Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
19.7 C
Athens

Tα ζώδια σήμερα 10/6/2016

Κριός

Γενικά zwdia: Δουλεύετε πολύ σκληρά τελευταία και ίσως αρνείστε στον εαυτό σας κάποιες χαρές και απολαύσεις. Μπορεί να υπάρχει ένα νέο ζευγάρι παπούτσια που θέλετε να αγοράσετε. Κάντε δώρο στον εαυτό σας σήμερα. Δεν θα το μετανιώσετε. Είναι σημαντικό να μην μπερδεύετε τα αντικείμενα με την αξία που έχει συναισθηματικά. Σκεφθείτε το.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ξεκινά ένας νέος κύκλος 4 εβδομάδων όπου αισθάνεστε την ανάγκη να προχωρήσετε. Αυτή τη νέα φάση θα σας προσφέρει πολύ αυτοπεποίθηση. Μην κοιτάτε πίσω. Προχωρήστε με αυτοπεποίθηση προς το μέλλον.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Ίσως η οικογένειά σας είναι μακριά και σας λείπουν. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βασιστείτε στους φίλους σας. Θα σας αποδείξουν την αγάπη τους και θα δείτε ότι είστε πολύ σημαντικοί. Θα σας βοηθήσουν και θα σας προστατεύσουν από ανθρώπους που θέλουν να σας εκμεταλλευθούν.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σήμερα είναι η αρχή μιας περιόδου όπου θα πρέπει να φυτέψετε τους σπόρους όσων θέλετε να επιτύχετε του χρόνου. Είναι καιρός να αφήσετε το παλιό και να ασχοληθείτε με κάτι νέο.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Το μικρό παιδί που υπάρχει μέσα σας έρχεται στην επιφάνεια και σας δημιουργεί προβλήματα. Ίσως δεν πρέπει να προσπαθείτε τόσο πολύ να κρύψετε την παιδική και γλυκιά πλευρά σας. Θα ξεχάσετε πιο εύκολα τα ελαττώματα και τα προβλήματά σας να θυμηθείτε την παιδική σας ηλικία.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Για τις επόμενες 4 εβδομάδες μάλλον δεν θα έχετε πολύ ενέργεια. Μην πιέζεστε πολύ για να επιτύχετε κάτι. Θα πρέπει να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε. Μην ανησυχείτε για την δουλειά ή την καριέρα σας.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Έχετε την έμπνευση που χρειάζεστε για να ασχοληθείτε με κάποια προβλήματα που σας ταλαιπωρούν τελευταία. Θα χρησιμοποιήσετε ρεαλισμό και θα λειτουργήσετε αποδοτικά ώστε να επιλύσετε τα θέματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητά σας. Βοηθήστε τους άλλους να παραμείνουν ήρεμοι σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ίσως αισθανθείτε την αλλαγή στην ενέργεια. Είναι αρκετά σημαντική. Είναι μια περίοδος 4 εβδομάδων τώρα όπου θα πρέπει να προχωρήσετε προς τους ετήσιους στόχους σας. Δουλέψτε με τους άλλους ώστε να ολοκληρώσετε τα μεγάλη έργα που έχετε ξεκινήσει.

Λέων

Γενικά zwdia: Η οικογένειά σας σας ενθαρρύνει να σκεφθείτε τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Οι ανάγκες κάποιων αγαπημένων προσώπων σας αλλάζουν. Οι λύσεις σας ίσως να μην είναι αρκετές. Μην πανικοβάλλεστε. Ίσως πρέπει να σκεφθείτε κάποια άλλη στρατηγική αναφορικά με τις σχέσεις σας με τα κοντινά σας άτομα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια περίοδος 4 εβδομάδων ξεκινά και πρέπει να το ξέρετε. Μια μακροχρόνια τάση ξεκινά και θα είναι λίγο δύσκολη για εσάς. Να είστε προσεκτικοί. Οι άλλοι θα λειτουργούν ενάντια στους σκοπούς σας. Δεν θα έχετε την υποστήριξη που θέλετε.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Η ημέρα σας σήμερα σίγουρα θα έχετε σημαντικές επιπτώσεις στον μέλλον της ερωτικής σας ζωής. Οι αμφιβολίες σας σήμερα, ειδικά όσες αφορούν τα συναισθήματά σας θα σας κάνουν να σκεφθείτε πριν πάρετε αποφάσεις. Θα πρέπει να αναλογιστείτε αν πρέπει να προχωρήσετε. Αυτό είναι το σημαντικό τώρα. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Έχετε πολλά να περιμένετε τις επόμενες 4 εβδομάδες. Σήμερα ξεκινά η αρχή μιας υπέροχης περιόδου όπου θα επιτύχετε πολλά στην καριέρα σας. Θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο και θα εκπλαγείτε.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Ασχολείστε με πολλά και έχετε πολύ ενέργεια. Προσπαθείτε να έρθετε σε επαφή με άλλους. Έχετε όμως την τάση να ανακατεύεστε πολύ στις δουλειές και την ζωή τους. Ακόμα και να κάνετε την δουλειά τους μερικές φορές. Μην το παρακάνετε. Σκεφθείτε πως μπορείτε να ταιριάξετε καλά με τους γύρω σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια μακροχρόνια τάση ξεκινά σήμερα και σας ζητά να παίξετε ηγετικό ρόλο τις επόμενες 4 εβδομάδες. Κατευθύνετε την ενέργεια προς τα έξω αντί για μέσα σας. Χρησιμοποιήστε την δύναμη των 4 εβδομάδων για να αλλάξετε και να είστε θαρραλέοι.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως αναρωτιέστε πόσο πρέπει να ασχοληθείτε με μια μια διαμάχη που υπάρχει ανάμεσα στα άτομα της οικογένειά σας ή τους συναδέλφους σας. Υπάρχει πολύ πίεση και δεν μπορείτε να βρείτε απαντήσεις. Αυτό που δεν πρέπει να κάνετε είναι να διαλέξετε στρατόπεδο και όλα θα πάνε καλά. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι το καλύτερο είναι να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Έχετε φθάσει σε ένα σημαντικό σημείο του χρόνου σας. Για τις επόμενες 4 εβδομάδες θα απολαύσετε τις προσπάθειες των τελευταίων 6 μηνών. Θα γιορτάσετε την επιτυχία σας ή θα αισθάνεστε την απογοήτευση της αποτυχίας. Είναι σημαντική περίοδος.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Θα πρέπει να περιορίσετε το άγχος και να σταματήσετε να εκνευρίζεστε. Ακόμα και αν μέχρι τώρα μπορούσατε να καταλάβετε τι σας ενοχλεί σήμερα θα καταλάβετε καλύτερα την προσωπικότητά σας και θα δείτε τι είναι αυτό που προκαλεί τις αλλαγές στην διάθεσή σας. Θα δείτε ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είναι η αρχή μιας περιόδου 4 εβδομάδων όπου δεν θα αισθάνεστε συνδεδεμένοι με την καριέρα σας. Δεν θα έχετε καλές σχέσεις με τους άλλους και δεν θα είναι καλές οι καταστάσεις στις οποίες είστε. Είναι όμως καιρός ανάπτυξης. Να είστε ανοιχτοί.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Οι αλαζόνες πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί γύρω σας. Ακόμα και αν δεν θέλουν να σας πληγώσουν θα πρέπει να επιτεθείτε για να δείξετε ότι δεν τους φοβάστε. Η ενέργεια των πλανητών θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Ίσως ανακαλύψετε ότι οι γύρω σας σας σέβονται και σας εκτιμούν ακόμα και αν είστε συνέχεια αμυντικοί.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια φανταστική περίοδος 4 εβδομάδων ξεκινά σήμερα και είναι μια νέα φάση στην καριέρα σας. Είναι μεγάλη ευκαιρία για να προωθήσετε τους στόχους σας. Μπορείτε να επιτύχετε πολλά με αυτή την έντονη ενέργεια σε αυτή την περίοδο.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Είναι μια σημαντική ημέρα για εσάς ειδικά αν είστε καλλιτέχνες. Η δουλειά που έχετε ξεκινήσει τώρα αρχίζει να σας ξεφεύγει. Είναι καιρός να βάλετε την υπογραφή σας στον κόσμο. Είναι επίπονο αλλά ξέρετε πως θα σας ανήκει για πάντα. Θα πρέπει να αποδεχθείτε την χαρά και τον πόνο στην δημιουργία.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σήμερα είναι η αρχή μιας περιόδου 4 εβδομάδων όπου θα διασκεδάσετε και θα βάλετε την δημιουργικότητα στην δουλειά σας. Αφήστε την δουλειά σας να είναι επέκταση της αυτο-έκφρασής σας. Χρησιμοποιήστε τον χρόνο αυτό για να λάμψετε καλλιτεχνικά. Δείξτε την αξία σας.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Ίσως ασχολείστε με τις τέχνες. Η ενέργεια των πλανητών σας αφήνει με πολλές απορίες και άγχος. Αυτή η επιλογή που έχετε κάνει θα σας ακολουθεί συνέχεια. Είναι το όνειρο και η πρόκληση που σας ταιριάζει. Προχωρήστε. Θα βρείτε το πάθος στην τέχνη σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είναι μια υπέροχη ημέρα για εσάς σε πολλά επίπεδα. Το πιο σημαντικό είναι ότι ξεκινά μια νέα φάση 4 εβδομάδων. Η κατάσταση σας προτρέπει να συνδυάσετε τις προσπάθειές σας με τους άλλους. Αυτός θα είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός σας.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...