Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
19.7 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 6/7/2016

Αστρολογικά η μέρα είναι πολύ φοβερή και τρομερή σχεδόν για όλα τα ζώδια!

Επαγγελματικές ευκαιρίες προκύπτουν, όμως τη προσοχή μας θα τη δώσουμε στον έρωτα, στο φλερτ, σε εκείνες τις ματιές, γιατί ο Θεός Άρης, έχει σχέδιο!

Πονηρό, παιχνιδιάρικο, ναζιάρικο και άκρως ερωτικό.. Σας εύχομαι τα καλύτερα!

Κριός
Με μουτράκια και πάλι σήμερα, γιατί γίνεστε κάπως απαιτητικοί και μπορεί και ενοχλητικοί. Αν κάποιος σας υποσχέθηκε πως θα σας δώσει κάτι χρήματα που σας χρωστάει, θα τα ζητήσετε γιατί έχετε υπολογίσει σε αυτά. Από την άλλη τα βάζετε με το σύντροφό σας, παραπονάκια τύπου πού πήγε η αγάπη, πού πήγε ο έρωτας; Ζόρικες πολύ οι μέρες σας, έρχονται μπουρίνια, για αυτό προσέξτε τι ζητάτε και από ποιον!

Ταύρος
Το σύμπαν λέει πως η σημερινή ημέρα είναι μαγική για εσάς και εμάς τους Ταύρους! Ημέρα αγάπης, χαράς και απίστευτης ευτυχίας. Λέτε να είναι μεθυσμένοι οι πλανήτες; Κάτι σας έχει τραβήξει τη προσοχή, κάποιος σας γλυκό κοιτάζει, μια απρόβλεπτη έκπληξη θα είναι όλη δική σας και μετά από τόσα χρόνια θα νιώσετε επιτέλους, πως τελικά άξιζε το κόπο η αναμονή. Αμοιβαία συναισθήματα, σας απογειώνουν!

Δίδυμος
Μια χαρά και δυο τρομάρες! Μέρα που κοιτάζετε τον εαυτό σας, υπερασπίζετε τις απόψεις σας μέχρι τέλους και τρέχετε να πιάσετε το όνειρο, εκείνο που σας έχει πάρει τα μυαλά. Εγωιστική η συμπεριφορά σας, αλλά το ψυχολογικό έχει πάντα προτεραιότητα, συνεπώς προκειμένου να είστε εσείς καλά, ας μην είναι κάποιοι άλλοι! Επαναστατική επίσης η διάθεσή σας.. Go for it!

Καρκίνος
Μια καταπληκτική και άκρως ερωτική ημέρα μόλις σας ξημέρωσε. Να την αφιερώσετε εξολοκλήρου στο σύντροφό σας, έχει και δροσούλα, είναι ρομαντικό το τοπίο από μόνο του. Από νωρίς το πρωί, θα κάνετε ναζάκια και τη γατούλα, μπορεί να μη πάτε και δουλειά. Ωραίες σκέψεις κάνετε.. Και μόνοι να είστε, μη διστάσετε να κάνετε εκείνο το τηλεφώνημα.. Μέχρι να νυχτώσει μπορούν να συμβούν θαύματα!

Λέων
Από αστρολογικής άποψης πετάει η ομάδα! Κάτι πολύ ευχάριστο πρέπει να σας συνέβη, δε κρατιέστε, πρέπει να το μοιραστείτε με όλο τον κόσμο. Ακόμα και μια απρόοπτη συνάντηση, μπορεί να σας κάνει να νιώσετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας, μετά από καιρό και έτσι ξαφνικά να μπείτε ξανά στο παιχνίδι του έρωτα. Εκφραστικοί, χαμογελαστοί με πολύ καλή διάθεση..

Παρθένος
Εννοείται πως δεν υπάρχει λόγος να γκρινιάζετε. Κάποιο πρόσωπο θα σας βοηθήσει πολύ σήμερα, θα σας ξαλαφρώσει και έτσι θα μπορέσετε να κάνετε το πρόγραμμά σας καλύτερα. Μπορεί να είναι από το σπίτι, μπορεί και από τη δουλειά, πάντως όσο θετική είναι η αύρα σας, άλλο τόσο θα είναι και των άλλων. Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια. Ξεπεράστε τον εαυτό σας.. έτσι για λίγο..

Ζυγός
Οι μέρες αυτές είναι πολύ καλές για τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Ακούτε εκείνο το μπράβο, σας κάνουν μια νέα πρόταση, λαμβάνετε περισσότερα λεφτά. Όσοι δηλαδή το παλέψατε, ήπιατε και λίγο φαρμάκι, ήρθε η στιγμή να δικαιωθείτε. Και μη χάνετε το χρόνο σας άδικα, γιατί μπορεί κάποια ψυχή να μη χαρεί και πολύ με τις επιτυχίες σας και να σας κάνει νούμερα.. Το νου σας!

Σκορπιός
Σήμερα θα είστε πολύ φωτιά που καίει! Είστε χαρούμενοι πολύ, ξαφνικά έχετε και μια απίστευτη επιθυμία να δείτε τα μάτια μιας ψυχής, παραβλέπετε τον εγωισμό σας και κάνετε ότι περνάει από τα χέρια σας για να το συναντήσετε. Σα παραμύθι ρομαντικό, να όμως που ο Άρης είναι και τσαχπινογαργαλιάρης, που σημαίνει, τώρα θα σας δώσει ότι ερωτικό στοιχείο κρύβει μέσα του.. Μη το πολύ σκέφτεστε! Κάντε το!

Τοξότης
Δεν είστε και στα πολύ καλά σας εσείς! Μέσα στο άγχος, έχετε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, μπορεί να ξεχνάτε να φάτε κιόλας! Καλά δε χρειάζεται να πεθάνετε επειδή έχετε ένα στόχο. Όλα μπορούν να γίνουν και σε άλλους ρυθμούς.. Τι σας λέω τώρα; Από την άλλη σας αρέσει κάποιος πολύ και σας έχει ξεσηκώσει για κάτι το διαφορετικό. Εσείς χρόνο δεν έχετε.. Σε κατάσταση πανικού σας βρίσκω!

Αιγόκερως
Φοβερή η μέρα σας από όλες τις απόψεις. Κάτι πολύ ευχάριστο μπορεί να συμβεί στη δουλειά σας, να σας πούνε μια καλή κουβέντα, να σας ανεβάσουν και ξαφνικά να ξεχάσετε όλη σας τη κούραση. Ακόμα και ο σύντροφός σας να σας πει το πόσο έχετε ομορφύνει και να σας δώσει και εκείνο το φιλί, που ναι θα λιώσετε επιτέλους και εσείς. Αισιοδοξία και χαρά, ακόμα και για εσάς, τους καταστροφολόγους.. χαχα..!

Υδροχόος
Λάμπετε κανονικά! Έχετε και ένα απίστευτο χαμόγελο, τα ευχάριστα διαδέχονται το ένα το άλλο! Καιρός ήταν, γιατί πόσο πια; Νέες επαγγελματικές συμφωνίες, νέες ευκαιρίες, προχωράτε δυναμικά παραπέρα και δε φοβάστε τίποτα! Εντυπωσιάζετε με τις πράξεις σας, γοητεύετε με τη συμπεριφορά σας, μπορεί να είστε και άλλοι άνθρωποι, όμως έτσι είστε πιο ωραίοι, πιο όμορφοι.. Είστε ήδη μέσα στο παιχνίδι, παίζετε δυναμικά, αποδείξτε την αξία σας!

Ιχθύς
Το μυαλό σας έχει γεμίσει από τρελές ιδέες! Και φυσικά θα μπείτε στη διαδικασία να τις πραγματοποιήσετε, γιατί μια ζωή την έχετε, πρέπει να τη γλεντήσετε. Δεν έχει σημασία εάν είναι επαγγελματικό το ζητούμενο, ή ερωτικό! Σίγουρα θα φέρετε τα πάνω-κάτω, σίγουρα θα αναστατώσετε μερικές ψυχές, ένα πανικό θα τον σπείρετε, αλλά το χαμόγελο, χαμόγελο! Μόνο μην αγοράσετε ελικόπτερο! Χαχα..

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...