Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
17.9 C
Athens

Tα ζώδια σήμερα 26/11/2016

 

 Αστρολογικά η μέρα είναι πολύ ερωτική! Το σύμπαν έχει κέφια, συνεπώς να προσμένετε ορεξούλες για φλερτ, χαμόγελα, πειράγματα και ότι προκύψει! Λέτε να γίνει κανά θαύμα;;;; Είναι και Σάββατο, ποιος τη χάρη μας. Για αυτό κοπελιές, φτιαχτείτε, σουλουπωθείτε, απόψε έχει έξοδο! Και εσείς τα αγοράκια, φορέστε κανένα άρωμα.. Δε βλάπτει πού και πού!

 
Κριός
Γλυκά μου απόψε έχει έξοδο! Είτε έχετε όρεξη, είτε όχι, είναι αστρολογικό το φαινόμενο. Θα φορέσετε ότι πιο σέξι έχετε και όλως τυχαίως θα σας έρθουν τα κέφια, αφού θα σας φλερτάρουν ασταμάτητα! Ναι, θα τραβήξετε τα βλέμμα πάνω σας και θα εντυπωσιάσετε με τη παρουσία σας! Άλλο που δε το θέλετε αυτό, να ξέρετε πως ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος.

Ταύρος
Φοβάμαι πως σήμερα θα μπλέξετε σε περιπέτειες. Ξαφνικά οι αισθήσεις σας στα κόκκινα, αναρωτιέστε τι γίνεται με τη σεξουαλική σας τη ζωή και το πώς θα αντιδράσετε μόνο εσείς το γνωρίζετε. Βέβαια, γυαλίζει το ματάκι σας, που σημαίνει πως όλα είναι πιθανά, ακόμα και τα πιο απίθανα. Θέλετε να νιώσετε ξανά ζωντανοί, όμως ας είναι κάποιος κοντά σας να τραβήξει τα χαλινάρια.

Δίδυμος
Το μυαλό σας είναι στη δουλειά και μόνο. Το διάστημα αυτό σας δίνεται ξανά η ευκαιρία να μεγαλουργήσετε. Βρίσκεστε στο στοιχείο σας και θα μπορέσετε να εκφραστείτε ελεύθερα. Ότι προτείνετε αρέσει και η αποδοχή που θα νιώσετε, θα σας κάνει να τα δώσετε όλα, μέσα σε λίγες ώρες. Γοητεύετε με την εξυπνάδα σας, είστε μέσα στο παιχνίδι, είστε ζωντανοί!

Καρκίνος
Μυστήρια μέρα για τα δικά σας τα δεδομένα μόλις ξημέρωσε. Θα νιώσετε ιδιαίτερα γοητευτικοί, σέξι και θα θελήσετε να εκφραστείτε εντελώς διαφορετικά, από ότι συνηθίζετε. Μπορεί να αφήσετε και έκπληκτο το σύντροφό σας, έτσι ξαφνικά. Φλερτάρετε με πάθος, το μαναράκι εκεί απέναντι και δε δέχεστε αρνητική απάντηση με τίποτα. Επιβάλλεται να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας! Φοβάμαι..

Λέων
Λυπάμαι που το λέω, αλλά εσάς δε σας πιάνει και τόσο το ερωτικό το στοιχείο, όσο το να μείνετε στο σπίτι, να το καθαρίσετε και να αράξετε, είτε μόνοι, είτε με μια φιλική παρέα. Δεν έχετε και τόσο τις ορέξεις σας, ως συνήθως άφραγκοι, να τα λέμε και αυτά, δε πειράζει σε λίγο καιρό όλα θα φτιάξουν. Προτιμήστε τη θαλπωρή του σπιτιού σας, ξεκουραστείτε, έρχονται μέρες που θα τις χρειαστείτε τις δυνάμεις σας.

Παρθένος
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν στη περίπτωση τη δική σας. Σας το λέω συνέχεια αυτό, αλλά είμαι σίγουρη πλέον πως εσάς το σύμπαν σας προτιμά ανέραστους, όταν οι άλλοι φλέγονται! Σηκώνω πλέον τα χέρια ψηλά! Σήμερα που λέτε θα ασχοληθείτε με θέματα που έχετε αφήσει στη μέση. Θα βρείτε τις λύσεις και μετά; Το άγνωστο. Αν είστε κάπου καλεσμένοι να πάτε, μπας και αλλάξετε λίγο διάθεση. Μην είναι τόσο πεζή η ζωή σας.. Σαββατιάτικο..!

