Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
21.2 C
Athens

Tα ζώδια σήμερα 2/12/2016

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για το επόμενο τριήμερο!

Κριός
Δεν μπορείτε να σταματήσετε να σκέφτεστε το μέλλον αυτό το Σάββατο.
Και αν το σκέφτεστε ειλικρινά, Κριοί, θέλετε λίγη περισσότερη ελευθερία στο πρόγραμμά σας. Κάτι πρέπει να χαθεί όμως, ώστε να ανοίξει περισσότερος ελεύθερος χρόνος – και αυτό το «κάτι» μπορεί να είναι ένα δικό σας πεισματάρικα ανεξάρτητο χαρακτηριστικό. Πολλά χέρια κάνουν σωστή δουλειά. Βάλτε μια αγγελία για συνεργάτες. Θα μπορούσατε εύκολα να τους βρείτε να κάθονται μέσα στον δικό σας κοινωνικό κύκλο ή ένα βήμα πιο μακριά.Την Κυριακή, ξεχάστε το να κολλήσετε στα συνήθη και τακτικά σας στέκια.

Με τη Σελήνη και τον κυβερνήτη σας, Άρη, στον εκκεντρικό Υδροχόο, θα έχετε μια τάση προς το αντισυμβατικό. Βυθίστε τα δάχτυλά σας σε διαφορετικές σκηνές, κατά προτίμηση εκεί όπου οι δημιουργικοί τύποι συνηθίζουν να συναθροίζονται. Ξεκινήστε μια συνομιλία με μια αδελφή – πολιτισμική ψυχή. Κρατήστε τη λίστα των καλεσμένων σας ανοιχτή, γιατί ο συν-ένας ενός φίλου σας μπορεί να αυτό το άτομο που πρέπει να γνωρίσετε.

Ταύρος
Βρίσκεστε σε ανάγκη για ένα makeover της διαχείρισης των χρημάτων σας, Ταύροι; Αν τα οικονομικά σας είναι ζόρικα, αντιμετωπίστε τα γεγονότα κατά πρόσωπο. Ήρθε η ώρα να κάνετε κάποια σοβαρή οικονομική εξέταση, έτσι ώστε να έχετε περισσότερα μετρητά να ρέουν παρά να χάνονται. Η συνάντηση Άρη – Κρόνου του Σαββάτου ρίχνει φως στον τομέα των επενδύσεών σας. Εάν δεν είστε βέβαιοι από πού να αρχίσετε, μιλήστε με έναν μυαλωμένο φίλο ή έναν σύμβουλο, για να σας βάλει στο δρόμο προς μεγαλύτερη οικονομική ελευθερία. Το ταξίδι των χιλίων μιλίων αρχίζει με ένα μόνο βήμα.

Την Κυριακή οι στόχοι της σταδιοδρομίας σας μπορεί να κόψουν λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σας, αλλά μην τους απορρίψετε για να πάτε για καφέ. Το να κλείσει το 2016 με νικηφόρο προβάδισμα, είναι σημαντικό για εσάς. Λίγες ώρες για να διατηρήσετε την ορμή της δουλειάς σας θα αξίζουν τη θυσία. Σχεδιάστε ένα ραντεβού για καφέ με έναν φιλόδοξο φίλο. Δεν χρειάζεται να κάνετε τη συνάντησή σας επαγγελματική, αλλά μερικές εύστοχες ερωτήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να κατευθύνετε τα επόμενα βήματά σας. Δεν υπάρχει λόγος να παλεύετε, όταν κάποιος που έχει περάσει από την κατάστασή σας μπορεί να σας αποκαλύψει μια εύκολη παράκαμψη προς την πρόοδο.

Δίδυμοι
Έχετε ρίξει την ερωτική σας ζωή στη χύτρα ταχύτητας; Σιγοβράστε τη, Δίδυμοι.
Το να σχεδιάσετε το αύριο, είναι προφανώς απαραίτητο. Αλλά το να έχετε εμμονή με το μέλλον, δεν πρόκειται να εκδηλώσει αυτούς τους ρομαντικούς σας στόχους. Φέρτε πίσω τον εαυτό σας στο εδώ και το τώρα, και κάντε το αποστολή σας να απολαύσετε τη διαδικασία. Μερικά από τα βασικά στοιχεία δεν έχουν ακόμα κάνει το κλικ στη θέση τους για να μπορέσετε να είστε σίγουροι για το τι είναι σωστό για εσάς, ούτως ή άλλως. Μην ξεχνάτε: αυτό υποτίθεται ότι πρέπει να είναι διασκεδαστικό επίσης.

Η περιπλάνηση σας χτυπά την Κυριακή και οι συνθήκες είναι σωστές για ένα οδικό ταξίδι ή μια γρήγορη εξόρμηση έξω από την πόλη. Αφήστε τον αυθορμητισμό να είναι το GPS σας και πηδήξτε στο αυτοκίνητο με μερικούς διασκεδαστικούς φίλους. Κολλημένοι στη βάση σας; Κάντε την ημέρα σας διακοπές εντός των τειχών και περιπλανηθείτε σαν τουρίστας μέσα στην πόλη σας. Μπορεί να περάσετε καλύτερα απ’ όσο περιμένατε, τσεκάροντας την αγορά ή το εποχιακό παζάρι σε ένα νέο σημείο για καφέ. Συζητήστε με ξένους ενώ είστε έξω – μια αγαπημένη δραστηριότητα για το περίεργο, ιδιότροπο ζώδιό σας. Μια μοιραία σύνδεση θα μπορούσε να προκληθεί με ένα ταξιδιώτη που επισκέπτεται το δάσος σας.
Καρκίνος
Ταξινόμηση και στον εξορθολογισμό, Καρκίνοι.
Ο δομημένος Κρόνος είναι στον έκτο Οίκο σας του πρακτικού σχεδιασμού, και συνδέεται με τον καταφερτζή Άρη αυτό το Σάββατο. Το όνομα του παιχνιδιού είναι «αποτελεσματικότητα». Οργανώστε το χώρο σας, ξεκαθαρίστε τα Εισερχόμενά σας και κοσκινίστε τους σωρούς λογαριασμών σας. Πριν κάνετε την επόμενή σας κίνηση, χαράξτε ένα σχέδιο δράσης – με προθεσμίες, παρακαλώ. Αφού βεβαιωθείτε ότι τίποτα σημαντικό δεν σας ξεγλιστρά μέσα από τις ρωγμές, το μυαλό σας θα μπορέσει να ηρεμίσει. Μπορεί να στρατολογήσετε ένα φίλο ή έναν συνάδελφο να σας καθοδηγήσει στη λίστα σας, η οποία μπορεί να είναι ευκολότερο να δημιουργηθεί μέσω διαλόγου παρά μέσα στο κεφάλι σας.

Η σιωπή είναι η λέξη της Κυριακής, Καρκίνοι. Κάποιος μπορεί να σας περνά από μια δοκιμασία πίστης, γι’ αυτό κρατήστε τους πολύτιμους και ιδιωτικούςθησαυρούς για τον εαυτό σας, ακριβώς όπως υποσχεθήκατε. Αυτό επίσης, περιλαμβάνει να μην μοιραστείτε αυτές τις εμπιστευτικές πληροφορίες με το BFF σας. Εάν η υπόσχεσή σας περάσει μέσα από φήμες, να είστε σίγουροι ότι το φταίξιμο θα πέσει καθαρά στους ώμους σας – και αυτό θα μπορούσε να είναι καταστροφικό για αυτή τη σημαντική σύνδεση. Γράψτε στο ημερολόγιό σας, αν πρέπει να τα πείτε κάπου, και ακόμα και τότε χρησιμοποιείστε συντομογραφίες, αντί να γράψετε το όνομα κάποιου.

