Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 6/11/2016

Άνω – κάτω τα άστρα: Αυτή είναι η πρόβλεψη των ζωδίων για σήμερα, Κυριακή 6 Νοεμβρίου!
Κριός
Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται από μια βιασύνη να τελειώνεις με ότι έχεις στο κεφάλι σου. Κι όμως αυτή η στάση θα σε οδηγήσει σε κινήσεις που δεν θα είναι συμφέρουσες και αντί να ξεπεράσεις τα διάφορα αδιέξοδα, θα δημιουργήσεις καινούργια.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, χρειάζεται διαλλακτικότητα. Υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σου αλλά σίγουρα δεν θα τα ξεπεράσεις με τις φωνές και τους τσακωμούς. Αν είστε αδέσμευτοι Κριοί, ανοίξτε τα μάτια σας γιατί γύρω σας υπάρχουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες που δεν αξιοποιείτε και καλό θα είναι να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο αν θέλετε πραγματικά να δεσμευτείτε!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου συμπεριφέρσου με ανωτερότητα και απόφυγε κάθε συζήτηση που μπορεί να οδηγήσει σε ένταση. Το κλίμα είναι αρκετά βαρύ, μην το επιβαρύνεις με την επιμονή σου. Προσοχή στα οικονομικά και στις συμφωνίες που μπορεί να σε βάλουν σε νέα έξοδα.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, καλό είναι σήμερα να είσαι λίγο περισσότερο διπλωμάτης στις προσωπικές σου επαφές και να μην επιμένεις στις απόψεις σου γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς και να βγάλεις συμπεράσματα που δεν είναι βάσιμα. Άκουσε τι έχουν να σου πουν οι γύρω σου και ειδικά τα άτομα της οικογένειάς σου και μετά πράξε κατόπιν σκέψης.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου και να μην γκρινιάζεις τόσο πολύ γιατί ο σύντροφός σου είναι κάπως αποστασιοποιημένος. Κάπου φταις και εσύ… Απόφυγε τις εντάσεις και ότι έχεις να πεις, πες το με ήρεμο τόνο. Εσύ που είσαι ένας αδέσμευτος Ταύρος, η βραδιά μπορεί να σου κρύβει εκπλήξεις. Μην πεις όχι σε προτάσεις για να βγεις από το σπίτι με δικά σου άτομα που ξέρεις ότι περνάς καλά και στην γωνία του μπαρ… όλο και κάτι καλό μπορεί να σε περιμένει!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, η ομαδική δουλειά θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις διάφορες δυσκολίες που αντιμετωπίζεις με κάποια σχέδια σου. Κοίταξε να βρεις μια λύση με τα οικονομικά σου για να σταματήσεις να αγχώνεσαι και όσο και αν το επιθυμείς μην κάνεις απερίσκεπτες αγορές.
Δίδυμοι
Σήμερα χρειάζεται αυτοέλεγχος και ψυχραιμία από μέρους σου. Μην παρασυρθείς από τα νεύρα σου και δημιουργήσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Μπορείς να καταφέρεις ότι θέλεις αλλά πρέπει να βάλεις μπροστά όλη σου τη διπλωματία για να ελιχθείς σωστά σήμερα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μίλησε στον σύντροφό σου για όσα σε προβληματίζουν και μην δημιουργείς σκηνές χωρίς να λες τι σου φταίει. Εσύ που μπορεί να είσαι καιρό χωρίς μόνιμο δεσμό, άνοιξε την αγκαλιά σου και ετοιμάσου… γιατί κάτι καλό θα εμφανιστεί σύντομα στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, οι διάφορες δυσκολίες μπορεί να σου φέρουν εκνευρισμό, αλλά έτσι κινδυνεύεις να πάρεις εντελώς λάθος αποφάσεις. Μην τα βάλεις με τους συνεργάτες σου, αντίθετα βρες μαζί τους την καλύτερη λύση. Στα οικονομικά σου απόφυγε τις συμφωνίες ή τις αγορές που θα σε βγάλουν από τους υπολογισμούς σου. Καλύτερα βρες τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου.
Καρκίνος
Σήμερα δεν πρέπει να αφήσεις τίποτα να σε πτοήσει. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και πρέπει να τους κυνηγήσεις. Μην επηρεαστείς από ανθρώπους που έχουν άλλη γνώμη και γενικά μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση. Μπορείς να πάς πολύ μπροστά αν είσαι σίγουρος για τις πράξεις σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να αφήσεις την γκρίνια και να δείς τις καταστάσεις με μια πιο αισιόδοξη ματιά για να περάσεις όμορφα σήμερα με τον σύντροφό σου. Για τους μοναχικούς Καρκίνους, η συμβουλή μου είναι να γίνετε πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και σύντομα θα βρείτε αυτό που θέλετε.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου οι καταστάσεις βελτιώνονται σήμερα και αρκετές θετικές εξελίξεις θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Η ομαδική δουλειά ευνοείται και με αυτή θα δώσεις λύσεις σε διάφορα προβλήματα. Τα οικονομικά ζητήματα θέλουν μεγάλη προσοχή. Ξεκίνησε τακτοποιώντας εκκρεμότητες από το παρελθόν για να νιώσεις πιο ήρεμος.
