Ποιος δημοσιογράφος μπαίνει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ (ΦΩΤΟ)

63
δημοσιογράφος, ψηφοδέλτια, Ν.Δ.,

Την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική γνωστοποίησε γνωστός αθλητικογράφος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του peiraiasnews.gr, δεν αποκάλυψε αν θα κατέβει στην  Α΄ ή στην Β΄ εκλογική περιφέρεια του Πειραιά κι αυτό γιατί δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι είναι καλύτερο τόσο για τον ίδιο, όσο και για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με το οποίο συμπλέει πολιτικά.

Όπως δήλωσε αποκλειστικά στο peiraiasnews.gr ο Αντώνης Πανούτσος, έχει πάρει απόφαση να ασχοληθεί με την κεντρική πολιτική σκηνή και ανακοίνωσε πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την ένταξη του στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας

δημοσιογράφος, ψηφοδέλτια, Ν.Δ.,

Ο  Αντώνης Πανούτσος που γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά δείπνησε χτες το βράδυ μαζί με εκλεκτούς φίλους και συναδέλφους του σε γνωστή ταβέρνα της πόλης , όπου μεταξύ άλλων δήλωσε πως θεωρεί πλέον χρέος του να κινητοποιηθεί και να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις και προς όποια κατεύθυνση του ζητηθεί, προκείμενου να φύγει αυτή η κυβέρνηση.

Διαβάστε επίσης:  Στο ίδιο έργο θεατές

Ο ίδιος ωστόσο, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook διέψευσε ότι έχει κάνει δήλωση όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας που ανέδειξε το θέμα.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Πάμε. Ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια. Η ΝΔ θα ανακοινώσει τους καταλόγους της όταν γίνουν εκλογές και όχι εγώ τους καταλόγους. Κουβέντα γινόταν. Δήλωση δεν έκανα».

δημοσιογράφος, ψηφοδέλτια, Ν.Δ.,