Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
19 C
Athens

Ποια εσώρουχα θα απογειώσουν την σχέση σας ανάλογα με το ζώδιό του;

Ποια είναι τα εσώρουχα που θα άφηναν άφωνο τον σύντροφό σας, ανάλογα με το ζώδιο του;

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣεσωρουχα

Κριός
Η θυελλώδης και παθιασμένη φύση του Κριού είναι γεγονός. Το ζώδιο αυτό δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στις αποχρώσεις του κόκκινου και στις ζαρτιέρες. Γι’ αυτό εκτός από το κόκκινο σετάκι που σίγουρα θα υπάρχει στην ντουλάπα σας προμηθευτείτε και ένα μεταξωτό νεγκλιζέ με δαντέλα στη πλάτη! Δείτε όλη την συλλογή κόκκινων εσωρούχων που μπορείτε να βρείτε στο themooncat.com!

Λέων
Ο Λέων είναι ένας παντοτινός αρχηγός που μοναδικός του σκοπός είναι να σας εξημερώσει. Ένα σλιπάκι Brazilian με animal print θα τραβήξει όλη του την προσοχή πάνω σας!

Τοξότης
Ο διαχυτικός και παιχνιδιάρικος Τοξότης θέλει να σας ανακαλύψει σπιθαμή προς σπιθαμή. Ως γνωστόν δεν βιάζεται ποτέ, γι’ αυτό μπορείτε να διαλέξετε ένα αέρινο νεγκλιζέ πάνω από τα μικροσκοπικά εσώρουχά σας. Δείτε μερικά νεγκλιζέ, εδώ.

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣεσωρουχα1

Ταύρος
Ο στοργικός Ταύρος αγαπάει τον ρομαντισμό και απεχθάνεται την χυδαιότητα. Να είστε σίγουρες ότι θα τον κερδίσετε με ένα απλό δαντελένιο σετ σε παλ απόχρωση.

Παρθένος
Ο σχολαστικός Παρθένος, όταν υποκύψει στην γοητεία σας φτάνει στα όρια. Θα σας περιεργαστεί από την κορφή ως τα νύχια, γι’ αυτό οτιδήποτε και αν διαλέξετε να βάλετε (κατά προτίμηση μαύρο), φροντίστε να είναι κομψό και άψογο και οπωσδήποτε σετ! Επιλέξτε ένα από τα μαύρα best sellers!

Αιγόκερως
Τα εσώρουχα σε κλασική γραμμή, με πολυτελή υφάσματα και εκλεπτυσμένα σχέδια είναι αυτό ακριβώς που θέλει να βλέπει σε μία γυναίκα.

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑεσωρουχα3εσωρουχα3εσωρουχα4

Δίδυμος
Η ανία μπορεί να σκοτώσει έναν Δίδυμο και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτείτε! Αγοράστε παιχνιδιάρικα μαύρα εσώρουχα ή προσεγμένες ζαρτιέρες σε συνδυασμό πάντα με μία γόβα στιλέτο.

Ζυγός
Ο Ζυγός είναι από τους άντρες που θαυμάζει το γυναικείο σώμα και τις καμπύλες του. Σίγουρα δεν θα τον πείραζε αν είχατε αποχωριστεί από νωρίς ακόμα και τα άκρως απαραίτητα, γι’ αυτό προτιμήστε τα ημιδιαφανή εσώρουχα, όπως αυτά.

Υδροχόος
Αγαπάει όσο κανένας άλλος την πρωτοτυπία και την επανάσταση. Κερδίστε τον αμέσως με έναν ασυνήθιστο συνδυασμό sexy εσωρούχων!

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥMooncat-2

εσωρουχα3

Καρκίνος
Ο ευαίσθητος καρκίνος λέει ναι στις αποχρώσεις του ροζ, του μπλε, του πράσινου αλλά και στο κόκκινο χρώμα της αγάπης, ειδικά αν συνοδεύονται με φιόγκους ή κορδέλες.

Σκορπιός
Αγοράστε αυτό που είναι πιο kinky και wild από οποιοδήποτε άλλο, για να θέσετε σε εγρήγορση την φαντασία του. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας!

Ιχθύς
Ιντριγκάρετε έναν Ιχθύ με αρκετή δαντέλα και διαφανή εσώρουχα. Αυτό όμως που φαίνεται ότι μετράει πάνω απ’ όλα είναι να είστε άκρως θηλυκή.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Η Αθήνα και ο Πειραιάς του 1920 σε ένα απίστευτο (βίντεο)

Ένα απίστευτο βίντεο που μας ταξιδεύει έναν αιώνα πίσω... Πριν από έναν αιώνα ο κόσμος ήταν πολύ διαφορετικός. Η Αθήνα, η πρωτεύουσα της Ελλάδας, και...
Στόουνχεντζ: Ανακαλύφθηκε μοναδική νεολιθική δομή

Ποια είναι η σχέση του Στόουνχεντζ με το φεγγάρι;

Η τοποθεσία του Στόουνχεντζ (Stonehenge) είναι γνωστό ότι είναι ευθυγραμμισμένη προς την κατεύθυνση της ανατολής του ήλιου στο θερινό ηλιοστάσιο και της δύσης στο χειμερινό ηλιοστάσιο,...

Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτο αποκαλύπτει αν είστε γενναίοι ή καλοσυνάτοι

Τα τεστ προσωπικότητας αξιοποιούν τη συναρπαστική αλληλεπίδραση μεταξύ της οπτικής αντίληψης και των γνωστικών χαρακτηριστικών και αποκαλύπτουν στοιχεία βαθύτερα για την προσωπικότητά σας. Ακριβώς αυτό...

Σοκ στη Λάρισα – Σαραντάρες “ξεζούμισαν” 17χρονο μαθητή Λυκείου…

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Λάρισα μετά τη ροζ αποκάλυψη ότι ένας 17χρονο μαθητής Λυκείου κατέληξε στο νοσοκομείο έπειτα από ερωτικό τρίο με...

Σαν Σήμερα 12 Απριλίου Πρώτη φορά ο Άνθρωπος στο Διάστημα

Τετάρτη 12 Απριλίου του 1961, τοπική ώρα 09:07, Κοσμοδρόμιο Μπαικονούρ, ΕΣΣΔ. Το διαστημικό σκάφος Βοστόκ 3ΚΑ απογειώνεται στην πτήση Βοστόκ-1 (ВΟCΤOK-1) με τον Σοβιετικό...
Τα πιο συνηθισμένα αντικείμενα που ανασύρονται από το βυθό της θάλασσας είναι τα πλαστικά μιας χρήσης και οι γόπες των τσιγάρων

“Παντοτινά χημικά”: Ανιχνεύθηκαν σε υψηλά επίπεδα στα υπόγεια ύδατα παγκοσμίως

Οι τοξικές χημικές ουσίες PFAS (υπερφθοροαλκυλικές και πολυφθοροαλκυλικές ουσίες) ανιχνεύθηκαν σε επιφανειακά και υπόγεια ύδατα σε όλο τον κόσμο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από αυτά που επιτρέπουν...

Καρκινογόνα χημικά κρύβονται σε μαγειρικά σκεύη, είδη μακιγιάζ και προϊόντα περιποίησης

Τα τηγάνια, το μακιγιάζ ή τα προϊόντα περιποίησης συνδέονται με την υπογονιμότητα των γυναικών προειδοποιεί νέα αμερικανική μελέτη, αναφερόμενη στις γνωστές τοξικές χημικές ουσίες...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ποια παροιμία χαρακτηρίζει το κάθε ζώδιο

Αν μας ζητούσαν να χαρακτηρίσουμε τον/την φίλο/η μας με μια παροιμία, ποια θα χρησιμοποιούσαμε; Η...

Είχε ερωτική σχέση ταυτόχρονα με δύο γυναίκες συναδέλφους του – «Έμαθαν η μία για την άλλη»

Ένας 44χρονος άνδρας μοιράστηκε τα προβλήματα στην ερωτική του ζωή. Όπως λέει με κάποιο...

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: 6 σημάδια ότι δεν είστε έτοιμοι για μία νέα ερωτική σχέση

Αρκετοί άνθρωποι ψάχνουν με αγωνία να βρουν τον επόμενο σύντροφο τους χωρίς να έχουν...

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Τα πιο συνηθισμένα λάθη που (δεν πρέπει) κάνουμε σε μία σχέση

Στο κείμενο που ακολουθεί θα διαβάσετε –από την ανάποδη- όλες τις συμβουλές που βοηθούν...