Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
18 C
Athens

Στη ΓΑΔΑ 3 ύποπτοι για ηθική αυτουργία πίσω από τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Στη ΓΑΔΑ 3 ύποπτοι για ηθική αυτουργία πίσω από τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου.

Με τις έρευνες για τη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου σχετίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η μεταγωγή τριών Αλβανών κρατουμένων στη ΓΑΔΑ, από την 5η Πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, σήμερα το πρωί.

Συσχετίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η μεταγωγή τριών Αλβανών κρατουμένων στη ΓΑΔΑ, από την 5η Πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, σήμερα το πρωί.

Η εξέλιξη συνδέεται με την ηθική αυτουργία πίσω από τον φόνο, ενώ ασφαλείς πηγές υποστηρίζουν πως το τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει στη διάθεσή του «αδιάσειστα στοιχεία» για τους φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας.

Οι εν λόγω κρατούμενοι συνδέονται με το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, το 2014 στην Πεντέλη.

Εν τω μεταξύ, το αρχείο με τις υποθέσεις που είχε αναλάβει ο ποινικολόγος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος εξετάζουν οι αρχές στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τους δράστες της δολοφονίας του. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, στο μικροσκόπιο της αστυνομίας βρίσκονται δυο υποθέσεις.

Η μία αφορά στην καταγγελία ενός δικηγόρου που δέχθηκε επίθεση από αλλοδαπούς πριν χρόνια στην Πεντέλη και η οποία επρόκειτο να εκδικαστεί στις 4 Σεπτεμβρίου, αλλά αναβλήθηκε λόγω έλλειψης νόμιμης κλήτευσης.

Η δεύτερη υπόθεση έχει να κάνει με μία επιχείρηση με κωδική ονομασία «Χίμαιρα» η οποία αφορούσε την εμπλοκή δεκάδων αλλοδαπών που έκαναν εμπόριο ναρκωτικών.

Σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ, ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος είχε αναλάβει την υπεράσπιση ενός εκ των εμπλεκόμενων στην υπόθεση.

Η αστυνομία πάντως εκτός από την εκδοχή του συμβολαίου θανάτου φαίνεται να εξετάζει και το σενάριο του διαπληκτισμού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα δύο άτομα φαίνεται να είχαν προκαθορισμένο ραντεβού με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο για ποινική υπόθεση που τους αφορούσε.

Σε αυτό συνηγορεί το γεγονός ότι δράστες δεν έλαβαν κανένα μέτρο προφύλαξης, δεν φορούσαν κουκούλες αλλά ούτε και γάντια την ώρα των πυροβολισμών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι αστυνομικοί, δεν έχουν μόνο τις περιγραφές των δραστών, αλλά και τα δακτυλικά τους αποτυπώματα, όπως επίσης και γενετικό τους υλικό.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ντροπή! Κατέβασαν 15χρονο από το ΚΤΕΛ επειδή του έλειπαν 10 λεπτά για το εισιτήριο

Πυροβολισμοί σε εστιατόριο εντός του ΚΤΕΛ Κηφισού – Ένας 35χρονος τραυματίστηκε

Περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε εντός του ΚΤΕΛ Κηφισού, στην Αθήνα, όπως έγινε γνωστό προ ολίγου. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών, ενώ τραυματίστηκε...

Βενζινοπώλες Αττικής: Γιατί αυξάνεται η τιμή των καυσίμων – Τι να προσέχουν οι οδηγοί

Την άνοδο της τιμής των καυσίμων και την αποδυνάμωση του κλάδου στην Βόρεια Ελλάδα, εξηγεί η πρόεδρος βενζινοπωλών Αττικής, η Μαρία Ζάγκα. Ειδικότερα η Μαρία...

Χαϊδάρι Καιρός ήταν. Εγκαινιάστηκε η πεζογέφυρα στο Παλατάκι

«Η πεζογέφυρα που παραδίδεται προς χρήση στο Παλατάκι είναι ένα αναγκαίο έργο για την ασφαλή διέλευση των πεζών από τη Λεωφόρο Αθηνών», δήλωσε ο...

Θα γκρινιάξουν γονείς και μαθητές: Η αλλαγή που έρχεται στα σχολεία έπρεπε να είχε...

Η εγκύκλιος υπάρχει, τώρα αυστηροποιούνται οι ποινές μπας και εφαρμοστεί στην πράξη Υπάρχει κάτι το εγγενώς σημαντικό όταν μιλάμε για τα παιδιά που πάνε σήμερα...

Η φωτογραφία της ημέρας

Ψάχνοντας από κάπου τη δικαίωση... 28 Μαρτίου 2024

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς καταλαμβάνουν το Παρίσι, με αρχηγό τον Ράγκναρ Λόντμπροκ. Για να...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο δεν γιορτάζει κάποιο γνωστό όνομα. Ωστόσο έχει την τιμητική του ο Απόστολος και Μάρτυρας...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Ετοίμαζαν απόδραση των «εγκεφάλων»

Tην απόδραση των κρατουμένων στον Κορυδαλλό, ηθικών αυτουργών της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου...

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Πώς εντόπισαν τον έναν από τους εκτελεστές

Από τις πρώτες μέρες της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου είχαν ταυτοποιήσει οι αρχές, έπειτα...

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Όλο και πιο κοντά στους δολοφόνους του δικηγόρου η ΕΛ.ΑΣ.

Στενεύει ο κλοιός γύρω από τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του δικηγόρου...

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Η ΕΛ.ΑΣ. σφίγγει τον κλοιό γύρω από τους δράστες-Πού καταλήγει η έρευνα

Σημαντικές ενδείξεις για έναν τουλάχιστον από τους δράστες της εν ψυχρώ δολοφονίας πριν από...