Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
18.6 C
Athens

Tα ζώδια για την Δευτέρα 8/5

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να εμπλουτίσεις και να ανανεώσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, αφού οι καλές δημόσιες σχέσεις σου είναι το «κλειδί» της προόδου σου. Αν μάλιστα ζητήσεις υποστήριξη στην προώθηση των ιδεών και του έργου σου, το πιθανότερο είναι να βρεις άμεση ανταπόκριση. Επιπλέον, μπορείς να έχεις ανάλογα οφέλη από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.
Αισθηματικά
Η διάθεσή σου να βοηθήσεις έναν φίλο ή μια φίλη, μπορεί εύκολα να… παρεξηγηθεί από την άλλη πλευρά ως ερωτικό ενδιαφέρον, με συνέπεια να υπάρξουν απρόβλεπτες αντιδράσεις είτε από το εν λόγω πρόσωπο, είτε από τον/την σύντροφό του!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Οι συνθήκες ευνοούν μια επαγγελματική συμφωνία, ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με ένα ισχυρό πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να «πλασάρεις» καλύτερα αυτό που πουλάς, όπως επίσης να δικτυωθείς με τους κατάλληλους ανθρώπους. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στην εμφάνιση αλλά και την διατροφή σου, ώστε να αποκαταστήσεις κάποιες ισορροπίες που έχουν διαταραχθεί.
Αισθηματικά
Εδώ, το «πνεύμα συνεργασίας» φαίνεται να χωλαίνει κάπως κι ίσως βρεθείς ενώπιον καταστάσεων όπου παίζονται παιχνίδια εξουσίας με σκοπό να επιβληθεί ο ένας στον άλλον. Αυτό όμως δεν είναι σχέση αλλά… πόλεμος!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου δίνουν την ευκαιρία να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να βελτιώσεις τόσο το μορφωτικό σου επίπεδο, όσο και την τεχνική σου επάρκεια. Επιπλέον, είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με άτομα του εξωτερικού, βάζοντας στο πρόγραμμά σου κι ένα ταξίδι που μπορεί να αλλάξει πολλά στην ζωή σου. Παράλληλα όμως μπορεί να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός συγγενούς σου.
Αισθηματικά
Πολλά κι ενδιαφέροντα μπορεί να γίνουν κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή της «περιπλάνησής» σου σε διάφορα στέκια αλλά σίγουρα μπορείς να πετύχεις τα ανάλογα μέσω διαδικτύου ή τηλεφώνου. Όρεξη να ‘χεις δηλαδή και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Αν αντιμετωπίζεις οποιοδήποτε οικονομικό πρόβλημα, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς στα κατάλληλα πρόσωπα ή σε φορείς που θα σε κατατοπίσουν για τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Επιπλέον, μια συμφωνία ή συνεργασία μπορεί να σου λύσει τα χέρια. Από την άλλη πλευρά όμως καλό είναι να αποφύγεις τις αγορές καλλυντικών, αφού μπορεί να έχουν υποστεί αλλοιώσεις ή να προκαλέσουν παρενέργειες.
Αισθηματικά
Είναι πιθανό να λάβεις ένα δώρο από ένα άτομο που επιδιώκει να σου δείξει την εύνοιά του. Από εκεί και ύστερα βέβαια, το αν θα το αποδεχθείς ή όχι θα κρίνει και την συνέχεια, αφού σε περίπτωση που αρνηθείς θα δεις την διάθεσή του να αλλάζει… αυτομάτως!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Μια συμφωνία ή συνεργασία μπορεί να σε «ξελασπώσει», αρκεί να λειτουργήσεις με αντικειμενικά κριτήρια και όχι με συναισθηματικά. Επιπλέον ο Ερμής στον Υδροχόο ευνοεί την διάδοση των ιδεών και του έργου σου κι αν προκύψει η προοπτική μιας διαφήμισης μην διστάσεις να πεις το «ναι». Από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο σε καλεί να ανανεώσεις την εμφάνισή σου και την γκαρνταρόμπα σου!
Αισθηματικά
Αν είσαι σε μια σχέση, μπορεί να βρεθείς σε δύσκολη θέση, είτε έχεις κάνει κάτι, είτε όχι! Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη η συνδρομή ενός φίλου ή μιας φίλης που θα βοηθήσει, ώστε να μπουν τα πράγματα στην θέση τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Το ενδιαφέρον σου φαίνεται να εστιάζεται σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, όπου πράγματι μπορείς να πετύχεις πολλά αν κινηθείς με συνεργατικό πνεύμα, ακόμη κι αν αρχικά διαπιστώσεις ότι δεν έχουν όλοι την ίδια καλή διάθεση. Πάντως, αν βρεθείς εν μέσω «διασταυρούμενων πυρών» μεταξύ ατόμων που αλληλοκατηγορούνται με αφορμή κάτι που «στράβωσε», να ξέρεις ότι το πραγματικό αίτιο της διαμάχης είναι ένας… ερωτικός ανταγωνισμός!
