Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 19/1/2017

Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη
Κριός

Γενικά zwdia: Κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σας ίσως κάνουν την διαφορά στο εισόδημά σας. Ίσως πάρετε αύξηση ή προαγωγή. Μπορεί να είναι μια νέα, δημιουργική δουλειά. Ότι και να κάνετε μάλλον θα ανταμειφθείτε. Θα ενισχυθεί το ηθικό σας πολύ.

Καριέρα και οικονομικά zwdia:Κάποιες σημαντικές αλλαγές θα σας οδηγήσουν να επικεντρωθείτε στα σχέδιά σας για το μέλλον. Θα πρέπει να τα αξιολογήσετε χωρίς να επηρεάζεστε. Δεν θα είστε πολύ υπομονετικοί αναφορικά με τους άλλους. Δεν είναι καλή στιγμή για διαπραγματεύσεις.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Σήμερα θα είστε πολύ ρομαντικοί και ανυπόμονοι να βρεθείτε με τον/την σύντροφό σας. Έχετε καλή διάθεση γενικά. Ίσως συναντήσετε φίλους. Θα είστε πολύ δημιουργικοί και θα ασχοληθείτε με νέα σχέδια που θέλετε να υλοποιήσετε.

Καριέρα και οικονομικά zwdia: Σκέπτεστε πολύ και χάνετε την ουσία. Θα μπορέσετε να καταφέρετε πολλά αν χαλαρώσετε. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε αποκλειστικά στους στόχους σας σήμερα. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε και κάποια δύσκολα σημεία.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Κάποια έντονα συναισθήματά σας για την οικογένειά σας ίσως έρθουν στο προσκήνιο τώρα. Μην φοβάστε να τα δείξετε. Αν ντρέπεστε μην το κάνετε μπροστά σε άλλους. Είναι θετική εξέλιξη αυτή. Μέχρι το τέλος της ημέρας θα αισθάνεστε καλύτερα και πιο άνετα.

Καριέρα και οικονομικά zwdia: Μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να χάνει την ισορροπία τους εξαιτίας της έντασης που υπάρχει στην δουλειά σας και ανάμεσα στους συναδέλφους σας. Η σοβαρή προσέγγισή σας είναι σωστή. Θα πρέπει να κρατάτε τα οικονομικά μακριά από τους άλλους τομείς

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Οι ομαδικές δραστηριότητες στην περιοχή σας ίσως οδηγήσουν σε κάποιες αλλαγές. Θα έχετε καλές ιδέες που θα τις μοιραστείτε με τους άλλους. Θα περάσετε καλά θα είναι καλή ιδέα να κάνετε μια βόλτα σήμερα. Αν αισθάνεστε πιεσμένοι κάντε κάτι να σας χαλαρώσει πριν κοιμηθείτε.

Καριέρα και οικονομικά zwdia:Οι διπλωματικές σας ικανότητες θα φανούν πολύ χρήσιμες στην δουλειά σας. Θα μάθετε πολλά καλά νέα σήμερα. Θα πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια να ελέγχετε τις σημαντικές λεπτομέρειες σε ότι κάνετε.

Λέων

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως είστε στο προσκήνιο. Η αναγνώριση για την δουλειά σας θα είναι θετική και ίσως βελτιωθεί και το εισόδημά σας. Ίσως είναι για κάτι με το οποίο ασχολείστε εδώ και καιρό. Απολαύστε την δόξα ακόμα και αν υποσυνείδητα σας ενοχλεί.

Καριέρα και οικονομικά zwdia: Θα σας είναι δύσκολο να επιβάλλετε τις ιδέες σας αλλά αυτό είναι προσωρινό. Βάλτε προσεκτικά τις τελευταίες πινελιές στη δουλειά σας. Μιλήστε με κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε και θα μπορέσετε να απομακρύνετε κάποιες αμφιβολίες που σας κρατούν πίσω.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Επεκτείνετε τους ορίζοντές σας σήμερα. Οι επαφές από μακριά ίσως σας κάνουν να θέλετε να ταξιδέψετε. Θέλετε να μάθετε πολλά. Μάλλον είστε περίεργοι για άλλες κουλτούρες και ιδέες. Αν και δεν έχετε τελικά σχέδια ακόμα θα πρέπει να τα σκεφθείτε σοβαρά.

Καριέρα και οικονομικά zwdia:Οι εξηγήσεις σας δεν είναι πειστικές. Μην δικαιολογείτε τον εαυτό σας για πράγματα που δεν έχουν σημασία. Επικεντρωθείτε σε ότι είναι σημαντικό. Θα σας είναι δύσκολο να είστε λογικοί σήμερα. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Κάποια έντονα όνειρα ίσως σας οδηγήσουν σε αναμνήσεις του παρελθόντος, ίσως στην παιδική σας ηλικία. Σημειώστε τα όνειρά σας για να τα θυμάστε. Ίσως δεν τα καταλαβαίνετε τώρα αλλά αν τα αναλύσετε μετά μάλλον θα σας αποκαλύψουν πολλά. Ίσως πάρετε και έμπνευση για κάποια νέα σχέδια. Θα πρέπει να σκεφθείτε προσεκτικά.

