Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
17.6 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 17/11/2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα θα θέλεις να κάνεις σημαντικές αλλαγές σε τομείς και θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν ψυχικά. Θα σου παρουσιαστούν μια σειρά από ευκαιρίες που θα είναι άκρως συμφέρουσες για τους μελλοντικούς σου στόχους. Θα σε απασχολήσουν έντονα κάποια ζητήματα οικογενειακά και η διευθέτησή τους. Να είσαι λογικός στις κινήσεις και τα λόγια σου!

Αισθηματικές
Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς της ζωής σου θα παραμελήσεις σήμερα λίγο την σχέση σου φίλε Κριέ. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική για να ισορροπήσει το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου. Εσύ που κάνεις μόνιμη παρέα με την μοναξιά σου να θυμάσαι ότι υπάρχουν πολλοί γύρω σου που τρέφουν ερωτικά αισθήματα για το άτομο σου αλλά η συμπεριφορά σου, τους αποτρέπει να στα εκδηλώσουν.

Επαγγελματικές
Η μέρα θα κυλήσει καλά στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε να εκνευριστείς με κάποιες καθυστερήσεις που θα σου παρουσιαστούν και να ακούσεις προσεκτικά προτάσεις που θα σου κάνουν. Φρόντισε να κινηθείς συγκρατημένα σε οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις.

Ταύρος
Σήμερα αγαπητέ Ταύρε φρόντισε να τελειώνεις τις δραστηριότητες που έχεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Προσπάθησε να δεις τα θέματα που σε απασχολούν πιο πρακτικά και μην κολλάς στις λεπτομέρειες. Ένα άτομο από το οικογενειακό σου περιβάλλον θα ζητήσει την βοήθεια σου και οφείλεις να του την προσφέρεις όσο κι πιεσμένος και αν νιώθεις χρονικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφο σου. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου και δείξε μεγαλύτερο αυθορμητισμό. Αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου, με την καλή διάθεση που έχεις και με την εύνοια των πλανητών θα έλκεις ερωτικά αυτούς που θέλεις σαν μαγνήτης.

Επαγγελματικές
Απόφυγε φίλε Ταύρε να πάρεις μεγάλα ρίσκα στην δουλειά σου, αλλά και να αλλάξεις πράγματα. Κάποιοι ανταγωνιστές σου θα προσπαθήσουν να σου βάλουν εμπόδια στην πορεία σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν.
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε κάποια γεγονότα και ειδήσεις θα σε αναγκάσουν σήμερα να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και τις ιδέες που είχες μέχρι τώρα. Επίσης ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με μεγάλο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς και θα έχεις προβλήματα χωρίς να υπάρχει λόγος. Κάποια σχέδια που έχεις σε εκκρεμότητα θα πάρουν τον καλύτερο δρόμο και θα έχεις την επιτυχία που περίμενες καθώς θα ηρεμήσεις και θα δεις τα πράγματα από άλλη σκοπιά.

Αισθηματικές
Ο ερωτισμός σου και η καλή σου διάθεση θα σου εξασφαλίσουν για απόψε μία μέρα ερωτικά ιδανική για σένα και τον σύντροφο σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος. Και αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μην το βάζεις κάτω γιατί με την γοητεία σου είναι βέβαιο, αν όχι να βρεις το άλλο σου μισό, σίγουρα όμως κάποιο άτομο θα σε γοητεύσει και θα θελήσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του.

Επαγγελματικές
Δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στην δουλειά σου, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Με τον Ερμή να κινείται όμως στον Τοξότη δεν έχεις και πολλές πιθανότητες να τα λύσεις. Φρόντισε λοιπόν να μείνεις συγκεντρωμένος στους στόχους σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ από έξοδα πάρα πολλά.
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε ανοίγει ο δρόμος για να κάνεις πάρα πολλά πράγματα που μέχρι τώρα βρίσκονταν σε στασιμότητα. Σήμερα θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες! Η επικοινωνία σου θα είναι στο μέγιστό της βαθμό. Θα λες τα πράγματα με το όνομά τους και θα ξέρεις τι ζητάς. Μπορείς να περάσεις το βράδυ σου χαλαρά κάνοντας τα σχέδια σου για το μέλλον και αφιερώνοντας χρόνο στους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις με πολύ ψυχραιμία. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα και προπάντων μην νευριάζεις. Για εσένα που σε έχει κουράσει η μοναξιά, κινήσου πιο μεθοδικά και εκεί που δεν το περιμένεις θα έρθει αυτό που προσμένεις.

Επαγγελματικές
Μέτρησε μερικά πράγματα στην δουλειά σου, τα υπέρ και τα κατά και μετά προχωράς στις αλλαγές που θέλεις να κάνεις αγαπητέ Καρκίνε. Πρέπει να ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και να μείνεις πιστός στην τήρηση του. Στα οικονομικά σου πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.
Λέων
Η διάθεσή σου σήμερα φίλε Λέοντα θα είναι καλή κι αυτό θα σε κάνει να βλέπεις μερικά πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Φρόντισε να ανταπεξέλθεις στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και οι οποίες είναι πάρα πολλές. Παραμονεύουν αντιπαραθέσεις, για αυτό καλύτερα να δείξεις πολλή διαλλακτικότητα σε ενδεχόμενες συζητήσεις.

Αισθηματικές
Είσαι από τα ζώδια που δίνεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν ενώ με την υπομονή σου μπορείς και του συμπαραστέκεσαι σε δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να περνάει. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος φρόντισε να περάσεις το βράδυ σου με φίλους και γνωστούς και όλο και κάποιος θα βρεθεί να σε γοητεύσει και να δώσει άλλην χροιά στην μονότονη κατά τα άλλα καθημερινότητα σου.

Επαγγελματικές
Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα στην δουλειά σου που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Η ημέρα είναι καλή για να διευθετήσεις υποθέσεις που έχουν μείνει πίσω λόγω εμποδίων και καθυστερήσεων που δεν ήταν στο χέρι σου να ελέγξεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά καλά θα κάνεις να μην παρασύρεσαι σε έξοδα που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.
Παρθένος
Σήμερα εκμεταλλεύσου όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο αγαπητέ Παρθένε γιατί θα είναι πολλές και ιδιαίτερα κερδοφόρες. Κι αν ακόμη δεν είσαι σίγουρος για τα αποτελέσματα που θα σου φέρουν, εξέτασε όλα τα δεδομένα σου και ζήτησε την συμβουλή ατόμων που εμπιστεύεσαι και θα δεις ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους προτού καν το καταλάβεις.

Αισθηματικές
Σήμερα απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου. Η διάθεσή σου είναι τόσο ευχάριστη και αυθόρμητη, που μπορείς να πλησιάσεις και να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις ερωτικό στόχο. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά σήμερα. Έχεις κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να τις τελειώνεις όσο πιο γρήγορα μπορείς και μετά να ασχοληθείς με το πώς θα πραγματοποιήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Στα οικονομικά σου τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Πρόσεξε να μην προβείς σε άλλες περιττές αγορές.
Ζυγός
Τη σημερινή ημέρα αγαπητέ Ζυγέ θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Μόνο μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Φρόντισε να προγραμματιστείς και να ζητήσεις τη γνώμη ατόμων που εμπιστεύεσαι. Οι προθέσεις σου είναι τόσο καλές που είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες και κάνεις γιατί θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου. Αν βρίσκεσαι σε περίοδο μοναχικότητας και αναζητάς μία μόνιμη σχέση, την περίοδο αυτή ευνοείσαι για φλερτ και νέες γνωριμίες. Ξεδίπλωσε όλο τον αισθησιασμό σου και τρέλανε τους πάντες!

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να έχεις προγραμματιστεί αρκετά. Στα οικονομικά σου φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα.
Σκορπιός
Σήμερα φίλε Σκορπιέ θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και ενεργητικότητα. Θα μπορείς να ξεπεράσεις οποιαδήποτε δυσκολία ενδέχεται να παρουσιαστεί. Φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό για αυτά που θέλεις να τακτοποιήσεις και προσπάθησε να διώξεις το άγχος που έχεις για τις υποθέσεις σου εκείνες που είναι σε στασιμότητα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα προκύψουν κάποια προβλήματα που δεν τα περίμενες. Πρέπει να προσέχεις σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, γιατί οι ισορροπίες μεταξύ σας σήμερα θα είναι ευαίσθητες. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στην ζωή σου η σημερινή θετική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σου χαρίζει εύνοια και πραγματοποιεί την επιθυμία σου για μια καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές
Μην πάρεις σήμερα αποφάσεις στον επαγγελματικό σου τομέα αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις, σε κάτι που αφορά τα μελλοντικά σου σχέδια. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που κάνεις και τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά.
Τοξότης
Σήμερα θα προσπαθήσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχικά. Ταυτόχρονα έχεις πολύ εκνευρισμό για υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Απόφυγε την ένταση, γιατί θα κάνεις κινήσεις που δεν θα είναι καθόλου συμφέρουσες για σένα. Μείνε απόλυτα συγκεντρωμένος στους στόχους σου και μην παρεκκλίνεις για κανέναν λόγο.

Αισθηματικές
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στον σύντροφο σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Η σημερινή θετική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα φέρει ερωτική εύνοια και σε σένα που δεν έχεις βρει ακόμα το άλλο σου μισό. Δώσε την ευκαιρία σε κάποιο άτομο να σε πλησιάσει και να σου δείξει τις προθέσεις του … και που ξέρεις … ίσως να είναι αυτό που πάντα περίμενες!

Επαγγελματικές
Θα γίνουν κάποιες καλές αλλαγές στην δουλειά σου. Μην ανακοινώσεις σχέδια που μπορεί να έχεις για το μέλλον. Στα οικονομικά σου οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου, αρχίζουν και αποδίδουν και θα φτάσεις σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα.
Αιγόκερως
Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε μπορεί να ανταμειφθείς γενναιόδωρα, εάν βέβαια βρεις τον χρόνο να εκφράσεις την φαντασία και τα όνειρά σου. Δυστυχώς συνήθως καταναλώνεσαι στις υποχρεώσεις και τα τρεχάματα που έχεις. Αναζήτησε μια καλλιτεχνική διέξοδο, μέσω της οποίας θα μπορέσεις να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητα και την ψυχολογική σου διάθεση. Η τέχνη, τα όνειρα και οι πνευματικές αναζητήσεις ευνοούνται ιδιαίτερα με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου θα υπάρχουν εντάσεις και γι αυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό είναι να μην εκνευρίζεσαι με άλλες καταστάσεις και φέρνεις προβλήματα στο σπίτι. Αν αυτό το διάστημα είσαι χωρίς ερωτική παρέα, κινήσου με τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο και σίγουρα θα προκύψει μία επικοινωνία και μία συνάντηση που θα σου δώσει απίστευτη ικανοποίηση.

Επαγγελματικές
Σήμερα στην δουλειά σου μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και να αποφύγεις να κάνεις άσκοπες αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
Υδροχόος
Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε θα δεις πολλά πράγματα να αλλάζουν προς το καλύτερο. Ετοιμάσου για μια σειρά από θετικές αλλαγές. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι πολύ συμφέρουσες. Σκέψου τις καλά και συζήτησε τες με άτομα που εμπιστεύεσαι και μετά πάρε τις ανάλογες αποφάσεις.

Αισθηματικές
Σήμερα φίλε Υδροχόε μπορείς να λύσεις προβλήματα που υπάρχουν στην σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο. Μην δίνεις αναβολές και ξεκαθάρισε τις καταστάσεις μια και καλή ώστε να ηρεμήσεις και εσύ αλλά και ο σύντροφος σου. Αν ακόμη είσαι σε περίοδο μοναξιάς, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου γιατί σήμερα μπορεί να προκύψουν κάποιες ευχάριστες εξελίξεις, αρκεί και εσύ να κουνήσεις λίγο το δαχτυλάκι σου.

Επαγγελματικές
Ότι και να κάνεις στον χώρο της δουλειάς σου, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα αλλά και σοβαρότητα. Στα οικονομικά σου καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.
Ιχθείς
Σήμερα φίλε Ιχθύ η τύχη είναι με το μέρος σου και οι πλανήτες θα βάλουν το χεράκι τους για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Μη φοβηθείς να ριψοκινδυνέψεις κάποιες φορές και φρόντισε να παραμείνει αναλλοίωτη η αυτοπεποίθησή σου. Μην κάνεις πίσω σε ότι κι αν σου πούνε και βάλε πλώρη για να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις στο μυαλό σου. Θα δεις ότι έρχονται πολλές ευκαιρίες στον δρόμο σου.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον άνθρωπο σου και να μην απορροφηθείς με άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Για τους αδέσμευτους Ιχθείς σας περιμένει κάτι απρόσμενα ευχάριστο που θα αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα σας.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα έχεις έντονο άγχος για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και σε αγχώνουν ακόμη. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...