Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
14.9 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 01/08/2016

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά & καλό μήνα! Επιτέλους Αύγουστος! Επιτέλους διακοπές και relax! Και εντάξει, μπορεί να μη βρεθούμε όλοι στις παραλίες και στα beach bar.. γιατί ζούμε σε ένα κράτος που μας θέλει όλους φτωχούς, αλλά είμαστε τυχεροί που η Ελλάδα μας, γύρω-γύρω έχει θάλασσα και όχι μόνο..

Φοβερή ημέρα αστρολογικά. Ευχάριστα μαντάτα έρχονται, εκπλήξεις προκύπτουν, μικρά θαύματα το ίδιο. Ξεκινήστε δυναμικά, αισιόδοξα και χαρωπά, γιατί το σύμπαν, έχει πρόγραμμα να μας τρελάνει τις επόμενες ημέρες..

 

Κριός
Μέσα στη τρελή τη χαρά, ξυπνάτε ορεξάτοι για να κάνετε διάφορα πράγματα που τις προηγούμενες ημέρες δε μπορούσατε! Έχετε πολλές ιδέες, για το τι θα κάνετε σήμερα, το πού θα πάτε, το ποιον θα δείτε. Έτσι ξεκινήστε χαρωπά τον Αύγουστο, γιατί δε ξέρετε τι μπορεί να έρθει αύριο ή μεθαύριο.. Αν ετοιμάζεστε για διακοπές, οργανωθείτε ακόμα καλύτερα!

Ταύρος
Όπως και να περάσατε το ΣΚ που μας πέρασε, εσείς σήμερα θα έχετε μουτράκια. Γιατί κάτι σας λείπει, κάτι δε γίνεται όπως θα θέλατε, τίποτα δε σας ικανοποιεί. Από παράπονα είστε γεμάτοι, πού θα τα πείτε για να ξεσκάσετε; Βέβαια, η κατάσταση δεν είναι τόσο χάλια, για αυτό ξεπεράστε αυτή τη διάθεση και μέχρι να βραδιάσει, δε ξέρετε, μπορεί να γίνει και κανένα θαύμα!

Δίδυμος
Σήμερα θα συναντήσετε ένα άτομο που έχετε πολύ καιρό να δείτε. Το άτομο αυτό έχει όλα τα φόντα για να σας κάνει να νιώσετε όμορφα με τον εαυτό σας, να σας ηρεμίσει από τα άγχη σας και να σας προσφέρει αυτό που ζητάτε. Δε ξέρω αν θα είναι ερωτικό ή φιλικό, πάντως ξαφνιάζεστε ευχάριστα, χαμογελάτε ξανά και νιώθετε πως οι επιλογές που κάνατε πρόσφατα, είναι και οι καλύτερες!

Καρκίνος
Θα κάνετε σήμερα μια πολύ καλή πράξη. Μπορεί στη δουλειά, μπορεί και στο σπίτι, πάντως θυσιάζεστε για ένα άτομο που δυσκολεύεται πολύ. Θα νιώσετε πολύ όμορφα, γιατί το χαμόγελο που θα δείτε θα είναι αρκετό. Όμορφα ξεκινάει ο Αύγουστος για εσάς, βέβαια οι διακοπές, φαντάζουν λίγο όνειρο, γιατί όπου και αν πάτε μόνο τη δουλειά θα έχετε κατά νου!

Λέων
Πολύ καλύτερη σήμερα η διάθεσή σας, επιστρέφει η αισιοδοξία και αν έχετε βάλει κάτι στο μάτι, θα το προσπαθήσετε ξανά και ξανά. Με στόχο και όραμα ξυπνάτε, θέλετε όλα να πηγαίνουν ρολόι, είτε στη δουλειά, είτε στο σπίτι. Μέχρι και τις 3 πετάει η ομάδα, για αυτό μη χάνετε το χρόνο σας σε άσκοπες κουβέντες. Να το παλέψετε, γνωρίζετε πλέον τον τρόπο. Θετική ημέρα από όλες τις απόψεις!

Παρθένος
Οικογενειακή ημέρα και η σημερινή. Σας προσφέρουν διάφορα δώρα τα οποία σας ξαφνιάζουν ευχάριστα. Μπορεί να είναι κληρονομικό το ζήτημα, ξαφνικά να γίνετε πιο πλούσιοι. Μπορεί όμως να σας δώσουν και λεφτά, έτσι επειδή είστε καλοί άνθρωποι. Πάντως μην αποφεύγετε τους συγγενείς, γιατί έχουν έρθει με πολύ καλές προθέσεις. Θα το δείτε στη πράξη, αν δώσετε προσοχή!

Ζυγός
Δώστε βάση στη δουλειά σας. Αλλάζουν τα δεδομένα και εσείς πρέπει να προσαρμοστείτε και να αρπάξετε τις ευκαιρίες. Μέχρι και αύριο ότι κάνετε, γιατί μετά έρχονται μπουρίνια και βλέπω ένα σαματά διαρκείας! Αν θέλετε περισσότερα λεφτά, να τα ζητήσετε σήμερα. Αν θέλετε να συνεργαστείτε με κάποιους, να τους μιλήσετε σήμερα. Μην αφήσετε τίποτα για πιο μετά, γιατί απλά δε θα σας κάτσει τίποτα!

Σκορπιός
Τι τέλεια μέρα μόλις σας ξημέρωσε! Επαγγελματική επιτυχία το Νο1, αφού είστε στο σωστό το δρόμο, έχετε κάνει τις σωστές τις κινήσεις και σήμερα θα λάμψει το άστρο σας. Ακόμα και λεφτά παίρνετε γιατί σας ανήκουν, σας αξίζουν και ότι προσμένατε καιρό τώρα με λαχτάρα, να έφτασε η μέρα! Θα ακούσετε πολύ όμορφα λόγια για το άτομό σας και θα απογειωθείτε. Ήρεμα έτσι;;; Μη καβαλήσετε εκείνο το καλάμι ξανά..!

Τοξότης
Το δισάκι σας στον ώμο και δρόμο! Από σήμερα έχει διακοπές. Και επειδή είστε άτομα που μπορείτε να κάνετε και με τα πολλά και με τα λίγα, θα ξεκινήσετε και όπου σας βγάλει. Ωραία ακούγεται, όμως φτιάξτε ένα πλάνο, οργανωθείτε πριν εξαφανιστείτε σε κάποιο βουνό, ή σε ένα ξερονήσι, γιατί τα πράγματα έχουν αλλάξει. Μη σας βγει και ξινό. Μια πρόταση για κάτι πιο κυριλέ θα παίξει. Σκεφτείτε την!

Αιγόκερως
Τι ευχάριστη μέρα μόλις σας ξημέρωσε! Το κρατούσε για σήμερα το σύμπαν, για αυτό να περιμένετε ή το τηλέφωνο να χτυπήσει, ή ένα μήνυμα να σας έρθει, ή μια συνάντηση εξ ουρανού.. Το θαύμα που λέμε. Μπορεί να είναι ερωτικό.. Επιτέλους το μαναράκι να γίνει δικό σας, μπορεί και επαγγελματικό, έχετε δουλειά από Σεπτέμβρη. Πάντως, καλοδεχούμενο.. ότι και αν είναι!

Υδροχόος
Μπορεί να είστε καλά ψυχολογικά, όμως τρώγεστε με τα ρούχα σας. Το ένα σας αρέσει, το άλλο δε σας αρέσει, κάτι γυρεύετε, θα τη βρείτε την άκρη εσείς. Πάντως ότι δεν αρμόζει στο χαρακτήρα και στο στυλ σας, το διώχνετε μακριά και ας σημαίνει ακύρωση κάποιας συνεργασίας ή συμφωνίας. Αλλάζετε πάλι τα δεδομένα και πολύ καλά κάνετε, γιατί καιρό σας φωνάζω, ότι λέει η καρδιά σας..

Ιχθύς
Ευχάριστη πολύ η μέρα σας κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Ότι είχατε κατά νου τις προηγούμενες ημέρες, ως δια μαγείας θα έρθει στα πόδια σας και θα πάρετε τρελή ανάσα! Λεφτά θα είναι σίγουρα, βέβαια αν δείτε πως μεσημεριάζει και δε γίνεται τίποτα, να τσιγκλήσετε εσείς το σύμπαν για να ξεμπλοκάρει. Βέβαια δε θα χρειαστεί και τόσο, γιατί η μέρα από μόνη της κρύβει ένα θαύμα!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα...

Σαν σήμερα 18 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι Σάμιοι...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...

Σαν σήμερα 17 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Παγκόσμιες ημέρεςΠαγκόσμια...