Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
19.7 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 29/11/2016

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα

Κριός

Γενικά zwdia: Ίσως έχετε μια ορμή σήμερα που θα σας οδηγεί να κάνετε πολλά. Μπορεί να αισθάνεστε πιεσμένοι για κάτι και θα πρέπει να σκεφθείτε περισσότερο τα δεδομένα και τι πραγματικά συμβαίνει. Ίσως δεν βλέπετε κάτι προφανές γιατί είστε πιεσμένοι συναισθηματικά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε ένα σημαντικό κομμάτι ενός συνόλου. Η δουλειά σας είναι σημαντική και κάνει την διαφορά. Μάλλον θα υπάρχει ένταση σήμερα αλλά δεν πρέπει να απογοητευθείτε. Κοιτάξτε ολόκληρη της εικόνα και προχωρήστε. Να είστε δυνατοί.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Θα είναι περίεργη ημέρα σήμερα. Θα αισθάνεστε ότι σας έχει δοθεί πρόσβαση στην χώρα της φαντασίας. Δεν έχετε χρόνο να χάσετε. Έλκεστε από την περιπέτεια και δεν φοβάστε να προχωρήσετε. Όλα δείχνουν ότι θα πάνε καλά. Προχωρήστε προς τον νέο προορισμό σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αισθάνεστε παγιδευμένοι σε μια δουλειά που δεν σας αρέσει. Αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει διαφυγή. Υπάρχει όμως. Έχετε την δύναμη να φύγετε και να βρείτε κάτι νέο. Μην αμφιβάλλετε. Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείστε.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Τακτοποιήστε ότι χρειάζεται το πρωί ώστε να είστε χαλαροί το απόγευμα. Είναι σημαντικό να είναι ξεκάθαρα όλα στο μυαλό σας ώστε να μπορείτε να μοιραστείτε τις πληροφορίες σας με τους άλλους. Μπορείτε να έχετε και μια διαφορετική προσέγγιση. Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε τον δικό σας ρυθμό.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Φοβάστε. Ίσως φοβάστε τις αλλαγές. Ίσως δεν θέλετε να μένετε στάσιμοι. Ίσως δεν θέλετε να φύγετε από μια δουλειά που δεν σας ταιριάζει. Μην φοβάστε. Να έχετε πίστη πως το σύμπαν σας υποστηρίζει και σας φροντίζει συνέχεια.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Η συνήθης χαλαρή συμπεριφορά σας μάλλον θα δεχθεί ένα κύμα ενέργειας σήμερα. Είναι στην φύση σας να μην θέλετε να κάνετε τίποτα αλλά για κάποια λόγο ίσως θέλετε να το αλλάξετε αυτό σήμερα. Θα βρείτε τρόπο να έρθετε σε επαφή με τους άλλους σήμερα και θα έχετε κίνητρο να κάνετε πολλά και για εσάς. Όταν έχετε την προσοχή που σας αξίζει η αφοσίωσή σας θα είναι έντονη.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε σε θέση ισχύος. Οι άλλοι ζητούν συμβουλές από εσάς καθώς και υποστήριξη και καθοδήγηση. Να θυμάστε ότι έτσι βοηθάτε τους άλλους αλλά δεν πρέπει να τους εκμεταλλεύεστε. Οι άλλοι σας χρειάζονται και πρέπει να τους βοηθήσετε.

Λέων

Γενικά zwdia: Ίσως τα συναισθήματά σας είναι δύσκολα διαχειρίσιμα σήμερα, ειδικά το βράδυ. Θα πρέπει να έχετε μια πιο πνευματική προσέγγιση. Τα συναισθήματά σας ίσως είναι ακραία. Αυτό που χρειάζεστε τώρα, ειδικά απόψε, είναι ισορροπία. Χαλαρώστε και αφήστε τα πράγματα να ακολουθήσουν την φυσική τους πορεία.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Φροντίστε να μην θυσιάζετε τον εαυτό σας για την δουλειά. Είναι εύκολο για εσάς να μείνετε εκεί και να ξεχάσετε τις άλλες πλευρές της ζωής σας. Υπάρχουν πολλά να σκεφθείτε και να κάνετε. Να θυμάστε ότι το σημαντικό είναι η ισορροπία.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Η επικοινωνία με τους άλλους θα είναι πολύ καλή, ειδικά το απόγευμα. Θα πρέπει να προβάλετε την ενέργειά σας και να συνεργαστείτε με τους άλλους. Τα πράγματα θα προχωρούν ομαλά όσο έχετε μια αισιόδοξη προσέγγιση. Θα πρέπει να προχωρήσετε με τα σχέδιά σας αντί να τα αναβάλλετε συνέχεια.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Διεκδικήστε την ανεξαρτησία σας. Φτάνετε έναν σημαντικό στόχο και οι άλλοι προχωρούν μαζί με εσάς. Μην τους αφήσετε να αλλάξουν πορεία αλλά δράστε ανεξάρτητα. Δεν υπάρχει χρόνος για να αισθάνεστε φυλακισμένοι.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Φροντίστε να τακτοποιήσετε τις δουλειές σας νωρίς σήμερα γιατί μάλλον μετά θα υπάρχουν εντάσεις. Οι άλλοι ίσως προσπαθήσουν να σας κάνουν να χάσετε την ισορροπία σας και να μιλήσετε χωρίς να σκεφθείτε. Θα πρέπει να έχετε στέρεο έδαφος πριν κάνετε το επόμενο βήμα. Ισορροπήστε τα συναισθήματα σας και μην αποδέχεστε τον εκνευρισμό των άλλων. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι άλλοι σας θαυμάζουν και σέβονται τις ιδέες σας. Θα πρέπει αν κάνετε το πρώτο βήμα προς νέα σχέδια. Οι σκέψεις σας είναι πολύ καλές και οι άλλοι τις αποδέχονται. Περάστε καλά και διασκεδάστε. Οι άλλοι θα σας ακολουθήσουν. Έχετε τον έλεγχο.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Τα πράγματα φαίνονται καλά για εσάς, ειδικά το απόγευμα. Τα πράγματα θα πάνε καλά και θα μπουν στην θέση τους φυσικά. Θα δείτε ότι η ενέργεια που εξωτερικεύεται σας προσδίδει ισορροπία. Θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με άλλους που σας βοηθούν. Πάρτε τον χρόνο σας για να κάνετε ότι είναι απαραίτητο. Μην βιάζεστε όμως.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια σημαντική ιδέα αρχίζει να σχηματοποιείται. Είστε στα πρώτα στάδια στο να την κάνετε πραγματικότητα. Μια σημαντική φάση έχει ξεκινήσει. Είναι μια φάση εκδήλωσης. Μην αφήνετε τον φόβο της αποτυχίας να σας καταβάλλει. Θα τα καταφέρετε.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Θα έχετε πολύ ενέργεια σήμερα. Μπορεί να πρέπει να την διοχετεύσετε στην δουλειά. Μην κάνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε. Τα λόγια σας θα είναι σοβαρά και ίσως παρερμηνευτούν από τους άλλους. Θα πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας ανεξάρτητα με τις καταστάσεις.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην μένετε πίσω σήμερα. Αφήστε την προσωπικότητά σας να λάμψει και να φανεί. Η αυθεντικότητά σας είναι έντονη και δεν πρέπει να φοβάστε να την δείξετε στους γύρω σας.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Υπάρχει επιθετικότητα γύρω σας σήμερα. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι αυτό ίσως είναι αντίδραση σε κάποια κατάσταση. Μπορεί να είστε σε διαμάχη με κάποιο άτομο αλλά θα πρέπει να βρείτε ηρεμία. Το παράδοξο αυτό ίσως σας ταλαιπωρήσει εκτός και προσπαθήσετε να κάνετε αλλαγές.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα κουτσομπολιά και οι άχρηστες πληροφορίες σας ταλαιπωρούν. Δεν μπορείτε να δείτε την αλήθεια καθαρά, ούτε και οι άλλοι. Το να αντιληφθείτε αυτή την περίεργη κατάσταση θα σας βοηθήσει.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Η διάθεσή σας θα έχει εναλλαγές σήμερα όσο έχετε επιθυμίες να καταφέρετε πολλά. Μάλλον θα θέλετε να καταφέρετε πολλά και αυτή η ορμή θα σας οδηγεί. Θα πρέπει να αφήσετε τους άλλους ελεύθερους. Κρατήστε ανοιχτή την επικοινωνία σας και όλα θα πάνε όπως πρέπει.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην αποκλείετε επιλογές σήμερα. Να είστε δεκτικοί σε νέες ιδέες και ταυτόχρονα μοιραστείτε τις ιδέες σας με τους άλλους. Το να έχετε πολλές πληροφορίες θα σας βοηθήσει να προωθήσετε την καριέρα σας. Μην είστε ντροπαλοί αναφορικά με το ταλέντο σας.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Τα πράγματα πάνε καλύτερα συνέχεια για εσάς. Προσπαθήστε να είστε προσγειωμένοι, πρακτικοί και λογικοί όλη την ημέρα ώστε να βράδυ να περάσετε καλά με φίλους. Η ισορροπία σας θα είναι το κλειδί σήμερα και πρέπει να φροντίσετε πριν κάνετε την οποιαδήποτε κίνηση.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σας αξίζει αναγνώριση για την υπέροχη δουλειά που κάνετε. Φροντίστε οι γύρω σας να εκτιμούν την δουλειά και τις πολλές ώρες σας. Δείξτε στους γύρω σας ότι θέλετε να ακούτε ευχαριστώ κατά καιρούς. Σας αξίζει.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...