Οι επόμενοι στόχοι του Πούτιν είναι η κατάκτηση της Σελήνης και του Άρη

51
εθελοντές, υποψήφιοι, Πλανήτης 9,

Με την κατασκευή «λεωφορείου» που θα μεταφέρει ανθρώπους στο φεγγάρι σχεδιάζει να επεκτείνει τη ρωσική αυτοκρατορία και εκτός… πλανήτη ο Βλάντιμιρ Πούτιν, θέτοντας ως επόμενο στόχο του την κατάκτηση του διαστήματος και δη, σε πρώτη φάση, της Σελήνης και του Άρη!

Η Μόσχα κατηγορείται για σχέδια επεκτατισμού από τις δυτικές δυνάμεις, ενώ το ΝΑΤΟ ενισχύει τις χώρες-μέλη του που συνορεύουν με τη Ρωσία, μεταφέροντας μεγάλο αριθμό στρατιωτικών μονάδων. Ωστόσο, κανείς δεν ήταν σε θέση να αντιληφθεί μέχρι που μπορούν να φτάσουν τα σχέδια του Ρώσου προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν, ο οποίος φαίνεται πως δεν θέτει όρια.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από το διαστημικό πρόγραμμα της Ρωσίας, η Μόσχα έχει εκπονήσει ένα σχέδιο, βάσει του οποίου θα κατασκευαστούν ειδική οχήματα «λεωφορεία», τα οποία θα είναι σε θέση να μεταφέρουν σε καθημερινή βάση ανθρώπους τόσο στον Άρη, όσο και στη Σελήνη. Στο δε φεγγάρι, η Ρωσία έχει σχεδιάσει την ίδρυση αποικίας, με τη δημιουργία ενός «χωριού», στο οποίο θα διαμένουν μόνιμα άνθρωποι.

Διαβάστε επίσης:  ΗΠΑ: Δύο τραυματίες από την πυρκαγιά στον Πύργο Τραμπ στο Μανχάταν (Βίντεο)

Όπως έγινε γνωστό, τα σχέδια για το ειδικό όχημα-λεωφορείο που θα μεταφέρει ανθρώπους στις εγκαταστάσεις που θα δημιουργηθούν στο φεγγάρι, θα έχει ως βάση τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και θα ονομάζεται «Ryov». Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας που έχει αναλάβει την ολοκλήρωση του έργου, οι πρώτες μεταφορές ανθρώπων θα ξεκινήσουν το 2029, αλλά μετά από προτροπή του Ρώσου προέδρου, ενδέχεται να δοθούν προς χρήση τέσσερα χρόνια νωρίτερα, δηλαδή το 2025.

Το πρόγραμμα διεξάγεται με τη συνεργασία και της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας, η οποία συνδράμει στην κατάκτηση του διαστήματος. Σε δηλώσεις του ένας από τους αξιωματούχους του προγράμματος, τόνισε πως η προοπτική για το φεγγάρι είναι πολύ καλή, ενώ και ο Άρης προσφέρεται για την κατασκευή βάσεων, οι οποίες θα φιλοξενήσουν ανθρώπινες κοινωνίες στο μέλλον. Η κατάκτηση του διαστήματος ξεκινά…