Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
17.9 C
Athens

Τα Ζώδια & η Πανσέληνος στον Αιγόκερω by MagicF’Ariel!

Έχει Πανσέληνο απόψε, ένα Φεγγάρι πολύ μαγικό.. τους κρυφούς Έρωτες θα ξυπνήσει, θα αναστενάξει κόσμος και κοσμάκης.. να και ένα βογγητό!

Τι ωραία που είναι η νύχτα απόψε..

καλό βράδυ..

 

Κριός
Μια νευρικότητα τη νιώθετε μέρες τώρα, η οποία θα κρατήσει για αρκετό καιρό ακόμα. Η αλήθεια είναι πως είστε εξαντλημένοι από τα διάφορα που σας έχουν συμβεί και χρειάζεστε επειγόντως διακοπές! Με το σύντροφό σας; Με τους φίλους σας; Έχει καμία σημασία; Και επειδή τις περισσότερες φορές, δεν έρχονται τα πράγματα έτσι όπως τα θέλουμε, θα ενοχληθείτε και θα ξεσπάτε από εδώ και εκεί! Υπάρχει όμως και η άλλη όψη του νομίσματος, η ερωτική ας πούμε! Το ενδεχόμενο να ζήσετε στιγμές γεμάτες από πάθος! Για αυτό, αφήστε τα μουτράκια, ρίξτε το στο φλερτ, είτε έχετε σχέση, είτε όχι! Καλοκαίρι είναι άλλωστε!

Ταύρος
Και η περίοδος της μοναξιάς καλά κρατεί! Χλωμό το βλέπω να αλλάξει το σκηνικό, αφού λένε πως όπως ξεκινήσει μια χρονιά, έτσι και θα κλείσει κιόλας! Ναι μεν ονειρεύεστε διακοπές και έρωτες μεγάλους, όμως η αλήθεια είναι πως κάθε τι που συμβαίνει στο σύμπαν, σας απομακρύνει από τέτοιες χαρές και σας προσγειώνει στη πραγματικότητα που είναι μια! Το φεγγάρι αυτό είναι κάπως βασανιστικό, αφού εμφανίζει το πρόβλημα και απαιτεί τη λύση του! Οικογενειακές μέρες, το σπίτι είναι το δικό σας φρούριο, όμως έχετε πορεία να χαράξετε, για να έρθουν τα καλύτερα!

Δίδυμος
Τις μέρες αυτές θα τον χρειαστείτε το φύλακα άγγελό σας, γιατί το Φεγγάρι αυτό, έχει σκοπό να σας αναστατώσει αρκετά! Πέφτουν στην αντίληψή σας, ενέργειες όχι και τόσο καλές, από ανθρώπους που δε το περιμένετε και ξαφνικά μπορεί να νιώσετε πως χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας! Μπορεί το θέμα των χρημάτων να το έχετε λύσει προς το παρόν, αλλά υπάρχει και το θέμα των συνεργασιών! Κάποιος σίγουρα θα θελήσει να σας βγάλει το μάτι, ζήλια είναι αυτή, δε θα πρέπει να φοβηθείτε, αφού καλύτερα να γνωρίζετε ποιος είναι ο κακός της παρέας, παρά να βρίσκεστε σε πλήρη άγνοια.

Καρκίνος
Πω πω νευράκια.. Το Φεγγάρι αυτό βασικά σας κάνει να τα βάλετε με το σύντροφό σας ή με τους πολύ κοντινούς σας ανθρώπους. Υπάρχουν διάφορα που σας ενοχλούν, που θέλετε να τα εξαφανίσετε ως δια μαγείας, όμως δε γίνεται αυτό, συνεπώς θα πρέπει οπωσδήποτε να τα αντιμετωπίσετε, άμεσα κιόλας, μπας και ηρεμίσετε! Και επειδή οι αρνητικές οι σκέψεις θα είναι περισσότερες από τις θετικές, συναισθηματικά θα είστε σαν ηφαίστειο, έτοιμο να κάνει ένα ωραίο μπουμ! Βαστάτε τα μπόσικα, γιατί δεν υπάρχει λόγος να ισοπεδώσετε τα πάντα όλα, επειδή είστε φορτισμένοι. Βαθιές ανάσες, λογική και ψυχραιμία..

Λέων
Φαντασιώνεστε διάφορα τις μέρες αυτές και όχι δε κάνετε ευχάριστες σκέψεις, γιατί το Φεγγάρι αυτό έχει σκοπό να σας τρελάνει εντελώς! Επαγγελματικές οι ανησυχίες σας, αφού εκεί που έχουν στρώσει διάφορα, μπορεί να χαλάσουν και φτου πάλι από την αρχή! Το νου σας γιατί μπορεί κάποιος να θέλει να σας πετάξει εκτός παιχνιδιού και αυτό φυσικά δε πρέπει να συμβεί με τίποτα! Το συναίσθημα ότι σας κυνηγούν, θα είναι έντονο, γεγονός που θα σας χαλάσει πολύ τη διάθεση. Καλό λοιπόν είναι, να αγκαλιάσετε τη λογική, να τα βάλετε όλα κάτω και με ψυχραιμία να δείτε πώς θα αντιμετωπίσετε τους αντίζηλούς σας!

Παρθένος
Λογικά θα πρέπει να βρίσκεστε σε μια σύγχυση! Από τη μια οι πλανήτες σας κλείνουν σπίτι και στον εαυτό σας και από την άλλη το Φεγγάρι σας ξεσηκώνει για νέες περιπέτειες κυρίως ερωτικές! Εντάξει δεν είστε και οι πιο νορμάλ της παρέας, αλλά θα πρέπει να ακολουθήσετε τις μαγικές αυτές ενέργειες και όποια είναι πιο δυνατή ας νικήσει! Το μυστήριο της υπόθεσης είναι τα μαντάτα που θα έρθουν, που θα σας αφήσουν λίγο με το στόμα ανοιχτό. Πάτε και εσείς και μπλέκετε με περιπτώσεις ιδιόμορφες, συνεπώς δε χρειάζεται να πέσετε και στα πατώματα! Όλα περαστικά είναι στη ζωή αυτή!

Ζυγός
Χρυσά μου τι σας έμελε να πάθετε με το Φεγγάρι αυτό! Όλα στα κόκκινα από το πουθενά και ξαφνικά σας βλέπω να σας πιάνουν τα υπαρξιακά σας καλοκαιριάτικο! Και επειδή είστε άτομα που κάνετε πάντα ότι σας αρέσει, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο, ανεξάρτητα από το κόστος, να περιμένετε τις μέρες αυτές, να σας στριμώξουν σε μια γωνιά, να σας μαλώσουν και να σας πιέσουν να πράξετε εντελώς αντίθετα με αυτά που επιθυμείτε. Εν ολίγοις οι δικοί σας άνθρωποι, έχουν σκοπό να σας πουν αλήθειες που πονούν. Προετοιμαστείτε λοιπόν, δε τη γλιτώνετε με τίποτα! Αποφύγετε τις εντάσεις και τους τσακωμούς, όσο μπορείτε!

Σκορπιός
Μέρες τώρα βασανίζεστε με οικογενειακά θέματα, το Φεγγάρι απλά θα φροντίσει να το κάνει πιο έντονο αυτό, με αποτέλεσμα να νιώσετε μια εξάντληση απίστευτη μες στο κατακαλόκαιρο. Μπορεί το κακό που σας έχει βρει κατά καιρούς να οφείλεται στη κακή ενέργεια των δικών σας των ανθρώπων, εκείνων που σας ζηλεύουν και σας φθονούν. Πολλά και διάφορα θα φτάσουν στα αυτιά σας και μπορεί να το πάθετε το εγκεφαλικό, κάθε οικογένεια κρύβει ένοχα μυστικά άλλωστε. Το θέμα είναι το πώς θα το χειριστείτε! Αν ενεργήσετε διαφορετικά από τα συνηθισμένα θα βγείτε κερδισμένοι!

