Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
19 C
Athens

Ο Τύπος της Τρίτης 15/11

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Ομπάμα εξ… ουρανού»
Η εφημερίδα γράφει ότι: «προσγειώνεται από ώρα σε ώρα ο πρόεδρος των ΗΠΑ στην ακινητοποιημένη Αθήνα. Ουτοπικά αισιόδοξη η κυβέρνηση για την επίσκεψη του απερχόμενου πλανητάρχη όσον αφορά το χρέος, το Κυπριακό και τα Ελληνοτουρκικά».

ΕΘΝΟΣ: «Ψυχρολουσία για χιλιάδες ασφαλισμένους»
Η εφημερίδα σημειώνει: «ποιοι διασώζονται από τον νέο τρόπο υπολογισμού και ποιοι υπάγονται υποχρεωτικά στον νόμο Κατρούγκαλου. Τι θα ισχύσει για τους διπλοσυνταξιούχους, τα επιδόματα τέκνων και όσους τελούν σε αναστολή συνταξιοδότησης».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Οι νέες συντάξεις για Δημόσιο και ενστόλους»
Η εφημερίδα γράφει ότι: «ρήτρα-σοκ για περικοπές κύριων συντάξεων που έχουν εκδοθεί πριν από το νόμο Κατρούγκαλου. Με εισοδηματικά κριτήρια τα επιδόματα τέκνων. Καταργείται η προσωπική διαφορά σε όσους έχουν αποχωρήσει με αναστολή καταβολής σύνταξης».

Η ΑΥΓΗ: «Η Αθήνα στο επίκεντρο»
Σύμφωνα με την εφημερίδα : «ιστορική επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα. Με μηνύματα στήριξης στις ελληνικές προσπάθειες για έξοδο από την κρίση και αναφορές στις προϋποθέσεις σταθερότητας στην Ευρώπη και στον κόσμο».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Ο Ομπάμα στην αποικία του χρέους»
Η εφημερίδα γράφει ότι: «τις θέσεις των ΗΠΑ για την αναγκαία ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, το προσφυγικό και το Κυπριακό έχει στις αποσκευές του ο Αμερικανός πρόεδρος. Τι θα πει στον Προκόπη Παυλόπουλο και τον Αλέξη Τσίπρα ο Μπαράκ Ομπάμα στο τελευταίο του ταξίδι πριν εγκαταλείψει τον προεδρικό θώκο».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Επίσκεψη υψηλών προσδοκιών»
Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: « Με υψηλές προσδοκίες για έμπρακτη στήριξη στα μεγάλα ανοικτά μέτωπα της χώρας αναμένεται σήμερα στην Αθήνα ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα. Με ιδιαίτερη μνεία στην αμερικανική στήριξη προς την Ελλάδα θα υποδεχθεί τον κ. Ομπάμα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Όλοι μαζικά στο συλλαλητήριο σήμερα στην Ομόνοια 6.30 μ.μ.»
Η εφημερίδα αναφέρει ότι: «ΚΚΕ: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με μία κατάπτυστη και αυταρχική απόφαση της Αστυνομίας, απαγορεύει ουσιαστικά κάθε διαδήλωση ενάντια στην επίσκεψη του Προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, ακολουθώντας την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ κατάγγελλε τότε ως αντιπολίτευση».

ΤΑ ΝΕΑ: «Αγώνας δρόμου»
Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «τρέχουν και δεν φθάνουν στην κυβέρνηση για να καταφέρουν να κλείσει η διαβόητη δεύτερη αξιολόγηση στην ώρα της, αν και όλα μοιάζουν δύσκολα! Σε κάθε περίπτωση αρχίζει στην Αθήνα ακόμη μία διαπραγμάτευση, που όμως έχει αυστηρό χρονοδιάγραμμα μόλις επτά ημερών για να ολοκληρωθεί, μήπως και προλάβουν το κρίσιμο Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου».

KONTRA NEWS: «1 Δολάριο το χρόνο ο μισθός του Τραμπ!»
Η εφημερίδα γράφει ότι: «στη χρεοκοπημένη Ελλάδα οι πολιτικοί νυν και τέως εξακολουθούν να επιβαρύνουν τον κρατικό κορβανά με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο για μισθούς και συντάξεις, συνεδριάσεις και ταξιδάκια».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Πρώτα θετικά σημάδια»
Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «ιδιαίτερα αισιόδοξα τα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ για την ανάπτυξη στο τρίτο τρίμηνο του 2016. Ελπίδες για έξοδο από την ύφεση. Ικανοποιητικά τα στοιχεία και για την πορεία των εσόδων στο 10μηνο. Ενισχύεται η διαπραγματευτική θέση της χώρας με την τρόικα».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Με δύο «ατού» στο τραπέζι»
Η εφημερίδα τονίζει ότι: «με δύο ισχυρά χαρτιά προσέρχεται σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους επικεφαλής του κουαρτέτου».
Νewsroom Αθήνα 9.84

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυξημένη προσέλευση ασθενών με αναπνευστικά προβλήματα στα νοσοκομεία

Αυξημένη προσέλευση ασθενών με αναπνευστικά προβλήματα στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών στα νοσοκομεία της χώρας, παρατηρείται τις τελευταίες ώρες λόγω της αυξημένης συγκέντρωσης αφρικανικής σκόνης. Τα...

Ρέντης: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στη δικογραφία – Ανατριχίλα από τις δολοφονικές επιθέσεις

Ανατριχίλα προκαλούν οι νέοι διάλογοι οπαδών, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, και όπως λένε αξιωματικοί της ΕΛΑΣ σκοπός τους ήταν να σκοτώσουν αστυνομικό. Οργανωμένο...
Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία από τη Δευτέρα

Πάσχα: Αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές – Πότε κλείνουν τα σχολεία

Αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τις γιορτές του Πάσχα, με το τελευταίο κουδούνι για τους μαθητές και τις μαθήτριες να χτυπά την Παρασκευή (26/4). Η...

Ρέντη – Δολοφονία Λυγγερίδη: Σήμερα στον Εισαγγελέα οι 64 συλληφθέντες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού των ΜΑΤ στου Ρέντη με τις Αρχές να εκτιμούν...

Η πιο ακριβη χωρα στην ΕΥΡΩΠΗ η ΕΛΛΑΔΑ…Τα τρόφιμα που αυξάνονται περισσότερο στην Ελλάδα...

Παρά τη σύγκλιση με την Ευρωζώνη στις περισσότερες κατηγορίες, στην Ελλάδα ο πληθωρισμός τροφίμων εξακολουθεί να τρέχει ταχύτερα από κάθε άλλη χώρα της Ευρωζώνης. Για την ακρίβεια...

Η Φωτογραφία της ημέρας

Στα ζαφειρένια νερά της παραλίας Γάλα στα Κουφονήσια 23 Απριλίου 2024

Σαν σήμερα 23 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1516: Υιοθετείται από τους γερμανούς ζυθοποιούς ο Νόμος για την καθαρότητα της μπύρας...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ο Τύπος της Τρίτης 23/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 23-4-2023 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Ιταλικό μοντέλο για δουλειά σε 400.000 άνεργες...

Ο Τύπος της Δευτέρας 22/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 22-4-2023 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Ασφάλειες ζωής και δάνεια σε ασθενείς που...

Ο Τύπος της Κυριακής 21/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 21-4-2024 ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Ο Stefanos... ξαναβαφτίζει τον ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΒΗΜΑ...

Ο Τύπος του Σαββάτου 20/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 20-4-2024 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Σύνταξη για όσους ελέυθερους επαγγελαματίες οφείλουν έως...