Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
19.9 C
Athens

Ο καιρός σήμερα 18/1/2017

Τοπικές βροχές και καταιγίδες που πιθανόν να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θαλάσσια και παραθαλάσσια.

Παράλληλα οι μετεωρολόγοι αναμένουν χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά, στα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θράκης και πρόσκαιρα της Θεσσαλίας και της κεντρικής στέρεας. τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στο βόρειο αιγαίο ανατολικοί βορειοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα βρεθεί σε πτώση από το απόγευμα και από τα βόρεια. παγετός κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις βραδινές ώρες.

Αττική

Νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές κυρίως από τις βραδινές ώρες αναμένουν για σήμερα οι μετεωρολόγοι.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία 5 με 6 μποφόρ, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Ο καιρός θα εμφανίσει νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα παραθαλάσσια και χιονιά στα ορεινά – ημιορεινά, με τα φαινόμενα να εκδηλώνονται κυρίως από το απόγευμα θα είναι έντονα και από το βράδυ θα εκδηλωθούν χιονοπτώσεις και στην πόλη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά ανατολικοί 5 με 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα από 02 έως 06 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Στη δυτική Μακεδονία νεφώσεις με χιονοπτώσεις. στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες στα παραθαλάσσια και χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά και βαθμιαία και σε πεδινές περιοχές. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα κυρίως από το μεσημέρι.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -03 έως 05 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Ο καιρός θα εμφανίσει νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.

Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές στα ορεινά – ημιορεινά και βαθμιαία σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς, καθώς και στα ορεινά της Πελοποννήσου, αναμένουν οι μετεωρολόγοι.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Ο καιρός θα εμφανίσει νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια στα ορεινά – ημιορεινά της Θεσσαλίας και στα ορεινά των υπολοίπων περιοχών και βαθμιαία και σε περιοχές της Θεσσαλίας και της κεντρικής στέρεας με χαμηλότερο υψόμετρο αναμένουν οι μετεωρολόγοι. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα κυρίως από τις απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία ανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία 5 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία από 02 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία από 00 (μηδέν) έως 06 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Ο καιρός θα εμφανίσει λίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες κυρίως στα δυτικά και βόρεια, οπού είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Λίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια αναμένουν οι μετεωρολόγοι. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ. Στα νοτιά νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ρέντη – Δολοφονία Λυγγερίδη: Σήμερα στον Εισαγγελέα οι 64 συλληφθέντες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού των ΜΑΤ στου Ρέντη με τις Αρχές να εκτιμούν...

Η πιο ακριβη χωρα στην ΕΥΡΩΠΗ η ΕΛΛΑΔΑ…Τα τρόφιμα που αυξάνονται περισσότερο στην Ελλάδα...

Παρά τη σύγκλιση με την Ευρωζώνη στις περισσότερες κατηγορίες, στην Ελλάδα ο πληθωρισμός τροφίμων εξακολουθεί να τρέχει ταχύτερα από κάθε άλλη χώρα της Ευρωζώνης. Για την ακρίβεια...

Η Φωτογραφία της ημέρας

Στα ζαφειρένια νερά της παραλίας Γάλα στα Κουφονήσια 23 Απριλίου 2024

Σαν σήμερα 23 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1516: Υιοθετείται από τους γερμανούς ζυθοποιούς ο Νόμος για την καθαρότητα της μπύρας...

Χανιά: Μεγάλη φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο της Σούδας – Εκκενώθηκαν σπίτια και παιδικός σταθμός

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στα Χανιά και συγκεκριμένα στον κόμβο που οδηγεί προς τον Ναύσταθμο στην περιοχή της Σούδας. Η κινητοποίηση της Πυροσβεστική Υπηρεσίας είναι...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;

Τρίτη 23 Απριλίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο δεν γιορτάζει κάποιο γνωστό όνομα. Ωστόσο, η Ορθόδοξη εκκλησία τιμά τη μνήμη των Μαρτύρων Ανατολίου...

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες με θυελλώδεις ανέμους τύπου Foehn και αφρικάνικη σκόνη

Με θυελλώδεις ανέμους, αρκετές λασποβροχές και με αισθητή την παρουσία της σαχαριανής σκόνης στην ατμόσφαιρα σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα θα κυλήσει σήμερα Τρίτη,...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα 23 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1516: Υιοθετείται από...

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες με θυελλώδεις ανέμους τύπου Foehn και αφρικάνικη σκόνη

Με θυελλώδεις ανέμους, αρκετές λασποβροχές και με αισθητή την παρουσία της σαχαριανής σκόνης στην...

Σαν σήμερα 21 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα στις...

Άστατος ο καιρός: Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα Κυριακή 21 Απριλίου. Αναμένονται τοπικές βροχές στο βόρειο...