Τοξότης
Τι σας έμελε να πάθετε στα καλά τα καθούμενα! Ε λοιπόν το Φεγγάρι σας στριμώχνει κανονικά, θέλει να έχετε τον έλεγχο στη ζωή σας και να γνωρίζετε το τι σας γίνεται κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Δε γίνεται συνέχεια σας βοηθά ο ένας και ο άλλος. Προφανώς δε κάνατε καλά κουμάντα, δεν έχετε κρατήσει τίποτα στην άκρη και το θέμα διακοπές έτοιμο να καταρρεύσει. Από την άλλη μπορεί να προκύψει ένα έκτακτο έξοδο, ή κάτι να συμβεί στην εργασία σας και να πάνε πολλά πίσω! Κινηθείτε έξυπνα και πονηρά, μπας και σώσετε τίποτα!

Αιγόκερως
Όλος ο κόσμος στα χαρακώματα επειδή έχουμε Πανσέληνο στο ζώδιό σας! Αν είναι ποτέ δυνατόν! Το προσπερνάμε αυτό και πάμε παρακάτω. Το Φεγγάρι αυτό θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τις προτεραιότητές σας και να γίνετε πιο εκφραστικοί. Το διάστημα αυτό δίνετε ιδιαίτερη σημασία στο σύντροφό σας και όχι μόνο. Ότι σας ενοχλεί, ότι δε σας αρέσει, ότι επιθυμείτε είτε ευχάριστα, είτε δυσάρεστα, θα φροντίσετε να τα πείτε, να τα δείξετε, ή θα γίνει έτσι όπως το θέλετε, ή μπορεί να πείτε και ένα ηρωικό, άντε γεια! Να ξέρετε πως κανείς δε θα πάρει το μέρος σας, γιατί ο καθένας έχει και τα βάσανά του! Το φίδι μόνοι σας θα το βγάλετε από τη τρύπα! Ακόμα και επαγγελματικές εντάσεις και αν προκύψουν, θα τις αντιμετωπίσετε με απίστευτη απάθεια! Κακό που μας βρήκε, λέω..!

Υδροχόος
Αγάπες μου μεγάλες, δε μπορώ να σας καταλάβω και τόσο, μια είστε μέσα στη τρελή τη χαρά, μια μέσα στη μαυρίλα! Όχι αδικαιολόγητα όμως! Το Φεγγάρι αυτό σας ενοχλεί απίστευτα και θα βγάλει αν δε το έχει κάνει ήδη, στην επιφάνεια εκείνους που σας ζηλεύουν και σας μοχθούν. Θα σας δείξουν τις προθέσεις τους και εσείς εννοείται πως δε πρέπει να τους κάνετε τη χάρη να πέσετε στα πατώματα. Θα πρέπει να γίνετε πιο δυνατοί και ας λέτε πόσο πια; Το παράξενο είναι πως κανείς δε θα δείξει κατανόηση, αντιθέτως θα σας στρεσάρουν πιο πολύ. Αυτό που θέλουν να μη τους το δώσετε, ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα! Βαλίτσα και δρόμο.. Ταξιδέψτε, ότι καλύτερο!

Ιχθύς
Μη κάθεστε.. ντυθείτε ωραία και βγείτε έξω να απολαύσετε ένα υπέροχο Φεγγάρι! Δε το πιστεύω, αλλά είστε οι μοναδικοί, που τη βγάζετε λάδι και σας παρασέρνει μαγικά, σε άλλη γη και άλλα μέρη! Η επιθυμία για διασκέδαση, φλερτ, βόλτες και νυχτοπερπατήματα θα είναι μεγάλη. Ερωτικά είστε φωτιά που καίει που σημαίνει πως δίνετε την απαραίτητη σημασία στο ταίρι σας, γίνεστε άλλοι άνθρωποι. Μες στη γλύκα και στα μέλια σας βρίσκω, συγκλονίζομαι να πω την αλήθεια μου, για αυτό έχετε την ευχή μου, να τα δώσετε όλα και ότι προκύψει. Μεγάλη ζωή, μεγάλα όνειρα, μεγάλες απολαύσεις!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα...