Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Athens

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Το πλάνο των δύο πάγκων για το ντέρμπι της Λεωφόρου

Μετράμε αντίστροφα για το «αιώνιο» ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και η μάχη των πάγκων κορυφώνεται.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συγκρούονται το Σάββατο (28/10) στη Λεωφόρο και οι προπονητές των «αιώνιων» καταστρώνουν τα πλάνα τους για το μεγάλο ντέρμπι.

Μαρίνος Ουζουνίδης και Τάκης Λεμονής έπειτα από τα παιχνίδια Κυπέλλου έχουν ήδη στο μυαλό τους τον τρόπο με τον οποίο θα ρίξουν τις ομάδες τους στην Λεωφόρο.

Μυστικά δεν υπάρχουν, τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα και σας τα παρουσιάζουμε.

Το 4-4-1-1 χωρίς Τσάβες του Ουζουνίδη

Ο Ουζουνίδης δεν θα αλλάξει το 4-4-1-1 για τον Παναθηναϊκό. Προφανώς η απουσία του Τσάβες του δυσκολεύει τα πλάνα και στερεί αρκετή από τη δύναμη του «τριφυλλιού» στην επίθεση, όμως, ο 49χρονος τεχνικός δεν θα πάρει ρίσκο με τον «Comandante» αφού η σεζόν δεν τελειώνει στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής.

Συνεπώς, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί – όπως όλα δείχνουν – με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια και τους Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιο, Μολέδο και Χουλτ από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα.

Στη μεσαία γραμμή θα πάρουν θέση οι Σιλά και Κουρμπέλης, με τον Βιγιαφάνιες στο δεξί άκρο, τον Λουντ στο αριστερό και τον Όσκαρ Χίλιεμαρκ πίσω από τον Μολίνς.

Ο Κουτρουμπής διεκδικεί τη θέση του Κολοβέτσιου στην ενδεκάδα και ο Μουνιέ αυτή του Λουντ, όμως δεν έχουν πολλές πιθανότητες στη παρούσα φάση για να είναι στο αρχικό σχήμα.

Δεν αλλάζει ο Λεμονής, αλλά έχει διλήμματα

 

Την ενδεκάδα με τον ΠΑΟΚ σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ο Τάκης Λεμονής στη Λεωφόρο. Ο Έλληνας τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του Ολυμπιακού στο ματς με τους Θεσσαλονικείς και το ενδεχόμενο να παρατάξει το ίδιο σχήμα και με τον Παναθηναϊκό έχει πολλές πιθανότητες.

Παρόλα αυτά δε λείπουν και τα διλήμματα. Το κυριότερο αφορά στον Μποτία που ίσως πάρει τη θέση του Σισέ ή του Ένχελς στο κέντρο της άμυνας. Ο λόγος που το σκέφτεται για τον Ισπανό ο Λεμονής έχει να κάνει με την απουσία φορ τύπου Πρίγιοβιτς στην «πράσινη» επίθεση, ωστόσο, η εμφάνιση του Σισέ με τον ΠΑΟΚ ήταν όλα τα λεφτά.

Από εκεί και πέρα, ο Εμενίκε δεν αποκλείεται να πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης αντί του Ανσαριφάρντ. Ο Νιγηριανός έδειξε σε καλή κατάσταση με τον Αχαρναϊκό και διεκδικεί θέση βασικού.

Για τον τερματοφύλακα, ο Προτό θα ξεκίνησει στη θέση «1», Ομάρ και Κούτρης θα είναι στα άκρα της άμυνας, ενώ στον άξονα Ρομαό και ο Οφόε θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα. Στα χαφ ο Φορτούνης θα έχει τους Πάρντο και Ανδρούτσο στις «πτέρυγες».

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Εθνικός Ύμνος και η ελληνική σημαία σε όλα τα γήπεδα στον γ’ γύρο

Σε αλλαγές στη διαδικασία έναρξης των αγώνων προχωράει ο ΕΣΑΚΕ, καθώς σε όλα τα γήπεδα από τη β’ φάση του πρωταθλήματος θα υπάρχει έντονα...

Ένα λάθος του Πογέτ απέναντι στη Γεωργία που έβγαλε μάτι στα πέναλτι

Μύριζε από χιλιόμετρα πως εκεί θα γίνει η στραβη… Στις ήττες, το πιο εύκολο πράγμα που μπορείς να κάνεις, είναι να βρεις τα λάθη. Ειδικά...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 27/3/24

Το ματς της Euroleague ανάμεσα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Βαλένθια ξεχωρίζει από το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων, σήμερα Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις 21:00...

Μας απέκλεισε στα πέναλτι η Γεωργία: 10 χρόνια μακριά από τις μεγάλες διοργανώσεις η...

Την πρόκρισή της στα τελικά του EURO 2024 για πρώτη φορά στην ιστορία της εξασφάλισε η Γεωργία που επικράτησε με σκορ 4-2 στα πέναλτι...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 26/3/24

Ο τελικός των πλέι οφ για την πρόκριση στο Euro 2024 ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γεωργία στην Τιφλίδα ξεχωρίζει στο πρόγραμμα με τις...

Εθνική: Πετάει πάνοπλη για Τιφλίδα

Η Εθνική Ελλάδος ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και το μεσημέρι της Κυριακής (24/3) αναχωρεί για τη Γεωργία. Έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία της επί ελληνικού εδάφους...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 24/3/24

To ματς της Basket League, η δράση σε Formula 1 και Moto GP και η έναρξη των πλέι οφ της Super League 2 ξεχωρίζουν...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Βενζινοπώλες Αττικής: Γιατί αυξάνεται η τιμή των καυσίμων – Τι να προσέχουν οι οδηγοί

Την άνοδο της τιμής των καυσίμων και την αποδυνάμωση του κλάδου στην Βόρεια Ελλάδα,...

Δείτε για πρώτη φορά το εντυπωσιακό μαγνητικό πεδίο της μαύρης τρύπας στο κέντρο του γαλαξία μας (βίντεο)

Τα φαινόμενα που συμβαίνουν στην περιοχή Τοξότης Α* του κέντρου του γαλαξία μας σε...

28 Μαρτίου 2024: Παγκόσμια ημέρα θεάτρου σκιών

Το ΠΣΘΣ εορτάζει και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Σκιών, χαιρετίζοντας όπου Γής όλους...

Λονδίνο: Άγρια επίθεση με μαχαίρι μέσα σε τρένο

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει τον επιβάτη ενός τρένου...