Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
19.4 C
Athens

Τα Ζώδια σήμερα 26/08/2016

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στο σύμπαν, πολύ μαγικό, συναρπαστικό το βρίσκω, γιατί δε χρειάζεται κανείς να έχει γνώσεις επιστημονικές για να κατανοήσει τα καιρικά φαινόμενα των ημερών.
Κριός
Αφιερώστε τη σημερινή ημέρα στον ύπνο. Να μείνετε μέσα στο σπίτι, όπου και αν βρίσκεστε, να χαλαρώσετε, γιατί πολύ τσίτα σας βρίσκω και με μουτράκια. Κάποιος δε σας κάνει το χατίρι, άλλα θέλετε να πείτε, άλλα λέτε και ενώ έχετε διάφορα μέσα στο μυαλό σας, ξαφνικά σας βάζουν φρένο. Προκειμένου να γκρινιάζετε, αράξτε σε ένα καναπέ, σε πλήρη απάθεια και με πολύ ψύχρα.. Έχετε τα νεύρα σας!

Ταύρος
Καλό είναι να καθίσετε λίγο φρόνιμα, γιατί έχετε ξεπαραδιαστεί κανονικά. Όλο κανονίζετε βόλτες, λούσα, ωραία εστιατόρια και γενικά το απολαμβάνετε καιρό τώρα το θέμα σας, αλλά η μπάνκα είναι στα κόκκινα. Μαζευτείτε, γιατί μετά θα κλαίτε; Μη δώσετε τα χέρια σε καμία συμφωνία, μη δεχτείτε λεφτά από κανέναν, μη κάνετε οτιδήποτε μπορεί να σας στρεσάρει αργότερα. Το όχι ήταν και θα είναι πάντα ηρωικό!

Δίδυμος
Τρώγεστε με τα ρούχα σας κανονικά, μέρες τώρα, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Αντιθέτως βάζετε μέσα στο μυαλό σας διάφορες αρνητικές σκέψεις και κάνετε βουτιά στο σκοτάδι. Σας ενοχλούν τα πάντα. Είστε έτοιμοι να εκραγείτε. Συγκρατηθείτε από αύριο έρχονται καλύτερες ημέρες. Αποφύγετε την επαφή με τον κόσμο, μην ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας, αφήστε να το πάρει το ποτάμι. Να είστε ψύχραιμοι και λογικοί.. όσο μπορείτε φυσικά..

Καρκίνος
Χρυσά μου κάποιος σας έχει βάλει στο μάτι. Αλλιώς δεν εξηγείται κάτι τέτοιο. Σήμερα θα σας στρεσάρουν με τις απαιτήσεις τους και αν εργάζεστε να προσμένετε να νυχτώσει μέχρι να φύγετε, αν είστε σπίτι χαλαροί, θα βρεθείτε να τρέχετε και να μη φτάνετε. Πρέπει και εσείς να κάνετε καμιά δουλειά παραπάνω, για να κλείσουν οι εκκρεμότητες της ζωής σας. Μη τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Μη τρελαίνεστε αύριο Σάββατο!

Λέων
Νευρικοί πολύ θα είστε σήμερα, όλα θα σας πειράζουν, θα σας ενοχλούν, μια παράνοια έτσι θα τη νιώσετε, επειδή το σύμπαν έτσι θέλει. Με οτιδήποτε και αν ασχοληθείτε, θα βρείτε εμπόδια, θα σας τη σπάσουν κιόλας και μπορεί να ανεβάσετε και πίεση. Εντάξει κάποια στιγμή θα γίνει ένας πανικός, αλλά μετά όσο περνάει η ώρα, όλα θα φτιάξουν. Μη χαλάτε τα λεφτά σας, άδικα. Ωραία τα γούστα αλλά είναι ακριβά τα ρημάδια..!

Παρθένος
Και που λέτε σήμερα κάποιος θα έρθει να σας χαϊδέψει στα μαλλιά, να σας πει μια γλυκιά κουβέντα, να σας μπερδέψει, για να σας ζητήσει μια χάρη, όχι όμως και με το πιο ξεκάθαρο τον τρόπο. Και μόλις πέσει στην αντίληψή σας, ο δόλος, τότε θα γίνετε τούρμπο κανονικό. Μάχιμους σας βρίσκω, απέναντι σε σχέσεις που δε σας κάνουν. Πονηροί και καχύποπτοι όπως πάντα, διαπιστώνετε τις προθέσεις των άλλων και εκνευρίζεστε απίστευτα. Υπομονή από αύριο όλα μια χαρά..

Ζυγός
Χαοτική η ημέρα σας πολύ. Ενώ ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και το πώς, δε θα μπορέσετε να συγκεντρωθείτε και τόσο. Σας βλέπω να πιάνετε το ένα πράγμα και να το πηγαίνετε από την άλλη, δίχως φυσικά να έχει κάποια έννοια. Αν σκοπεύετε ας πούμε να τακτοποιήσετε το σπίτι σας, ή το γραφείο, μη προσμένετε να συμβεί τίποτα το ιδιαίτερο γιατί το μυαλό σας είναι φορτωμένο με απίστευτες σκέψεις και δε θα βρείτε με τη καμία την άκρη του νήματος.. Αφήστε το για Σεπτέμβρη καλύτερα..

Σκορπιός
Καλά πιείτε μια βαλεριάνα πρωί-πρωί, να είστε σε ζεν κατάσταση γιατί η ημέρα σας επιφυλάσσει εκπλήξεις πολύ παράξενες. Έρχεται το μαντάτο και ξαφνικά θα ακούσετε πληροφορίες τις οποίες τις έχετε μοιραστεί με συγκεκριμένα άτομα. Και εκεί θα σας γυρίσει το μάτι, θα βγάζετε αφρούς και θα τα κάνετε όλα λίμπα. Το κακό είναι πως δε θα αντιμετωπίσετε το φταίχτη, αλλά θα ξεσπάσετε σε ανθρώπους που δε φταίνε σε τίποτα. Κλειδωθείτε σε ένα δωμάτιο και κάντε το καλοκαιρινό.. Οι τοίχοι ποτέ δε μιλούν..

Τοξότης
Εντάξει η αλήθεια είναι πως περνάτε το τριήμερο της φρίκης. Μέσα στα νεύρα, δεν είστε καλά με τίποτα. Υπομονή και σήμερα και από αύριο θα βρείτε τον εαυτό σας ξανά. Κάτι θέλετε πάρα πολύ και δε σας κάθεται με τίποτα. Είναι μια νέα δουλειά; Μια νέα ερωτική ύπαρξη; Ένα σπίτι; Πάντως μέσα στις επιθυμίες είστε και όλο εμπόδια προκύπτουν, αλλά να ξέρετε πως είναι προσωρινά. Για αυτό εσείς το σκοπό σας!

Αιγόκερως
Υπάρχει ένα άτομο που επηρεάζει πολύ τη ζωή σας και τη ψυχική σας τη κατάσταση. Μια σας κάνει και γελάτε, μια να κλαίτε, αλλά να που είναι τέτοια η περίπτωση, που μαζί κάνετε και χώρια δε μπορείτε. Σήμερα λοιπόν, μπορεί ή να σας εντυπωσιάσει ή να σας απογοητέψει. Αφήστε τη μέρα να κυλήσει, να δείτε με πιο καθαρό μυαλό τις προθέσεις και μετά συμπεριφερθείτε αναλόγως. Μη βιάζεστε να κρεμάστε κάποιον.

Υδροχόος
Όλο με τα λεφτά σας ασχολείστε. Έχετε πάθει ψυχασθένεια τον καιρό αυτό και να ξέρετε πως είναι κουραστικό και γελοίο από ένα σημείο και μετά. Μην αφήνετε τους άλλους να σας παρασύρουν σε ανούσια έξοδα. Έχουν μυριστεί προφανώς τη καβάντζα σας και με τον έναν ή τον άλλο τον τρόπο, θέλουν να βάλουν χέρι. Να είστε συγκρατημένοι, προστατέψτε τον εαυτό σας και τα συμφέροντά σας. Όμως χαλαρώστε και λίγο.. με το θέμα χρήμα. Αρκετοί να λέτε δόξα το Θεό!

Ιχθύς
Σήμερα γλυκά μου θα απογοητευτείτε λίγο, γιατί ενώ κάνετε όνειρα και βάζετε νέους στόχους, όλο κάτι συμβαίνει και σας τη σπάνε. Να έχετε κατά νου το κάθε εμπόδιο για καλό και όπως επίσης πως θα βρείτε κάτι άλλο να ασχοληθείτε που μπορεί να είναι πιο σημαντικό. Είστε εκνευρισμένοι μέρες τώρα, για διάφορους λόγους, είναι και το σύμπαν που σας έχει βάλει και στο μάτι, δε μπορείτε να ξεφύγετε εύκολα. Υπομονή από αύριο φτιάχνουν τα πράγματα και σίγουρα μια νέα ιδέα θα σας συναρπάσει.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα...

Σαν σήμερα 18 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι Σάμιοι...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...

Σαν σήμερα 17 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Παγκόσμιες ημέρεςΠαγκόσμια...