Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
19.7 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 17/7/2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;
Κριός
Αγαπητέ Κριέ, ασχολήσου σήμερα με δικά σου άτομα που μπορεί να έχουν σοβαρό πρόβλημα. Δείξε τους στοργή και τρυφερότητα. Πολλές φορές αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε πνίγουν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Μην το βλέπεις έτσι! Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου, γιατί η αλήθεια είναι ότι οι ικανότητες σου είναι πολλές και είναι κρίμα να τις υποτιμάς.

Αισθηματικές
Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, φίλε Κριέ, αν ηρεμήσεις λίγο το μυαλό σου και δεν τρώγεσαι με καταστάσεις που δεν έχουν μεγάλη σημασία για τη σχέση σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχετε τις καλύτερες προϋποθέσεις για να βρείτε αυτό που αναζητάτε.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις, που σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Έχεις κάνει αρκετά έξοδα που τώρα θα κληθείς να τα τακτοποιήσεις. Φρόντισε να προσέχεις την οικονομική διαχείριση που κάνεις, γιατί διανύεις μία περίοδο που πολύ εύκολα μπορείς να παρασυρθείς, χωρίς να το καταλάβεις.

Ταύρος
Η σημερινή Κυριακή είναι μία μέρα με πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις για εσένα, αγαπητέ Ταύρε. Μπορείς να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν. Μπορείς πραγματικά να καταφέρεις πάρα πολλά αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές
Μπορείς στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, να συζητήσεις με το σύντροφό σου για να λύσεις καταστάσεις που στεναχωρούν και εσένα, αλλά και εκείνον. Ετοίμασε ένα δείπνο μόνο για τους δυο σας και υιοθέτησε μία θετική συμπεριφορά σε αυτά που θα σου πει. Με γνώμονα το καλό της σχέσης σας μπορεί να γίνουν θαύματα και ο έρωτας να κατακλύσει ξανά τη ζωή σας.

Επαγγελματικές
Οι καταστάσεις στη δουλειά σου είναι μία χαρά, παρόλο που εσύ συνεχίζεις και ανησυχείς. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, αλλά με μεγάλη προσοχή και ύστερα από ώριμη σκέψη. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πολύ μεγάλο προγραμματισμό και να αποφύγεις να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα.

Δίδυμοι
Αυτή η Κυριακή θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε. Πρέπει να βάλεις βέβαια τις προτεραιότητές σου σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα. Έτσι δε θα αγχωθείς και θα τελειώσεις, χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. Οι δυνατότητές σου θα είναι πολλές. Αρχίζεις να καταλαβαίνεις τις κρυφές πτυχές που έχουν πολλά άτομα από τον περίγυρό σου και αισθάνεσαι καλύτερα.

Αισθηματικές
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, φίλε Δίδυμε, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος σου, η μέρα θα σου χαρίσει μεγάλη γοητεία και ερωτισμό και εκεί που δεν το περιμένεις, θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Επαγγελματικές
Μπορείς να αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει στην εργασία σου. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει με τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον. Η ημέρα είναι επίσης ευνοϊκή και για οικονομικά ανοίγματα, που θα σου αποφέρουν τα μέγιστα.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, φρόντισε σήμερα στις συζητήσεις που θα κάνεις με όσους συναναστρέφεσαι, να ρίξεις τους τόνους και μη φτάνεις στα άκρα. Η ημέρα είναι επικίνδυνη για το ζώδιό σου, γι’ αυτό προσπάθησε με ηρεμία να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να έρθουν και απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις, ειδικά για θέματα που δε σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό. Μπορείς να τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει, για να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση και αυτό μπορεί θα σε εκνευρίσει. Απόφυγε με κάθε τρόπο να κλειστείς στο σπίτι και ζήτησε από το σύντροφό σου να περάσετε το αποψινό βράδυ παρέα με φίλους. Το ίδιο, καλό θα είναι να κάνετε και οι ελεύθεροι του ζωδίου, μιας και η ημέρα δεν ενδείκνυται για φλερτ και νέες κατακτήσεις.

Επαγγελματικές
Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Σε καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις, θα πρέπει να προσέξεις και να σκεφτείς πολύ καλά τα υπέρ και τα κατά κάθε σου κίνησης. Στα οικονομικά σου μην κάνεις περιττές αγορές και μην παρασυρθείς σε κάποια συμφωνία, που μπορεί να μην σε συμφέρει.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, χρειάζεσαι περισσότερη ψυχραιμία και κυρίως λιγότερο άγχος, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που θα κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε κουράζουν. Μπορείς να βάλεις ένα συνετό προγραμματισμό και να λύσεις τις υποθέσεις σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε καθυστερήσεις και μείνε συνετός στην κάλυψη των ευθυνών που έχεις αναλάβει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μην αλλάξεις στάση απέναντι στον άνθρωπό σου, απλά φρόντισε να μιλήσεις μαζί του για να σου λυθούν όλες οι απορίες που έχεις. Όσο για σένα που κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά σου, οι οιωνοί που σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό είναι καλοί για να αφήσεις κάποιους ανθρώπους να εισχωρήσουν τώρα στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου η ημέρα είναι ιδανική για να δρομολογήσεις με τον κατάλληλο τρόπο τις ευθύνες και υποχρεώσεις της εβδομάδας που έρχεται. Ζήτησε την βοήθεια των συναδέλφων σου αν βλέπεις ότι δεν τα βγάζεις πέρα και μην πελαγοδρομείς άνευ λόγου. Άλλωστε, αυτό το διάστημα κάθε επαφή και επικοινωνία ευνοείται ιδιαίτερα.

Παρθένος
Σήμερα φρόντισε να επανεξετάσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα και τι θα κρατήσεις. Αγαπητέ Παρθένε, πάρε ξανά στα χέρια σου υποθέσεις που στο παρελθόν μπορεί να καθυστερούσαν, απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης, καθώς δε σου κάνουν καθόλου καλό και δείξε μεγάλη προσοχή στο παρασκήνιο, γιατί είναι πολύ πιθανό να γίνουν αποκαλύψεις που θα σε εκπλήξουν.

Αισθηματικές
Τη σημερινή Κυριακή μπορείς να περάσεις υπέροχα, φίλε Παρθένε, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν καταναλώνεσαι τόσο πολύ με τις άλλες υποχρεώσεις. Εσένα που πορεύεσαι μόνος σου στη ζωή, σε περιμένει ένα ιδιαίτερα διασκεδαστικό βράδυ με στενούς σου φίλους. Φρόντισε να το απολαύσεις και μην κολλάς συνέχεια τη σκέψη σου στην μοναξιά σου.

Επαγγελματικές
Θα υπάρχει πάρα πολύ δουλειά, πολύ κούραση, αλλά και εσύ θα νιώθεις ότι μερικά πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλεις. Μπορείς να βάλεις ένα καλό προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε όσα σε ικανοποιούν περισσότερο. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον. Να προσέχεις με απρόοπτα έξοδα που θα έρθουν.

Ζυγός
Υπάρχει αρκετός προβληματισμός για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε απογοητεύει. Απόφυγε τις πολλές συγκινήσεις, γιατί το νευρικό σου σύστημα δεν είναι στα καλύτερά του και προσπάθησε να ηρεμήσεις.

Αισθηματικές
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Βάλε πρόγραμμα για να περάσετε και οι δύο καλά και αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο που διαθέτεις μόνο στη σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνος σου, να περιμένεις ένα πισωγύρισμα από άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος που θα σε βάλει σε σκέψεις. Πρόσεξε να μην υποκύψεις στις προκλήσεις του, προτού εξετάσεις τις προθέσεις του.

Επαγγελματικές
Θα κυλήσει αρκετά ομαλά η μέρα σου στα επαγγελματικά σου. Μην έχεις ανασφάλειες για την εργασία σου. Μπορείς να ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα, χάρη στη σωστή σου κρίση. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις, που πριν απαντήσεις πρέπει να εξετάσεις διεξοδικά.

Σκορπιός
Η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας για το ζώδιό σου. Θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και στο τέλος θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Η απομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων. Άλλωστε, αναμένεται να συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές
Θα περάσεις αρκετά καλά σήμερα στην αισθηματική σου ζωή. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στη σχέση και να προσπαθήσεις να φέρεις στην επιφάνεια τις ερωτικές διαθέσεις, τόσο τις δικές σου όσο και του συντρόφου σου. Εσύ που διανύεις ερωτικές μοναξιές, μην προβληματίζεσαι από τη στασιμότητα που μπορεί να υπάρχει αυτή την στιγμή, γιατί πολύ σύντομα θα συναντήσεις το έτερον σου ήμισυ.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα που κρατούν πίσω τα σχέδιά σου και δε σε αφήνουν να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις. Είναι σίγουρο ότι τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν και θα μπορείς να κάνεις τους προγραμματισμούς σου, αλλά και να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου.

Τοξότης
Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Τοξότη, και πρέπει να κινηθείς γρήγορα για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις πολλά θέματα που σε βασανίζουν. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, γιατί δεν είναι και οι καλύτεροι σύμβουλοι που μπορείς να έχεις. Προτίμησε την διπλωματική οδό, που μπορεί να σου δώσει συμφέρουσες λύσεις, τόσο υλικές όσο και συναισθηματικές.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, οι συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου θα σε οδηγούν σε λογομαχίες, ενώ θα βλέπεις ότι σε καταπιέζουν κάποια πράγματα στη σχέση σου. Μήπως είναι καλύτερα να αφιερώσεις το χρόνο σου κάπου αλλού και να επιστρέψεις αργά το βράδυ στην αγκαλιά του αγαπημένου σου; Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά, πρέπει να αλλάξεις κάπως τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την κατάσταση και να σταματήσεις να γκρινιάζεις χωρίς να κάνεις τίποτα…

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ, αλλά για άλλη μια φορά θα σου ανοιχτούν και άλλες υποχρεώσεις, που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Στα οικονομικά έχεις κάνει πάρα πολλά ανοίγματα, που πρέπει τώρα να αρχίσεις σιγά-σιγά να τακτοποιείς.

Αιγόκερως
Μπορεί να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσεις να προσπαθείς για να τα βελτιώσεις. Η σημερινή Κυριακή είναι μια μέρα που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα. Φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Μπορείς να ακούσεις την γνώμη των δικών σου ατόμων και να την εμπιστευτείς, γιατί καθώς λειτουργούν με γνώμονα το δικό σου καλό!

Αισθηματικές
Είναι πολύ σημαντικό σήμερα να πλησιάσεις περισσότερο το σύντροφό σου, φίλε Αιγόκερε, και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, προσπαθήστε να ξεκολλήσετε τη σκέψη σας από την ερωτική σας αποκατάσταση και να ευχαριστηθείτε την ελευθερία σας. Η σημερινή Κυριακή δεν είναι κατάλληλη για έρωτες…

Επαγγελματικές
Οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και προέρχονται από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πολλές, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Υδροχόος
Η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για τις επαγγελματικές σου σχέσεις και ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσεις και κάποια επιπλέον χρηματική αμοιβή. Ωστόσο, η αισιοδοξία σου μπορεί να σε παρασύρει σε άπληστες συμπεριφορές, γι’ αυτό φρόντισε να κινηθείς με γνώμονα μόνο τη λογική σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε κάποια πράγματα που θα σου πει το βράδυ το ταίρι σου και μη βγαίνεις τόσο εύκολα εκτός εαυτού. Μπορείς, με αρκετή διαλλακτικότητα, να βρεις τις καλύτερες λύσεις και να μη φτάσεις τα πράγματα στα άκρα. Οι αδέσμευτοι ετοιμαστείτε για πολύ καλές καταστάσεις, που θα αλλάξουν τελείως τη ζωή σας.

Επαγγελματικές
Δε θα πρέπει να έχεις άγχος για τίποτα στη δουλειά σου, γιατί τα θέματα τα έχεις δρομολογήσει με τόσο καλό τρόπο, που θα απολαμβάνεις την υλοποίηση των στόχων σου. Θα προβληματιστείς έντονα σε σχέση με τα οικονομικά. Θέλεις να κάνεις πάρα πολλά, αλλά τα οικονομικά σου ακόμη δε βρίσκονται στο δρόμο που θέλεις.

Ιχθείς
Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον σου και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την ανοδική πορεία σου. Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Μπορείς να λύσεις κάποια οικογενειακά θέματα, που ενδεχομένως μπορεί να σε προβληματίζουν ακόμη και σταματούν την εξέλιξη σου, προκειμένου να ετοιμαστείς κατάλληλα για τα μελλοντικά σου σχέδια.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με το σύντροφό σου και συμπεριφέρσου με όμορφο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις γνωρίσει ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, φρόντισε να κινηθείς άμεσα, γιατί το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα και να βάλεις πλώρη για νέα σχέδια. Στα οικονομικά σου μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές. Πριν απαντήσεις σε κάποια πρόταση που μπορεί να δεχτείς, να την μελετήσεις πολύ καλά.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...