Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
16.5 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα 9/1/2017

Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα Δευτέρα
Κριός

Γενικά zwdia: Είναι υπέροχη ημέρα για να πάτε σε ένα spa ή να κάνετε μασάζ. Έχετε πολύ άγχος τελευταία και μπορεί να είναι δύσκολο να ηρεμήσετε. Χρειάζεστε ηρεμία. Μην διαβάσετε ούτε εφημερίδα. Μην σκέπτεστε καν. Απλά χαλαρώστε και φροντίστε τον εαυτό σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η θερμοκρασία ανεβαίνει μαζί με τα νεύρα των συναδέλφων σας. Κάποιος σήμερα μπορεί να είναι ανταγωνιστικός. Να είστε χαλαροί και να μην εκνευρίζετε τους άλλους σήμερα.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Αν ήσασταν διστακτικοί για το αν πρέπει να ξεκινήσετε δίαιτα σήμερα είναι υπέροχη ημέρα να ξεκινήσετε. Αν είστε από αυτούς που δεν χρειάζεται να προσέχουν, μπράβο σας. Ακόμα και έτσι πρέπει να αποφύγετε τα λιπαρά. Μην πίνετε πολύ αλκοόλ και αποφύγετε την σοκολάτα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι άλλοι ανυπομονούν να προχωρήσουν. Περιμένουν να κάνετε την επόμενη κίνησή σας. Αυτή η πίεση μπορεί να καταλήξει να έχει μαι αρνητική επίδραση στην δουλειά σας. Ανεβάστε την ταχύτητά σας αλλά μην γίνετε απρόσεκτοι.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Αν αισθάνεστε ότι δεν βγάζετε αρκετά χρήματα τώρα είναι καιρός να κάνετε κάτι για αυτό. Είστε σίγουροι ότι κάνετε ότι μπορείτε για να βγάλετε όσα μπορείτε; Ίσως θέλετε να αλλάξετε δουλειά εδώ και καιρό αλλά κάτι σας συγκρατεί. Προσπαθήστε να βρείτε τι είναι.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα ανακαλύψετε ότι ο μόνος τρόπος να διορθώσετε μια κατάσταση είναι από ξεκαθάρισμα. Αυτός δεν είναι ο τομέας σας αλλά θα προτιμούσατε να μην κάνετε τίποτα αλλά να θυμάστε ότι έτσι δεν θα λυθεί το πρόβλημα.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Σήμερα θα είστε ακριβείς. Θα ελέγξετε ξανά τα πάντα, από τα έξοδά σας μέχρι τις επενδύσεις σας ακόμα και τις καταθέσεις σας. Τώρα είναι καιρός να το κάνετε. Παρά το τι σκέπτονται οι άλλοι, είναι σημαντικό.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αφήστε την επιθετική σας φύση να εξωτερικευτεί σήμερα. Κάποιος στην δουλειά σας μπορεί να σας θυμώσει και ίσως προσπαθήσετε να το συγκρατήσετε. Μην το κάνετε. Εξωτερικεύστε το. Ανταποδώστε. Η άποψή σας πρέπει να ακουστεί και να γίνει σεβαστή.

Λέων

Γενικά zwdia: Μπορεί να αναρωτιέστε αν οι άλλοι έλκονται από εσάς. Αν θέλετε να είστε σίγουροι ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας σήμερα. Μπορεί να έχετε την τάση να αλλάξετε τα πάντα αλλά μην το παρακάνετε. Η ενέργεια της ημέρας θα κάνει μια αλλαγή να ταιριάζει απόλυτα με την γοητεία σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποιος θα προσπαθήσει να σας χρησιμοποιήσει σήμερα. Να είστε προσεκτικοί απέναντι σε άλλους που εκμεταλλεύονται το ταλέντο σας και σας ζητούν να κάνετε πράγματα που δεν είναι μέρος της δουλειάς σας. Η τάση σας είναι να πείτε ναι ενώ πραγματικά πρέπει να πείτε όχι.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Μάλλον ψάχνετε για νέα πράγματα στην καριέρα και την επαγγελματική σας ζωή. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε κάποιες ιδέες με νέους ανθρώπους. Καλύτερα να κανονίστε συναντήσεις μαζί τους. Αυτές οι νέες φιλίες μπορεί να είναι πολύ παραγωγικές σχετικά με την προσωπική σας ολοκλήρωση.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια συζήτηση που θα έχετε σήμερα μάλλον θα έχει μεγάλη επίδραση επάνω σας. Μια μεγάλη αλλαγή μπορεί να έρθει ως αποτέλεσμα ενός διαλόγου με κάποιον που συναντάτε στην καθημερινότητά σας. Πάρτε σοβαρά αυτές τις συναντήσεις.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Θα είναι μια υπέροχη ημέρα για εσάς. Τα παιδιά σας ή τα εγγόνια σας μπορεί να έχουν υπερβολική ενέργεια. Μπορείτε να τα φροντίσετε. Είναι σειρά σας να σχεδιάσετε πράγματα. Δεν θα είναι δύσκολο για εσάς.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μπορεί να νομίζατε ότι είχατε κάποιο άτομο ακριβώς εκεί που θέλατε. Σήμερα θα δείτε ότι δεν έχει και μεγάλη σημασία. Αυτό το άτομο αντεπιτίθεται και έχει κάθε δικαίωμα. Να είστε προσεκτικοί απέναντι στις ανάγκες του/της.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Θα είναι μια υπέροχη ημέρα. Η ζωή σας δίνει περισσότερη ελευθερία. Μπορείτε να την εκμεταλλευθείτε και να κάνετε κάτι με την δημιουργικότητά σας. Είναι καιρός να μάθετε κάτι καινούργιο ή να δοκιμάσετε κάτι που σας αρέσει. Κάντε το.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάντε ένα μικρό ταξίδι σήμερα. Αν έχετε κάτι να φροντίσετε σε κάποια άλλη περιοχή ή πόλη σήμερα είναι η ημέρα για να το κάνετε. Βγείτε από την καθημερινότητά σας και αγκαλιάστε την αλλαγή. Αυτό θα είναι πολύ παραγωγικό για εσάς.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Μπορεί να αισθάνεστε ότι είστε σε ένα παιχνίδι και πρόκειται να χάσετε. Σήμερα πρέπει να δοκιμάσετε να αποφύγετε το άγχος. Είτε αφορά την προσωπική σας ζωή ή την καριέρα σας πρέπει να βρείτε μια ουδέτερη περιοχή για να χαλαρώσετε. Ίσως πρέπει να βγείτε με έναν φίλο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η επικοινωνία είναι πολύ αποτελεσματικό εργαλείο για εσάς σήμερα. Χρησιμοποιήστε σημαντικές πληροφορίες για να ολοκληρώσετε σημαντικές δουλειές. Ότι και να κάνετε σήμερα θα έχει επιτυχία.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Μετά από μερικές ήρεμες ημέρες σήμερα θα έχετε όλη την ενέργειά σας. Το ένστικτό σας θα είναι τέλειο και οι γύρω σας θα σας βοηθούν. Θα είναι τέλεια ημέρα να γράψετε αναφορές. Θα τα πάτε εξαιρετικά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα έχετε καλά νέα σήμερα. Να έχετε την προσοχή σας στραμμένη στους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Ένα άρθρο μπορεί να σας προσφέρει μια ιδέα που θα βελτιώσει πολύ την καριέρα σας. Να είστε ανοιχτοί σε όλες τις πιθανότητες.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Αν έχετε συναντήσει δυσκολίες σε μερικές από τις δουλειές σας μάλλον πρέπει να τις αφήσετε. Μάλλον κάνετε κάτι με συγκεκριμένο τρόπο ακόμα και αν οι στόχοι σας έχουν αλλάξει. Το μόνο που σκεπτόσασταν ήταν να προχωρήσετε την καριέρα σας. Σκεφθείτε αν ακόμα το θέλετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε σε μια θέση τώρα που σας αγχώνει. Είναι σαν να στέκεστε στην άκρη του γκρεμού. Το να πηδήξετε σας τρομάζει αλλά βαθιά μέσα σας ξέρετε πως αν το κάνετε, θα πάνε όλα καλά.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Οι πλανήτες σας λένε να προσέχετε τι τρώτε. Πρέπει να τρώτε περισσότερα φρούτα. Αγοράστε φρούτα, θα σας κάνει πολύ καλό. Ότι κάνετε στο σώμα σας θα σας αποφέρει οφέλη σε μια ή δύο εβδομάδες. Είναι καιρός να κοιμηθείτε περισσότερο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το χθες είναι πίσω σας. Σήμερα είναι μια νέα μέρα. Προσεγγίστε την με νέα συμπεριφορά. Έχετε πολλά να περιμένετε και έχετε την ικανότητα να επιτύχετε ακόμα περισσότερα. Τίποτα δεν είναι πάνω από τις ικανότητές σας.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα...

Σαν σήμερα 18 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι Σάμιοι...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...

Σαν σήμερα 17 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Παγκόσμιες ημέρεςΠαγκόσμια...