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα είσαι σε μια εγρήγορση καθώς περιμένεις διάφορες εξελίξεις οι οποίες καθυστερούν. Μην χάνεις την υπομονή σου γιατί με τις θετικές επιρροές που λαμβάνεις από την θέση της Σελήνης από το μεσημέρι και μετά στον Υδροχόο όλα θα γίνουν όπως θέλεις. Χρειάζεται ίσως λίγο περισσότερος χρόνος αλλά σίγουρα δε πρέπει να παρατήσεις τις προσπάθειες που κάνεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, έχεις μια ιδιαίτερα ερωτική διάθεση σήμερα και αυτό θα φέρει ένα κλίμα ανανέωσης στη σχέση σου. Μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα και να λύσεις πολλά ζητήματα που σε απασχολούσαν μέχρι σήμερα. Ακόμα κι αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα θα φέρει φλερτ και γνωριμίες που θα αλλάξουν σύντομα τη ζωή σου. Φρόντισε μέχρι τότε να περνάς όσο καλύτερα γίνεται.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου ευνοούνται ιδιαίτερα και διάφορες προτάσεις συνεργασίας θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Δείξε προσοχή στα οικονομικά σου και να είσαι έτοιμος για κρίσιμες αποφάσεις που θα πρέπει να πάρεις μετά από αρκετή και ώριμη σκέψη.
Παρθένος
Σήμερα φίλε Παρθένε έχεις μια πολύ δυναμική στάση απέναντι στις καταστάσεις και μπορείς να λύσεις διάφορα προβλήματα που σε απασχολούν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις όμως και μην κουραστείς πάρα πολύ. Βρες το χρόνο για να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί και σου φτιάχνει τη διάθεση. Παν μέτρον άριστον… μην το ξεχνάς!!!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις μια μέρα γεμάτη από συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Πρόσεξε μήπως παρασυρθείς σε κουβέντες που θα φέρουν ένταση και διαφωνίες. Όσοι είστε ελεύθεροι και ωραίοι Παρθένοι, να ετοιμαστείτε για ευχάριστες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μπορείς να είσαι ήσυχος. Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και ο τρόπος που εξελίσσονται οι επαγγελματικές σου καταστάσεις και έννοιες, σε ικανοποιεί. Αν προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις να ξέρεις ότι είναι παροδικές. Μην απογοητευτείς. Τα οικονομικά σου θέλουν λίγη προσοχή αλλά σύντομα θα φτιάξουν κι αυτά.
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για να κάνεις μια αυτοκριτική και να αναρωτηθείς για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Χρειάζεται ίσως να γίνεις πιο διεκδικητικός για να φτάσεις εκεί που θέλεις και να μην κάνεις πίσω. Πάντως οι πλανήτες ευνοούν αυτή τη συμπεριφορά και μπορείς να πετύχεις πολλά με λίγη επιμονή.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και τα προβλήματα που αντιμετώπιζες αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Η Σελήνη στον Υδροχόο από το μεσημέρι και μετά ευνοεί την ερωτική σας ζωή και καλό είναι να το εκμεταλλευτείτε ειδικά αν ανήκετε στην κατηγορία των αδέσμευτων Ζυγών.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και θα σου γίνουν προτάσεις που θα βοηθήσουν την εξέλιξή σου. Μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα μαζί και έτσι θα αποφύγεις και τα επιπόλαια λάθη που μπορεί να σου κοστίσουν ακριβά. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα και με λίγη καλή διαχείριση θα δείς τα έσοδά σου να αυξάνονται αισθητά.
Σκορπιός
Η σημερινή Κυριακή σου φέρνει έκτακτες υποχρεώσεις. Εκτός από τα δικά σου θέματα που εκκρεμούν, έχεις να λύσεις και ζητήματα των δικών σου ανθρώπων που σε πλησιάζουν και ζητούν τη βοήθειά σου. Μπορείς να συμπαρασταθείς αλλά μην ξεπερνάς τον εαυτό σου γιατί ήδη είσαι αρκετά κουρασμένος.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, κράτησε τα νεύρα και την κούραση μακριά από τη σχέση σου και όλα θα πάνε πολύ καλά. Πέρασε μια ήρεμη μέρα παρέα με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, αξιοποίησε την γοητεία που σου χαρίζει ο Ερμής στο ζώδιο σου για να κάνεις γνωριμίες που θα φτιάξουν την διάθεση σου και θα ανεβάσουν και τον ερωτισμό σου στα ύψη.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου καλό είναι να είσαι συγκεντρωμένος και να λύσεις σήμερα θέματα του παρελθόντος. Μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις και κυρίως σε αποφάσεις που θα κρίνουν τη συνεργασία σου. Αλλά και τα οικονομικά σου χρειάζονται μια στάση προσεκτική γιατί τα έξοδα αυξάνονται και σε αγχώνουν.