Καριέρα και οικονομικά zwdia: Οι προσπάθειες που θα κάνετε σήμερα θα έχουν επιτυχία. Μην σκέπτεστε πολύ και απλά δράστε. Η αποτελεσματικότητα θα σας κάνει να βρείτε τον στόχο σας σήμερα. Είναι καλή ημέρα για επαγγελματική πρόοδο.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Ένας παλιός φίλος ίσως εμφανιστεί ξανά και μάλλον θα τον/την δείτε με νέα οπτική. Ίσως αποφασίσετε κάποια συνεργασία ή κάποια σχέση. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να τα σκεφθείτε όλα καλά. Οι σχέσεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα μάλλον θα έχουν επιτυχία.

Καριέρα και οικονομικά zwdia: Θα είστε σωστοί σήμερα και οι ανώτεροί σας θα εκτιμήσουν την αποφασιστικότητα και την αφοσίωσή σας. Ο ενθουσιασμός κάποιων ατόμων θα σας κάνει καχύποπτους. Ελέγξτε τα πάντα πριν προχωρήσετε.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Είστε άτομα που είστε προσανατολισμένα προς την βοήθεια και σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε χρόνο με άτομα που σας χρειάζονται. Ίσως είναι με την επαγγελματική σας υπόσταση ή ως φίλοι. Αυτή η κατάσταση δεν θα κρατήσει πολύ αλλά μάλλον θα αλλάξει θετικά την ζωή σας. Μην αντιστέκεστε. Ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων.

Καριέρα και οικονομικά zwdia: Οι εξελίξεις θα εμφανιστούν στον δρόμο σας σήμερα. Είναι καλή ημέρα για έρευνα και νέες επαφές. Προχωρήστε. Είναι καιρός ευνοϊκός τώρα για επαγγελματικές συζητήσεις. Θα πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια να μην χάσετε τον χρόνο σας σε λεπτομέρειες που δεν είναι σημαντικές.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Αν ελπίζετε για λίγη τύχη σήμερα ίσως είναι η ημέρα σας, ειδικά αν περιλαμβάνει και ερωτικά θέματα. Μπορεί να αναγνωριστούν οι επαγγελματικές προσπάθειές σας από κάποιο σημαντικό για εσάς πρόσωπο. Ότι και να είναι θα συγκινηθείτε. Περάστε καλά σήμερα

Καριέρα και οικονομικά zwdia: Θα πρέπει να βρείτε κοινό έδαφος με τους γύρω σας ώστε να είναι όλοι χαρούμενοι και να μπορέσετε να προχωρήσετε. Ίσως αφήσετε καλές ευκαιρίες να σας προσπεράσουν σήμερα. Μην είστε υπερβολικά προσεκτικοί. Ίσως το μετανιώσετε

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές στο σπίτι σας τώρα. Θα είναι θετικές αλλά ίσως σας ταλαιπωρήσουν λίγο. Ίσως κάποιος φεύγει από το σπίτι ή μετακομίζει στο σπίτι. Ίσως είναι μετακόμιση σε άλλο μέρος ή αλλαγή στα έπιπλα. Θα πρέπει να περιμένετε και κάποιες συναισθηματικές αλλαγές μαζί.

Καριέρα και οικονομικά zwdia: Η τύχη είναι στο πλευρό σας και αυτό θα ενισχύσει τον επαγγελματισμό σας. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία που υπάρχει και να είστε ανοιχτοί σε νέες ευκαιρίες. Η δημιουργικότητά σας θα είναι εξαιρετική σήμερα και αυτό θα σας βοηθήσει με τις επικείμενες αλλαγές.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Κάποια καλά νέα ίσως αλλάξουν την ζωή σας για πάντα. Μπορεί να είναι κάποια επαγγελματική συνεργασία ή ευκαιρία. Ίσως είναι αλλαγές στην εμφάνισή σας. Θα θέλετε να κανονίσετε μια συνάντηση με φίλους και τον/την σύντροφό σας απόψε.

Καριέρα και οικονομικά zwdia: Τα ερωτήματα που αφορούν πρακτικά και τεχνικά θέματα θα σας απασχολούν σήμερα. Μην εξαντλείστε χωρίς λόγο. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στις λεπτομέρειες σήμερα. Θα μπορείτε να σχεδιάσετε καλύτερα τα σχέδιά σας.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο