Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
15 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 24/8/2016

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά!  Ο Άρης που λέτε, δεν είναι στα καλά του, έρχεται και αντιμέτωπος με το Κρόνο, νομίζω θα υπάρξει σύγκρουση μετωπική, πανικός στο σύμπαν εκεί ψηλά, πανικός και εδώ κάτω στη Γη! Και αυτή η αρνητική επιρροή θα υπάρχει για τρεις μέρες τουλάχιστον!

Τι σημαίνει αυτό; Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, θα κάνετε μια βουτιά στα σκοτάδια, θα ανέβουν οι τόνοι, θα συμβούν παρατράγουδα, πάει ο ψυχικός σας ο κόσμος.. Στα τάρταρα..!

Σε γενικές γραμμές, αρκετοί διαπιστώνετε πως οι φίλοι σας δεν είναι και τόσο φίλοι. Πως ο σύντροφός σας, δε σας προσφέρει όσα ονειρεύεστε. Πως ο εργοδότης σας, σας αδικεί. Είναι μέρες που η απογοήτευση θα πάει σύννεφο, εντάσεις θα προκύψουν, λόγια πικρόχολα και στενάχωροι αποχαιρετισμοί.
Δε λέω βαστάτε, ούτε να κάνετε υπομονή. Ότι είναι να τελειώσει, αφήστε το να φύγει, να πάει στα κομμάτια..

 

Κριός
Μη γυρεύετε τον εύκολο το δρόμο για να αντιμετωπίσετε τις υποθέσεις σας. Όσο πιο δύσκολο είναι κάτι, τόσο πιο απολαυστικό γίνεται όταν φτάνει στο τέλος του. Και όχι από άποψη νίκης, αλλά κυρίως από άποψη ικανοτήτων και έξυπνης σκέψης. Τα νεύρα σας κρόσσια, γιατί ενώ έχετε οργανώσει τα πάντα μια χαρά, θα συμβεί κάτι και θα πρέπει να ασχοληθείτε από την αρχή, προκειμένου να γίνει αυτό που επιθυμείτε. Μη γκρινιάζετε. Κάθε εμπόδιο για καλό.

Ταύρος
Ζόρικη η μέρα σας, γιατί διαπιστώνετε πως πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω στη ζωή σας και πως υπάρχουν άνθρωποι που σας πηγαίνουν πολύ πίσω. Δύσκολα αποχωρίζεστε, τουλάχιστον εκείνους που αγαπάτε, αλλά αν σας κάνουν κακό, τότε το αντίο είναι η μοναδική λύση. Κάντε τη καρδιά σας πέτρα, κλείστε τις πόρτες και τα παράθυρα, όλοι δεν είναι φίλοι σας, ούτε σας νοιάζονται όσο εσείς. Προστατέψτε τον εαυτό σας και τα συμφέροντά σας!

Δίδυμος
Σήμερα που λέτε θα εκνευριστείτε τόσο πολύ με μια ψυχή που θα κάνετε τρελή επίθεση και θα γίνει ο χαμός. Παίζει να ακουστείτε παντού. Το παράξενο είναι πως θα είναι για επαγγελματικούς λόγους; Σας υποσχέθηκαν κάτι και τώρα το παίρνουν πίσω; Θα είναι με τους γονείς σας; Σταματούν να σας δίνουν λεφτά; Θα είναι με το σύντροφό σας; Σας στερεί τα δικαιώματά σας; Πάντως όσο πιο ψύχραιμοι είστε τόσο το καλύτερο για σας. Και στη τελική.. έχετε κάνει πολλές ζαβολιές στο παρελθόν.. Μη τα θέλετε όλα δικά σας!

Καρκίνος
Αγαπητά μου πλασματάκια, να κλειδαμπαρωθείτε σήμερα μέσα στο σπίτι σας και να αράξετε σε ένα καναπέ μέχρι να έρθει το αύριο! Τι σας λέω τώρα; Μέρα παράξενη, που μπορεί να πέσετε και από τις σκάλες και να σαβουρωθείτε για τα καλά. Αποφύγετε την οδήγηση, τα αιχμηρά τα αντικείμενα, τα τακούνια, οτιδήποτε μπορεί να σας προκαλέσει κακό. Να πάτε στο γιατρό να κοιταχτείτε. Έφτασε ο καιρός για εκείνο το τσεκ απ, γιατί μια ενόχληση σας βασανίζει καιρό τώρα.. Με ταξί έτσι;;;

Λέων
Σκούρα τα πράγματα για τα ερωτικά σας τα ζητήματα. Το μαναράκι που γνωρίσατε στις διακοπές, σας ζητάει αγάπες και λουλούδια και αιώνιες δεσμεύσεις; Ας προσέχατε, τα λόγια σας, τις υποσχέσεις που δώσατε πάνω σε στιγμές αχαλίνωτου πάθους.. Ακόμα δε μάθατε πως τα καλοκαιρινά τα φλερτ.. είναι για να μένουν στις παραλίες;;; Από την άλλη μπορεί να συμβεί ένα λάθος στη δουλειά και να σας ζητήσουν τα ρέστα. Ξεχάστε τα λιονταρίσια σας.. και συνεργαστείτε!

Παρθένος
Οικογενειακοί καβγάδες προκύπτουν έτσι ξαφνικά! Η καλοσύνη που δείξατε τις προηγούμενες ημέρες, σας έβαλε σε μπελάδες και τώρα σας ζητούν να προσφέρετε ακόμα περισσότερα. Και εσείς φυσικά δεν έχετε ούτε τα κέφια, ούτε το χρόνο και στη τελική οι προτεραιότητές σας είναι άλλες. Ξεχάστε τα όλα αυτά, γιατί σε ένα ζήτημα έχετε μερίδιο ευθύνης και θα πρέπει να συνεργαστείτε για να βρεθεί μια λύση. Υπομονή μέχρι και τις 26 θα βασανίζεστε απίστευτα. Μην τρέξετε αμέσως σε μια ψεύτικη αγκαλιά!

Ζυγός
Όποιος βιάζεται σκοντάφτει, αυτό να έχετε κατά νου και μόνο τότε θα γλυτώσετε από τα χειρότερα! Καταρχήν μη πιάσετε τιμόνι, σε καμία περίπτωση γιατί σας βλέπω στο χαντάκι κατευθείαν. Τα νεύρα σας κουρέλια, είστε ανυπόμονοι πολύ και δεν έχετε καμία όρεξη ούτε να συνεργαστείτε σε ήρεμους τόνους, ούτε να ακούσετε το μακρύ και το κοντό του καθενός. Λάθη ακόμα και στη δουλειά, γιατί θα είστε θολωμένοι, θα θέλετε να τελειώσετε μια ώρα αρχύτερα, αλλά βλέπω να σας τρώει το σκοτάδι!

Σκορπιός
Αγαπητοί μου σας έχει πιάσει μια μανία με το χρήμα και σήμερα παίζει να κάνετε τη πατάτα! Δεν είναι καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με τις δουλειές σας, ούτε να κλείστε μια νέα συμφωνία, ούτε να απαιτήσετε λεφτά. Και επειδή είστε και ανυπόμονοι πολύ, γιατί προσμένετε διάφορες απαντήσεις, θα τρελαθείτε εντελώς και για ψυχολογικούς λόγους, θα τρέξετε στην αγορά για το γνωστό shopping therapy. Και επειδή σας αρέσει και το πιο ακριβό, θα ξεπαραδιαστείτε και μετά θα κλαίτε.. Καμία σωτηρία!

Τοξότης
Και εκεί που θα οδηγάτε, ξαφνικά θα χτυπήσει το τηλέφωνο, θα σας εξαγριώσουν και να σου και το ατύχημα! Τέτοια μέρα είναι, για αυτό πάρτε το σοφέρ, προτιμήστε τα ποδαράκια σας ή κλείστε το κινητό! Σας ταράζουν το ψυχικό σας τον κόσμο, γιατί κάποιος σας βάζει στο μάτι και σας λέει πράγματα απίστευτα. Ναι θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό και όχι μόνο. Να μείνετε στο σπίτι; Δεν είναι λύση αυτή. Να είστε ψύχραιμοι και αντικειμενικοί; Μήπως να κάνατε τη πάπια.. Μέχρι τις 26!

Αιγόκερως
Μπορεί να είστε ήδη με υπογλώσσια, γιατί συμβαίνουν διάφορα γύρω σας που σας ταράζουν. Ναι υπάρχουν φαντασματάκια ενοχλητικά, που έχουν σκοπό να σας αναστατώσουν, να σας πικράνουν, να σας στείλουν στο κρεβάτι του γιατρού. Το να μη δώσετε σημασία δε παίζει, είστε και παράξενοι άνθρωποι, ετοιμοπόλεμοι αιώνες τώρα, συνεπώς σας βλέπω να τρελαίνεστε κανονικά και να αντιδράτε με το δικό σας το μοναδικό τον τρόπο. Η κατάληξη σίγουρα οριζοντίως, με κλειστά τα μάτια και να φυσάτε και να ξεφυσάτε.. Μποφόρια λέμε..

Υδροχόος
Ή όλα θα πάνε ρολόι ή θα όχι! Δέχεστε μόνο τη μια τη περίπτωση, της επιτυχίας, της νίκης, του θαυμασμού, δε δέχεστε τίποτα άλλο! Μέχρι και σήμερα μια χαρά έχετε χειριστεί τις υποθέσεις σας, δείξατε το καλύτερό σας εαυτό, εντυπωσιάσατε με τις γλυκές τις πράξεις σας, μη το χαλάσετε επειδή κάποιος μπορεί να σας ζηλεύει ή να μη συμφωνεί με το σκοπό σας. Ακούστε με προσοχή, σκεφτείτε τι εννοεί ο ποιητής, ξεπεράστε τη βλακεία των άλλων και στο τέλος επιδιώξτε να γίνει το δικό σας. Μη χαλάτε την εικόνα σας, επειδή το σύμπαν κόβει φλέβες..

Ιχθύς
Καλέ σήμερα θα τσακωθείτε με όλο τον κόσμο! Με ανθρώπους που έχετε ανάγκη, που σας προσφέρουν όσα ζητάτε και που μπορεί σήμερα να είναι στη τρέλα, όπως είστε και εσείς άλλωστε. Σας προκαλεί μια ψυχή, μπορεί να θέλει να δείξει πως είναι πιο πάνω από εσάς, στη δουλειά ή στο σπίτι και εσείς παθαίνετε το εγκεφαλικό. Ναι μεν γνωρίζετε τη θέση του καθενός, όμως η συμπεριφορά πρέπει να είναι πάνω από όλα ανθρώπινη και λογική. Μη προσμένετε κάτι τέτοιο σήμερα, γιατί είναι θολωμένο το τοπίο για όλους.. Αν σας εκνευρίσουν, το δισάκι σας και δρόμο!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...