Πάτρα: Πατέρας ξυλοκόπησε με αλυσίδα σκύλου την κόρη του

0
40
Θεσσαλονίκη, χειροβομβίδα, μονοκατοικία,

Ξυλοκόπησε την κόρη του χρησιμοποιώντας τη χοντρή αλυσίδα που δένει το λυκόσκυλο του. Τα όσα βίωσε η νεαρή κοπέλα στα χέρια του πατέρα της θα μείνουν βαθιά χαραγμένα στη μνήμη της. Μάλιστα πριν από μερικούς μήνες είχε επιχειρήσει να τη σκοτώσει κλέβοντας μαχαίρια από κατάστημα εστίασης και αναψυχής, το θέμα είχε φέρει στο προσκήνιο η εφημερίδα «Κόσμος».

Ο πατέρας της, ο οποίος έχει εμμονές και θεωρεί πως η κόρη του θέλει να του φάει την περιουσία, τελώντας υπό την επήρεια αλκοόλ φτάνοντας στο σπίτι του αφαίρεσε την χοντρή αλυσίδα με την οποία δένει ένα λυκόσκυλο που έχεις την κατοχή του και επιτέθηκε στην κόρη του την οποία άρχισε να χτυπά και να βρίζει.

Διαβάστε επίσης:  Γαβρόγλου: Το Λύκειο όπως είναι σήμερα έχει τελειώσει - Aδιάβλητες αλλά όχι αξιόπιστες οι Πανελλαδικές

Το περιστατικό συνέβη σε Δημοτικό Διαμέρισμα της Πάτρας – προσαρτήθηκε στο Δήμο Πατρέων με την εφαρμογή του Καλλικράτη – και προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία, ενώ η κοπέλα γλύτωσε τα χειρότερα χάρη στην επέμβαση κατοίκων της περιοχής.

Η υπόθεση έχει και προϊστορία καθώς, όπως είχε αποκαλύψει τον περασμένο Φεβρουάριο η εφημερίδα «Κόσμος», ο πατέρας της κοπέλας είχε προσπαθήσει ξανά να της αφαιρέσει τη ζωή.

Πηγή: patrastimes.gr