ΣΑΡΩΝΕΙ το διαδίκτυο η έκθεση της μαθήτριας! «Ο καλός κύριος Αντρέας και ο κακός ΣΥΡΙΖΑ…»

2033
έκθεση, μαθήτριας, Αντρέας, ΣΥΡΙΖΑ,

Φυσικά το κοριτσάκι πήρε Άριστα με το σπαθί της.

Σαρώνει στο διαδίκτυο η έκθεση της μαθήτριας που βαθμολογήθηκε με άριστα γιατί απλά μέσα σε δύο σελίδες περιγράφει εικόνες από την καθημερινότητά της, που λογικά πολλά σπίτια έχουν τις ίδιες εμπειρίες!

«Ο παππούς μου λέει ότι κάποτε υπήρχε ένας καλό κύριος, ο Αντρέας που έδινε λεφτά σε όλο τον κόσμο και έτσι όλοι έτρωγαν μπριζόλες. Ενώ σήμερα είναι ένας κακός ΣΥΡΙΖΑ, που τρώει αυτός όλα τα λεφτά και έτσι δεν έχουμε για να τρώμε μπριζόλες».

Αυτά γράφει μεταξύ άλλων η μαθήτρια δημοτικού σχολείου της Θεσσαλονίκης, σε μια έκθεση που έγινε viral στο διαδίκτυο και βαθμολογήθηκε με άριστα 10. Η μικρή Ηλιάνα που πηγαίνει στην Δ” Δημοτικού, συνεχίζει λέγοντας πως καμιά φορά «ρωτάω τη γιαγιά μου που πήγε το ΠΑΣΟΚ; Η γιαγιά μου κλαίει και μου λέει ότι μπήκε σκουπίδι στο μάτι της αλλά εγώ ξέρω ότι λέει ψέματα γιατί πάει και ανάβει το καντήλι μπροστά στην φωτογραφία του κυρίου Αντρέα».

Διαβάστε επίσης:  Η απάντηση Τσίπρα σε Μητσοτάκη: Αυτά έγιναν τα τελευταία 2,5 χρόνια που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στη κυβέρνηση; (βίντεο)

έκθεση, μαθήτριας, Αντρέας, ΣΥΡΙΖΑ,

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here