Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
18.6 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 15/2/2017

Αναλυτικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχει ένας διάχυτος ερωτισμός αλλά πολύ πιθανόν να υπάρξουν ξαφνικά σπασίματα με τον ερωτικό σας σύντροφο . Η σημερινή μέρα φέρνει ξαφνικές ταραχές που προέρχονται κυρίως από το οικογενειακό περιβάλλον και όχι μόνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα έχετε μια ξαφνική ανατροπή στα επαγγελματικά θέματα όπου θα πρέπει να δείτε με εγρήγορση το τι θα πρέπει να κάνετε το επόμενο διάστημα. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να απομονωθείτε σκεπτόμενοι στα θέματα που σας απασχολούν τις καταλληλότερες λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε έτοιμοι να αποτινάξετε από επάνω σας ότι σας πίεζε και ότι σας μείωνε προσωπικά . Ο σύντροφος σας θα προσπαθήσει να σας παρουσιάσει τις ιδέες του με έναν πλάγιο τρόπο και θα λείπει η απόλυτη ειλικρίνεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στην ζωή τίποτα δεν προσφέρεται χωρίς κόπο , για αυτό εκμεταλλευτείτε κατάλληλα τις ευκαιρίες που σας δίνονται . Γύρω σας παίζονται περίεργα παιχνίδια , λόγια και ανακατέματα που σας εκνευρίζουν .

ΛΕΩΝ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο όπου θέλετε σύντομα κάποια χειροπιαστά αποτελέσματα και άμεσες συμφωνίες. Πρέπει όμως να κάνετε υπομονή για όλα αυτά , γιατί η περίοδος ακόμα έχει μια ρευστότητα που δεν σας αφήνει να κατασταλάξετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας αναστατώσουν σήμερα η θα πρέπει να κάνετε κάποια παραπάνω έξοδα από ότι συνήθως. Θα υπάρξουν επικοινωνιακοί δρόμοι για να εξασφαλίσετε δουλειές και φιλίες.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο σας δημιουργεί αναταραχές , οι οποίες έχουν αντίκτυπο στην προσωπική σας ζωή . Επαγγελματικά θα υπάρξει μια αστάθεια με πρόσωπα που θέλουν να σας βλέπουν υποδεέστερους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τώρα είναι μια κρίσιμη στιγμή , όπου θα πρέπει να αποφασίσετε για την επαγγελματική σας πορεία . Ίσως κάποιο άτομο που θα βρίσκεται στον επαγγελματικό σας χώρο να έχει έναν ιδιαίτερο μαγνητισμό επάνω σας .

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλύτερα να αποφύγετε σήμερα τις πολλές κουβέντες με τον ερωτικό σας σύντροφο , διότι υπάρχει πιθανότητα να γίνουν παρεξηγήσεις. Επαγγελματικά έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους που έχουν μεγάλη επιρροή στον τρόπο σκέψης σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεση σας για συνεννόηση θα σας βοηθήσει να βρείτε νέες άκρες και να αποκτήσετε μια ισχυρή δυναμική στα επαγγελματικά . Τα προβλήματα στην οικογένεια σας δυστυχώς συνεχίζονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε σε μια σχετικά καλή περίοδο όπου η διάθεση σας ανεβαίνει . Οι σωστές και δίκαιες φιλοδοξίες θα βρουν καρπερό έδαφος . Η συναισθηματική σας ζωή βρίσκεται μεταξύ επικοινωνίας και ταξιδιών .

ΙΧΘΥΕΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα που πολύ πιθανόν έχουν την ρίζα τους σε οικογενειακό περιβάλλον . Η συναισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε μια τεταμένη ατμόσφαιρα και πολύ πιθανόν να θελήσετε να δείξετε τα όρια σας.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Σταμάτης Γονίδης: «Δεν φοβάμαι τον θάνατο, ο ιδανικότερος τρόπος είναι να πεθάνεις όρθιος και...

Ο Σταμάτης Γονίδης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον θάνατο και παραδέχτηκε ότι δεν...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή...