Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
15 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 6/8/2016

Διαβάστε τις αστρολογικές για το Σαββατοκύριακο, 6 & 7 Αυγούστου 2016.

Κριός

Κινείται μια φιλία ή μια σχέση πάρα πολύ γρήγορα; Το Σάββατο μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να χτυπήσετε τα φρένα, καθώς η στοργική Αφροδίτη σχηματίζει ένα τεταμένο τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας, τον επιθετικό Άρη. Ένα μέρος σας είναι ενθουσιασμένο και θέλει να χωθεί μέσα σε μια προσπάθεια, χωρίς να κοιτάξει πίσω. Και την ίδια στιγμή, κάποιες ανησυχίες και φόβοι μπορεί να αναδυθούν, κάνοντάς σας να σταματήσετε. Θέματα ελέγχου θα μπορούσαν να φουντώσουν, οπότε μην πιέζετε τον εαυτό σας να πάρει αποφάσεις που δεν είστε έτοιμοι να πάρετε αυτό το Σαββατοκύριακο. Το τετράγωνο της Κυριακής, μεταξύ της Σελήνης στον τομέα της σχέσης σας και του αυταρχικού Πλούτωνα στον δέκατο Οίκο σας των μακροπρόθεσμων στόχων, θα μπορούσε να προκαλέσει σε εσάς ή ένα άλλο πρόσωπο, να πιέσετε μια ατζέντα.

Όσο αφορά την ευρύτερη εικόνα, οι δυο σας μπορεί να έχετε αντικρουόμενα οράματα για το μέλλον. Αν έχετε την αίσθηση ότι το άνοιγμα του θέματος θα οδηγήσει σε μάχη, αφήστε αυτή τη συζήτηση για μια άλλη μέρα. Ο συμβιβασμός θα είναι άπιαστος στο πλαίσιο της παρούσας κοσμικής σύγκρουσης. Μια εναλλακτική λύση: εξερευνήστε τον πυρήνα των κινήτρων του άλλου και ξεκινήστε να δουλεύετε από εκεί.

Ταύρος
Έθνος του πειρασμού; Θα μπορούσατε να κατευθύνεστε προς τα εκεί με ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή αυτό το Σάββατο, καθώς οι ερωτικοί πλανήτες Αφροδίτη και Άρης, κλειδώνουν σε ένα τεταμένο τετράγωνο. Η ερωτική Αφροδίτη σας έχει κάνει να λαχταράτε την προσοχή, αλλά ο έντονος Άρης θα μπορούσε να αφυπνίσει το πράσινο τέρας της ζήλιας. Κρατήστε το ύποπτο μυαλό σας υπό έλεγχο, ειδικά αν το ταίρι σας έχει αψεγάδιαστο μητρώο.

Και ελέγξτε τον εαυτό σας αν αρχίσετε να πηγαίνετε προς τα άκρα της καταλληλότητας ή παρασυρθείτε προς μια μυστική σχέση. Χρειάζεται να το πούμε, Ταύροι; Το να εξερευνήσετε μια έλξη, όταν ο ένας ή και οι δύο σας είστε κάπου αλλού, είναι απλά κακή ιδέα. Η αντιπαράθεση Σελήνης -Πλούτωνα της Κυριακής, σας σπρώχνει να συνδεθείτε με τις πτυχές της εργασίας σας που οδηγούνται από την ψυχή σας.

Εάν ήσασταν σαν χάμστερ σε ρόδα ή καταναλωθήκατε στη λίστα με τις ευθύνες σας, πάρτε μια ανάσα και προβληματιστείτε. Δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε μια ολοκαίνουργια πορεία στη σταδιοδρομία σας, Ταύροι. Απλά βρείτε κάποιους τρόπους να κάνετε την τρέχουσα θέση σας περισσότερο ικανοποιητική την προσεχή εβδομάδα. Τούτου λεχθέντος, μπορεί να ταλαντευτείτε στο να πάρετε ένα ρίσκο, αλλά η αρνητική φωνή μέσα στο κεφάλι σας μπορεί να σταθεί εμπόδιο. Πιστέψτε στις ιδέες και στον εαυτό σας. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι το πρώτο βήμα. Έτοιμοι, στις θέσεις σας, πηδήξτε!

Δίδυμοι
Άουτς! Η διαμάχη του Σαββάτου μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη, των πλανητών του έρωτα, θα μπορούσε να σας κάνει να νιώθετε ιδιαίτερα ευάλωτοι. Τα σκληρά λόγια κάποιου ή η φαινομενική αναισθησία του για τα συναισθήματά σας, θα μπορούσε να είναι σαν διπλό κεντρί. Να ξέρετε ότι θα παίρνετε τα πράγματα πολύ προσωπικά στο πλαίσιο της παρούσας διέλευσης.

Μια σχέση που προχωρά γρήγορα θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει τους φόβους σας. Αρέσετε περισσότερο σε αυτό το άτομο απ’ όσο αυτό σε εσάς – ή το αντίστροφο; Μπορεί να είναι ώρα να ησυχάσετε τον εαυτό σας. Το τετράγωνο της Κυριακής, μεταξύ του χειραγωγού Πλούτωνα και της Σελήνης στον τομέα του πάθους σας, σας προειδοποιεί να μην περάσετε μια γραμμή – ειδικά αν εμπλέκονται τα συναισθήματα κάποιου άλλου.

Θα μπορούσε να είναι αρκετά εύκολο να επωφεληθείτε από την έλξη ενός ατόμου σε σας, αλλά σκεφτείτε το διπλά. Θυμηθείτε: οι άνθρωποι δεν είναι πιόνια ή μαριονέτες. Τούτου λεχθέντος, η καρδιά σας θα μπορούσε να είναι ευάλωτη στα λόγια ενός καλού ομιλητή, οπότε μείνετε σε εγρήγορση. Προειδοποίηση: το ζηλόφθονο τέρας με τα πράσινα μάτια μέσα σας, θα μπορούσε να ξεφύγει σε πλήρη ισχύ, προσέξτε!

Καρκίνος
Τα «χρήσιμα σχόλια» σας προκαλούν περισσότερο κακό παρά καλό; Το τεταμένο τετράγωνο του Σαββάτου μεταξύ της στοργικής Αφροδίτης και του επιθετικού Άρη, θα μπορούσε να αποκαλύψει ένα σερί σχολαστικής διαχείρισης. Σίγουρα μπορείτε να δείτε τρόπους που οι άνθρωποι θα μπορούσαν να κάνουν τα πράγματα πιο αποτελεσματικά και άνετα.

Αλλά θα μπορούσατε να φανείτε γκρινιάρηδες, επικριτικοί ή αποπνικτικοί, αν δίνετε αυτόκλητες συμβουλές. Μερικές φορές είναι καλύτερο να αφήνετε τους ανθρώπους να καταλάβουν τα πράγματα από μόνοι τους, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα τους βλέπετε να παλεύουν. Η αντιπαράθεση της Κυριακής μεταξύ της Σελήνης στον συναισθηματικό τομέα σας και του ισχυρού Πλούτωνα στον Οίκο της σχέσης σας, σας κάνει να νιώθετε σαν το σχοινί που τραβιέται από τις δύο πλευρές. Δεν θέλετε να απογοητεύσετε κανένα, αλλά το να προσπαθείτε να καλύψετε τις ανάγκες των πάντων, θα οδηγήσει μόνο εκεί και σε εξάντληση.

Ένα μέλος της οικογένειάς σας μπορεί να το τραβήξει πολύ, εκφράζοντας τη γνώμη του για τις ρομαντικές επιλογές σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και να θυμάστε ότι δεν είναι η δική τους ζωή. Αυτή η κοσμική σύγκρουση θα μπορούσε επίσης να ενισχύσει τον εκνευρισμό σας, όταν πρόκειται για το ταίρι σας ή για έναν στενό σας φίλο. Προειδοποίηση: οι άλλοι είναι καθρέφτες σας, σήμερα. Σταματήστε να γκρινιάζετε για τη συμπεριφορά των άλλων και κοιτάξτε μέσα σας.

Λέων
Αγάπη ή λαγνεία; Το Σάββατο, ένα τετράγωνο που προκαλεί σύγχυση ανάμεσα στη ρομαντική Αφροδίτη και τον καυτό Άρη, θα μπορούσε να θολώσει τα νερά. Ένα κομμάτι του εαυτού σας αγαπά τη ζεστή ασφάλεια μιας οικείας σχέσης, αλλά η παθιασμένη Λιονταρίσια φύση σας λαχτάρα επίσης νέες συγκινήσεις… και κάποια προσοχή.

Μπορείτε να χορτάσετε την όρεξή σας για ενθουσιασμό χωρίς να διαταράξετε τη σταθερότητά σας; Θα μπορούσατε να αναζητήσετε αυτές τις σέξι επευφημίες σας μέσα από την τέχνη – ίσως ένας μπουρλέσκ χορός ή χορός σε στύλο. Είτε ίσως να βάλετε τα καλά σας για μια φωτογράφηση, με θέμα μπουντουάρ. Το να έρθετε σε επαφή με τη ενέργεια της ζωντάνιας σας, δεν χρειάζεται να περιλαμβάνει μια επικίνδυνη σύνδεση. Μια μικρή εξισορρόπηση νου-σώματος-ψυχής θα μπορούσε επίσης να χρειάζεται.

Το τετράγωνο της Κυριακής μεταξύ της Σελήνης στον επιμελή τρίτο Οίκο σας και του μετασχηματιστικού Πλούτωνα στον τομέα της φροντίδας του εαυτού σας, σας υπενθυμίζει ότι οι σκέψεις σας έχουν άμεσο αντίκτυπο στην υγεία σας. Σωπάστετην αυτοκριτική πλευρά σας και κρατήστε το άγχος σας στη θέση του. Παρακολουθείστε τον εσωτερικό σας διάλογο: αν η ανήσυχη φωνή μέσα στο κεφάλι σας αρχίσει να καταλαμβάνει τον ιερό χώρο του εγκεφάλου σας, απενεργοποιήστε αυτή τη παλιά ταινία και επικεντρωθείτε στο να δημιουργήσετε αυτό που εσείς θέλετε.

Παρθένος
Τα συναισθήματα αγρίεψαν! Το Σάββατο, ένα ευερέθιστο τετράγωνο μεταξύ των πλανητών του έρωτα, της Αφροδίτης και του Άρη, θα μπορούσε να φέρει μια κρίση ή μια «ντίβα» στιγμής. Εσείς ή κάποιος κοντά σε εσάς, θα μπορούσε να ενεργεί με αχαρακτήριστοτρόπο και απαιτητικό. Σίγουρα σας αξίζει να σας αντιμετωπίζουν σαν χρυσό, Παρθένοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ευθύνη κάποιου άλλου να σας φροντίσει ή να σας παραχαϊδέψει.

Εάν χρειάζεστε κάποια αγάπη και υποστήριξη, μην προσπαθήσετε να την πάρετε από ένα μόνο μέρος. Προσέξτε να μην ορμήσετε στην οικιακή ευδαιμονία, σε βάρος της αυτονομίας σας. Αυτό δεν είναι το Σαββατοκύριακο για να ανταλλάξετε κλειδιά ή να οργανώσετε μια συνάντησημε τους γονείς, με το νέο σας ταίρι.

Η σύγκρουση Σελήνης – Πλούτωνα της Κυριακής, θα μπορούσε να λάμψει ένα φως στο πώς οι πράξεις και οι επιλογές σας διατηρούν το χάος ζωντανό στον κόσμο σας. Ίσως κατά βάθος αυτό που πραγματικά ποθείτε, είναι περισσότερος ενθουσιασμός. Αντί να υπονομεύετε την ασφάλεια που δουλέψατε τόσο σκληρά για να πετύχετε, αναζητήστε υγιείς τρόπους για να φτάσετε την αδρεναλίνη σας στα ύψη.

Ζυγός
Πείτε το επιτέλους! Η τεταμένη σύγκρουση του Σαββάτου μεταξύ της Αφροδίτης – που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σας – και του διεκδικητικού Άρη, θα μπορούσε να σας κάνει μια πραγματική κολυμπήθρα παθητικότητας – επιθετικότητας, γεμάτους με αντιφατικά μηνύματα. Το ένα λεπτό θα είστε όλο φωτιά και θα χτυπάτε τον κόσμο, και το επόμενο λεπτό θα είστε απολογητικοί και πράοι. Αν ξέρετε τι εννοείτε, τότε απλά πείτε το και αντιμετωπίστε τις συνέπειες. Σε αντίθετη περίπτωση, αφήστε αυτή τη συζήτηση για μια άλλη μέρα.

Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι ένας εραστής ή φίλος θα μπορούσε να σας έχει μία στο ζεστό και μία στο κρύο. Προσπαθήστε να μην παίξετε στο δράμα αυτού του ατόμου. Κάντε ένα διάλειμμα μέχρι να είναι σε μια πιο σταθερή διάθεση. Τα αστέρια της Κυριακής παίζουν τύμπανα μονομαχίας, τόσο για την αυτονομία όσο και για τη βαθιά σύνδεση. Η Σελήνη στον Ζυγό, στον ανεξάρτητο πρώτο Οίκο σας, μάχεται με τον εξουσιαστικό Πλούτωνα στον τέταρτο Οίκο σας των συναισθηματικών δεσμών και της οικογένειας.

Μπορεί να αισθανθείτε ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα προσπαθούν να σας κλείσουν μέσα. Η ενοχή μπορεί να σηκώσει το άσχημο κεφάλι της, καθώς σφυρηλατείτε το δικό σας μονοπάτι. Σωπάστε την γκρινιάρα εσωτερική σας φωνή και τιμήστε τις ανάγκες σας. Είναι η δική σας ζωή, εξάλλου. Αυτή η κοσμική σύγκρουση θα μπορούσε επίσης να σημάνει μια προειδοποίηση εξάρτησης. Δεν είναι δική σας ευθύνη να σώσετε τους άλλους, ανεξάρτητα με το πόσο πολύ θέλετε να το κάνετε. Επιστρατεύστε τη δύναμη της θέλησής σας και επιτρέψτε στους άλλους να κάνουν τις δικές τους επιλογές και τα δικά τους λάθη.

Σκορπιός
Ελευθερία ή ασφάλεια; Αυτό είναι το ερώτημα το Σάββατο, καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης –οι πλανήτες της αγάπης – κλειδώνουν σε ένα καυτό τετράγωνο. Μία πλευρά σας θέλει χώρο για να πετάξει ελεύθερη, ενώ η άλλη πλευρά λαχταρά έναν άνθρωπο ως άγκυρα. Ως αποτέλεσμα, θα μπορούσατε να δώσει σε κάποιον σοβαρά ανάμεικτα μηνύματα ή να επαναστατήσετε ενάντια στην πρώτη νύξη κτητικότητας. Θα μπορούσατε να προσπαθήσετε να κάνετε μια αντικειμενική συζήτηση γι ‘αυτό, αλλά δεδομένου ότι είστε σε σύγχυση, ίσως να είναι καλύτερα να αφήσετε αυτό το συναίσθημα να λυθεί από μόνο του.

Εν τω μεταξύ, μην βιαστείτε να μπείτε σε οτιδήποτε δεσμευτικό πριν να είστε έτοιμοι. Μήπως κάποιος έχει μια κρυφή ατζέντα; Το θολό τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Πλούτωνα της Κυριακής, θα μπορούσε να σας κάνει να νιώθετε σαν να σας χειραγωγούν. Είτε ίσως είστε εσείς αυτοί που είναι αδύνατον να κατανοηθούν. Τα άτομα γύρω σας φαίνονται φοβισμένα ή αβέβαια; Δείτε ότι ως σημάδι ότι είστε υπερβολικά μυστικοπαθείς σχετικά με τα κίνητρά σας. Δεν χρειάζεται να ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά, Σκορπιοί, αλλά θα μπορούσατε να είστε περισσότερο άμεσοι με τις ερωτήσεις και τις απορίες σας.

Τοξότης
Ποτέ δεν ήσασταν αυτοί που προσπαθούσατε να δαμάσετε τις παρορμήσεις σας, Τοξότες. Όταν θέλετε κάτι πολύ, θα πρέπει να το αποκτήσετε τώρα. Το Σάββατο, μια σύγκρουση μεταξύ των πλανητών του έρωτα, της Αφροδίτης και του Άρη, πατά φρένο στη στιγμιαία ικανοποίησή σας. Ενώ ο σέξι Άρης στο ζώδιό σας ανεβάζει τη θερμοκρασία στο ζενίθ, η Αφροδίτη στον μακροπρόθεσμο τομέα σας,σας προειδοποιεί τουλάχιστον να εξετάσετε τις πιθανές συνέπειες του να βρεθείτε στο κρεβάτι ή να ξεκινήσετε μια σχέση με κάποιον που δεν έχετε ελέγξει πλήρως.

Οι δεσμευμένοι Τοξότες θα πρέπει να παρακολουθήσουν τη διάσημη ψυχραιμία σας. Πάνω στη θέρμη του θυμού, θα μπορούσατε να βγάλετε στη φόρα μια καυστική απάντηση, που θα πληγώσει κάποιον που αγαπάτε βαθύτατα. Προειδοποίηση: δεν θα είναι μια εύκολη κατάσταση «συγχωρώ και ξεχνώ», οπότε αν δεν μπορείτε να πείτε κάτι διακριτικά, κλείστε το φερμουάρ στο στόμα σας! Πηγαίνετε και ξεσπάστε σε ένα μαξιλάρι αντ’ αυτού.

Το τετράγωνο Σελήνης – Πλούτωνα της Κυριακής, θα μπορούσε να σας βρει σε ένα παιχνίδι “σύγκρισης” με τους φίλους σας. Αντισταθείτε στον πειρασμό να ανταγωνιστείτεμαζί τους ή να εμπλακείτε σε ένα παιχνίδι κοινωνικής κατάστασης. Συνεχίστε να χτίζετε τη δική σας αυτοκρατορία, Τοξότες. Χρησιμοποιώντας την κατάταξη των άλλων ανθρώπων ως μέτρο για τη δική σας επιτυχία, θα σας κάνει πάντα να νιώθετε σαν να υπολείπεστε.

Αιγόκερως
Είναι πραγματικό ή είναι απλά μια ψευδαίσθηση; Το αντικρουόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη το Σάββατο, σας κάνει να αναρωτιέστε αν έχετε χτίσει ένα βουνό, από ένα μικρό εμπόδιο. Μπορεί πρόσφατα να είχατε ενθουσιαστεί από μια φιλία ή μια εκκολαπτόμενη σχέση. Αλλά σήμερα θα μπορούσαν να φανούν κάποιες ρωγμές σε αυτόν τον τέλειο πίνακα. Υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι αυτό το άτομο είναι άνθρωπος, όσο καλά κι αν ταιριάζει στη λίστα ελέγχου σας για τον καλύτερο φίλο σας ή την αδελφή ψυχή σας.

Αλλά μην απορρίπτετε τις εκνευριστικές σας αμφιβολίες ή τα πράγματα που δεν κολλάνε μεταξύ τους. Κάντε ένα βήμα πίσω και παρατηρήστε. Την Κυριακή, αποστασιοποιηθείτε από εδάφη δολοφόνων, Αιγόκεροι. Μια σύγκρουση μεταξύ της Σελήνης στον δέκατο Οίκο σας της επιτυχίας, και του εξουσιαστικού Πλούτωνα στο ζώδιό σας, θα μπορούσε να σας οδηγήσει να σαρώσετε ακούσια στο πέρασμά σας άλλους, στην προσπάθειά σας για την πρώτη θέση.

Μην χάνετε την επαφή με την ανθρώπινη πλευρά σας. Κάντε μια μικρή ενδοσκόπηση: Η τρέχουσα πορεία σας είναι ευθυγραμμισμένη με τον σκοπό της ψυχής σας; Ενώ μπορεί να είναι τρομακτικό να εξετάσετε το ενδεχόμενο να διαμορφώσετε μια νέα πορεία, αφιερώστε λίγο χρόνο σήμερα για να αναλογιστείτε τις δυνατότητες.

Υδροχόος
Τώρα έλα εδώ, μετά φύγε μακριά; Το τεταμένο τετράγωνο του Σαββάτου μεταξύ των πλανητών του έρωτα, της Αφροδίτης και του Άρη, σας τραβά μεταξύ ανταγωνιστικών επιθυμιών για οικειότητα και για ανεξαρτησία. Ένα μικρό κομμάτι από το κυνηγητό είναι σέξι, αλλά θα μπορούσατε να βαρεθείτε να αναρωτιέστε αν κάποιος ενδιαφέρετε για εσάς ή όχι. Και αν είστε εσείς αυτοί που παίζουν αυτά τα παιχνίδια της γάτας με το ποντίκι, μπορεί τελικά να βαρεθείτε το δράμα. Αντί να κλείνεστε στην παραμικρή νύξη ελέγχου, πάρτε μια βαθιά ανάσα και συζητήστε το διεξοδικά.

Την Κυριακή θα μπορούσατε να ρίξετε μια βαθύτερη ματιά στα κίνητρά σας, Υδροχόοι. Ένα τετράγωνο Σελήνης – Πλούτωνα, σας υπενθυμίζει ότι το να τρέχετε από την σκιώδη πλευρά σας, το μόνο που θα κάνει είναι να σας κρατήσει πίσω. Χρησιμοποιήστε αυτή τη θαρραλέα κοσμική ενέργεια για να έρθετε σε επαφή με τις περιοχές που σας φέρνουν το περισσότερο άγχος.

Ποιες πτυχές της ζωής σας αποφεύγετε; Πού το παίζατε εκ του ασφαλούς; Μην κολλάτε στην αργή λωρίδα ή θυσιάζετε τα όνειρά σας. Επίσης, εξετάστε πού μπορεί να έχετε μείνει πίσω, ίσως σε μια μνησικακία ή μια εξαρτημένη σχέση. Συγχωρέστε και ελαφρύνετε το φορτίο σας.

Ιχθύες
Κινείστε πάρα πολύ γρήγορα; Το τεταμένο τετράγωνο του Σαββάτου μεταξύ της καλοπροαίρετης Αφροδίτης στον Οίκο της σχέσης σας, και του ανυπόμονου Άρη στη ζώνη μακροχρόνιων δεσμεύσεών σας, θα μπορούσε να σας φέρει μια περίπτωση φρίκης. Ίσως αισθάνεστε πίεση να κάνετε μια μεγάλη κίνηση στην αγάπη ή στη δουλειά σας. Θέλετε τουλάχιστον τα ίδια πράγματα για μεγάλο χρονικό διάστημα; Μην είστε επιθετικοί – ή μην κάνετε κάτι επιθετικό μόνοι σας.

Αν ένας δεσμός είναι γραφτό να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, γιατί να βιαστείτε να τον πιέσετε; Ξεδιαλύνετε πρώτα αυτές τις εκνευριστικές ερωτήσεις ή τις αμφιβολίες σας. Κλείστε τις δημοσκοπήσεις επίσης, ενώ αναλογίζεστε το θέμα. Κάτω από τα αστέρια της Κυριακής, μπορεί να ευχόσασταν να μην είχατε προκαλέσει τόσα πολλά σχόλια από τους φίλους σας για την ερωτική σας ζωή, την οικονομική σας κατάσταση και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας.

Ένα άτομο του εσωτερικού σας κύκλου θα μπορούσε ακόμη και να σας ζηλεύει, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε διακριτικές συμπεριφορές υπονόμευσης. Κρατήστε σταθερά τα όριά σας στη θέση τους, Ιχθύες. Μπορεί να πάρετε αρνητικά σχόλια μετά το κλείδωμα του χρηματοκιβωτίου σας, αλλά μπορείτε να κατηγορήσετε τους φίλους σας; Αν είχαν πλήρη VIP πρόσβαση μέχρι τώρα, μπορεί να χρειαστούν λίγο χρόνο για να προσαρμοστούν. Προσπαθήστε να κρατήσετε λίγα περισσότερα για τον εαυτό σας από τώρα και στο εξής.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...