Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
18 C
Athens

Ο ΑΡΝΟΣ συνεργάζεται με τη CYPHER LEARNING – Αναβαθμίζεται η online εκπαίδευση στην Ελλάδα

Η ARNOS Online Education, ο μεγαλύτερος οργανισμός e-learning – online εκπαίδευσης – στην Ελλάδα, ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τη CYPHER LEARNING, μια εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο των Η.Π.Α. που ειδικεύεται στις ψηφιακές πλατφόρμες e-learning.

Η CYPHER LEARNING είναι μια εταιρεία με εμπειρία στην online εκπαίδευση που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε δάσκαλο, εκπαιδευτικό οργανισμό και εταιρεία να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες που προσφέρει ποιοτικά και με οικονομική αποδοτικότητα, να μπει στην εποχή τους σύγχρονους τρόπους μάθησης και να εφαρμόσει τις μεθόδους της flipped classroom και του blended learning.

Ο CEO της CYPHER LEARNING, κ. Γκράχαμ Γκλας, δάσκαλος, επιχειρηματίας και ειδικός στην τεχνολογία οραματίστηκε την ανάπτυξη μιας ψηφιακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας με:

  • κατανόηση για τις διδακτικές ανάγκες & προτεραιότητες των δασκάλων,
  • ενσωμάτωση πρακτικών των social media στην εκπαίδευση για τους μαθητές,
  • συμβολή των γονέων στην πρόοδο των παιδιών τους.

Το NEO LMS είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη και βραβευμένη ψηφιακή πλατφόρμα (Learning Management System) για τη διαχείριση της online μάθησης που χρησιμοποιείται από περισσότερους από 20.000 εκπαιδευτικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο. Την υποστήριξη της online μάθησης που προσφέρει το NEO LMS θα έχει ο ΑΡΝΟΣ που έχει αποκλειστικά δικαιώματα μεταπώλησης της πλατφόρμας, ώστε να καλύπτει τις εκπαιδευτικές ανάγκες κάθε ελληνικού εκπαιδευτικού οργανισμού!

Ο ΑΡΝΟΣ προχώρησε σε αυτή τη συνεργασία γιατί:

  • τα προϊόντα της CYPHER LEARNING προσφέρουν πληρότητα ως προς την ποιότητα και την τεχνολογία
  • η CYPHER LEARNING είναι μια εταιρεία που διακατέχεται από πνεύμα συνεργασίας και συνεχώς εξελίσσει τις πλατφόρμες της με νέες τεχνολογίες και νέα χαρακτηριστικά
  • η φιλοσοφία του ΑΡΝΟΣ για μια ανοιχτή και χωρίς όρια εκπαίδευση σε ένα πλαίσιο κοινωνικής δικτύωσης συμβαδίζει με τη φιλοσοφία της CYPHER LEARNING

Μετά την ενσωμάτωση των εκπαιδευτικών υπηρεσιών του ΑΡΝΟΣ στην πλατφόρμα της CYPHER LEARNING, ο ΑΡΝΟΣ επιδιώκει να προσφέρει δυνατότητες επαγγελματικής ανέλιξης  στη χώρα μας σε δασκάλους, εκπαιδευτικούς οργανισμούς και εταιρείες σύμφωνα με τις νέες τεχνολογικές και παιδαγωγικές προσεγγίσεις. Ο ΑΡΝΟΣ θα σταθεί δίπλα στον δάσκαλο, το σχολείο και τον εκπαιδευτικό οργανισμό που επιθυμεί να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του και να προσφέρει τη χαρά της μάθησης με σύγχρονα εργαλεία και μεθόδους.

Ο CEO της CYPHER LEARNING, κ. Γκράχαμ Γκλας, δήλωσε: «Πιστεύουμε ότι η συνεργασία μεταξύ της CYPHER LEARNING και του ΑΡΝΟΣ θα βοηθήσει και τις δυο εταιρείες να επεκταθούν περαιτέρω παρέχοντας πλήρεις υπηρεσίες online μάθησης σε όλους τους οργανισμούς στην Ελλάδα.»

ιδρυτής, CEO, ΑΡΝΟΣ, Ιωάννης Κρόκος,Ο ιδρυτής και CEO του ΑΡΝΟΣ, κ. Ιωάννης Κρόκος, δήλωσε: «Πιστεύω ότι η συνεργασία με τη CYPHER LEARNING, μετά την αναγνώρισή μας στην Ευρώπη κατά την Online Educa Berlin2015, πολλαπλασιάζει τις προοπτικές μας και μας επιτρέπει να λειτουργούμε με εξωστρέφεια.»

Από 1-5 Ιουνίου 2016, μετά από πρόσκληση του ΑΡΝΟΣ, ο υπεύθυνος του τμήματος Επαγγελματικής Ανάπτυξης της CYPHER LEARNING, κ. Tudor Babtan, επισκέφθηκε την Αθήνα.

Ο κ. Babtan γνώρισε από κοντά το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας ΑΡΝΟΣ, από τους καθηγητές μέχρι τους διαχειριστές και είδε τη διαχείριση της πλατφόρμας στην πράξη! Ενθουσιάστηκε με τις ικανότητες της ομάδας και, από κοινού με τον κ. Κρόκο, υπέγραψαν το συμβόλαιο συνεργασίας με έναν κοινό σκοπό: τη δημιουργία εκπαιδευτικών υπηρεσιών για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Το πρώτο αποτέλεσμα της συνεργασίας είναι η δημιουργία και ανάπτυξη της Open Teachers’ Community στο teachers.arnos.gr, ένα portal ειδικά σχεδιασμένο για την ανάπτυξη μιας Επαγγελματικής Εκπαιδευτικής Κοινότητας (Professional Learning Community) με ένα ευρύ φάσμα SPOCs για τους δασκάλους.

Η CYPHER LEARNING είναι μια εταιρεία e-learning με έδρα το Σαν Φρανσίσκο που έχει ως στόχο της την προώθηση της καλύτερης μαθησιακής και διδακτικής εμπειρίας σε σχολεία, πανεπιστήμια και επιχειρήσεις ανά τον κόσμο μέσα από τις εκπαιδευτικές της πλατφόρμες.

Η CYPHER LEARNING έχει δυο προϊόντα: το NEO, ένα LMS για σχολεία και πανεπιστήμια, και το MATRIX, ένα LMS για επιχειρήσεις.

Η ARNOS Online Education είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός e-learning στην Ελλάδα, με μια δυναμική εμπειρία περισσοτέρων των 30 ετών στην ελληνική αγορά και με πανευρωπαϊκή αναγνώριση.

Ο ΑΡΝΟΣ προσφέρει περισσότερα από 60.000 video-tutorials για περισσότερα από 550 διαδικτυακά μαθήματα από το Δημοτικό μέχρι το Πανεπιστήμιο.   

 

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες που σχολάνε οι μαθητές – Δημοσιεύτηκε ΦΕΚ

Σε ΦΕΚ δημοσιεύθηκε η απόφαση της υφυπουργού Παιδείας, Ζέττας Μακρή, σχετικά με τις ώρες αποχώρησης των μαθητών – μαθητριών από τα ολοήμερα Δημοτικά σχολεία...
self test

Sports pass: Έρχεται voucher 300 ευρώ για μαθητές Γυμνασίου

Την παροχή ενός voucher για μαθητές της Α’ Γυμνασίου, ύψους 300 ευρώ, που θα ονομάζεται sports pass ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Το νέο πρόγραμμα σκοπεύει...

Κυριάκος Πιερρακάκης για μη κρατικά πανεπιστήμια: Από τον Σεπτέμβριο του 2025 οι αιτήσεις των...

Το νομοσχέδιο με τίτλο «Ενίσχυση Δημοσίου Πανεπιστημίου– Πλαίσιο λειτουργίας μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων» παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης. Η ίδρυσή...

Ν. Αλιβιζάτος: Συνταγματικά ορθή η ίδρυση και λειτουργία ΜΗ κρατικών ΑΕΙ

Τις απόψεις του για τα μη κρατικά πανεπιστήμια, αλλά και για το νομοσχέδιο που αφορά το γάμο στα ομόφυλα ζευγάρια εξέφρασε στο Πρώτο Πρόγραμμα...

Υπ. Παιδείας: Προσλήψεις 904 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης – Δείτε τους πίνακες

Προσλήψεις 904 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση καθώς και στη Γενική Εκπαίδευση, ως προσωρινών αναπληρωτών, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου...

Ψηφιακά οι εξετάσεις στα Πανεπιστήμια

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της συνοδού των πρυτάνεων. Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε σε καλό κλίμα και οι πρυτάνεις συμφώνησαν να γίνουν ψηφιακά οι εξετάσεις για...

Υπ. Παιδείας: 521 προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάμιας εκπαίδευσης

Την πρόσληψη 521 προσωρινών αναπληρωτών για το διδακτικό έτος 2023-2024 ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Ειδικότερα, βάσει της αριθμ. 146661/Ε1/20-12-2023 (ΑΔΑ: 69ΕΣ46ΝΚΠΔ-ΟΒΠ) Ειδικής Προκήρυξης κάλυψης λειτουργικών...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Αγία Γαβριηλία: Η δύναμη της Παράκλησης και η ανάθεση όλων στον Θεό

Μια άλλη κυρία, η κυρία Κ., περιγράφει πώς έμαθε με τη βοήθεια της γερόντισσας,...

Δημήτρης Κόκοτας: «Περιμένουμε τα επόμενα 24ωρα να δούμε την εξέλιξη», λέει η Ματίνα Παγώνη

Στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» νοσηλεύεται, έπειτα από έμφραγμα που υπέστη, ο Δημήτρης Κόκοτας, ο οποίος...

Σαν σήμερα 29 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1430: Οι δυνάμεις...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα;

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο δεν γιορτάζει κάποιο γνωστό...