Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
17.9 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 7/10/2016

Διαβάστε αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα Ζώδια για το τριήμερο που μόλις ξεκίνησε! Τι μας περιμένει;
Κριός
Το Σάββατο ο έξυπνος Ερμής μπαίνει στον Ζυγό, στον έβδομο Οίκο σας των διαπροσωπικών σχέσεων, βάζοντάς σας σε συνεταιριστική, γλυκομίλητη διάθεση. Και στην επαγγελματική και στην προσωπική σας ζωή, το έντονα ανεξάρτητο ζώδιό σας μπορεί μερικές φορές να ξεχνά ότι υπάρχει και ένα άλλο εμπλεκόμενο μέρος. Αυτή η διπλωματική διάθεση, η οποία διαρκεί μέχρι τις 24 Οκτωβρίου, είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την εξομάλυνση των αιχμηρών άκρων. Προγραμματίστε προσεκτικά ραντεβού και κάντε σημαντικές θυσίες: π.χ. κλείνοντας το smartphone σας κατά τη διάρκεια σημαντικών συζητήσεων. Κάντε τις συμφωνίες σας γραπτώς τώρα, δεδομένου ότι ο Ερμής κυβερνά τα συμβόλαια – τώρα είναι η ώρα για να κάνετε τους άλλους (και τον εαυτό σας) να λογοδοτήσουν για αυτά που λένε.

Έχετε ξεκινήσει πρόσφατα μια νέα επιχείρηση ή μια νέα ρομαντική σχέση; Αν ναι, το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής στον Αιγόκερω και στον δέκατο Οίκο σας των μακροπρόθεσμων στόχων, θα μπορούσε να σας πείσει να αξιολογήσετε τις δυνατότητές της. Τα αντίθετα όντως έλκονται, αλλά δεν υπάρχει κανένα νόημα στο να ξοδέψετε χρόνο με κάποιον που δεν μοιράζεται τουλάχιστον μερικές από τις βασικές αξίες σας. Κάντε “τη συζήτηση” και μάθετε τι θέλετε και οι δύο για το μέλλον. Αυτό το τέταρτο της Σελήνης σας βοηθά επίσης να ρίξετε μια έντονη ματιά στην πορεία της σταδιοδρομίας σας. Αν θέλετε η δουλειά των ονείρων σας να εκδηλωθεί, θα πρέπει να χαράξετε μια πορεία δράσης … και στη συνέχεια, να δουλέψετε!

Ταύρος
Αναλύστε αυτό! Οι σκέψεις σας μπορεί να είναι σε υπερδιέγερση καθώς ο επικοινωνιακός Ερμής μπαίνει στο Ζυγό και τον έκτο Οίκο σας της αξιολόγησης, από τώρα και μέχρι τις 24 Οκτωβρίου. Οτιδήποτε απαιτεί καλά μελετημένες απόψεις και προσοχή στη λεπτομέρεια – ειδικά στα γραπτά- θα πάει καλά τώρα.

Αυτή είναι μια καταπληκτική στιγμή για να εκπονήσετε πρακτικές λύσεις: είτε αυτό σημαίνει αναδιοργάνωση στο σπίτι σας ή εξορθολογισμό στη διαδικασίας της εργασίας σας. Συνολικά, είστε σε μια φάση διόρθωσης- και αυτό επεκτείνεται και στην υγεία σας. Βρείτε τρόπους να εκτονωθείτε στο γυμναστήριο και να βγάλετε το άγχος σας. Με όλη αυτή την εγκεφαλική δράση, θα πρέπει να βγείτε από το κεφάλι σας και να συνδεθείτε με το σώμα σας.

Το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής στον περιπετειώδη ένατο Οίκο σας, σας προτρέπει να τηρήσετε τους στόχους σας που είναι εστιασμένοι στη γυμναστική, που κάνατε κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης την περασμένη εβδομάδα – αλλά υιοθετώντας επίσης ένα πνεύμα περιπέτειας. Έχετε εμπνευστεί να πάρετε τον έλεγχο της υγείας σας, αλλά τι κάνετε πραγματικά γι’ αυτό; Σίγουρα το να «καρφιτσώνετε» συνταγές και να αγοράζετε νέες φόρμες είναι πολύ πιο διασκεδαστικό από το να ανταλλάξετε τη σοκολάτα με σέσκουλα, ή να επιλέξετε Hatha αντί για happy hour.

Κάντε την άσκηση διασκέδαση, επιλέγοντας τολμηρά νέα μαθήματα (πόλο, χορό ίσως;). Αγοράστε μερικά υγιή συστατικά που δεν έχετε δοκιμάσει και μάθετε να τα μαγειρεύετε. Πάνω από όλα, σκεφτείτε τη μεγάλη εικόνα, Ταύροι, και πόσο καταπληκτικά θα αισθανθείτε όταν θα ζείτε και πάλι έναν καθαρό, βιολογικό τρόπο ζωής.
Δίδυμοι
Σταθείτε περήφανα, Δίδυμοι. Η αυτοπεποίθησή σας πετά στα ύψη από το Σάββατο, καθώς ο έξυπνος Ερμής μπαίνει στο Ζυγό και στον εκφραστικό πέμπτο Οίκο σας, μέχρι τις 24 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να δηλώσετε απλά τις επιθυμίες σας, ειδικά στην αγάπη. Μην παίζετε μικροπρεπώς, ή ακόμη χειρότερα, μην κάνετε την ψευτο-μετριόφρονη παράστασή σας (η ψεύτικη μετριοφροσύνη είναι ξενέρωμα). Αν δεν αγαπάτε τον εαυτό σας ευλαβικά, δεν μπορείτε να περιμένετε από κάποιον άλλο να το κάνει. Ενώ θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποια πυροτεχνήματα κατά τη διάρκεια αυτής της θεατρικής διέλευσης, θα απολαύσετε επίσης κάποιες παθιασμένες και ερωτικές συνδιαλλαγές. Τα συναισθήματά σας θα είναι πολύχρωμα και δραματικά τώρα, οπότε υπενθυμίστε στον εαυτό σας να μην παίρνει τα πράγματα τόσο προσωπικά. Αντ’ αυτού, διοχετεύστε την έντασή σας σε μια δημιουργική διέξοδο.

Την Κυριακή βουτήξτε στη βαθιά πλευρά της πισίνας. Η Νέα Σελήνη της περασμένης εβδομάδας στη ζώνη του ρομαντισμού σας μπορεί να σας έφερε μια δελεαστική προοπτική, αλλά το σημερινό τέταρτο της Σελήνης στον προσωπικό όγδοο Οίκο σας, έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη, το δέσιμο και τη συναισθηματική επαφή. Προσπεράστε το επιφανειακό στάδιο και δείξτε τα τρωτά σας σημεία. Με αυτό τον τρόπο θα ξέρετε αν είναι κάτι σοβαρό… ή απλώς μια σύντομη σχέση. Τα μακροχρόνια ζευγάρια θα επωφεληθούν από κάποιον αδιάλειπτο προσωπικό χρόνο για να επανασυνδεθούν σήμερα. Εάν απολαύσατε ένα πρόσφατο δημιουργικό κύμα, σκεφτείτε τρόπους που μπορείτε να επωφεληθείτε από το πάθος σας. Σίγουρα μπορεί να ζείτε με την αρχή “κάντε ό,τι αγαπάτε και τα χρήματα θα ακολουθήσουν”. Ωστόσο αυτό θα χρειαστεί κάποιες στρατηγικές ιδέες και καλό προϋπολογισμό πρώτα.

Καρκίνος
Από το Σάββατο και μέχρι τις 24 Οκτωβρίου θα είστε περισσότερο νοσταλγικοί, χάρη στην περιστροφή του στοχαστικού Ερμή μέσα από τον Ζυγό και τον τέταρτο Οίκο σας του σπιτιού, της οικογένειας και των ριζών σας. Χαθείτε πάνω από παλιές φωτογραφίες, ερευνήστε το οικογενειακό σας δέντρο στο διαδίκτυο και προσθέστε μερικές ανέμελες νέες πινελιές στο ντεκόρ σας. Αν δεν έχετε καλλιεργήσεις τους πιο αγαπημένους σας δεσμούς, μπορείτε να το αλλάξετε αυτό τώρα. Οι γυναίκες είναι ιδιαίτερα σημαντικές κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, οπότε καλέστε τη μητέρα σας ή κάποια άλλη συγγενή σας, μόνο για να πείτε τα νέα σας. Μην ξεχάσετε να εφαρμόσετε αυτή τη φροντίδα και στον εαυτό σας επίσης, τελειοποιώντας τη ρουτίνα της βελτίωσης σας.

Η Νέα Σελήνη της περασμένης εβδομάδας στον συναισθηματικό τέταρτο Οίκο σας, έφερε μια νέα αρχή με ένα αγαπημένο πρόσωπο, ή σας συνέδεσε με το σπίτι και την οικογένειά σας. Την Κυριακή, το τέταρτο της Σελήνης στον Αιγόκερω και τον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων, σας ενθαρρύνει να ενισχύσετε τους δεσμούς. Προσκαλέστε την οικογένειά σας για ένα γεύμα μεσοβδόμαδα και πείτε τους πόσα σημαίνουν για σας. Κάντε σχέδια για να τους επισκεφθείτε στις διακοπές, συστήνοντάς τους ίσως κάποιον ξεχωριστό. Αν πρόσφατα μετακομίσατε σε ένα νέο μέρος, κάντε το να μοιάζει σαν στο σπίτι σας, προσθέτοντας μερικές προσωπικές πινελιές: τον αγαπημένο σας πίνακα, φωτογραφίες, έναν άνετο καναπέ. Απελευθερώστε τον εσωτερικό σας διακοσμητή!

Λέων

Καλή τύχη στο να κρατήσετε πίσω τις σκέψεις σας, Λιοντάρια. Με τον επικοινωνιακό Ερμή να μπαίνει στο Ζυγό και τον φλύαρο τρίτο Οίκο σας από το Σάββατο μέχρι τις 24 Οκτωβρίου, είναι δύσκολο να σταματήσετε το μυαλό σας (ή τα σχόλιά σας). Επωφεληθείτε πλήρως από αυτή την ομιλητική ευλογία, προγραμματίζοντας σημαντικά βήματα και συναντήσεις για ανταλλαγή ιδεών.

Αν χρειαστεί να διαπραγματευτείτε, η διπλωματία και η χάρη θα είναι σίγουρα στο πλευρό σας. Βρείτε μια διέξοδο για όλη αυτή την ψυχική διέγερση, ίσως σε ένα περιοδικό, ένα blog ή ακόμα και σε ένα βιβλίο. Δεδομένου ότι ο τρίτος Οίκος κυβερνά την τοπική δράση, μπορείτε επίσης να βοηθήσετε σε ένα έργο της κοινότητας. Πηγαίνετε να ρίξετε μια ματιά στον κήπο της γειτονιάς σας, να πάρετε μια κάρτα για τη βιβλιοθήκη ή να επισκεφθείτε μια συνάντηση του δημοτικού συμβουλίου. Μήπως ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με αυτά;

Το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής στον έκτο Οίκο σας που αγαπά τη διαδικασία, θα σας βοηθήσει να απλοποιήσετε και να οργανώσετε όλες τις ιδέες που στροβιλίζονται στο κεφάλι σας. Εάν είστε επιχειρηματίας, μια συναρπαστική νέα επιχειρηματική ιδέα θα μπορούσε να γίνει μια κερδοφόρα επιχείρηση με τον σωστό σχεδιασμό. Δημιουργικές γραπτές εργασίες και καλλιτεχνικά εγχειρήματα, θα πρέπει επίσης να οργανωθούν για να σας δοθεί μια σαφή ιδέα για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να φτάσετε στη γραμμή του τερματισμού. Συγκεντρώστε τις σκέψεις σας πριν μιλήσετε. Ένα σαφές και απλό μήνυμα θα πετύχει το στόχο σας καλύτερα.
Παρθένος
Ριχτείτε με τα μούτρα στη δουλειά, Παρθένοι. Μετά από ένα πολύ μακρύ ταξίδι μέσα από το ζώδιό σας που ξεκίνησε στις 30 Ιουλίου (και περιλάμβανεμια επιβαρυντική ανάδρομη πορεία), ο έξυπνος Ερμής μπαίνει στο Ζυγό και στο δεύτερο Οίκο σας της ασφάλειας. Επικεντρωθείτε στα βασικά: την εργασία, το χρήμα και τη σταθερότητα.

Μέχρι τις 24 Οκτωβρίου θα έχετε επιπλέον κίνητρα, για να σπάσετε τα εμπόδια γύρω από την αυτάρκειά σας. Επισκευάστε μια εργασιακή σχέση αν είναι σε τρεμάμενο έδαφος. Αναδιοργανώστε τον προϋπολογισμό σας, ώστε να μπορείτε να κατακτήσετε πραγματικά οποιαδήποτε έξοδα και να μην καταλήξετε σε δύσκολη θέση και πάλι. Ευθυγραμμίστε τον αυτοσεβασμό σας με τον μισθό σας: εάν βγάζετε τα προς το ζην κάνοντας κάτι που ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας, κινείστε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Την Κυριακή, προσθέστε λίγη ψυχή στους στόχους σας! Το τέταρτο της Σελήνης στον Αιγόκερω και στον παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας, δίνει νέα πνοή στους στόχους που βάλατε κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης της περασμένης εβδομάδας στον εργατικό δεύτερο Οίκο σας. Μπορεί να είχατε πει ένα ενθουσιώδες «ναι» σε μια νέα κερδοφόρα ευκαιρία, μόνο για να συνειδητοποιήσετε ότι είναι τελικά κάτι πολύ τετριμμένο, είτε η αποφασιστικότητά σας να κολλήσετε σε μια αυστηρή καθημερινή ρουτίνα μπορεί ήδη να γίνεται βαρετή. Ενώ η Νέα Σελήνη διευκρίνισε τις αξίες σας, το τέταρτό της σας ενθαρρύνει να αναζητήσετε έργα που προσθέτουν επίσης απόλαυση στη ζωή σας – ή να προσθέσετε συνειδητά περισσότερη διασκέδαση στις καθημερινές σας υποχρεώσεις.
Ζυγός
Πιάστε το μικρόφωνο, Ζυγοί, και μην το αφήσετε. Με τον έξυπνο Ερμή να μπαίνει στο ζώδιό σας το Σάββατο, έχετε αφθονία λογικής να μοιραστείτε. Μέχρι τις 24 Οκτωβρίου σκεφτείτε προσεκτικά την προσωπική σας ατζέντα, και πώς μπορείτε να την προωθήσετε. Δεν είναι κακό να είστε λίγο ανταγωνιστικοί. Συνήθως βάζετε πρώτα τους άλλους, αλλά τώρα ο κόσμος σας δίνει το πράσινο φως για να είστε «ατομιστές». Εξάλλου, αν δεν εκφράσετε τους πιο σημαντικούςσας στόχους και τα πάθη σας, πώς θα γίνουν ποτέ πραγματικότητα; Κάντε τον εαυτό σας την κορυφαία σας προτεραιότητα τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να αρνηθείτε έναν καφέ με ένα συνάδελφο που απλά θέλει κουτσομπολιό. Έχετε μεγαλύτερα ψάρια να πιάσετε.

Η Νέα Σελήνη της περασμένης εβδομάδας στο ζώδιό σας, σηματοδότησε το προσωπικό σας νέο έτος βοηθώντας σας να ορίσετε στόχους αυτοεπιβεβαίωσης για τον εαυτό σας. Την Κυριακή, το τέταρτο της Σελήνης σας ενθαρρύνει να γίνετε πρακτικοί σχετικά με τις φιλοδοξίες σας και να οικοδομήσετε μια ασφαλή υποδομή, ώστε να μπορέσουν να εκδηλωθούν. Κοιτάξτε γύρω σας: τι πρέπει να αλλάξει στη ζωή σας; Ίσως πρέπει να αλλάξετε μια αποστραγγιστική σχέση, ή να ζητήσετε από την οικογένειά σας πιο σταθερή υποστήριξη. Το σπίτι ή η κατάσταση που ζείτε, μπορεί επίσης να χρειάζονται βελτιώσεις. Περιτριγυρίστε τον εαυτό σας με θετικούς ανθρώπους και δημιουργήστε ένα περιβάλλον που σας βοηθά να πετύχετε.

Σκορπιός
Ώρα να σαλπάρετε στον ωκεανό της συγκίνησης, Σκορπιοί. Το Σάββατο ο επικοινωνιακός Ερμής μπαίνει στο Ζυγό και στον ευαίσθητο και αισθαντικό δωδέκατο Οίκο σας. Μέχρι τις 24 Οκτωβρίου μπορεί να χρειαστείτε περισσότερο χρόνο χαλάρωσης και μοναξιάς. Δεν είναι ότι δεν θέλετε να είστε κοινωνικοί, η ψυχή σας απλά χρειάζεται λίγο χώρο. Αφιερώστε χρόνο στο να γράψετε στο ημερολόγιό σας ή να σκεφτείτε. Το να ακούσετε ονειρική μουσική, μπορεί να σας φέρει επίσης σε αυτό τον συμπονετικό χώρο που αποζητάτε. Εάν μια παλιά πληγή σας τρώει μέσα σας, ήρθε η ώρα να την αφήσετε. Έχετε υπομονή με τη διαδικασία, δεν υπαγορεύετε πάντα εσείς το χρονοδιάγραμμα για τη θεραπεία σας. Ρυθμίστε την εσωτερική σας πυξίδα προς τη συγχώρεση… και παρακολουθήστε καθώς ο βαθύτερος πόνος σας μεταμορφώνεται.

Η Νέα Σελήνη της περασμένης εβδομάδας στον Οίκο των καταλήξεων και του κλεισίματος, μπορεί να σας βοήθησε στη μετάβαση ή να έφερε μια μεγάλη αποκάλυψη. Αλλά το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής, στον Αιγόκερω και στον λογικό τρίτο Οίκο σας, θα σας φέρει λογικά πίσω στην πραγματικότητα και θα σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε τις εμπειρίες σας. Αν χρειάζεται να βγάλετε νόημα από τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, μιλήστε γι’ αυτά με έναν αξιόπιστο δικό σας άνθρωπο. Η γραφή ή ένα χρήσιμο βιβλίο πάνω στο θέμα, μπορούν επίσης να σας φέρουν αυτή την πολυπόθητη σαφήνεια. Αναζητήστε νέες προοπτικές σήμερα.

Τοξότης
Το Σάββατο ο έξυπνος Ερμής μπαίνει στο Ζυγό και στον ενδέκατο Οίκο σας της ομαδικής δραστηριότητας, ενεργοποιώντας την κοινωνική σας ζωή (τόσο online, όσο και στην πραγματική ζωή) μέχρι τις 24 Οκτωβρίου. Εστιάστε σε ομαδικά σχέδια, τα οποία μπορούν να προοδεύσουν με γρήγορους ρυθμούς. Αντί να το πάτε μόνοι σας, αξιοποιήστε τη δύναμη του συλλογικού.

Ο ενδέκατος Οίκος κυβερνά τις ανθρωπιστικές προσπάθειες: τι μπορείτε να κάνετε για να γίνει ο κόσμος ένα καλύτερο μέρος; Αφήστε τα μεγάλα οράματα των άλλων να σας εκπαιδεύσουν και να σας αναζωογονήσουν, και συνεργαστείτε στο όνομα της αλλαγής. Θα μπορούσατε ακόμη και να σχεδιάσετε ένα πάρτι ενίσχυσης, για να αντλήσετε κεφάλαιο για έναν σημαντικό σκοπό. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για δικτύωση και για online εγχειρήματα, οπότε λειτουργήστε το κύκλωμα των κοινωνικών μέσων ενημέρωσής σας για να διαδώσετε το μοναδικό σας μήνυμα.

Το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής στον Αιγόκερω κατασκηνώνει στον πρακτικό δεύτερο Οίκο σας, βοηθώντας σας να σπάσετε τις μεγάλες ιδέες σε μικρότερα βήματα δράσης. Την περασμένη εβδομάδα μια συναρπαστική ευκαιρία ήρθε στο δρόμο σας, που φαινόταν όμως δύσκολη στην εκτέλεση, ίσως γιατί απαιτούσε πολύ χρόνο, κεφάλαια ή πόρους. Αλλά καθώς εξετάζετε τα πράγματα από μια πιο ορθολογική οπτική, μπορεί να δείτε έναν ευκολότερο τρόπο για να την πραγματοποιήσετε. Βάλτε κάτω τα σχέδιά σας, δώστε αναθέσεις ή σπάστε τα σε φάσεις. Δεν υπάρχει λόγος να εγκαταλείψετε αυτό το όνειρο. Φτιάξτε μια ομάδα και συνδεθείτε με τους κατάλληλους ανθρώπους για να το κάνετε

Αιγόκερως
Στρέψτε την προσοχή σας στους στόχους σας, Αιγόκεροι. Το Σάββατο ο επικοινωνιακός Ερμής μπαίνει στο Ζυγό και στον δέκατο Οίκο σας του στάτους και της επιτυχίας, δίνοντάς σας ένα μονόδρομο μυαλό: επιτυχία ή φιάσκο.

Μέχρι τις 24 Οκτωβρίου αυτή η επιμελής στάση θα σας ακολουθεί, και η μεγαλύτερη έμπνευσή σας μπορεί ακόμη και να έρθει μένοντας κολλημένοι στο γραφείο σας για μια – δυο επιπλέον ώρες. Μιλήστε με έναν μέντορα και βάλτε κάποιο ποιοτικό χρόνο στο πρόγραμμά σας μαζί του. Η επιρροή κάποιου που έχει περάσει από τη φάση σας, θα μπορούσε πραγματικά να σας βοηθήσει να πάρετε μπρος ή να διευκρινίσετε την πορεία σας. Μια ευκαιρία για ηγεσία θα μπορούσε επίσης να προσγειωθεί στην αγκαλιά σας.

Επικεντρωθείτε στις δικές σας επιθυμίες και την Κυριακή, Αιγόκεροι. Η Νέα Σελήνη της περασμένης εβδομάδας στη ζώνη της καριέρας σας, σας βοήθησε να βάλετε μεγάλους στόχους. Μπορεί να έχετε βάλει στο μάτι ένα νέο συμβόλαιο ή μια ηγετική θέση στην εταιρεία σας. Ίσως μια συναρπαστική ευκαιρία ήρθε στο δρόμο σας. Η αρχική σας αντίδραση μπορεί να ήταν να δεχτείτε, αλλά το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής στο ζώδιό σας, σας ενθαρρύνει να επιβραδύνετε και να αναρωτηθείτε αν αυτό είναι που σας ταιριάζει πραγματικά. Ακούστε την καρδιά σας – όχι το εγώ σας, και τότε κάντε αυτό που θα σας κάνει ευτυχισμένους.

Υδροχόος
Βγάλτε το, Υδροχόοι! Ένας κύκλος χωρίς φίλτρα αρχίζει το Σάββατο, καθώς ο εκφραστικός Ερμής μπαίνει στο Ζυγό και στον ένατο Οίκο σας της απόλυτης ειλικρίνειας. Μέχρι τις 24 Οκτωβρίου δεν κρατάτε τίποτα πίσω. Προσοχή: μπορεί να είστε λίγο περισσότερο άμεσοι ή αδέξιοι απ’ ότι χρειάζεται κατά καιρούς, προσβάλλοντας τους άλλους με αυτή την ειλικρίνειά σας. Διοχετεύστε την ενέργειά σας στο να ζήσετε τη Δική σας αλήθεια – η οποία μπορεί να απαιτήσει από εσάς να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, ειδικά αν ήσασταν ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ένα μεταμορφωτικό ταξίδι ή ένα τολμηρό ρίσκο μπορεί να ανοίξει το μυαλό σας σε σημαντικούς νέους δρόμους.

Συνεχίστε να ρωτάτε: τι άλλο είναι δυνατόν; Την περασμένη εβδομάδα μια Νέα Σελήνη στο Ζυγό φώτισε τον κοινωνικό ένατο Οίκο σας, στέλνοντας νέες και συναρπαστικές εμπειρίες και ευκαιρίες στο δρόμο σας. Την Κυριακή η πραγματικότητα αρχίζει να εμφανίζεται, καθώς το τέταρτο της Σελήνης στον Αιγόκερω και τον δωδέκατο Οίκο σας της επούλωσης των πληγών, σας ενθαρρύνει να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Οι μεγάλες αλλαγές σε σύντομο χρονικό διάστημα απαιτούν κάποια επεξεργασία, οπότε επιβραδύνετε τους ρυθμούς και συντονιστείτε με την ψυχή σας σήμερα. Ανοιχτείτε στη διαίσθησή σας και βεβαιωθείτε ότι κινείστε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ιχθύες
Ανεβαίνει η θερμοκρασία εδώ μέσα, Ιχθύες. Το Σάββατο ο επικοινωνιακός Ερμής καίει στο Ζυγό και τον όγδοο Οίκο σας της σύνδεσης των ψυχών και του σεξ, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 24 Οκτωβρίου. Ενώ το ζώδιό σας, που χρησιμοποιεί ως καύσιμο τη φαντασία, μπορεί πραγματικά να παρασυρθεί στις ρομαντικές έννοιες της αγάπης, αυτή σας η στάση μπορεί να γίνει εμπόδιο για να βρείτε όντως την αγάπη. Στην πραγματικότητα όλοι έχουμε θέματα, και ο Ερμής σε αυτή την ψυχολογική ζώνη του χάρτη σας σάς βοηθά να το δεχτείτε αυτό. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αναζητείστε τρόπους να γίνεται πιο ευάλωτοι και να θεραπευτείτε από παλιές πληγές. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τη θεραπεία, καθώς ο Ερμής εδώ θα σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε γρήγορα οποιονδήποτε πόνο από το παρελθόν.

Την Κυριακή βγείτε από την κρυψώνα σας – τουλάχιστον με τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Η Νέα Σελήνη της περασμένης εβδομάδας στον προσωπικό όγδοο Οίκο σας, σας βύθισε σε λειτουργία έρευνας και ενδοσκόπησης. Αυτή η βαθιά κατάδυση σας βοήθησε να συντονιστείτε με τα συναισθήματά σας σε ένα σημαντικό θέμα, ή να οργώσετε μια λεπτομερή φάση ενός έργου σας. Αλλά μήπως ξεφεύγετε προς την εμμονή; Το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής στον ενδέκατο Οίκο σας, που είναι προσανατολισμένος στη φιλία, σας ενθαρρύνει να μοιραστείτε κάποιες από αυτές τις ιδέες σας με τους δικούς σας. Η εξωτερική προοπτική θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα από μια ελαφρύτερη, πιο ισορροπημένη οπτική γωνία. Μόνο μέχρι ενός σημείου μπορείτε να αντέξετε αυτή την ένταση!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα...

Σαν σήμερα 18 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι Σάμιοι...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...

Σαν σήμερα 17 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Παγκόσμιες ημέρεςΠαγκόσμια...