Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
15 C
Athens

Πότε και πού θα βρέξει την Κυριακή 5/11/17

 

Ελαφρά βελτιωμένος αναμένεται ο καιρός σήμερα Κυριακή, με τη θερμοκρασία να σκαρφαλώνει λίγο ψηλότερα, ενώ οι μπόρες πιθανότατα θα είναι τοπικές και θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες.

Αρχικά, προβλέπονται βροχές στην κεντρική Μακεδονία, την Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη με σταδιακή βελτίωση και αραιές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, η θερμοκρασία στα βόρεια θα κυμανθεί με παγετό από -2 έως 18 βαθμούς κελσίου, στα κεντρικά από 4 έως 21 βαθμούς κελσίου και νοτιότερα από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στα δυτικά πιθανολογείται ότι θα πνέουν ανατολικοί, αλλά στη συνέχεια θα γυρίσουν σε νοτιάδες 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά θα είναι βοριάδες μέτριοι σε ένταση.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ:

Στην Αττική λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία από 05 έως 16 βαθμούς.
Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο,ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία από 09 έως 22 βαθμούς. Στην Ηπειρο με 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο θα έχουμε νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες στην ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 18 βαθμούς. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τις πρώτες πρωινές ώρες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα νότια και γρήγορη βελτίωση.

Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ντροπή! Κατέβασαν 15χρονο από το ΚΤΕΛ επειδή του έλειπαν 10 λεπτά για το εισιτήριο

Πυροβολισμοί σε εστιατόριο εντός του ΚΤΕΛ Κηφισού – Ένας 35χρονος τραυματίστηκε

Περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε εντός του ΚΤΕΛ Κηφισού, στην Αθήνα, όπως έγινε γνωστό προ ολίγου. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών, ενώ τραυματίστηκε...

Βενζινοπώλες Αττικής: Γιατί αυξάνεται η τιμή των καυσίμων – Τι να προσέχουν οι οδηγοί

Την άνοδο της τιμής των καυσίμων και την αποδυνάμωση του κλάδου στην Βόρεια Ελλάδα, εξηγεί η πρόεδρος βενζινοπωλών Αττικής, η Μαρία Ζάγκα. Ειδικότερα η Μαρία...

Χαϊδάρι Καιρός ήταν. Εγκαινιάστηκε η πεζογέφυρα στο Παλατάκι

«Η πεζογέφυρα που παραδίδεται προς χρήση στο Παλατάκι είναι ένα αναγκαίο έργο για την ασφαλή διέλευση των πεζών από τη Λεωφόρο Αθηνών», δήλωσε ο...

Θα γκρινιάξουν γονείς και μαθητές: Η αλλαγή που έρχεται στα σχολεία έπρεπε να είχε...

Η εγκύκλιος υπάρχει, τώρα αυστηροποιούνται οι ποινές μπας και εφαρμοστεί στην πράξη Υπάρχει κάτι το εγγενώς σημαντικό όταν μιλάμε για τα παιδιά που πάνε σήμερα...

Η φωτογραφία της ημέρας

Ψάχνοντας από κάπου τη δικαίωση... 28 Μαρτίου 2024

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς καταλαμβάνουν το Παρίσι, με αρχηγό τον Ράγκναρ Λόντμπροκ. Για να...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο δεν γιορτάζει κάποιο γνωστό όνομα. Ωστόσο έχει την τιμητική του ο Απόστολος και Μάρτυρας...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ο Τύπος της Κυριακής 24/3

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 24-3-2024 ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: «SOS για αλλές στα...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 24/3 στην Αθήνα λόγω της μαθητικής παρέλασης

Σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς και λεωφόρους του Δήμου Αθηναίων θα προχωρήσει η...

Ο Τύπος της Κυριακής 17/3

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 17-3-2024 ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Ανοίγουν σπίτια για ενοικίαση στην αγορά ΤΟ...

Ο Τύπος της Κυριακής 10/3

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 10-3-2024 ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: «Κατεδαφίσεις σε 43 ημέρες» ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ...