Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
16.2 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 15/4/2017

Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Σάββατο
Κριός

Γενικά zwdia: Η επικοινωνία ειδικά με μέλη της οικογένειάς και τον/την σύντροφό σας ίσως είναι λιγότερο λεκτική σήμερα. Θα αισθάνεστε όμως πολύ αγάπη και υποστήριξη από όλους. Ο έρωτας θα είναι έντονος και σήμερα είναι υπέροχη ημέρα να κανονίσετε ένα βράδυ με τον/την σύντροφό σας. Η έμπνευση για δημιουργικά σχέδια, ειδικά στο σπίτι, θα είναι έντονη. Μην την καταπιέζετε, αφήστε την ελεύθερη.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Σήμερα θα έχετε έντονη διαίσθηση, ειδικά όσον αφορά τα μέλη της οικογένειάς σας. Δεν θα είναι εύκολο να σας πει κανείς ψέμματα σήμερα. Ίσως θέλετε να κάνετε κάποιες επισκευές στο σπίτι σας που μπορεί να αναβάλλετε. Ίσως περάσετε κάποιο κομμάτι της ημέρας διαλογιζόμενοι ή σκεπτόμενοι το μέλλον. Το μυαλό σας είναι καθαρό και δραστήριο. Είναι καλή ημέρα να προχωρήσετε.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Μια ομάδα στην οποία να ανήκετε ίσως κάνει μια συνάντηση σήμερα στην περιοχή σας. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στο να ακούτε παρά στο να συμμετέχετε στις συζητήσεις. Θα θέλετε να ακούσετε όλες τις ιδέες που ακούγονται και να τις σκέπτεστε καλά πριν μιλήσετε. Θα αισθάνεστε πολύ ελεύθερα και ανοιχτά. Το μυαλό σας είναι λογικό και διαισθητικό. Να περιμένετε ότι θα μάθετε πολλά.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Μια μικρή συγκέντρωση ίσως στο σπίτι σας ίσως φέρει την επιφάνεια κάποια θέματα για την παγκόσμια οικονομία και τι σημαίνουν για εσάς. Ίσως αποφασίσετε να συζητήσετε για το οικονομικό σας μέλλον. Είναι καλή στιγμή να κάνετε σχέδια καθώς το μυαλό σας είναι ελεύθερο και πρακτικό. Σημειώστε τις ιδέες σας. Θα θέλετε να τις θυμάστε μετά.

Λέων

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως λάβετε ένα τηλεφώνημα από έναν φίλο που δεν έχετε δει εδώ και καιρό. Μια έντονη και συναισθηματική συζήτηση ίσως ακολουθήσει. Θα έχετε καλά νέα. Ίσως διεγερθεί η διαίσθησή σας. Θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την λογική σας για να προχωρήσετε.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Γενικά απολαμβάνετε την φιλοσοφία αλλά και τις μεταφυσικές θεωρίες και σήμερα ίσως ασχολείστε συνέχεια με κάτι τέτοιο. Ίσως αποφασίσετε να επικεντρωθείτε σε αυτά. Είναι καλή ημέρα να το κάνετε καθώς θα έχετε την έντονη διαίσθηση που είναι απαραίτητη αλλά και την ικανότητα να καταλάβετε τι πρέπει να αποκόψετε. Μπορείτε να εφαρμόσετε κάποιες θεωρίες και στην καθημερινότητά σας.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Οι κοινωνικές εκδηλώσεις που ίσως σχετίζονται με κάποια ομάδα στην οποία είστε μέλη ίσως περιέχουν κάποια έντονα θέματα συζήτησης. Το μυαλό σας θα είναι έντονο σήμερα. Μάλλον θα δίνετε προσοχή στα πάντα γύρω σας. Θα σκεφθείτε τα πάντα καλά και μάλλον θα καταλάβετε πολλά περισσότερα από ότι συνήθως.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως αποφασίσετε να βοηθήσετε κάποιο άτομο με επισκευές ή διακοσμήσεις στο σπίτι. Θα έχετε πολλές ιδέες και θα θέλετε να τις εφαρμόσετε. Ίσως να μην έχετε όρεξη για συζητήσεις όμως. Μην εκπλαγείτε αν η επικοινωνία δεν είναι λεκτική σήμερα.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Σήμερα η επικοινωνία σας με τον/την σύντροφό σας ίσως να μην είναι λεκτική και μπορεί να περνάτε καλά χωρίς να μιλάτε. Αισθάνεστε πολύ πάθος σήμερα. Ίσως πρέπει να αγοράσετε νέα ρούχα. Θα θέλετε να ασχοληθείτε και με καλλιτεχνικά σχέδια. Θα υπάρχει έμπνευση παντού γύρω σας.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Η έντονη διαίσθησή σας ίσως σας κάνει να δώσετε προσοχή στις σκέψεις και τα συναισθήματα των μελών της οικογένειάς σας. Ίσως μπορείτε να καταλάβετε ακόμα και τις σκέψεις των ξένων. Σήμερα πρέπει να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας ειδικά όσον αφορά σχέδια με άλλους. Η ατμόσφαιρα αυτή είναι έντονη. Οι άλλοι ίσως να μην είναι πολύ ομιλητικοί σήμερα.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Οι κοινωνικές εκδηλώσεις στην περιοχή σας ίσως επικεντρώνονται στις οικογένειες και τα παιδιά. Ίσως περάσετε χρόνο λέγοντας ιστορίες. Θα υπάρχουν έντονα συναισθήματα. Μπορεί κάποιοι να θέλουν να μείνουν μόνοι τους. Αφήστε τα άτομα αυτά. Μην χαλάσετε την δική σας εορταστική διάθεση. Περάστε καλά.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Οι άλλοι, ειδικά τα μέλη της οικογένειάς σας, ίσως είναι πολύ ήσυχα σήμερα. Μπορεί να σας φαίνεται ότι οι άλλοι δεν σας λένε ότι σκέπτονται. Θα πρέπει να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας. Σημειώστε ότι έχετε στο μυαλό σας και επιτρέψτε στον εαυτό σας να εκφραστεί καλλιτεχνικά. Έχετε ένα πνευματικό χάρισμα και πρέπει να το καλλιεργήσετε.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...