Σκάνδαλο μέγα τόνων! Ελληνίδα ηθοποιός «πουλάει» το κορμί της! Ποια η τιμής της;

255
ΑΝΕΚΔΟΤΟ, σεξ, Κιβωτός του Νώε,

Εδω και περίπου τέσσερις μήνες, έχει… γυρίσει την πλάτη στην εγχώρια show biz και δουλεύει κρυφά από παρέες και συγγενείς σε σπιτάκι πολυτελείας στην Κύπρο.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η ίδια η λειτουργός της Τέχνης έχει εμπιστευθεί τη νέα επαγγελματική επιλογή της, σε δύο πολύ κοντινούς φίλους της,με την δικαιολογία ότι η οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει είναι άθλια.

Μάλιστα ο βασικότερος λόγος που κατέβηκε στην Κύπρο ήταν η μητέρα της η οποία και νοσηλεύεται σε εντατική μονάδα ιδιωτικού νοσοκομείου και τα έξοδα είναι πάρα πολλά.

Το θέμα ως θέμα δεν είχε γίνει μέχρι και σήμερα ευρύτερα γνωστό καθώς οι πελάτες του είναι κυρίως από το εξωτερικό και η όλη διαδικασία, γνωριμία, ικανοποίηση πληρωμή γίνεται πολύ διακριτικά. Κάτι σαν Vip.

Διαβάστε επίσης:  Σύμβουλος Πολιτικής Ασφάλειας στον Τόσκα η γυναίκα της φωτοβολίδας...

Η ηθοποιός βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Αθήνα καθώς για όσους γνωρίζουν είναι μήνας χαλαρός. Αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότερες κοπέλες κάθονται μετά τις γιορτές. Οι μόνες που δουλεύουν αυτή την εποχή είναι οι πολύ ακριβές οι οποίες κάνουν προσφορές τιμών για να βγάλουν τα έξοδά του τρέχοντος…