Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
15.9 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 18/10/2016

Εννοείται πως δε μπορούμε να τα έχουμε όλα στη ζωή αυτή, πάντα κάτι θα μας λείπει, όμως η ευτυχία που γυρεύουμε καθημερινά βρίσκεται στα μικρά τα πράγματα.

Σε ένα χαμόγελο, σε μια γλυκιά κουβέντα, στο ενδιαφέρον, σε ένα χάδι. Μπορεί ακόμα και μια πεταλούδα, έτσι να εμφανιστεί από το πουθενά και να σκορπίσει ευτυχία. Ένα λουλούδι που ανθίζει, λίγο πριν το χειμώνα, θυμίζει το παράδεισο στο νου, αρκεί κάποιος να το προσέξει.

Τόσες εικόνες καθημερινές, τόσοι άνθρωποι, τόσες ώρες ο ένας με τον άλλον, τόσος λίγος χρόνος για τον έρωτα.

Μα πώς είναι δυνατόν, να έχουμε παραμερίσει τον έρωτα. Το οξυγόνο της ζωής; Πώς;;;

Η Αφροδίτη στο Τοξότη.. έφτασε.. !

 
Κριός
Χαλαρώνουν κάπως τα νεύρα σας σήμερα, βρίσκεστε σε πιο ζεν φάση, αφού μέρες τώρα τρώγεστε με τα ρούχα σας. Ξαφνικά θα πιάσετε τον εαυτό σας να ονειρεύεται ένα μαγικό ταξίδι, σε κάποιο μέρος πολύ ονειρεμένο. Εξαρτάται, μπορεί να βγει και αληθινό. Να βγαίνετε έξω πιο συχνά, νέες γνωριμίες προκύπτουν που σας αναστατώνουν ευχάριστα.

Ταύρος
Μέρα απροσδιόριστη θα τη πω ακόμα. Αφού οι σκέψεις πολλές, δίχως αποτέλεσμα όμως. Μια ευχάριστη είδηση μπορεί να λάβετε από ένα πρόσωπο που σας αρέσει πολύ. Λέτε ξαφνικά ο έρωτας να μπει μέσα στη ζωή σας; Τα απρόβλεπτα είναι και τα καλύτερα, για αυτό πιαστείτε από μικρές ευκαιρίες, για να τις κάνετε μεγάλες. Το σύμπαν σας στέλνει λεφτά!

Δίδυμος
Αρκετά με τα μούτρα και τις γκρίνιες, βλέπετε πως τίποτα δε προχωράει αν η συμπεριφορά σας είναι κάπως έτσι. Για αυτό από σήμερα να είστε μέσα στα μέλια. Ναι, θα σας περάσουν για τρελούς, αλλά είστε κατά βάθος, μην έχετε αυταπάτες. Ζητήστε με όμορφο τρόπο ότι θέλετε και ξεχάστε τις κόνξες. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα.

Καρκίνος
Τόσες μέρες δε μιλιόσασταν με άνθρωπο και από σήμερα δε θα βάλετε γλώσσα μέσα. Κοινωνικοί, χαμογελαστοί και πολύ προσιτοί. Κάποιο άτομο μπορεί να θελήσει να κάνει περισσότερη παρέα μαζί σας. Να το δεχτείτε, γιατί σίγουρα έχει να σας δώσει πολλά. Νέες παρέες, νέες γνωριμίες, σουλουπωθείτε, να είστε έτοιμοι για όλα!

Λέων
Ξαφνικά το ερωτικό σας θερμόμετρο ανεβαίνει και σήμερα θα είστε μέσα στο φλερτ και τα πειράγματα. Συνεπώς, θα εμφανιστεί το μαναράκι που θα σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο. Μπαίνετε στο παιχνίδι δυναμικά και κερδίζετε τις εντυπώσεις. Απολαύστε το όσο διαρκέσει γιατί από αύριο έρχονται ζόρια. Λέτε να έχει σεξ απόψε;;;

Παρθένος
Το σύμπαν επιμένει. Πρέπει να ερωτευτείτε ξανά για να έρθετε στα ίσα σας. Έχετε χάσει κάπως τα αυγά και τα πασχάλια, για αυτό να πάτε όπου σας καλέσουν. Μη μένετε στο σπίτι, γιατί πόσο πια; Κάποιο άτομο υπάρχει εκεί έξω για εσάς και είναι θέμα χρόνου να φανεί. Σίγουρα δε θα κατέβει από τη καμινάδα, για αυτό ξεκινήστε τις τσάρκες και τις συναντήσεις με τους φίλους σας και δε ξέρετε ποτέ, τι μπορεί να έρθει..