Αισθηματικά
Είναι πολύ πιθανό να αντιληφθείς ότι ένας/μια συνεργάτης στην δουλειά σου δεν σε βλέπει μόνον επαγγελματικά αλλά αν ενδιαφέρεσαι για κάτι «σίγουρο» και σταθερό, μάλλον δεν είναι η περίπτωσή σου! Για ό,τι άλλο θες πάντως, ο δρόμος είναι ανοικτός.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου προάγει το πνεύμα συνεργασίας, από την άλλη πλευρά όμως σε κάνει πιο ασταθή στις επιδιώξεις σου, κάτι που μπορεί να κλονίσει την εμπιστοσύνη των άλλων προς το πρόσωπό σου. Όπως κι αν έχουν τα πράγματα όμως είναι βέβαιο ότι εξαντλώντας τις διπλωματικές σου αρετές θα μπορέσεις να αποκαταστήσεις κάθε ισορροπία που έχει διαταραχθεί είτε γύρω σου, είτε… μέσα σου!
Αισθηματικά
Η αβεβαιότητά σου και η ανάγκη σου να μην αφήσεις καμία πλευρά δυσαρεστημένη, μπορεί τελικά να σου δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα, ιδιαίτερα αν είσαι ήδη σε μια σχέση. Καλό είναι λοιπόν να μην «υπερβείς τα εσκαμμένα»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε προσανατολίζουν στο να καλύψεις τις ανάγκες του σπιτιού ή της οικογένειάς σου κι ίσως είναι μια καλή συγκυρία για να ανανεώσεις τον οικιακό εξοπλισμό σου αλλά και να βρεις μια συμβιβαστική λύση σε τυχόν διαφωνίες που απειλούν να χαλάσουν το θετικό κλίμα. Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο περιουσιακό ζήτημα, μπορεί να πετύχεις μια συμφέρουσα ρύθμιση.
Αισθηματικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σου δημιουργεί την ανάγκη να κάνεις μια «στάση» στις όποιες ερωτικές αναζητήσεις σου και να τα βρεις με τον εαυτό σου. Αν πάντως είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να μοιραστείς αυτές τις στιγμές με τον άνθρωπό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Οι επικοινωνιακές απαιτήσεις της ημέρας είναι σχετικά αυξημένες, κάτι όμως που δεν «σε χαλάει» καθόλου, αφού θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις αρκετά «συμπαθή» πρόσωπα και να ανταλλάξεις απόψεις για ποικίλα θέματα. Ανάλογα ενδιαφέρουσες μπορεί να είναι και οι μετακινήσεις σου. Επιπλέον, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε ωθούν να ανανεώσεις την εμφάνισή σου αλλά και να κάνεις κάποιες ιδιαίτερες ή «εξεζητημένες» αγορές.
Αισθηματικά
Ποικίλες προκλήσεις σου «γνέφουν» κι αν βέβαια είσαι διαθέσιμος/η, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις κάτι πολύ ιδιαίτερο. Να θυμάσαι όμως ότι δεν πρόκειται για μια σχέση που θα κρατήσει αλλά για ένα βίωμα που μπορεί να σε… μάθει πολλά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα σε αντίθετες απόψεις και διαμάχες που η ύπαρξή τους παρεμποδίζει την επαγγελματική σου πορεία, αφού δημιουργούνται διαρκώς θέματα «από το πουθενά». Παράλληλα, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε ωθούν να κάνεις κάποιες αγορές που αφορούν είτε την εμφάνισή σου, είτε την κάλυψη των επικοινωνιακών σου αναγκών.
Αισθηματικά
Ο ρόλος του διαιτητή σου ταιριάζει γάντι και σίγουρα μπορείς να συμβάλλεις στην αποκατάσταση της σχέσης μεταξύ δύο προσώπων που συμπαθείς. Επιπλέον όμως η συνεισφορά σου στις σχέσεις των άλλων σε βοηθά να ξεχάσεις τα δικά σου προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου συμβάλλουν θετικά στην προβολή σου, ωστόσο μην σκεφτείς ούτε στιγμή ότι θα πετύχεις κάτι σημαντικό αν ακολουθήσεις την «πεπατημένη», αφού ο ιδιαίτερος ή ξεχωριστός τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις είναι και το «διαβατήριό» σου για την επιτυχία. Ίσως μάλιστα να βρεις άμεση ανταπόκριση από ένα πρόσωπο που γενικά θεωρείται «δυσπρόσιτο».
Αισθηματικά
Σήμερα μπορεί να μπεις σε μεγάλο πειρασμό, αφού φαίνεται να ξυπνάνε μέσα σου επιθυμίες και τάσεις που νόμιζες ότι «ελέγχεις». Κι αν βέβαια είσαι μόνος/η, όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε υπάρχει θέμα!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Πολλά γίνονται στο παρασκήνιο κι εσύ βέβαια έχεις τον τρόπο να πληροφορηθείς εκείνα που σε «καίνε» περισσότερο. Επιπλέον, με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Υδροχόο, μπορεί να πετύχεις πολλά περισσότερα αν δράσεις με την ησυχία σου και μακριά από κάθε εξωτερική παρενόχληση. Σε διαφορετική περίπτωση, μπορεί να παρασυρθείς σε ανούσιες συζητήσεις για το τι έκανε ο ένας και ο άλλος, «κατεβάζοντας» το επίπεδο σου!
Αισθηματικά
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο βοηθά στο να «ανθίσει» ένας κρυφός έρωτας. Σήμερα μάλιστα με την βοήθεια ενός φίλου ή μιας φίλης, μπορεί να μάθεις πολλά περισσότερα για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και διστάζεις να προσεγγίσεις.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή,...