Λέων
Εάν έχετε επιτρέψει στον εαυτό σας να μουδιάσει στην άνεση, ήρθε η ώρα για μια απόψυξη. Το Σάββατο, μια παθιασμένη αλλά πρακτική σύνδεση του Άρη και του Κρόνου σας ενθαρρύνει να προσπεράσετε τα δυσάρεστα συναισθήματα, ώστε να μπορέσει η καρδιά σας να ανοίξει.Ίσως κρατούσατε τον εαυτό σας απασχολημένο, για να αποφύγει να ασχοληθεί με μια σύγκρουση ή μια απογοήτευση. Δυστυχώς αυτοί οι περισπασμοί είναι μόνο προσωρινά μέτρα, αφήνοντάς σας με μια χαμηλού βαθμού αίσθηση απογοήτευσης. Αντιμετωπίστε το θέμα αυτό το Σαββατοκύριακο, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να απομακρυνθείτε από μια συγκεκριμένη κατάσταση που φαίνεται να σας προκαλεί μόνο πόνο.

Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, Λέοντα: μια ειλικρινής συζήτηση θα μπορούσε πραγματικά να λιώσει ένα συναισθηματικό παγόβουνο.Η Κυριακή είναι επίσης ιδανική μέρα για συζητήσεις από καρδιάς. Με τη Σελήνη στον Υδροχόο να δημιουργεί αρμονικές δονήσεις στον Οίκο των σχέσεών σας, μπορείτε να βρείτε μια μέση λύση. Οι συμβιβασμοί δεν θα πρέπει να μοιάζουν με θυσίες όμως, έτσι υψώστε το ανάστημά σας αν οι άλλοι σας ζητούν να δώσετε περισσότερα από όσα νιώθετε πραγματικά άνετα να δώσετε. Ρομαντικά, η Κυριακή μπορεί να είναι το hotspot της εβδομάδας. Ξεγλιστρήστε μακριά για λίγο με το αντικείμενο του πόθου σας, είτε για να απολύσετε ένα εσωτερικό πικνίκ ή να κάνετε βόλτα χέρι-χέρι μέσα σε ένα μουσείο.

Παρθένος
Οφθαλμός αντί οφθαλμού;
Το Σάββατο, ένας γενναιόδωρος φίλος μπορεί ξαφνικά να απαιτήσει μια απτή απόδειξη της αγάπης σας. Ο αγαπητός σας αυτός φίλος, ενώ είναι εξαιρετικά υποστηρικτικός, μπορεί να σας αφήσει με ένα συναίσθημα πίεσης για να ανταποδώσετε. Αν έχετε πάρει όντως περισσότερα από όσα έχετε δώσει, θα πρέπει να διευθετήσετε το σκορ. Το πρώτο βήμα; Πείτε στο φίλο σας πόσο εκτιμάτε όλα αυτά που έχει κάνει για εσάς. Στη συνέχεια κηρύξτε ένα προσωρινό μορατόριουμ και μην δεχτείτε τίποτα παραπάνω από αυτόν, τουλάχιστον μέχρι να εξισορροπηθούν τα πράγματα. Δώστε από την καρδιά σας, Παρθένοι, και με έναν τρόπο που φαίνεται φυσικός για εσάς. Αλλά μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να χειραγωγηθεί από την ενοχή.

Την Κυριακή, πρακτικά ζητήματα θα πρέπει να υπερισχύσουν των επιθυμιών σας. Αφήστε τους καφέδες, γιατί η λίστα με τα καθήκοντά σας έχει γίνει μακρύτερη από το χέρι σας. Μπορεί να προσκαλέσετε ένα φίλο για να πάρετε έναν καφέ στο χέρι και να σας συνοδεύσει σε μια αποστολή αγοράς δώρου. Το DIY μικρόβιο θα μπορούσε να σας κολλήσει επίσης, έτσι εάν νιώθετε σε διάθεση για χειροτεχνίες, σηκώστε τα μανίκια σας και δημιουργήστε κάποια σπιτικά καλούδια για να τυλίξετε σε γυαλιστερό χαρτί και κορδέλες.

