Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.5 C
Athens

Tα ζώδια σήμερα 28/5/2016

Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο – Τί σας ετοιμάζουν τα άστρα;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, αν εξαιρέσουμε τα νεύρα, το άγχος και την πίεση που θα σε κυριεύσουν κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα, το σημερινό Σάββατο θα είναι πολύ καλό και θα μπορέσεις να περάσεις όμορφα και να νιώσεις ότι ολοκληρώνεις τα σχέδιά σου. Αυτό φυσικά θα γίνει πραγματικότητα αν δεν αφήσεις την πίεση να σε παρασύρει και να σε κάνει ανήμπορο να αντιδράσεις σε οτιδήποτε.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, τα πράγματα είναι πολύ καλά αφού η εύνοια που δέχεσαι από την θέση της Σελήνης στον Υδροχόο σε κάνει ερωτικό και έτοιμο να ζήσεις μεγάλες στιγμές. Αυτό ισχύει και για εσένα που δεν έχεις μόνιμη σχέση και θέλεις να φλερτάρεις και να ερωτευτείς. Μπορείς να το κάνεις άφοβα…

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα φέρει κάποιες εντάσεις μέσα από δυσκολίες που θα χρειαστεί να χειριστείς και δεν θα βρεις και τη μεγαλύτερη συμπαράσταση από τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σε απασχολούν αλλά πρέπει να βρεις λύσεις που πρακτικά θα μειώσουν τα έξοδά σου για να νιώσεις λίγο καλύτερα.

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, κάποια πράγματα μπορεί να σε στενοχωρήσουν και να σε πληγώσουν σήμερα και αυτό αφορά κυρίως συμπεριφορές από δικά σου άτομα που θα σε απογοητεύσουν με τη στάση τους. Μην αφήνεσαι στα αρνητικά συναισθήματα και βάλε τα δυνατά σου για να φέρεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις. Η απογοήτευση μόνο πίσω θα σε κρατήσει και δεν έχεις αυτή την πολυτέλεια χρόνου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Ταύρος κάποιες ανασφάλειες που υπήρχαν μέσα στη σχέση σου αρχίζουν να διαλύονται και το κλίμα γίνεται πολύ θετικό και ερωτικό. Απόλαυσε αυτή την ημέρα κάνοντας ίσως τα σχέδια των επερχόμενων ημερών. Κι αν ζεις ακόμη στην μοναξιά μην αφήνεις τις ευκαιρίες για μια καλή γνωριμία να χαθούν. Η θέση της Σελήνης στον Υδροχόο σου χαρίζει μία πρόσθετη γοητεία και ομορφιά!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα σου φέρει θετικές εκπλήξεις και πρέπει να είσαι σε καλή διάθεση γα να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Οι εξελίξεις θα είναι σημαντικές και θα καθορίσουν και πολλά ζητήματα που αφορούν το επαγγελματικό σου μέλλον. Τα οικονομικά σου θα φτιάξουν αν βρεις τρόπο να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ξανασκέψου κάποιες προτάσεις.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε ίσως η σημερινή μέρα να είναι λίγο κουραστική για εσένα, καθώς θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε ορισμένα θέματα που σε απασχολούν και θα σε εκνευρίσουν. Ταυτόχρονα όμως θα είναι και σημαντική, αφού θα δείς να αποκαθίστανται σχέσεις με σημαντικά πρόσωπα όπως του άμεσου περιβάλλοντός σου ή της οικογένειάς σου. Φρόντισε να διαλύσεις όσα προβλήματα υπήρχαν για να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, δείξε άφοβα τα αισθήματά σου και μην σε κρατάει πίσω η ανασφάλεια για το πως θα αντιδράσει ο σύντροφός σου. Μόνο με την ειλικρίνεια θα πάς μπροστά τη σχέση σου. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στην ζωή σου μην αφήσεις το άγχος σου να σε κάνει απόμακρο γιατί κάτι καλό μπορεί να βρεθεί μπροστά σου και να μην το δείς.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μπορείς σήμερα να κάνεις κάποιες σκέψεις για αλλαγές, αλλά μην προχωρήσεις ακόμα σε συμφωνίες. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για νέα ξεκινήματα και κυρίως δεν είναι κατάλληλη μέρα για οικονομικά ανοίγματα. Μαζέψου όσο περισσότερο μπορείς για να μην αγχώνεσαι αργότερα.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε αν εκμεταλλευτείς τις σημερινές συνθήκες που είναι καλές για το ζώδιο σου μπορείς να δώσεις οριστικές λύσεις σε διάφορα προβλήματα, που έχεις εδώ και αρκετό καιρό. Οπότε μην χαλαρώνεις και μην βγαίνεις από τους στόχους σου γιατί οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα θα είναι εξαιρετικές. Δείξε συγκέντρωση και προσοχή.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, να ξέρεις ότι η σημερινή θέση της σελήνης στον Υδροχόο σε κάνει ακαταμάχητο και αυτό το βλέπεις στα μάτια του συντρόφου σου. Αν είσαι ακόμη μόνος σου θα το δείς στο βλέμμα όσων θα σε πλησιάσουν. Μην μένεις άπραγος και κάνε κι εσύ την κίνησή σου.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα χρειαστεί αρκετή προσοχή αφού αναπάντεχες καταστάσεις θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα και θα σε κάνουν να λειτουργήσεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Τα οικονομικά σου είναι ακόμα προβληματικά και θα χρειαστεί να δείς με σοβαρότητα κάποιες προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κατά τα άλλα, απόφυγε τα ανοίγματα και τις κινήσεις που ενέχουν ρίσκο.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα το σημερινό Σάββατο θα σε βάλει σε σκέψεις. Καλό είναι αυτό, καθώς θα καθίσεις να αξιολογήσεις που έχεις φταίξει και τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί, όπως ακριβώς θα ήθελες. Μην σε πάρει από κάτω όμως γιατί τέτοιου είδους ευκαιρίες σε κάνουν πιο δυναμικό και πιο έτοιμο να ανταποκριθείς σε οποιαδήποτε δυσκολία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, τα πράγματα αρχίζουν να εξελίσσονται όπως θέλεις. Ο σύντροφός σου αντιλαμβάνεται όσα ζητάς και κάνει ότι μπορεί για να ικανοποιήσεις τις ερωτικές και συναισθηματικές σου προσδοκίες. Εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου γιατί πολύ σύντομα θα κάνεις μια γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μπορείς να προχωρήσεις αρκετά ζητήματα και να βρεις λύσεις μαζί με τους συνεργάτες σου σε προβλήματα που προκύπτουν. Τα οικονομικά σου χρειάζονται άμεσα προγραμματισμό και δεν έχεις τα περιθώρια να τον καθυστερήσεις άλλο.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε μην αφήσεις σήμερα κάποιες καθυστερήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση και να σε απογοητεύσουν. Όλα θα γίνουν, αλλά ίσως χρειάζεται λίγη υπομονή από μέρους σου. Κάνε ότι καλύτερο μπορείς χωρίς να αγχώνεσαι και σύντομα θα δείς τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σου.

Αισθηματικές
Φίλε Παρθένε στα ερωτικά σου κάνε σήμερα ότι μπορείς για να ανανεώσεις το κλίμα στη σχέση σου. Οργάνωσε κάτι όμορφο για το αποψινό βράδυ και δώσε χαρά στον σύντροφό σου. Να ξέρεις ότι θα πάρεις πολύ όμορφα συναισθήματα σαν αντάλλαγμα. Αν είσαι μόνος σου, η μέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες που μπορεί να καταλήξουν σε μια πετυχημένη σχέση. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες! Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου μπορεί να έχει κάποια προβλήματα σήμερα, αλλά με τις ικανότητές σου θα τα ξεπεράσεις άνετα. Πρόσεξε τις συμφωνίες για νέες συνεργασίες και διάβασε οπωσδήποτε τα ψιλά γράμματα… Τα οικονομικά σου σύντομα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μια σειρά και θα χρειαστεί καλή διαχείριση για να τα κρατήσεις εκεί.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα. Μην αφήσεις το άγχος να σου ανακόψει την πορεία και προσπάθησε να είσαι παραγωγικός αλλά και ψύχραιμος. Όλα θα πάνε πολύ καλά αν οι κινήσεις σου είναι προσεκτικές και μετρημένες.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή φίλε Ζυγέ μάλλον θα βρεθείς μπροστά σε εντάσεις και παρεξηγήσεις. Κάνε ότι μπορείς για να αποφύγεις τους τσακωμούς με το ταίρι σου ακόμα κι αν χρειαστεί να μην απαντήσεις σε όλα όσα ακούσεις. Κι αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση η προσωπικότητά σου σήμερα θα γοητεύσει πολύ κόσμο. Μην ξεχνάς ότι η θέση της Σελήνης στον φιλικό για εσένα Υδροχόο σε κάνει ακαταμάχητο!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα χρειαστεί μια ώριμη στάση γιατί αρκετές απρόσμενες δυσκολίες θα σε αναστατώσουν. Μην χάσεις τον έλεγχο! Ο προγραμματισμός που έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό θα σε σώσει και αυτήν την περίοδο αν παραμείνεις συγκεντρωμένος. Τα οικονομικά σου μπορούν να πάνε πολύ καλύτερα ειδικά αν αξιοποιήσεις κάποιες ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ το σημερινό Σάββατο είναι αρκετά κρίσιμο για εσένα ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις τα σχέδιά σου, όπως τα έχεις σκεφτεί. Θα πρέπει να λάβεις υπ’ όψη σου όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και με ηρεμία να καταλήξεις στις κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Μάλιστα, ίσως θα πρέπει να δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου χωρίς να ακούσεις κάποιους ανθρώπους. Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να μείνεις ανεπηρέαστος, καλύτερα να μην μιλήσεις σε κανέναν για όσα θέλεις να κάνεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, μην αγνοείς κάποια προβλήματα που σε ενοχλούν στην σχέση σου, γιατί αυτά θα επανέρχονται συνεχώς. Λύσε τα μια και καλή! Άλλωστε η θέση της Σελήνης στον Υδροχόο ευνοεί κάθε ερωτική κίνηση. Εκμεταλλεύσου την, ειδικά αν δεν έχεις σχέση και ψάχνεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και σήμερα θα δείτε τις προτάσεις σου να υλοποιούνται. Ακόμα και τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια ισορροπία και θα μπορέσεις να διώξεις ένα μέρος του άγχους που σε διακατέχει.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη η εύνοια των συνθηκών αρχίζει και φαίνεται ξεκάθαρα ειδικά σήμερα στην ζωή σου. Όλα όσα θέλεις να κάνεις μπορούν να υλοποιηθούν με μεγάλη επιτυχία. Μόνο πρόσεξε γιατί από τον πολύ ενθουσιασμό μπορεί να βρεθείς σε ένταση με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, μάλλον θα πρέπει να ηρεμήσεις λίγο και να απολαύσεις μία χαλαρή και ρομαντική μέρα στην αγκαλιά του συντρόφου σου. Μην αφήσεις να μπουν ανάμεσα σας άγχη και εντάσεις και όλα θα πάνε πολύ καλά. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Τοξοτών ετοιμάσου για μια περίοδο όπου θα υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες…

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά και θα λύσεις αρκετά ζητήματα που σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό. Γενικά στα περισσότερα ζητήματα, τώρα είναι η ώρα για να τα τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο! Αυτό ισχύει και για τα οικονομικά σου τα οποία πρέπει να συμμαζέψεις τώρα, αλλιώς θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις στο μέλλον…
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε άλλη μια μέρα που η γοητεία και η ρητορεία σου θα κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση είναι αυτό το Σάββατο για εσένα. Η παρουσία σου βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε παρέας και κάθε συζήτησης. Μην παρασύρεσαι σε επιδείξεις γνώσεων και σε συμπεριφορές υπεροψίας, γιατί θα προκαλέσεις αρνητικά σχόλια στο τέλος. Μείνε προσγειωμένος και απόλαυσε αυτή τη θετική περίοδο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, θα πρέπει να δείξεις λίγη καλή διάθεση σήμερα απέναντι στον σύντροφο σου και να ασχοληθείς με τα θέματα της σχέσης σου. Αν πάλι είσαι μόνος, μην αγωνιάς καθόλου γιατί σύντομα θα βρεθεί αυτό που θέλεις. Μέχρι τότε, μην συμβιβάζεσαι με μετριότητες…

Επαγγελματικές
Στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, τα διάφορα κακόβουλα σχόλια δεν θα λείψουν και αν αρχίσεις να απαντάς θα καταλήξεις σε τσακωμούς με τους συνεργάτες σου. Κοίταξε τη δουλειά σου και κυρίως πως θα ισορροπήσεις τα οικονομικά σου που έχουν ξεφύγει λίγο.

Υδροχόος
Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε, μπορεί να αναστατωθείς από διάφορα πράγματα που θα ακούσεις και να χάσεις για λίγο τη συγκέντρωσή σου σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις. Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να αποσυντονίζεσαι. Κανείς από τους γύρω σου δεν μπορεί να σε βλάψει αν εσύ ξέρεις τι θέλεις και το επιδιώξεις με όλες σου τις δυνάμεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, η μέρα ενέχει κινδύνους και την πιθανότητα να τσακωθείς με τον άνθρωπο σου. Δείξε κατανόηση σε κάποια πράγματα και μην τραβάς τις συζητήσεις στα άκρα. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, διώξε το άγχος σου και δείξε την καλύτερη πλευρά σου για να σε πλησιάσουν ενδιαφέροντα άτομα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου δείξε διαλλακτική στάση απέναντι στους συνεργάτες σου και απόφυγε με κάθε τρόπο τις εντάσεις και τους τσακωμούς. Ξεκίνησε την ημέρα σου ήρεμα και χωρίς διαπληκτισμούς. Άλλωστε θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που αφορούν την αύξηση των εσόδων σου και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για να τις αξιοποιήσεις.
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ το άγχος θα σε συντροφεύει και το σημερινό Σάββατο, κυρίως σε σχέση με κάποια πράγματα, που θέλεις να κάνεις και δεν μπορείς. Μην γίνεσαι εμμονικός με αυτές τις καταστάσεις. Αν κάτι δεν γίνεται τώρα μπορεί να το καταφέρεις αργότερα οπότε ηρέμησε και μην χαλάς τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ιχθείς, δείξε τι πραγματικά αισθάνεσαι στον σύντροφο σου και θα δείς ότι θα βρεις μεγάλη αποδοχή που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά. Εσύ που βαδίζεις χέρι χέρι με την μοναξιά σου, άφησε κάποια άτομα να σε πλησιάσουν και μην κρίνεις μόνο από την εικόνα. Μπορεί έτσι να χάνεις κάτι καλό…

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και θα πάει ακόμα καλύτερα αν διώξεις το άγχος σου να προλάβεις να τακτοποιήσεις όλες σου τις αρμοδιότητες. Όλα θα γίνουν αν είσαι ψύχραιμος και συγκεντρωμένος. Κοίταξε τις οικονομικές σου υποθέσεις και όλα όσα μπορείς να κάνεις για να βάλεις σε μια σειρά τα έξοδά σου.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 12 Νοεμβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Τώρα είναι η στιγμή για να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 30 Οκτωβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Η ενδοσκόπηση θα σας κάνει να αντιληφθείτε που έχετε κάνει...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 2 Αυγούστου

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; ΚΡΙΟΣ: Η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 22 Μαΐου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Η ανάγκη σας για σταθερότητα αυξάνεται και υπάρχει κίνδυνος να...