Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
17.6 C
Athens

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 25 Ιουλίου

 

 

Αστρολογικά η μέρα είναι παράξενα ευχάριστη! Αν δε δω με τα μάτια μου.. δε πιστεύω τίποτα!

Κριός
Με το που θα ανοίξετε τα ματάκια σας, κάτι θα συμβεί μέσα στο σπίτι σας, μπορεί να ακούσετε κάτι το εκνευριστικό και να γίνετε τούρμπο! Όλα στα κόκκινα και εσείς ηρεμία δε βρίσκετε πουθενά! Βαθιές ανάσες, γιατί δεν είναι ωραίο να ξεκινήσει η μέρα σας με τόση ένταση! Ιδανική ημέρα για καλές δημόσιες σχέσεις. Ντυθείτε ωραία και εξαφανιστείτε!

Ταύρος
Σήμερα που λέτε, θα σας πάρει τηλέφωνο το μαναράκι και θα ξετρελαθείτε από τη χαρά! Μέρα γεμάτη από ευχάριστες εκπλήξεις, κυρίως στον ερωτικό το τομέα. Το σύμπαν επιμένει, πως έρχεται ένας μεγάλος έρωτας. Τι εννοεί ο ποιητής; Η νεκροψία θα δείξει! Ξεκολλήστε λίγο από το σπίτι και κάντε μια βόλτα κάπου κοντά και νωρίς. Αλλάξτε λίγο το σκηνικό!

Δίδυμος
Έχω την εντύπωση πως μαζεύεστε στο σπιτάκι σας, γιατί σας έχει χάσει και αυτό. Από τη μια χαίρεστε που θα περάσετε περισσότερο χρόνο με τους δικούς σας, από την άλλη πνίγεστε, τρέχουν και οι υποχρεώσεις, καλά δεν ήσασταν far away??? Τα έχετε κάνει μαντάρα γενικώς, πάλι μπλέξατε τα μπούτια σας και καλό είναι να βάλετε μια τάξη στις σκέψεις σας!

Καρκίνος
Ναι μεν έχετε όρεξη για κουτσομπολιό, όμως με τους φίλους σας. Έχετε σχέδιο για σήμερα, θα αποζητήσετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και όχι και με το καλύτερο τον τρόπο. Ένα ερωτικό καβγαδάκι μπορεί να προκύψει, στο χέρι σας είναι να μη συμβεί τίποτα απολύτως. Συνεργαστείτε στη δουλειά και βοηθήστε όσο μπορείτε. Από τη μια έχετε απίστευτη όρεξη, από την άλλη όχι και τόσο.

Λέων
Βασανίζεστε και τρώγεστε με τα ρούχα σας, κυρίως για τα ερωτικά σας τα ζητήματα. Ο Άρης μη περιμένετε να σας τα κάνει όλα ρόδινα. Μια υπερένταση θα τη νιώθετε κάθε μέρα, όλη μέρα! Γνωριμίες προκύπτουν, αλλά η απόλυτη στάση σας, μπερδεύει, μπορεί και να απωθεί. Για εστιάστε στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, γιατί το χρήμα να έρθει πιο εύκολα.

Παρθένος
Σήμερα βάζετε τα πράγματα στη θέση τους! Βρίσκετε τα κατάλληλα λόγια, τη πιο σωστή στιγμή και λέτε όσα σας ενοχλούν. Θα βρείτε την ανταπόκριση που ζητάτε και θα μπορέσετε με αυτό τον τρόπο να ξεκλέψετε χρόνο για τον εαυτό σας. Αν αποφασίσετε να βολτάρετε απόψε, ντυθείτε ωραία, γιατί το σύμπαν σας κάνει λαμπερούς και πολύ γοητευτικούς. Μη το σκέφτεστε!

Ζυγός
Ανοίγετε το στοματάκια σας και πετάτε μαργαριτάρια! Κακίες μπορώ να προσθέσω και ξαφνικά εκεί που είστε αγαπητοί σε όλους, ξαφνικά θα δείτε και μερικές γκριμάτσες! Για χαλαρώστε, αφήστε τα πικρόχολα τα σχόλια και μαζευτείτε στο σπίτι νωρίς, για ξεκούραση. Βρείτε τρόπους να διώξετε την αρνητική ενέργεια, η κηπουρική κάνει καλό! Και το κολύμπι επίσης!

Σκορπιός
Επιστρέφει το χαμόγελο στα χείλη σας! Λαμπεροί και γοητευτικοί μέχρι εκεί που δε φτάνει, συνεπώς ας πούμε πως είναι η ιδανική ημέρα για να κάνετε δημόσιες σχέσεις. Να τους δείτε και να σας δουν! Ως δια μαγείας, θα λυθεί η γλώσσα σας και θα εκφράσετε τα απίστευτα. Ερωτικά δε το έχετε και τόσο, αφού η ελευθερία και η καλοπέραση είναι σε ύψιστη προτεραιότητα για εσάς!

Τοξότης
Βρίσκεστε σε απίστευτη νιρβάνα, συνεπώς τι να λέμε.. Η διάθεσή σας στα καλύτερά της, αρκετοί πρέπει να κάνετε διακοπές, όμως αν κοιτάξετε λίγο πίσω σας, μπορεί και να τρομάξετε! Πολύ όμορφη μέρα για να αγαπήσετε με το ταίρι σας και να ξεπεράσετε προβληματάκια που προέκυψαν τις προηγούμενες ημέρες. Μη ψάχνεστε εκεί που συχνάζουν κακές παρέες!

Αιγόκερως
Φτου φτου μη σας ματιάσω, αλλά η σημερινή ημέρα είναι πολύ super για εσάς! Ότι βάλετε στο μυαλό σας θα το πετύχετε, δίχως να υπάρξουν εμπόδια και προστριβές! Τα μαντάτα τρέχουν και έρχονται κατά επάνω σας, οι αγαπημένες σας πληροφορίες. Έχετε ηρεμήσει και στον ερωτικό το τομέα, από τη μια είστε φωτιά που καίει και από την άλλη δε θέλετε άνθρωπο να σας πλησιάζει!

Υδροχόος
Αχ αυτό το παρελθόν, δε σας αφήνει σε ησυχία! Βέβαια, θα νιώσετε μια γλύκα, από τις όμορφες τις αναμνήσεις και κάπως έτσι θα παρασυρθείτε σε μια άλλη διάσταση, πολύ ρομαντική.. Ιδανική ημέρα για να κάνετε εκείνο το βήμα, να πλησιάσετε το άτομο που σκέφτεστε τόσο πολύ και να φτιάξετε κατάσταση! Κάντε ένα Off από τα επαγγελματικά σας και αποφύγετε τις εντάσεις!

Ιχθύς
Ωραία ημέρα για να πάτε στο γιατρό, να κάνετε τις εξετάσεις σας, να ξέρουμε πως είστε περδίκι! Δε το γλιτώνετε με τίποτα. Μπορεί η προσοχή σας να είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σας, όμως το ματάκι σας παίζει και κοιτάζετε και το μαναράκι εκεί παρά δίπλα ή απέναντι. Κακά παιδιά θα σας μαλώσω. Σήμερα θα το ανοίξετε το στοματάκι σας, θα πείτε αυτά που πρέπει, έτσι όπως πρέπει!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...