Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 22/8/2016

Σήμερα που λέτε ακόμα και το σύμπαν υποστηρίζει το «Επιστροφή στα θρανία»! Μέρα δηλαδή που αρκετοί γυρίζουν πίσω στην εργασία τους, στη βάση τους, στα απλά καθημερινά, εκείνα που μια τα γουστάρουμε με τρέλα, μια τα μισούμε! Ψυχοπάθεια η κατάσταση.. αλλά λέω, ανθρώπινα και αυτά..

Μέρα πολύ τυχερή, αισιόδοξη, χαρωπή, κυρίως για επαγγελματικά θέματα. Ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν, σε όσους φυσικά κυνηγούν το όνειρο, που αν και έκαναν διακοπές, εργάζονταν με τον έναν ή τον άλλον τον τρόπο. Ας πούμε πως παίζει να έρθει εκείνο το θεϊκό το δώρο και αρκετοί να απογειωθούν από χαρά..

Και επειδή βρίσκω το Νο22 πολύ μαγικό και πολύ τυχερό.. σας εύχομαι καλή επιτυχία.. και ας πραγματοποιηθούν μερικά όνειρα.. δε πειράζει..!

 

Κριός
Μέρα πολύ ευχάριστη που κρύβει μια μικρή εκπληξούλα σε θέματα εργασιακά! Κάποιος θα σας ζητήσει μια βοήθεια, μια εξυπηρέτηση και εσείς έχετε όλα τα φόντα για να αντεπεξέλθετε επιτυχώς. Μπορείτε κιόλας να εντυπωσιάσετε με τις γνώσεις σας και κάπως έτσι να σας γίνει μια πρόταση για μια νέα δουλειά. Ανεξάρτητα σε τι κατάσταση βρίσκεστε, θα πρέπει να συγκεντρωθείτε και να κινηθείτε προς όφελός σας! Δε τα αφήνουμε αυτά να περάσουν έτσι.. ποτέ!

Ταύρος
Είστε από τους ανθρώπους που θέλετε να υπάρχουν δραστηριότητες μέσα στη ζωή σας, για να γεμίζετε το κενό, όποτε αυτό υπάρχει ή προκύπτει. Φτιάχνουν οι σχέσεις σας με τον κόσμο, είστε γλυκομίλητοι, ευγενικοί και με πολύ καλή διάθεση. Γεμάτη η μέρα σας από διάφορα, δε φοβάστε τίποτα, είστε έτοιμοι να αντεπεξέλθετε σε οτιδήποτε προκύψει. Από τις λίγες φορές που δε γκρινιάζετε.. Μπράβο σας!

Δίδυμος
Μια πολύ καλή ημέρα για να αράξετε σε ένα καναπέ και να γεμίσετε το μυαλό σας από σκέψεις, τύπου τι θα κάνετε από εδώ και πέρα! Να μαζί τα λέγαμε, το καλοκαίρι σχεδόν έφτασε στο τέλος του, οι αποφάσεις δικές σας. Θα τρέξετε πίσω σε εκείνη την αγκαλιά; Θα βρείτε μια νέα δουλειά πολύ καλύτερη; Δείτε το μέλλον σας, σε τι κατάσταση θέλετε να βρεθείτε μεθαύριο και κινηθείτε αναλόγως! Μη μένετε άπραγοι, γιατί μετά; Το χάος..!

Καρκίνος
Με μουτράκια ξεκινάει η μέρα σας, γιατί μπορεί άλλα να έχετε κανονίσει και άλλα θα προκύψουν. Επαγγελματικά θέματα σας στρεσάρουν, γιατί πρέπει να δώσετε βάση σε εκκρεμότητες, σε λεπτομέρειες, που τώρα αντιμετωπίζονται. Μετά από λίγο καιρό απλά θα τρέχετε και δε θα φτάνετε. Βάλτε προτεραιότητες, για να καταφέρετε κάποια στιγμή προς το απόγευμα να απελευθερωθείτε και να αράξετε.

Λέων
Πολύ καλή ημέρα για εσάς που εργάζεστε ή επιστρέφετε σήμερα στη θέση σας! Θα σας δώσουν την ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας, τις ικανότητές σας και το πόσο χαρισματικοί είστε, πάνω στο αντικείμενό σας! Λαμπεροί, αισιόδοξοι, χαμογελαστοί, θα κάνετε τα μαγικά σας και θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε το κοινό σας. Διακοπές τέλος, αλλά καιρός να φτιάξετε το δικό σας έργο. Θετική η ημέρα σας από όλες τις απόψεις.. Δε θέλω τεμπελιές..

Παρθένος
Σας βάζουν κάτω και σας τα λένε κάπως χύμα και τσουβαλάτα κυρίως για τη προσωπική σας τη ζωή, για τις επιλογές σας και φυσικά τσινάτε γιατί μόνο εσείς γνωρίζετε το τι πραγματικά συμβαίνει και επιθυμείτε συγχρόνως. Μην είστε απόλυτοι, γιατί σίγουρα κάτι θα έχουν δει οι δικοί σας οι άνθρωποι και ανησυχούν. Η επιλογή φυσικά και είναι δική σας, αλλά σκεφτείτε πως στη ζωή χρειάζεται ποικιλία και όχι μονόπλευρες καταστάσεις! Το χάνετε..

Ζυγός
Είστε άτακτα παιδιά και όλο μυστικά έχετε. Σήμερα λοιπόν θα ασχοληθείτε με ένα επαγγελματικό σχέδιο. Κάποιος θα σας πάρει τηλέφωνο και θα σας ζητήσει μια εξυπηρέτηση; Θα σας προτείνει μια νέα δουλειά; Πάντως ότι και κάνετε δε θα πείτε κουβέντα σε κανέναν. Λεφτά σίγουρα θα βγάλετε, θα είναι κάτω από το τραπέζι, αλλά να που το πορτοφόλι πρέπει να γεμίσει και αυτό.. Κάτι αλλάζει στην επαγγελματική σας ζωή, ευχάριστα!

Σκορπιός
Πω πω τι καλά παιδιά που έχετε γίνει!!! Συγκλονίζομαι..! Επιτέλους καταλάβατε πως όταν παίζετε ομαδικά, είναι πολύ καλύτερα, άσχετα αν και πάλι είστε εσείς ο αρχηγός. Έχετε ρίξει τους τόνους, είστε συνεργάσιμοι, χαμογελαστοί και έχετε τη διάθεση να προφέρετε όσα χρειάζονται, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Δε πρέπει να έχετε κανένα παράπονο πια, άλλαξε πολύ το κλίμα, σε όλους τους τομείς της ζωής σας, επειδή πλέον το πήρατε το μάθημά σας! Θετική μέρα από ολες τις απόψεις!

Τοξότης
Να φάτε καλό πρωινό, να ντυθείτε ωραία, γιατί σήμερα θα ξεκινήσετε από το σπίτι για τη δουλειά και θα καταλήξετε αλλού για αλλού. Δε λέω θα καλύψετε τις υποχρεώσεις σας μια χαρά, αλλά τα τηλέφωνα για βόλτες δε θα σταματήσουν ούτε λεπτό. Φίλοι και γνωστοί σας θυμούνται, θέλουν να σας δουν, να σας ακούσουν, φροντίστε να ακολουθήσετε τη παρέα, γιατί η παρουσία σας είναι απαραίτητη, θέλετε δε θέλετε.. Μέρα που τα φώτα της δημοσιότητας θα πέσουν επάνω σας!

Αιγόκερως
Μέρα πολύ μυστήρια σας ξημέρωσε. Σήμερα λοιπόν, θα συμβούν διάφορα που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα! Επαγγελματικά μια ευκαιρία, μπορεί να προκύψει, επειδή ασχολείστε και με πολλά και να βρεθεί εκείνο το άτομο που θα σας ανεβάσει και θα σας δώσει εκείνο το σπρώξιμο που λέμε.. Ένα σημάδι που προσμένετε καιρό τώρα, θα φανεί, μπορεί να λάμψει μπροστά σας, σαν ένα αστέρι φωτεινό. Πλησιάστε το δε δαγκώνει και ετοιμαστείτε να τα δώσετε όλα για όλα!

Υδροχόος
Εσείς το χαβά σας φυσικά, χρήμα και πάλι χρήμα! Δε ξέρω τι έχετε πάθει, ο στόχος ήταν να γεμίσει το σακούλι, το καταφέρατε αυτό και τώρα; Θα κάνετε βουτιά όπως ο Σκρούτζ;;; Θυμάστε;;; Οργανωθείτε οικονομικά, να ξέρετε πού βρίσκεστε και μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε. Και επιτέλους, διώξτε μακριά ότι σας χαλάει. Δεν είναι κατάσταση αυτή.. Απρόβλεπτοι μπορεί να είστε, αλλά έχετε βαλτώσει και διακρίνω μια δειλία;;; Αρπάξτε τη ζωή από τα μαλλιά και ότι προκύψει..

Ιχθύς
Μέρα που θα πρέπει να συνεργαστείτε με τους δικούς σας τους ανθρώπους, σε μια πολύ χαρωπή βάση. Μιλήστε ξεκάθαρα για τις προθέσεις σας, τις επιθυμίες σας, τους στόχους σας , να σας καταλάβουν, για να σας ακολουθήσουν. Δεν είστε μόνοι στη ζωή αυτή, ούτε έχετε ανάγκη κάποιο άτομο έτσι επειδή. Υποστηρίξτε την ανεξαρτησία σας, όμως να έχετε δίπλα σας εκείνους που χρειάζεται για να πετύχετε το σκοπό σας.. Οργανώστε τις σκέψεις σας και μην είστε χαοτικοί..

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...