Ζυγός
Μια μέρα πριν ξεσπάσει η μπόρα! Βέβαια νιώθετε σαφώς καλύτερα, όμως αν σας προκαλέσουν, τότε άγνωστο το τι μπορεί να συμβεί. Φροντίστε σήμερα, να βγείτε έξω, να συναντήσετε τους φίλους σας, να χαλαρώσετε. Αρκετά βασανίζεστε, ή φαντάζεστε διάφορα. Νέες γνωριμίες, που δε γνωρίζουν τίποτα για εσάς, είναι πιθανό να προκύψουν. Ανανεώνεστε μέσα από αυτές.

Σκορπιός
Με τα λεφτά σας βασανίζεστε σα το Σκρούτζ. Από τη μια έχει γεμίσει το πορτοφόλι, είστε ικανοποιημένοι, από την άλλη έχετε τόσους λογαριασμούς να πληρώσετε, που δε μπορείτε να χαρείτε ούτε για μια στιγμή. Φαντάζομαι σας αποζημίωσαν με το παραπάνω, αφού έτσι έπρεπε να γίνει. Οργανωθείτε, μελετήστε το κάθε σας βήμα και σιγά-σιγά. Όχι αυθόρμητα!

Τοξότης
Μια μανία σας έχει πιάσει μέρες τώρα να αλλάξετε τη ζωή σας ριζικά. Μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, αν το έχετε δουλέψει και ξέρετε προς τα πού βαδίζετε. Επαγγελματικά οι νέες οι γνωριμίες σας ξεσηκώνουν για κάτι το διαφορετικό. Ερωτικά, φλέγεστε βεβαίως – βεβαίως, έφτασε και η Θεά η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, αποζητάτε τη περιπέτεια, ξανά! Ονειρευτείτε σήμερα, γιατί από αύριο έχει ανώμαλη προσγείωση!

Αιγόκερως
Και επειδή σας αρέσουν τα δύσκολα και τα μυστήρια, πάλι θα μπλέξετε με κάποια ύπαρξη πολύ διαφορετική και πάλι θα τραβάτε τις κοτσίδες σας στο τέλος. Ο πειρασμός βέβαια, πολύ μεγάλος, μπορεί να είναι και ο κρυφός σας ο πόθος, να ανταποκριθεί και να πάθετε ταραχή! Το σύμπαν είναι μαγικό και έχει όρεξη να παίξει με τη ψυχή σας.. Ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορεί να κάνετε κάτι το ανορθόδοξο για τα δικά σας τα δεδομένα.

Υδροχόος
Ναι σήμερα θα ντυθείτε ωραία, θα φορέσετε τα αρώματά σας και θα βγείτε έξω να συναντήσετε φίλους και γνωστούς. Ο σκοπός είναι να εντυπωσιάσετε και να αγαπηθείτε, να ακούσετε μερικές γλυκές κουβέντες, να φτιάξει το είναι σας! Όσο αυθόρμητοι και ζεστοί είστε, άλλο τόσο θα λάβετε την αγάπη και το ενδιαφέρον που αποζητάτε. Αν είστε απόμακροι και με ύφος, λυπάμαι, αλλά ξέρετε.. μη λέμε και άσχημες λεξούλες..!

Ιχθύς
Έχουμε τους Ιχθύες που βασανίζονται και εκείνους που ζουν το όνειρο. Για του κοινούς θνητούς, θα έλεγα, αν έχετε ένα άγχος οικονομικό και εργάζεστε να ζητήσετε βοήθεια από εκεί. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Αν βρίσκεστε σε φάση που ανοίγετε τα φτερά σας, σίγουρα οι νέες γνωριμίες που κάνατε το καλοκαίρι, θα σας ανοίξουν πόρτες πολύ φανταστικές. Ζητήστε για να λάβετε, ανεξάρτητα από τη τωρινή σας τη κατάσταση.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα...

Σαν σήμερα 18 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι Σάμιοι...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο