Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
14.9 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 10/3/2017

Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα Παρασκευή

Κριός

Γενικά zwdia: Κάποιος σκηνικό μάλλον σήμερα θα κάνει την φαντασία σας να τρέχει. Ίσως θυμηθείτε την στιγμή που βγαίνετε μα κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Μόλις ξεκινήσει η φαντασία σας θα σας είναι δύσκολο να σταματήσετε. Η φαντασία ας μάλλον θα είναι το πιο ασφαλές μέρος να κρυφτείτε οπότε μην προσπαθείτε να αποφύγετε την πραγματικότητα. Μείνετε στο παρελθόν αν το προτιμάτε σήμερα.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Μπορεί να έχετε μια διαμάχη με κάποιο άτομο που έχει τελείως διαφορετική προσέγγιση από εσάς. Ίσως ενθαρρύνει μια προσέγγιση που θεωρείτε ότι δεν είναι ρεαλιστική. Πείτε τι αισθάνεστε αλλά φροντίστε να έχετε στοιχεία για να υποστηρίξετε την γνώμη σας και να ετοιμαστείτε για ένταση. Μπορεί να υπάρχει πολύ φαντασία γύρω από την αλήθεια και είναι σημαντικό να μην προσθέσετε και άλλη.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Φροντίστε τους φίλους σας υποστηρίζοντας τις ιδέες σας. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην ενθαρρύνετε αυτομάτως ένα σχέδιο ή μια οπτική που ξέρετε ότι είναι λάθος ή ότι δεν πρόκειται να αποτύχει. Ακόμα και αν θέλετε να τους κάνετε να αισθανθούν καλά λέγοντας ακριβώς αυτό που θέλουν να ακούσουν αυτό δεν θα τους κάνει καλό. Είναι καλό να είστε εσείς αυτοί που έχουν την σταθερή οπτική.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Μπορεί να είστε ανάμεσα στον πραγματικό κόσμο και την φαντασία. Ο κόσμος της φαντασίας είναι αυτός που κερδίζει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσετε την επαφή σας με την πραγματικότητα. Αν κάποιος μπορεί να γεφυρώσει αυτούς τους 2 κόσμους, είστε εσείς. Μάλλον θα έλκεστε από την τέχνη. Η δημιουργικότητά σας είναι πολύ έντονη σήμερα.

Λέων

Γενικά zwdia: Φροντίστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σήμερα μπορείτε να δραπετεύσετε προς την φαντασία με κάποιο αντικείμενο που επιθυμείτε. Κάντε σχέδια για να αφήσετε ελεύθερη την φαντασία σας. Αφήστε την φαντασία σας να σας δείξει τον δρόμο. Δεν θα πάτε ποτέ εκεί που θέλετε μέχρι να προχωρήσετε προς αυτή την κατεύθυνση. Να πιστεύετε ότι μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Μην χάνετε χρόνο κάνοντας πράγματα που δεν συμβάλουν στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Άσχετε με την κατάστασή σας θα θέλετε να ξεφύγετε. Υπάρχει τεμπελιά μέσα σας και μπορεί να προσπαθείτε να βρείτε έναν τρόπο να διώξετε κάποιες ευθύνες. Ακόμα και αν αυτή η ιδέα φαίνεται τρομερή τώρα μάλλον θα σας δημιουργήσει προβλήματα μετά. Να είστε προσεκτικοί καθώς μπορεί να προσπαθείτε να ξεγελάσετε το σύστημα και να περιμένετε καλά αποτελέσματα μετά. Θα κερδίσετε ότι πραγματικά σας αξίζει.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Μπορεί να εκνευριστείτε με κάποιο ειδύλλιο που φαίνεται να σας προκαλεί περισσότερη ένταση παρά χαλάρωση. Κανείς δεν είπε ότι ο έρωτας είναι εύκολος αλλά δεν χρειάζεται να είναι μίζερος. Το κλειδί είναι να μην πιέζεστε με μικρά πράγματα. Να ξέρετε και να περιμένετε ότι κάποια πράγματα δεν ταιριάζουν με τις προσδοκίες σας. Θα πρέπει να ελέγξετε κάποιες πλευρές μιας σχέσης, ίσως το άλλο άτομο για παράδειγμα.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Η φαντασία σας είναι ο καλύτερός σας φίλος. Δεν πρόκειται να αφήσετε κανέναν να ταράξει τον κόσμο την φαντασίας σας. Ταιριάζετε την αγάπη και τον έρωτα πολύ καλά και όλα είναι υπέροχα στο μυαλό σας. Το να κάνετε αυτό το σχέδιο να λειτουργήσει στην πραγματικότητα είναι κάτι άλλο όμως και δεν πρέπει να μένετε πολύ προσκολλημένοι στην ιδέα αυτή. Πείτε την γνώμη σας αλλά να είστε ρεαλιστές.

Τοξότης

Γενικά zwdia:Μάλλον θα υπάρχει επιθετικότητα σήμερα. Είτε προέρχεται από εσάς ή τον/την σύντροφό σας η ένταση υπάρχει και δεν μπορεί να αγνοηθεί. Να θυμάστε ότι μπορεί να προέρχεται από κάτι που ίσως να μην είναι καν αλήθεια. Ίσως υπάρχει κάποια παρεξήγηση που προκαλεί σύγχυση. Κάντε ότι μπορείτε να για να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Έχετε άγχος σχετικά με μια τολμηρή κίνηση που θέλετε να κάνετε απέναντι στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Ο έρωτας είναι υπέρ σας τώρα. Δεν είναι έκπληξη που αισθάνεστε θαρραλέοι. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην παρασυρθείτε. Υπάρχει ένα στοιχείο φαντασίας που δεν σας επιτρέπει να δείτε ξεκάθαρη και ολόκληρη την εικόνα.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Αν και γενικά σας αρέσει να παραμένετε προσγειωμένοι και να προχωράτε με σταθερό και οργανωμένο τρόπο υπάρχει μια έντονη δύναμη που σας ωθεί να επεκταθείτε. Βάλτε φαντασία στην ημέρα σας και ονειρευτείτε. Ελευθερωθείτε από την πραγματικότητα για λίγο και αισθανθείτε ένα βάρος να φεύγει από πάνω σας. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη. Αυτό θα σας προσφέρει μεγαλύτερη ισορροπία.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Μπορεί να φαίνεστε ως το άτομο που δεν μπορεί να πάρει τίποτα σοβαρά. Άσχετα με την κατάσταση μπορεί να κάνετε αστεία. Το χιούμορ βοηθά όλους γύρω σας. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην το παρακάνετε όμως. Μπορεί να υπάρχουν κάποια άτομα που αισθάνονται άβολα. Δείξτε ότι έχετε και σοβαρή πλευρά.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα...

Σαν σήμερα 18 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι Σάμιοι...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...

Σαν σήμερα 17 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Παγκόσμιες ημέρεςΠαγκόσμια...