Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.8 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 27/2/2017

Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα

Κριός

Ίσως έχετε ταλέντο στην συγγραφή. Φαίνεται πως έχετε έναν ακριβή και ξεκάθαρο τρόπο στην έκφρασή σας. Είναι πιθανό να χρησιμοποιήσετε αυτό το δώρο στην καριέρα σας. Σήμερα μπορεί να θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε κάποιον. Είτε γράφετε σε ένα μέλος της οικογένειάς σας ή σε ένα ερωτικό γράμμα θα έχετε πολύ έμπνευση.

Ταύρος

Θα έχετε μια ευχάριστη ημέρα σήμερα. Οι άλλοι μπορεί να μην έχουν διάθεση για παιχνίδια αλλά θα δείχνουν περισσότερη τρυφερότητα στις σχέσεις τους. Ακριβώς έτσι σας αρέσουν. Όλα είναι υπέρ σας για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε κάποιον. Κάντε το τώρα. Αυτή η ατμόσφαιρα θα διαρκέσει μόνο μερικές ημέρες.

Δίδυμοι

Θα πρέπει να περιμένετε ότι θα αισθάνεστε τρυφερότητα στις επαφές σας με τους άλλους σήμερα. Οι σχέσεις σας θα έχουν κάτι πολύ τρυφερό. Είναι σαν να είναι όλοι ξαφνικά πολύ πιο τρυφεροί και ευαίσθητοι. Το σύμπαν είναι σαν μια μεγάλη, χαρούμενη οικογένεια. Μπορείτε να στηριχτείτε στους άλλους. Μην φοβάστε να μιλήσετε για τα πιο προσωπικά συναισθήματά σας σε έναν φίλο.

Καρκίνος

Δεν θα απογοητευθείτε σήμερα. Τις επόμενες ημέρες θα βάλετε στην άκρη τον αναλυτικό τρόπο σκέψης σας και θα επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν. Θα είστε περιποιητικοί με τα άτομα που αγαπάτε. Αν κάποιος θέλει την βοήθειά σας, θα βοηθήσετε σίγουρα. Δεν χρειάζεται να τους κάνετε κήρυγμα για τα λάθη που έχουν κάνει.

Λέων

Η ημέρα σήμερα είναι υπέροχη για δημιουργικότητα, ειδικά για ότι δείχνει το ιδιαίτερο στυλ σας. Είστε παραγωγικοί, αν και αυτό που δημιουργείτε είναι μια αντανάκλαση της μόδας. Αυτό είναι ένα από τα προβλήματα, καθώς σας κρατά μακριά από την αλήθεια του πραγματικού σας στυλ. Σήμερα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα συναισθήματά σας σαν έμπνευση.

Παρθένος

Σήμερα μπορεί κάποιος να θέλει να μάθει για τις σκέψεις σας. Συχνά σκέπτεστε πράγματα στα οποία οι άλλοι δεν έχουν πρόσβαση. Σήμερα είναι σαν να είστε σε αποστολή για αναζήτηση απαντήσεων μέσα σας σε πνευματικές ερωτήσεις για τα μυστικά της ζωής. Απλά πείτε στους άλλους ότι θέλετε να ξεκουραστείτε καθώς δεν θα μπορέσουν έτσι και αλλιώς να αντιληφθούν το τι σκέπτεστε.

Ζυγός

Σας αρέσει να έχετε πολύ σοβαρές συζητήσεις για σημαντικά ζητήματα. Ξαναφτιάχνετε τον κόσμο όπως θα θέλατε εσείς και οι φίλοι σας να είναι. Θα αισθάνεστε πολύ κουρασμένοι και θα θέλετε να ξαπλώσετε νωρίς. Ίσως δεν είστε τόσο κουρασμένοι αλλά μπορεί να θέλετε να μείνετε μόνοι σας ώστε να καταφέρετε να σκεφθείτε. Κάντε ένα ζεστό μπάνιο και χαλαρώστε στην ασφάλεια του σπιτιού σας.

Σκορπιός

Μπορεί συχνά να λειτουργείτε σαν να είναι στατικός ο κόσμος και τίποτα δεν αλλάζει. Μερικές φορές μπορεί να σκέπτεστε ότι η ανθρωπότητα και ο κόσμος είναι έτσι και έτσι θα πρέπει να παραμείνετε και εσείς. Θυμηθείτε την εξέλιξη. Οι άνθρωποι συνεχώς αλλάζουν όπως και ο κόσμος. Κοιτάξτε γύρω σας. Μην χάνετε χρόνο και μην προσπερνάτε ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.

Τοξότης

Σήμερα αφήστε τα συναισθήματά σας να αναμειχθούν με τις σκέψεις σας. Δεν χρειάζεται να σας αρέσει κάτι αν πραγματικά δεν το αντέχετε. Πάρτε τον χρόνο που χρειάζεστε για να σκεφθείτε τις σημαντικές αρχές σας και να καταφέρετε να συγχρονίσετε το μυαλό με την καρδιά σας σήμερα. Μιλήστε με άτομα που εμπιστεύεστε και ακούστε τις συμβουλές τους.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε ότι πηγαίνετε προς το παρελθόν. Ένα κομμάτι σας αισθάνεται νοσταλγία για “τις παλιές καλές ημέρες”. Ένα άλλο κομμάτι ζει για το μέλλον δεν φοβάται το άγνωστο. Αν και αυτό ακούγεται αντιφατικό και οι 2 πλευρές σας σας βοηθούν να προχωρήσετε προς τα μπροστά. Σκεφθείτε το σήμερα.

Υδροχόος

Είστε ευαίσθητοι απέναντι στον κόσμο γύρω σας. Είναι σαν να σκέπτεστε με την καρδιά σας. Είναι πιθανό να είστε λιγότερο αντικειμενικοί όσον αφορά τις σχέσεις σας αφού σας εξουσιάζουν τα συναισθήματά σας. Αν ελπίζατε να κρύψετε κάτι από κάποιον, δεν θα τα καταφέρετε. Ακόμα και αν δεν πείτε τίποτα, θα φανεί στο πρόσωπό σας.

Ιχθύες

Αν πρέπει να δώσετε ένα διαγώνισμα σήμερα και πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα στην ποίηση και την φυσική, δεν θα διστάσετε. Η επιλογή σας είναι η ποίηση. Η σημερινή ημέρα είναι για την ερμηνεία και όχι για την ανάλυση. Μια αλλαγή στην ατμόσφαιρα τις επόμενες ημέρες θα επηρεάσει την σκέψη σας. Να περιμένετε κάποια σύγχυση στις επαφές σας με τα πιο κοντινά σας άτομα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου, αναδεικνύει μια ημέρα βαθιάς συναισθηματικής και πνευματικής αναζήτησης. Η Σελήνη...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί να μας έχει κολλήσει σαν τα τελευταία απομεινάρια της ψύχρας...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής ελευθερίας και των βαθύτερων συναισθηματικών σου αναγκών. Η Αφροδίτη σε...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου,...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί...

Σαν σήμερα 29 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1430: Οι δυνάμεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...