Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
18.6 C
Athens

Τα Ζώδια σήμερα 26/09/2016

Είναι μέρες αλλαγών, για αυτό θα σας πω, να διώξετε ότι δε σας κάνει, να βάλετε νέους στόχους και να βελτιώσετε τη ζωή σας. Μια κουβέντα είναι αυτή, αφού στη πράξη ζοριζόμαστε, αλλά οι επιθυμίες και τα όνειρα, θέλουν ρίσκο!

Καλή εβδομάδα!
Κριός
Με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα θα ασχοληθείτε όλη μέρα. Επιδιώκετε αλλαγές που θα σας κάνουν να φανείτε στο χώρο σας και να εντυπωσιάσετε. Μπορεί να αλλάξετε και δουλειά!

Ταύρος
Πολλά έχετε κατά νου, θέλετε τόσα πράγματα να κάνετε, φτιάξτε ένα πλάνο και προχωρήστε άφοβα. Μόνο να βάλετε προτεραιότητες για να μη χαθείτε στη πορεία. Ένα-ένα και σιγά-σιγά.

Δίδυμος
Θετική ημέρα για να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Σηκώστε το τηλέφωνο, ζητήστε νέες συνεργασίες, θέστε τους όρους σας και ο στόχος είναι τα λεφτά. Ζητήστε για να λάβετε!

Καρκίνος
Ένας νέος άνθρωπος μπαίνει στη ζωή σας. Μπορεί να είναι ερωτικό, μπορεί και επαγγελματικό. Δώστε του την ευκαιρία και μη διστάσετε να ξεκινήσετε κάτι νέο. Όλα θέλουν το ρίσκο τους!

Λέων
Το μικρόβιο να αλλάξετε δουλειά θα το έχετε όλη μέρα. Αν έχετε βρει κάτι καλύτερο μη το σκέφτεστε, αλλά όχι επειδή κουραστήκατε να μείνετε και άνεργοι και άφραγκοι. Προσοχή στις επιθυμίες σας!

Παρθένος
Σήμερα θα φτιάξετε κάτι πολύ όμορφο. Φαντάζομαι πως θα είναι ένα γλυκό διαίτης, ή ένα φαγητό πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Η κουζίνα δε σας ταιριάζει και τόσο, να όμως που θα το κάνετε το θαύμα σας.

Ζυγός
Αποφύγετε να τσακωθείτε με το αφεντικό, ή με άτομα που έχουν το πρώτο λόγο στα επαγγελματικά σας. Οι εντάσεις δε κάνουν καλό, ούτε τα πικρόχολα τα σχόλια. Υπομονή και ψυχραιμία μέχρι τις 28!

Σκορπιός
Να ντυθείτε όμορφα, να φορέσετε τα αρώματά σας, γιατί σήμερα έχει συναντήσεις με γνωστούς και αγνώστους. Ερωτικά παιχνίδια, επαγγελματικά επίσης, κάποια ψυχή γοητεύετε και γίνεται το δικό σας!

Τοξότης
Λεφτά γυρεύετε και το μυαλό σας θα κάνει απίστευτες σκέψεις. Να είστε ψύχραιμοι και λογικοί και σε καμία περίπτωση μη χαλάσετε κάτι έτοιμο, για ένα ρίσκο. Δουλέψτε παραπάνω και με τιμιότητα!

Αιγόκερως
Αλλαγές έρχονται που θα σας ξαφνιάσουν, θα σας αναστατώσουν και θα σας βάλουν σε μια εντελώς διαφορετική διαδικασία. Στο χέρι σας είναι όλα να πάνε καλά. Αποφύγετε τη στασιμότητα και τα πείσματα.

Υδροχόος
Το ρίχνετε πάλι στην υγιεινή ζωή. Τέρμα οι λιχουδίτσες, τα ποτά και τα ξενύχτα. Φρουτοθεραπεία, να φύγουν οι τοξίνες. Γυμναστική για να δέσει το σώμα. Είστε αποφασισμένοι για όλα.

Ιχθύς
Βάζετε στο μυαλό σας διάφορα και μπαίνετε σε διαδικασία να τα πετύχετε όλα και να προχωρήσετε σε άλλα μονοπάτια. Μια ευχάριστη αλλαγή, σας ανανεώνει και νιώθετε πολύ ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...