Ο Βοσκόπουλος πήγε για εξέταση DNA, δεν πήγε όμως η Χαρά

127
Βοσκόπουλος, DNA,

Σε εργαστήριο γενετικής ανάλυσης προσήλθε χθες το απόγευμα, ο Τόλης Βοσκόπουλος, προκειμένου να δώσει αίμα για την εξέταση DNA για το τεστ πατρότητα για την Χαρά.

Ο γνωστός τραγουδιστής συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και έναν ξάδελφό του προσήλθε στο ραντεβού που είχε ορισθεί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το «παρών» όμως δεν έδωσε η νεαρή Χαρά κάτι που τον εξόργισε.

«Για πέμπτη φορά καλούμαι να δώσω αίμα για εξέταση DNA. Εγώ είμαι πάλι εδώ και η Χαρά όχι. Θέλω να σταματήσει η ταλαιπωρία μου! Είναι η τελευταία φορά που μπαίνω σε αυτήν τη διαδικασία. Εγώ έχω μια κόρη που βρίσκεται στο σπίτι μαζί μου», τόνισε ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Διαβάστε επίσης:  Το έπος: Η Ζέτα Δούκα έδινε συνέντευξη στην κάμερα και πέρασε από μπροστά ο... Κώστας Καραμανλής! (βίντεο)

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ την Χαρά την αγαπούσα! Όταν έφυγε στο εξωτερικό μίλησα στο τηλέφωνο και την ρώτησα αν θα γυρίσει στην Ελλάδα. Εκείνη μου είπε ότι δεν θα έρθει ποτέ πίσω και ότι ντρέπεται για εμένα. Τότε ήταν που αποφάσισα μέσα μου ότι θα κινήσω τις διαδικασίες για να μην φέρει πλέον το όνομά μου, αλλά δεν το πραγματοποίησα. Εγώ της πλήρωνα τα πάντα! Της έδινα 1 εκατομμύριο δραχμές το μήνα».

Η δικαστική πραγματογνώμονας δήλωσε πως «εφόσον η νεαρή δεν προσήλθε να δώσει αίμα, το τεστ πατρότητας δεν μπορεί να γίνει»