Ζυγός
Το Σάββατο να είστε επιλεκτικοί με την παρέα σας.
Ενώ είστε σε διάθεση να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το Σαββατοκύριακό σας, λαχταράτε επίσης περισσότερο νόημα στις διασυνδέσεις σας. Συναντηθείτε σε τετ α τετ ή σε μικρές ομάδες στα στέκια σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να βυθιστείτε σε βαθύτερους διαλόγους. Μην κολλήσετε στο τραπέζι ή στο μπαρ. Κάντε περιπάτους και συμμετέχετε σε πολιτιστικές δραστηριότητες, όπως προβολές ντοκιμαντέρ ή σε ένα μάθημα στο τοπικό σας στούντιο γιόγκα. Το να μοιραστείτε τις εμπειρίες αυτές, μπορεί να βοηθήσει τις νεότερες φιλίες να αναπτυχθούν.

Η Σελήνη της Κυριακής στον Υδροχόο, μετατρέπει τη μέρα σε ρομαντικά δυναμική. Πιάστε το τιμόνι των θεμάτων της καρδιάς σας. Μήπως μια σχέση σας έχει μείνει λίγο στάσιμη; Προγραμματίστε ένα ραντεβού με το αντικείμενο του πόθου σας. Βγείτε έξω από το σπίτι για λίγες ώρες και πηγαίνετε να δείτε μια ταινία ή μια ζωντανή εμφάνιση. Οτιδήποτε ιδιόμορφο ή avant-garde πάντα είναι στα τοπ των επιλογών σας, αλλά το να σύρετε το αντικείμενο του πόθου σας σε μία ακόμα εμπειρία για κλάματα, μπορεί να μην είναι το καλύτερο σχέδιο. Για καλύτερα αποτελέσματα, επιλέξτε κάτι που θα απολαύσετε εύκολα και οι δύο. Μόνοι; Είστε σε καλή φόρμα για φλερτ την Κυριακή. Βρεθείτε ανάμεσα σε μια ομάδα ανθρώπων που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας. Έπειτα ξεκινήστε μια συνομιλία και ανάψτε φωτιές.

Σκορπιός
Τραπεζικά, προϋπολογισμοί και υπολογιστικά, Θεέ μου!
Το Σάββατο είναι μια οικονομικού τύπου ημέρα, Σκορπιοί, οπότε ξεκαθαρίστε τη δημοσιονομική κατάσταση του λογαριασμού σας. Είτε σχεδιάζετε να αγοράσετε ένα ακριβό αντικείμενο και εξοικονομείτε για αυτό τον ακριβό στόχο, είτε υπολογίζετε την κατάλληλη στιγμή για να αφήσετε τη δουλειά σας, δεν θέλετε να το κάνετε τυφλά. Ένα σαφές σχέδιο θα σας βοηθήσει να χρονολογήσετε τις κινήσεις σας, ώστε να μην πνιγείτε στο χρέος. Αν χρειαστεί να κάνετε ελιγμούς για να πραγματοποιήσετε αυτούς τους στόχους σας, βεβαιωθείτε ότι θα σας μένουν κάποια χρήματα για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Πρέπει και πάλι να απολαμβάνετε τη ζωή εξάλλου!

Τα αστέρια της Κυριακής σας υπενθυμίζουν ότι η φιλανθρωπία ξεκινά από το σπίτι. Ένα μέλος της οικογένειάς σας μπορεί να χρειαστεί κάποιες ώρες φροντίδας και στοργής ή χειρονακτική βοήθεια. Ενώ δεν μπορείτε να σώσετε τους ανθρώπους από τα προβλήματά τους, κάντε ό,τι μπορείτε χωρίς να εξαντλήσετε τον εαυτό σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει να συναντηθείτε για έναν καφέ και μια συμπονετική συζήτηση ή να προσφερθείτε να κάνετε μια δουλειά που τυχαίνει να συμβαδίζει με μία δική σας. Και εάν χρειάζεστε μια μικρή υποστήριξη για τον εαυτό σας, μην γίνεστε μάρτυρες – ζητήστε τη!

Τοξότης
Μια σέλφι λέει χίλιες λέξεις αυτό το Σάββατο, οπότε δώστε προσοχή στα στιγμιότυπα που παρουσιάζετε στον κόσμο. Προετοιμάζετε τον εαυτό σας κατάλληλα για το ρόλο που θέλετε να παίξετε; Κανείς δεν μπορεί να σας αρνηθεί ότι έχετε υπέροχο γούστο, αλλά το ίδιο μέγεθος δεν ταιριάζει σε όλους. Με τον σοβαρό Κρόνο να βρίσκεται στο ζώδιό σας μέχρι το Δεκέμβριο του 2017, μπορεί να λείπουν μερικά “ώριμα” κομμάτια από την ντουλάπα σας. Βγείτε για ψώνια το Σάββατο. Λίγα βασικά κομμάτια, όπως ένα funky σακάκι ή ένα σκούρο ξεβαμμένο τζιν, μπορούν να προσθέσουν λίγη λάμψη και εκλέπτυνση στην ιστορία σας.

Όταν δείχνετε καλά, νιώθετε καλά και αποπνέετε αυτοπεποίθηση που είναι προφανής. Την Κυριακή τυλιχτείτε στο πιο ζεστό πουλόβερ σας και αντέξτε το κρύο. Μια φλύαρη Σελήνη στον Υδροχόο σας προτρέπει σε μια μέρα χαλαρής διασκέδασης… ίσως σε μια βραδιά καραόκε; Όσο για τη λίστα των καλεσμένων σας, συγκεντρώστε φίλους από διάφορα μέρη της ζωής σας, είναι καιρός να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον! Δείξτε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και ενθαρρύνετε και τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Μπορεί να αισθανθείτε ένα μοιραίο κλικ με τον φίλο ενός φίλου…
Αιγόκερως
Είναι αρκετά πια αυτά, Αιγόκεροι;
Οι κενές υποσχέσεις και τα ψέματα ήταν ο κανόνας με ένα ορισμένο άτομο, αλλά εσείς συνεχίζετε να του δίνετε το ελεύθερο στη ζωή σας. Η τριπλή απειλή του Σαββάτου, ανάμεσα στη Σελήνη, τον Κρόνο και τον Άρη, εφαρμόζει μια ισχυρή δόση πίεσης στην κατάσταση, κάνοντάς το για εσάς εξαιρετικά προφανές ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσετε. Το να το αφήσετε πίσω σας δεν θα είναι εύκολο, αλλά σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές που είναι διαθέσιμες. Το πρόβλημα είναι ότι ποτέ δεν θα δείτε τις άλλες επιλογές σας, όσο είστε προσκολλημένοι στην προσπάθειά σας να κάνετε αυτή τη σχέση να δουλέψει. Την Κυριακή τα μικρά πράγματα ωφελούν πολύ.

Ετοιμαστείτε για μια βόλτα στη φύση και για να αναπνεύσετε λίγο καθαρό αέρα με άρωμα βουνού. Περιπλανηθείτε μέσα σε μια αγορά και δοκιμάστε τα τελευταία εποχιακά πιάτα. Κάνετε τόσο πολλά για να βοηθήσετε τους άλλους ανθρώπους, Αιγόκεροι, οπότε γιατί να μην φερθείτε και στον εαυτό σας με την ίδια αγάπη; Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να κακομάθει με κάτι πολυτελές, είτε πρόκειται για ένα μασάζ ποδιών 90 λεπτών, ή για μια περιορισμένη έκδοση μιας τσάντας από τη συλλογή κάποιου σχεδιαστή. Λούζοντας τον εαυτό σας με αγάπη, το σύμπαν θα ανταποκριθεί σε είδος.

Υδροχόος
Ενεργοποιήστε τον ενθουσιασμό σας – το σήμα κατατεθέν σας – και συσπειρώστε την παρέα σας. Η ισχυρή διαμόρφωση του Σαββάτου με τον Άρη και τον Κρόνο, σας βάζει στην ηγεσία μιας τρομερής ομαδικής προσπάθειας. Αν και έχετε μια πραγματική πρόκληση στα χέρια σας, αν εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα των άλλων θα την κατορθώσετε με χάρη. Δεν χρειάζεται καν να αφήσετε τον εαυτό σας να μπει σε κατάσταση DIY. Η επί τόπου προσέγγιση, θα καθυστερήσει την πρόοδο κατά πολύ. Βήμα πρώτο: Αναθέστε καθήκοντα στο πλήρωμά σας και δώστε σε όλους σαφείς προθεσμίες για να ολοκληρώσουν το δικό του μέρος του σχεδίου.

Η Σελήνη της Κυριακής στον Υδροχόο υποδαυλίζει το indie πνεύμα σας. Με τη χαρά της ζωής σε τέτοια καλή φόρμα, θα έχετε μηδενική υπομονή για στενάχωρους ή καταθλιπτικούς ανθρώπους. Κρατήστε τα σχέδιά σας χαλαρά, έτσι ώστε να μπορείτε να αναπηδήσετε στη στιγμή στην επόμενη δραστηριότητα που θέλετε, στην επόμενη τοποθεσία ή σε μια διαφορετική ομάδα φίλων. Θα απολαύσετε και τη μοναξιά σας επίσης. Καθίστε με ένα βιβλίο σε ένα χαριτωμένο καφέ και μπορεί να οδηγηθείτε σε μια σειρά από συναρπαστικές αλληλεπιδράσεις με αυτούς που ρουφούν τον espresso τους. Λοιπόν, Υδροχόοι, είστε επαγγελματίες στην μετατροπή αγνώστων σε φίλους.

Ιχθύες
Κρατηθείτε λίγο, Ιχθύες!
Είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι, είστε αρκετά τεντωμένοι. Έχετε επενδύσει αίμα, ιδρώτα και δάκρυα στην πραγματοποίηση ενός στόχου, γι’ αυτό σας παρακαλώ να μην εγκαταλείψετε το πλοίο τώρα. Η ισχυρή ευθυγράμμιση του Σαββάτου μεταξύ του καταφερτζή Άρη και του σοβαρού Κρόνου, σας δίνει την έξτρα ώθηση που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε με επιτυχία αυτό το έργο. Πάρτε τον πλήρη έλεγχο και ηγηθείτε. Μπορεί να αρπάξετε λίγο στη διαδικασία, αλλά είναι μικρό το κόστος σε σχέση με την απόδοσή του στο τέλος, αφού κλείσετε τη συμφωνία.

Το Σαββατοκύριακο γίνεται ρήμα την Κυριακή, χάρη στην επίσκεψη της Σελήνης στον ονειρικό, αναζωογονητικό δωδέκατο Οίκο σας. Κατευθυνθείτε προς ένα σπα για ένα scrub αλατιού, ενυδάτωσης και ατμού. Τριγυρίστε γύρω από το σπίτι, διαβάστε λίγο το βιβλίο σας, δείτε τις σειρές σας, πιείτε μια κούπα ζεστού κρασιού και κουβεντιάστε στο τηλέφωνο. Αν και μια αποστολή αγοράς δώρου μπορεί να σας παρασύρει, αφήστε τη για την επόμενη εβδομάδα. Θα είστε πολύ πιο παραγωγικοί, αφού περάσετε μια καλή ημέρα ανάπαυσης.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε τρίγωνο με το Δία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με ενέργεια! Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο γεννά μία περίοδο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες...

Σαν σήμερα 23 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1516: Υιοθετείται από...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει...