Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 21/8/2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ αρκετή σύγχυση θα φέρει η σημερινή Κυριακή για εσένα καθώς έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που φορτώνουν την καθημερινότητά σου. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να προγραμματίσεις όσο το δυνατόν καλύτερα τη μέρα σου ώστε να αποφύγεις το άγχος και τον πανικό. Αν αφήσεις κάποια πράγματα που δεν περνάνε από το χέρι σου να πάρουν από μόνα τους τον δρόμο τους θα μπορέσεις τουλάχιστον να τακτοποιήσεις τις υπόλοιπες δουλειές σου που δεν παίρνουν άλλη αναβολή.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου προσπάθησε σήμερα να ξεχάσεις κάποιες καταστάσεις που σε στενοχωρούν στη σχέση σου και να μιλήσεις με το σύντροφό σου με ειλικρίνεια. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να νιώσεις καλύτερα για το κοινό σας μέλλον. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, πρέπει να γίνεις περισσότερο δεκτικός και ανοιχτός στα άτομα που προσπαθούν να σε πλησιάσουν και, γιατί όχι, να δώσεις μια ευκαιρία σε κάποια άτομα να σε γνωρίσουν καλύτερα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, σήμερα η ενεργητικότητά σου θα είναι μεγάλη και θα σε βοηθήσει να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε αγχώνουν αλλά και να δρομολογήσεις από κοινού με τους συνεργάτες σου τα επόμενα βήματα στην εργασία σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις τις συναλλαγές σου γιατί η μέρα δεν είναι ευνοϊκή. Καλό θα ήταν να αποφύγεις συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων και αγορές που μπορεί να σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

Ταύρος
Σήμερα η δυναμικότητα και η καλή σου διάθεση θα κυριαρχήσουν με αποτέλεσμα να νιώσεις ότι θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα σε αρκετούς τομείς της ζωής σου. Πρώτα απ’ όλα θα νιώσεις την ανάγκη να διώξεις μακριά καταστάσεις που σε κουράζουν ή νιώθεις πως σας καταπιέζουν. Αν χρησιμοποιήσεις ευελιξία και διπλωματικότητα με τους γύρω σου, τότε σίγουρα θα πετύχεις όσα επιθυμείς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου σήμερα προσπάθησε να πλησιάσεις περισσότερο το σύντροφό σου, και να μιλήσεις για όσα νιώθεις. Αν αφήσεις ελεύθερο τον ερωτισμό σου θα περάσεις ένα όμορφο βράδυ χωρίς να σκέφτεσαι τις επαγγελματικές σου έννοιες. Αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου παρά τη θέληση σου, κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να φέρεις κοντά σου το άτομο που σε ενδιαφέρει. Είναι ώρα να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά, αλλά μην κάνεις πολλά πράγματα μαζί, γιατί στο τέλος θα γίνουν λάθη, που θα σε αγχώσουν περισσότερο. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει εκτός προγραμματισμού με επιπόλαιες κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν. Είναι μια καλή μέρα για να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις έναν καινούργιο προϋπολογισμό που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου.
Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται από καλή επικοινωνία και σε βοηθάει να πετύχεις ότι περνάει από το μυαλό σου. Μόνο προσοχή γιατί θα χρειαστεί να κάνεις ισορροπημένες και σωστές κινήσεις χωρίς επιπολαιότητες έτσι ώστε να δείς τους στόχους σου να υλοποιούνται.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου σήμερα θα έχεις τη διάθεση να κάνεις ατελείωτες συζητήσεις με το σύντροφό σου προκειμένου να λύσεις τα προβλήματα της σχέσης σου. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία προσπαθώντας να είσαι ξεκάθαρος χωρίς υπερβολικές αναλύσεις γιατί στο τέλος δεν θα καταφέρεις να φτάσεις σε ένα συμπέρασμα. Εάν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά σου, ίσως θα πρέπει να σκεφτείς πιο σοβαρά τις προτάσεις που σου κάνει κάποιο πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο. Αν δεν οδηγηθείς σε σχέση, τουλάχιστον μπορείς να περάσεις καλά.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, σήμερα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου που θα ευνοήσουν την πορεία της δουλειάς σου, αλλά και να βάλεις μπροστά κάποια θέματα, που στο παρελθόν παρέμεναν σε στασιμότητα. Ακόμα κι αν δεν γίνουν όλα όπως εύχεσαι, σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να τολμήσεις να πάρεις αποφάσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις κάποιες επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, γιατί μπορεί να σε βγάλουν από τον έλεγχο. Πάντως γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

Καρκίνος
Καλό είναι σήμερα να ξεκολλήσεις από κάποια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν και να προσπαθήσεις να ξεπεράσεις με κάθε τρόπο τις δυσκολίες, που σε έχουν βγάλει από το πρόγραμμά σου. Πρέπει να δείς με αισιοδοξία το μέλλον και να μην γυρίζεις πίσω σε καταστάσεις που έχουν τελειώσει και που το μόνο που κάνουν είναι να χαλάνε τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου σήμερα χρειάζεται μεγάλη προσοχή και σύνεση. Πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις ότι σου λέει ο περίγυρός σου, γιατί κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου με το σύντροφό σου. Μείνε προσηλωμένος σε όσα πιστεύεις και ακολούθησε το ένστικτό σου, που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και δεν θα σε διαψεύσει. Εάν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, αξιοποίησε τη σημερινή μέρα για να φροντίσεις περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση την οποία έχεις αμελήσει τελευταία. Αν αφήσεις τη γοητεία σου να κλέψει τις εντυπώσεις, οι γνωριμίες δεν θα αργήσουν να έρθουν στο διάβα σου.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου σήμερα πηγαίνει πολύ καλά και το μόνο που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις είναι κάποιες καλές εξελίξεις που θα προκύψουν στα επαγγελματικά σου. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός γιατί τα λάθη που θα κάνεις σήμερα θα σε προβληματίζουν για μεγάλο διάστημα μετά. Πρέπει να έχεις το νου σου και να μην παραβιάσεις το οικονομικό σου πρόγραμμα.

Λέων
Σήμερα νιώθεις πολύ έντονη περιέργεια και αυτό σε συνδυασμό με την επικοινωνιακή διάθεση που σε χαρακτηρίζει θα σε κάνει να πάρεις μέρος σε αρκετές κοινωνικές εκδηλώσεις και μάλιστα να κλέψεις και την παράσταση όπου κι αν βρεθείς. Γενικά η μέρα σε ευνοεί να τολμήσεις να πεις τις απόψεις σου χωρίς να φοβάσαι ότι θα παρεξηγηθείς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις καθώς ο ερωτισμός και το πάθος που θα σου εκφράσει ο σύντροφός σου θα απογειώσει τη σχέση σου και θα σε ωθήσει να εκδηλώσεις κι εσύ τα συναισθήματά σου. Οπότε να είσαι έτοιμος για στιγμές ευτυχίας που δεν πρέπει να τις χαλάσεις με τίποτα. Αλλά ακόμα κι αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, η σημερινή ημέρα σε ευνοεί, καθώς είναι πολύ πιθανό να πάρεις το πράσινο φως από το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου σήμερα είναι μια μέρα που τα σχέδιά σου ευνοούνται ιδιαίτερα, καθώς οι ιδέες σου θα δώσουν τη λύση σε κάποιο πρόβλημα που θα προκύψει στα επαγγελματικά σου. Μάλιστα με τους κατάλληλους χειρισμούς, μπορείς σήμερα ακόμα και να πετύχεις να αυξήσεις το εισόδημά σου.
Παρθένος
Σήμερα οι συνθήκες σε ευνοούν ιδιαίτερα για να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα και θα πρέπει να πάρεις ριζικές αποφάσεις για να τελειώνεις με τα θέματά σου και να βγεις από το αδιέξοδο. Για να τα καταφέρεις πρέπει να ηρεμήσεις, να δείς τα πράγματα ρεαλιστικά και κυρίως να μη σκέφτεσαι το παρελθόν, που μπορεί να σου χαλάει τη διάθεση. Μην ξεχνάς ότι μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια των δικών σου προσώπων, που έχουν πάντοτε τη διάθεση να κάνουν ότι μπορούν για εσένα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα αρχίζουν και παίρνουν καλύτερη τροπή καθώς η ατμόσφαιρα μέσα στη σχέση σου βελτιώνεται και πολλά σχέδια που κάνεις με το σύντροφό σου αρχίζουν να υλοποιούνται. Εάν είσαι σε ερωτική αναζήτηση, μην το βάζεις κάτω και μην στενοχωριέσαι. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις τον χρόνο σου, κάνοντας πράγματα που σου αρέσουν με τους φίλους σου και κυρίως μη χάνεις την αισιοδοξία σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, σήμερα μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές και να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Η μέρα ευνοεί τις συνεργασίες αλλά και στην επικοινωνία με τους συναδέλφους σου. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να προγραμματιστείς περισσότερο, γιατί δεν είναι κατάλληλη στιγμή για ανοίγματα.

Ζυγός
Η σημερινή μέρα ευνοεί τη δημιουργικότητά σου και σε ωθεί να ασχοληθείς με πολλά πράγματα που σου αρέσουν. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσεις να νιώσεις καλά, θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου και θα ανανεωθείς. Προσοχή όμως στις κινήσεις παρορμητικότητας γιατί η αρνητική όψη ανάμεσα στην Σελήνη με τον Πλούτωνα μπορεί να σε οδηγήσει σε επικίνδυνες ενέργειες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να περάσεις μία πολύ ερωτική ημέρα με το σύντροφό σου και να σχεδιάσεις τα κοινά μελλοντικά σου σχέδια με πολύ καλή διάθεση. Εάν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, είναι μια καλή μέρα για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και θα δείς ότι η ανταπόκριση που θα λάβεις θα είναι θετική.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα και χωρίς να παίρνεις μεγάλα ρίσκα. Καλό είναι να ασχοληθείς με ζητήματα του παρελθόντος που δεν έχουν βρει τις κατάλληλες λύσεις και να τα λύσεις μια και καλή για να ξεμπερδεύεις και να κάνεις το επόμενο βήμα. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, γι’ αυτό πρέπει να είσαι συγκρατημένος στα έξοδά σου.
Σκορπιός
Σήμερα βάλε τα δυνατά σου για να ολοκληρώσεις θέματα που σου φαίνονται σημαντικά και μην χάνεις το χρόνο σου σε ασήμαντα ζητήματα που παίρνουν την ενέργεια σου. Γενικά θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή και επιμονή για να βρεις τις λύσεις που θα σε βγάλουν από κάποια αδιέξοδα, αλλά μην ξεχνάς ότι μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων η οποία θα αποδειχτεί σωτήρια.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μην κάνεις σήμερα συζητήσεις με το σύντροφό σου, που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες, γιατί υπάρχει κίνδυνος να οδηγηθείς στα άκρα. Κάνε υπομονή και δείξε διπλωματικότητα για να μη χαλάσεις τη σχέση σου. Εάν ακόμη έχεις τη μοναξιά στην αγκαλιά σου, βάλε τα δυνατά σου για να βρεις το άτομο που θα σε συγκινήσει και μην επαναπαύεσαι περιμένοντας να γίνουν όλα μόνα τους.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου χρειάζεται μεγάλη προσοχή, γιατί πολλοί θα προσπαθήσουν να σε εκμεταλλευτούν για να αναδείξουν τις δικές τους ικανότητες. Όσο πιεσμένος κι αν είσαι πρέπει να αντισταθείς και να μην τους επιτρέψεις να σε χρησιμοποιήσουν ακόμα κι αν πρέπει να τσακωθείς. Εξάλλου, η εργατικότητά σου στο τέλος θα σε ανταμείψει όπως πρέπει. Στα οικονομικά σου, κινήσου με σύνεση και μη συνεχίζεις τις αλόγιστες αγορές.
Τοξότης
Πολύ ενδιαφέρουσα είναι η σημερινή Κυριακή για εσένα αγαπητέ Τοξότη και θα ανακαλύψεις ότι ανοίγονται μπροστά σου σημαντικές προοπτικές ανόδου, αρκεί να δείξεις την απαραίτητη σύνεση και να κάνεις σοφές κινήσεις. Οι συντονισμένες προσπάθειες, η πειθαρχία και η αφοσίωση είναι τα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να πάς μπροστά τα σχέδιά σου και να πετύχεις όσα θέλεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η σημερινή μέρα είναι καλή και θα φέρει όμορφες στιγμές για εσένα και τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, ίσως πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε κάποιο από τα άτομα που σε περιτριγυρίζουν και προσπαθούν να σε πλησιάσουν με κάθε τρόπο. Άλλωστε, ένας έρωτας είναι πιθανόν να προκύψει μέσα στο χώρο της δουλειάς σου. Μην κλείνεις την πόρτα πριν σκεφτείς αν σου κάνει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου επικρατεί αισιοδοξία, αλλά και έντονη διάθεση να αλλάξεις όλα όσα σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου, είναι μια μέρα που σου επιτρέπει να πάρεις κάποια ρίσκα και να υποστηρίξεις αποφάσεις που μέχρι τώρα δίσταζες. Στα οικονομικά σου, είναι μια καλή στιγμή να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος αλλά ίσως να μπορέσεις να κάνεις και κάποιες αγορές.

Αιγόκερως
Σήμερα κάποια απρόσμενα γεγονότα θα διαταράξουν λίγο την ψυχολογία σου και θα σου προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό για διάφορα θέματα. Πρόσεξε τις κινήσεις σου και μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για θέματα που αφορούν το μέλλον. Ευτυχώς, έχεις βάλει γερές βάσεις από το παρελθόν κι έτσι, με λίγη προσοχή, θα ξεπεράσεις τις δυσκολίες αυτής της μέρας χωρίς να έχεις μόνιμα προβλήματα που θα σε απασχολούν και στο μέλλον.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου σήμερα θα αισθανθείς κάπως απομονωμένος και προβληματισμένος σε σχέση με το σύντροφό σου και οι ανασφάλειες θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Καλύτερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να νιώσεις καλύτερα και να αποφύγεις να κλειστείς στον εαυτό σου. Εάν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, βγες και διασκέδασε και αν είσαι και δείχνεις καλά, οι νέες γνωριμίες δεν θα αργήσουν να έρθουν στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά πρέπει πρώτα να διορθώσεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις που υπάρχουν κυρίως στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου, ώστε όταν τους χρειαστείς να έχεις την υποστήριξη και τη βοήθειά τους. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς μάλιστα, να κάνεις τις αλλαγές που χρειάζονται σε κάποιους τομείς, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Υδροχόος
Σήμερα η ενέργεια και η αυτοπεποίθηση που αισθάνεσαι θα σε κάνουν να ασχοληθείς με πάρα πολλά πράγματα και να κάνεις σχέδια που θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις εύκολα και άνετα. Γενικά θα έχεις την αίσθηση ότι η απίστευτη δυναμικότητα που διαθέτεις σε κάνει αυτάρκη και δεν έχεις ανάγκη κανέναν. Κινήσου με σύνεση και θα δείς ότι τα θετικά αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η σχέση σου πάει αρκετά καλά και είναι μια καλή μέρα για να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου και να λύσεις μαζί κάποια θέματα που σε προβληματίζουν, ώστε να μπει η σχέση σου σε νέες, πιο γερές βάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, είναι πολύ πιθανό σήμερα να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σου ανεβάσει το ηθικό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου είναι επίσης μια καλή μέρα και οι ιδέες σου θα βρουν έδαφος να αναπτυχθούν και να βοηθήσουν στην άνοδο της καριέρας σου. Μη διστάσεις λοιπόν να υλοποιήσεις τις σκέψεις που κάνεις για να φτάσεις στα επιθυμητά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Αν πρέπει να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, να προσέχεις τις λεπτομέρειες.
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ δυστυχώς η σημερινή ημέρα έχει αρκετό εκνευρισμό και ένταση καθώς οι υποχρεώσεις που θέλεις να τελειώνεις δεν προχωρούν με τίποτα και νιώθεις πως όλα μένουν πίσω. Μην τα χάσεις και μην αφήσεις τα νεύρα σου να κάνουν κουμάντο. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για ότι δεν περνάει από το χέρι σου, είναι να αποστασιοποιηθείς και να ασχοληθείς με κάτι άλλο, πιο εποικοδομητικό, όπως να περάσεις χρόνο με την οικογένειά σου ή με άτομα που έχεις πολύ καιρό να δείς.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε μια πολύ καλή μέρα και κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί σήμερα. Ούτε και ο σύντροφός σου ο οποίος θα είναι έτοιμος να σου κάνει όλα τα χατίρια. Όπως και να έχει το αποψινό βράδυ μπορεί να είναι ιδιαίτερα ερωτικό. Εάν πάλι η μοναξιά δεν λέει με τίποτα να φύγει από τη ζωή σου, είναι πολύ πιθανό κάποιο άτομο από το παρελθόν να επανέλθει στο προσκήνιο και να σε προσεγγίσει ερωτικά.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου βαδίζουν σε λεπτές ισορροπίες και καλό θα είναι να μην μιλήσεις παρά μόνο αν είσαι σίγουρος για αυτά που έχεις να πεις γιατί κινδυνεύεις να εκτεθείς. Προσοχή και στο παρασκήνιο, καθώς κάποιες συζητήσεις πίσω από την πλάτη σου θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Αλλά και τα οικονομικά σου είναι σε μια προβληματική φάση. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες αν δεν σκεφτείς όλα τα ενδεχόμενα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου, αναδεικνύει μια ημέρα βαθιάς συναισθηματικής και πνευματικής αναζήτησης. Η Σελήνη...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί να μας έχει κολλήσει σαν τα τελευταία απομεινάρια της ψύχρας...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής ελευθερίας και των βαθύτερων συναισθηματικών σου αναγκών. Η Αφροδίτη σε...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου,...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί...

Σαν σήμερα 29 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1430: Οι δυνάμεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...