχεται κατάθεση της διευθύντριας της ΔΟΥ Πειραιά όπου εργαζόταν το θύμα της δολοφονικής επίθεσης.

Η προϊσταμένη της Δώρας Ζέμπερη κατέθεσε ότι της είχε τηλεφωνήσει άτομο και της δήλωσε ότι εκείνος ήταν ο δράστης της δολοφονίας. Όμως αργότερα διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο άτομο είναι κατά επανάληψη “φαρσέρ”.

Ακόμη, ο 58χρονος εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης μίας μαύρης BMW (σ.σ. πιθανόν την είχε αποκτήσει από την περίοδο που έκανε διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών) όπου υπήρξε εξονυχιστικός έλεγχος της ΕΛ.ΑΣ για την συγκέντρωση περαιτέρω στοιχείων για τη δράση του.

Επιπλέον, ζητούμενο είναι για τους ερευνητές της υπόθεσης γιατί εξαφανίσθηκε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στην οδό Τανάγρας στο Γαλάτσι που φιλοξενούσε τον δολοφόνο.

Τέλος, από την δικογραφία της υπόθεσης επιβεβαιώνεται ότι η ΕΛ.ΑΣ έφθασε στο κατάστημα που είχε πουληθεί το κινητό του δράστη από την ειδική φορητή συσκευή που χρησιμοποιείται κυρίως από την ΕΥΠ και την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για τον εντοπισμό κινητών που βρίσκονται σε λειτουργία.

Η ΕΛ.ΑΣ από την άρση απορρήτου γνώριζε την νέα κάρτα SIM, άρα και τον νέο αριθμό κινητού με το οποίο λειτουργούσε η συσκευή, με γνωστό κωδικό IMEI, που είχε κλαπεί από την άτυχη εφοριακό.

Η ΕΛ.ΑΣ βρήκε έτσι το κατάστημα που εξέπεμπε το κινητό. Για αυτό τον λόγο οι αλλοδαποί ιδιοκτήτες και υπάλληλοι του καταστήματος αναφέρουν στις καταθέσεις τους ότι “μόλις οι αστυνομικοί μας ζήτησαν το λευκό smartphone της Δώρας Ζέμπερη, εκείνη την ώρα χτύπησε η συγκεκριμένη συσκευή. Καθότι οι αστυνομικοί ήξεραν ήδη τον νέο αριθμό της και ήταν αυτοί που καλούσαν.

Πηγή πληροφοριών: εφημερίδα Το Βήμα

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Βενζινοπώλες Αττικής: Γιατί αυξάνεται η τιμή των καυσίμων – Τι να προσέχουν οι οδηγοί

Την άνοδο της τιμής των καυσίμων και την αποδυνάμωση του κλάδου στην Βόρεια Ελλάδα, εξηγεί η πρόεδρος βενζινοπωλών Αττικής, η Μαρία Ζάγκα. Ειδικότερα η Μαρία...

Θα γκρινιάξουν γονείς και μαθητές: Η αλλαγή που έρχεται στα σχολεία έπρεπε να είχε...

Η εγκύκλιος υπάρχει, τώρα αυστηροποιούνται οι ποινές μπας και εφαρμοστεί στην πράξη Υπάρχει κάτι το εγγενώς σημαντικό όταν μιλάμε για τα παιδιά που πάνε σήμερα...
Ο Παππάς …έφυγε για το διάστημα!

Μετά το μπάχαλο άλλαξε άποψη ο Παππάς: Δεν υπήρξε προσυνεννόηση, λέει τώρα

Κάτω από το βάρος των δυσμενών εντυπώσεων και του χάους που επικρατεί στην αντιπολίτευση ο Νίκος Παππάς προσπάθησε να ανασκευάσει όσα αποκάλυψε στο Action...

Η αληθινή νηστεία

Κάθε φάρμακο, για να έχει καλά αποτελέσματα, πρέπει να χρησιμοποιείται σωστά· έτσι και η νηστεία. Η νηστεία δεν είναι ανεξάρτητη αρετή, αλλά έχει αξία αν...

Καιρός: Νέα «εισβολή» αφρικανικής σκόνης από Δευτέρα

Η αφρικανική σκόνη θα «ξαναθυμηθεί» τη χώρα μας από την Κυριακή έπειτα από ένα σύντομο ενδιάμεσο διάλειμμα. Ο καιρός αναμένεται να «καθαρίσει» σταδιακά σήμερα,...

Πρόταση δυσπιστίας – Καραμανλής: Δεν κρύφτηκα και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική...

Με συνεχείς αψιμαχίες που ανεβάζουν στα ύψη τον κοινοβουλευτικό υδράργυρο, συνεχίζεται στη Βουλή, η συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση για το δυστύχημα...

Τέμπη: Με εξώδικο τους στον ΟΣΕ οι μηχανοδηγοί ζητούν απαντήσεις για τη διαρροή του...

Εξώδικο προς τη διοίκηση του ΟΣΕ απέστειλε η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ), η οποία εκπροσωπεί τους μηχανοδηγούς, για την υπόθεση των ηχητικών με...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ηλεία – φονικό: Νεκρός πατέρας 4 παιδιών

Σε σοκ η οικογένεια και οι κάτοικοι του χωριού Αγία Τριάδα Ηλείας από την...

Δώρα Ζέμπερη: Δύο φορές ισόβια στον δολοφόνο της

Με την ανώτερη ποινή, όπως και πρωτοδίκως τιμώρησαν οι δικαστές του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου...

Δολοφονία Ζέμπερη: Απολύτως βέβαιη για την ενοχή του κατηγορουμένου η εισαγγελέας

Την απόλυτη βεβαιότητα της ότι ο κατηγορούμενος, είναι ο δράστης της δολοφονίας της εφοριακού...

Ανδραβίδα: Ο 60χρονος δεν ομολόγησε τον φόνο των 2 παιδιών

Ως ένα ιδιαίτερα ειδεχθές έγκλημα χαρακτήρισε την τετραπλή ανθρωποκτονία στην Ανδραβίδα της Ηλείας ο...