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα σου έχουν πέσει πολλά ζητήματα προς επίλυση και σε έχουν κουράσει. Όλα όσα καθυστερούν θα μπουν σύντομα σε τροχιά εξέλιξης και θα ηρεμήσεις. Μείνε συγκεντρωμένος και προσηλωμένος στους στόχους σου για να τελειώνεις το συντομότερο με τις υποχρεώσεις σου και άσε το χρόνο να κυλήσει υπέρ σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, χρειάζεται προσοχή γιατί είναι εύκολο σήμερα να φτάσεις σε εντάσεις με τον σύντροφό σου. Απόφυγε τα ευαίσθητα ζητήματα γιατί θα το μετανιώσεις. Όσοι είστε μόνοι Τοξότες θα μπορέσετε να κάνετε μια γνωριμία αρκεί να εξωτερικεύσετε λίγο τη θετική σας πλευρά.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα ξεπεράσεις διάφορες δυσκολίες που έχεις, αλλά καλό είναι να μείνεις μακριά από εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν με συνεργάτες σου και μην πάρεις θέση σε θέματα που δεν γνωρίζεις καλά, γιατί πολλά είναι τα μυστικά που κρύβονται και σε παραπλανούν, χωρίς να το καταλαβαίνεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Τα έξοδα αυξάνονται και τα έσοδά σου μένουν σταθερά. Μην ξεφεύγεις!!!
Αιγόκερως
Κάποιες καταστάσεις που καθυστερούν σου φέρνουν πολύ απογοήτευση και είσαι έτοιμος να τα παρατήσεις. Καλύτερα να καθίσεις να σκεφτείς ποιά είναι η δική σου στάση απέναντι στα πράγματα και τι κάνεις λάθος και δεν εξελίσσονται όλα όπως θέλεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα και μπορείς να έχεις μια ερωτική ημέρα δίπλα στον σύντροφό σου. Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα. Όσοι είστε αδέσμευτοι Αιγόκεροι, είναι μια καλή μέρα για να φροντίσετε τον εαυτό σας και γιατί όχι, να κάνετε μια γνωριμία που θα σας συναρπάσει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, κράτησε την ψυχραιμία σου και μην παρασυρθείς σε προστριβές και εντάσεις με ανθρώπους από το εργασιακό σου περιβάλλον. Τα οικονομικά σου απαιτούν αυτοέλεγχο σήμερα γιατί θα μπεις στον πειρασμό να κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.
Υδροχόος
Αξιοποίησε την ενέργειά σου σήμερα για να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου. Θα μπορέσεις να λύσεις πολλά ζητήματα και θα τα καταφέρεις ακόμα και σε προβλήματα που μέχρι σήμερα σου φαίνονταν άλυτα. Μην κάνεις πίσω σε τίποτα γιατί το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να πετύχεις.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου χρειάζονται λίγη προσοχή. Σήμερα θα δεχτείς τα παράπονα του συντρόφου σου και θα χρειαστεί να δώσεις χρόνο στη σχέση σου γιατί την έχεις παραμελήσει. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, άφησε σήμερα τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου ανθρώπους που πραγματικά σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα πρέπει να κινηθείς με ηρεμία για να λύσεις τις διάφορες δυσκολίες που θα προκύψουν. Θα πρέπει να ελέγξεις το άγχος σου για να τα καταφέρεις ακόμα πιο αποτελεσματικά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και εκκρεμότητες του παρελθόντος παίρνουν τον δρόμο τους και δεν στέκονται πλέον εμπόδιο στους στόχους σου.
Ιχθείς
Αυτήν την Κυριακή το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, τις ανάγκες σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Ανασκουμπώσου, ξαναφτιάξε τα πλάνα σου και μην αφήνεις λεπτό να πάει χαμένο, αναπολώντας το παρελθόν. Η ζωή κοιτάει μπροστά και εσύ πρέπει να κάνεις το ίδιο!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μίλησε με τον σύντροφό σου και δείξε του την αγάπη σου για να περάσεις ακόμα καλύτερα αυτήν την ημέρα στην αγκαλιά του. Όσοι πάλι είστε ελεύθεροι Ιχθείς θα μπορέσετε να κάνετε τη γνωριμία που θέλετε αν βγάλετε όλη σας τη θετική ενέργεια προς τα έξω.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, μπορείς να καταφέρεις ότι έχεις στο μυαλό σου. Πολλές οι ευκαιρίες αλλά και πολύ καλός ο τρόπος που τις διαχειρίζεσαι. Τα οικονομικά σου θέλουν ώριμη σκέψη πριν προχωρήσεις σε κινήσεις που θα σε βγάλουν από τους υπολογισμούς σου.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...