Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
18.6 C
Athens

Τα Ζώδια σήμερα 11/03/2017

Η μέρα αστρολογικά είναι κάπως ζαβή! Το φεγγάρι το αυριανό φταίει για όλα, ουσιαστικά χαλάει τη διάθεση του κόσμου, όμως προκαλεί και κάτι μαγικό. Η διαίσθησή μας θα είναι έντονη πολύ και τα δυσάρεστα μαντάτα να είναι ίσως και πιο πολλά.. Βέβαια, δε το ορκίζομαι κιόλας!
Κριός
Η αλήθεια είναι πως είχατε άλλα στο μυαλό σας για σήμερα και άλλα θα προκύψουν φυσικά. Μπορεί να βαρεθείτε κιόλας και να μη βγείτε καθόλου από το σπίτι σας. Μια σπαρίλα σας πιάνει, αφήνεστε στο mood του καιρού. Εννοείται πως δε θα σας αφήσουν σε ησυχία για μερικές ώρες, αφού όσο να είναι έχετε αφήσει όλες σας τις εκκρεμότητες για σήμερα! Τρέξτε για να προλάβετε!

Ταύρος
Να σας πω να καλέσετε τους φίλους σας στο σπίτι; Να φτιάξετε λιχουδίτσες και να τους εντυπωσιάσετε κάπως έτσι; Μια όρεξη να προσφέρετε όμορφες στιγμές στους δικούς σας τους ανθρώπους θα την έχετε. Ναι μεν σας χαλάει ο καιρός, από την άλλη όμως δε το βάζετε κάτω. Επικοινωνιακοί και χαρωποί, μοιράζετε αγάπη απλόχερα!

Δίδυμος
Τα έχετε πάρει στο κρανίο, με διάφορα θέματα από τη δουλειά και φυσάτε και ξεφυσάτε και δημιουργείτε ένταση στο περιβάλλον σας. Και επειδή δε πρόκειται να βγει κάτι αν συμπεριφέρεστε έτσι, χαλαρώστε, κλείστε τους διακόπτες και επιλέξτε τη μοναξιά σας. Όχι πολλές κουβέντες, αποφύγετε το θέατρο του παραλόγου, γιατί δε θα βρείτε καμία ανταπόκριση!

Καρκίνος
Μέσα στα μέλια σας βρίσκω και τα σορόπια. Λατρεύετε τον καιρό, όχι δε θα βγείτε από το σπίτι, μη κατσαρώσει και το μαλλί, συνεπώς, φτιάχνετε ρομαντική κατάσταση και χουζουρεύετε στο κρεβάτι, στο καναπέ, οπουδήποτε σταθείτε. Ερωτοτροπείτε με το σύντροφό σας, να μια καλή ευκαιρία, να θυμηθείτε τα παλιά!

Λέων
Ετοιμαστείτε να βάλετε το χέρι βαθιά μες στη τσέπη, αφού όσο να είναι θα φροντίσετε να ικανοποιήσετε αρκετές από τις επιθυμίες σας σήμερα. Η βροχή ναι μεν σας εκνευρίζει, αλλά δε θα σταθεί εμπόδιο στα ψώνια σας! Να σας πω με μέτρο; Στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Τουλάχιστον να μείνετε ευχαριστημένοι και να μη γκρινιάζετε. Τα πέδιλα όπως βλέπετε μπορείτε να τα αγοράσετε λίγο πιο μετά. Προς το παρόν, γαλότσες έχετε;;;

Παρθένος
Αν δε κάνετε σήμερα έρωτα, τρελό και αλλοπαρμένο, θα τρελαθώ! Ιδανική μέρα για να ερωτοτροπήσετε με το σύντροφό σας, με ένα νέο μαναράκι, βασικά σας βλέπω να αποπλανείτε μια ύπαρξη και να περνάτε αξέχαστες στιγμές! Δόξα να έχει, με την ευχή μου, ειλικρινά, τέτοια αστρολογική σπρωξιά, έχει καιρό να σας δώσει το σύμπαν! Χαχα..

Ζυγός
Μαύρη και άραχνη η διάθεσή σας, θα κλειστείτε μέσα στο σπίτι και δε θα μιλάτε σε άνθρωπο. Καλύτερα το τηλέφωνο να το απενεργοποιήσετε. Να βγείτε από τα δημόσια προφίλ σας και τι να πω; Να το ρίξετε στη βοτανολογία; Το φεγγάρι φταίει για όλα, όσο να είναι επηρεάζει αρνητικά τη διάθεσή σας. Να προσέχετε τις κουβέντες σας, στάζουν φαρμάκι!

Σκορπιός
Σας βλέπω να μαζεύεστε στο σπίτι, μπροστά από το τζάκι και να ψήνετε λιχουδίτσες, μια που ο καιρός τραβάει τέτοιες καταστάσεις! Δε θα μείνετε λεπτό μόνοι σας, αφού θα αποζητήσετε τη συντροφιά των φίλων σας και είναι και μια καλή ευκαιρία να τα πείτε, να γελάσετε, να κουτσομπολέψετε, από όλα τα καλά. Να φέρει ο καθένας και από κάτι. Ας μοιραστούν τα έξοδα!

Τοξότης
Τρώγεστε με τα ρούχα σας και είστε απόλυτοι. Τραγικό αυτό, γιατί μέρες τώρα κάτι σας ενοχλεί και δε ξέρετε το γιατί. Ε λοιπόν το φεγγάρι φταίει για όλα, σας προετοιμάζει το έδαφος για το κουλό! Η διαίσθησή σας έντονη, νιώθετε μια αρνητική ενέργεια στο σύμπαν σας και να είστε σίγουροι, πως λάθος δε κάνετε με τίποτα. Πάρτε βαθιές ανάσες και αναρωτηθείτε πού φταίξατε!

Αιγόκερως
Μια χαρά και δυο τρομάρες! Φτου μη σας ματιάσω! Έχετε πολύ καλή διάθεση, να κάνετε πολλά και διάφορα και τίποτα δε σας σταματά! Το ζητούμενο είναι να είστε αληθινοί, πιστοί στις απόψεις σας και να ταιριάζει το κλίμα που θα δημιουργήσετε με τη προσωπικότητά σας. Δεν έχει καμία σημασία αλλιώς. Μην ανάβετε το πράσινο το φως, όταν είναι μονίμως κόκκινο!

Υδροχόος
Μήπως να κάνετε ένα γιόγκα; Μήπως να κοιμηθείτε περισσότερο και να αφήσετε να δουλέψει το πράγμα από μόνο του; Έχετε ζητήσει πάλι τα πιο παράλογα πράγματα, έχετε προκαλέσει εντάσεις και αντιδράσεις και καλό είναι να μη προσμένετε σε θαύματα γιατί δε γίνονται! Απαιτητικοί ως συνήθως βασανίζετε τον κόσμο γύρω σας. Κάντε πίσω! Δε μπορούν όλοι να πετάξουν!

Ιχθύς
Δώστε σημασία στο σπίτι σας, στο σύντροφό σας και απολαύστε κάθε τι που υπάρχει στη ζωή σας. Δε χρειάζεται να φαντάζεστε διάφορα και να ονειροβατείτε, γιατί κακό στον εαυτό σας θα κάνετε. Αράξτε μέσα, διαβάστε ένα βιβλίο, δείτε μια ταινία, φάτε μια τούρτα, ψυχαγωγήστε τον εαυτό σας με όμορφους τρόπους. Χουζουρέψτε το καιρός είναι ότι πρέπει. Οι βόλτες πιο μετά..

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...