Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.8 C
Athens

Ο ΠΑΟ έχασε 1-0 από την Κέρκυρα

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από την Κέρκυρα εκτός έδρας και παραμένει χωρίς βαθμούς μετά την 3η αγωνιστική της Σουπερλίγκας, μόνος τελευταίος στην γενική κατάταξη.

Οι «πράσινοι» για μια ακόμα φορά δεν ήταν καλοί, βρέθηκαν να χάνουν από νωρίς με πέναλτι του Επσταϊν στο 18’, έχασαν κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αλλά στη συνέχεια δεν κατάφεραν να αλλάξουν την εικόνα τους.

Οι γηπεδούχοι με συμπαγή άμυνα και όλους τους παίκτες πίσω από το κέντρο, κατάφεραν να εξουδετερώσουν τα ατού των «πρασίνων» και να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

8′ Καλή στιγμή για την Κέρκυρα. Σουτ στην κίνηση από τον Επστάιν, σχεδόν από το σημείο του πέναλτι, έφυγε ψηλά η μπάλα.

18′ Χέρι από τον Κουτρουμπή μέσα στην μεγάλη περιοχή και πέναλτι για την Κέρκυρα. Εκτελεστής ο Επστάιν, που κάνει το 1-0.

20′ Σέντρα από δεξιά του Παυλίδη, κεφαλιά ο Γκόμες, που έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

32′ Σουτ του Τσάβες μέσα από την περιοχή, ο Χίλιεμαρκ κάνει προβολή, αποκρούει ο Γιαννακόπουλος και ο Λουντ με νέο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ.

53′ Ο Επστάιν βρέθηκε απέναντι στον Βλαχοδήμο σε πλεονεκτική θέση, πλάσαρε, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού απέκρουσε.

80′ Σέντρα του Αλτμαν από αριστερά κεφαλιά του Καμπέσας από πάρα πολύ καλή θέση και η μπάλα άουτ.

86′ O Καμπέσας βρέθηκε μέσα στην περιοχή σούταρε, αλλά ο Σοϊλέδης τον μάρκαρε δυνατά. Διαμαρτύρονται για πέναλτι οι «πράσινοι».

Οι συνθέσεις:

ΚΕΡΚΥΡΑ (Α. Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σοϊλέδης, Μπαλάφας (86’ Ζορμπάς), Σιόντης, Γκόμες, Ντουαλά, Επστάιν (79’ Κόντος), Παμλίδης (69’ Αρτυματάς).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος (67’ Μολίνς), Χουλτ, Λουντ, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Μουνιέ (61’ Καμπέσας), Λουτσιάνο (46’ Αλτμαν), Τσάβες.

Ουζουνίδης: «Δεν ήταν εικόνα ομάδας αυτή»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα του Παναθηναϊκού εκτός έδρας από την Κέρκυρα  και κατέστησε σαφές ότι οι «πράσινοι» δεν θύμιζαν ομάδα σήμερα στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στην κάμερα της Nova: «Υπάρχει εξήγηση, φταίω εγώ. Πρέπει να επιμείνουμε σε κάποια πράγματα, να δουλέψουμε παραπάνω, δεν είναι δικαιολογία το γήπεδο, ούτε οι χαμένες ευκαιρίες.

Δεν είχαμε νεύρο, δεν είχαμε ενέργεια. Κάποια στιγμή κάναμε κάποια πράγματα από αυτά που ζητάμε. Πρέπει, όμως, να αλλάξουμε εικόνα. Δεν ήταν εικόνα ομάδας αυτή. Συγχαρητήρια στην Κέρκυρα».

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Οι αθλητικές μεταδόσεις 28/3/24

Το ματς Παρτίζαν – Ολυμπιακός για τη EuroLeague ξεχωρίζει στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις: 19:00 COSMOTE SPORT 6...

Εθνικός Ύμνος και η ελληνική σημαία σε όλα τα γήπεδα στον γ’ γύρο

Σε αλλαγές στη διαδικασία έναρξης των αγώνων προχωράει ο ΕΣΑΚΕ, καθώς σε όλα τα γήπεδα από τη β’ φάση του πρωταθλήματος θα υπάρχει έντονα...

Ένα λάθος του Πογέτ απέναντι στη Γεωργία που έβγαλε μάτι στα πέναλτι

Μύριζε από χιλιόμετρα πως εκεί θα γίνει η στραβη… Στις ήττες, το πιο εύκολο πράγμα που μπορείς να κάνεις, είναι να βρεις τα λάθη. Ειδικά...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 27/3/24

Το ματς της Euroleague ανάμεσα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Βαλένθια ξεχωρίζει από το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων, σήμερα Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις 21:00...

Μας απέκλεισε στα πέναλτι η Γεωργία: 10 χρόνια μακριά από τις μεγάλες διοργανώσεις η...

Την πρόκρισή της στα τελικά του EURO 2024 για πρώτη φορά στην ιστορία της εξασφάλισε η Γεωργία που επικράτησε με σκορ 4-2 στα πέναλτι...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 26/3/24

Ο τελικός των πλέι οφ για την πρόκριση στο Euro 2024 ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γεωργία στην Τιφλίδα ξεχωρίζει στο πρόγραμμα με τις...

Εθνική: Πετάει πάνοπλη για Τιφλίδα

Η Εθνική Ελλάδος ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και το μεσημέρι της Κυριακής (24/3) αναχωρεί για τη Γεωργία. Έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία της επί ελληνικού εδάφους...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Σεισμός 4,7 Ρίχτερ στην Κέρκυρα: Έχουν γίνει τουλάχιστον 6 μετασεισμοί

Ως ένα φαινόμενο που δεν προκαλεί ανησυχία χαρακτήρισε ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου και...

Κέρκυρα: Καταγγελία για ασέλγεια 62χρονου σε 9χρονη

Την υπόθεση ασέλγειας από 62χρονο σε  βάρος 9χρονης μαθήτριας ερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας...

Το κλειδί της νίκης: Ο παίκτης που ανεβάζει επίπεδο τον ΠΑΟ ήταν ασταμάτητος στο Καραϊσκάκη

Η καλή μέρα για τον Παναθηναϊκό στο χθεσινό ντέμρπι με τον Ολυμπιακό φάνηκε από...

Κρήτη, Σάμο και Κέρκυρα ψηφίζουν οι Ολλανδοί για το 2024

Τους δέκα δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς για το 2024 ανακοίνωσε η βραβευμένη Ολλανδική ταξιδιωτική ιστοσελίδα...