Ζυγός
Γλυκά μου έχετε ξεμείνει από λεφτά ως συνήθως και σήμερα που θα τα χρειαστείτε, θα πρέπει να βρείτε και τον τρόπο. Να ζητήσετε δανεικά; Να πουλήσετε κάτι; Να κάνετε κάτι παράνομο;;; Για όλα σας έχω ικανούς, όμως να είστε σίγουροι πως στο τέλος κάποιο θαύμα θα γίνει. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη βρείτε λεφτά για απόψε. Συγκλονίζομαι με τη περίπτωσή σας, μακριά απο κακές παρέες!

Σκορπιός
Το μυαλό σας είναι συνέχεια στο θέμα δουλειά και χρήμα. Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα, για να κάνετε τα μαγικά σας τα κόλπα και να κερδίσετε το κάτι της παραπάνω. Πολύ σύντομα θα καλύψετε το κενό και εννοείται πως θα τη βρείτε την άκρη, γιατί αλλιώς δε γίνεται. Μέχρι να φύγει η ημέρα, θα νιώθετε πολύ ικανοποιημένοι με τις επιλογές σας. Βρίσκεστε στο σωστό το δρόμο.. Ξέρετε εσείς..

Τοξότης
Κάτι θα κάνετε σήμερα και θα εντυπωσιάσετε τους πάντες. Μέσα στα χαμόγελα είστε και τη τρελή τη χαρά. Μόνο μη το παρακάνετε, γιατί ναι μεν αλλά! Ότι σας ζητήσουν το έχετε ήδη σκεφτεί και είστε πανέτοιμοι. Αυτό και μόνο είναι αρκετό για το ευχαριστώ που θα λάβετε. Αν εργάζεστε μπορεί να σας δώσουν και ένα μπόνους. Αν είστε σπίτι, το φαγητό σας θα βγει τόσο νόστιμο που θα ακούσετε πολλά μπράβο. Με ότι καταπιάνεστε γίνεται τέλειο!

Αιγόκερως
Μέσα στο κουτσομπολιό είστε και την ίντριγκα. Μα εχθές κατάσκοποι, σήμερα τι;;; Τρέχετε να διαδώσετε τα νέα; Και να σας πω, χαλαρά, εσείς θα κάνετε του κεφαλιού σας. Δε ξέρω αν θα πιείτε καφεδάκι και θα τα λέτε ήρεμα και χαμογελαστά. Τα μηνύματα θα πέσουν βροχή και εσείς θα χαθείτε κανονικά. Κάτι μαθαίνετε που σας αρέσει πολύ! Μπορεί και να είναι ερωτικό το θέμα! Δε ξέρετε ποτέ..

Υδροχόος
Πραγματικά δεν υπάρχει καμία γιατρειά στη περίπτωση τη δική σας. Επαγγελματικά, καριέρα και χρήμα τα μόνα που σας ενδιαφέρουν. Και κάπως έτσι θα είναι η ημέρα σας, γεμάτη, από πολλές δραστηριότητες, που θα σας αναδείξουν άμεσα και που θα πρέπει να βρεθείτε στη πρώτη τη θέση. Η αρρώστια σας η μεγάλη και η τρανή, τα πάθη σας, τα όνειρά σας. Να κάνετε ότι λέει η καρδούλα σας..

Ιχθύς
Το μυαλό σας είναι να κάνετε και το ένα, να κάνετε και το άλλο και το πώς θα βγάλετε περισσότερα χρήματα. Ναι, όλα μπορούν να συμβούν, αν είστε στο σωστό το δρόμο και σίγουρα έχετε διαίσθηση εσείς. Μόνο να τα γράψετε κάπου γιατί ούτε ωραίο είναι να ενοχλείτε τους άλλους, ούτε από Δευτέρα, να αναρωτιέστε ποιες ήταν οι σκέψεις σας. Αποτυπώστε τις ανησυχίες σας, σα τους αφηρημένους τους καλλιτέχνες..

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα...

Σαν σήμερα 18 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι Σάμιοι...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...

Σαν σήμερα 17 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Παγκόσμιες ημέρεςΠαγκόσμια...