Τελευταίο φύλλο αύριο για τα ΝΕΑ

Χωρίς το Βήμα της Κυριακής τα περίπτερα

22
επίθεση, γραφεία, ΔΟΛ,

Αύριο κυκλοφορεί το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, η έκδοση της οποίας, σύμφωνα με πληροφορίες θα ανασταλεί έως τα μέσα της προσεχούς εβδομάδας, ενώ δεν θα κυκλοφορήσει το «Βήμα της Κυριακής».

Υπεγράφη, σύμφωνα με πληροφορίες, η συμβολαιογραφική πράξη για τη μεταβίβαση των στοιχείων ενεργητικού του ΔΟΛ από την σύμπραξη των ειδικών εκκαθαριστών Grand Thornton και του νομικού γραφείου Αγγελίδης προς την Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμπτωση; Σε τεχνικό πρόβλημα αποδίδεται -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το «μαύρο» στις ιστοσελίδες τόσο των ΝΕΩΝ, όσο και του Βήματος.

Στις ιστοσελίδες των δύο εφημερίδων αναγράφεται: «Σας ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση. Η σελίδα που προσπαθήσατε να δείτε δεν υπάρχει (πια). Τι άλλο μπορείτε να κάνετε τώρα; Να επιστρέψετε στην αρχική σελίδα».

Διαβάστε επίσης:  Πλημμύρες στη Νέα Πέραμο - Εγκλωβίστηκαν οδηγοί

τελευταίο, φύλλο, ΝΕΑ,

Το σύνολο του προσωπικού του ΔΟΛ, με εξαίρεση τις θυγατρικές εταιρείες, οι οποίες εξακολουθούν να λειτουργούν όπως και πριν, περιμένει επίσημη ενημέρωση προκειμένου αύριο Πέμπτη και την Παρασκευή να προχωρήσουν σε υπογραφή καταγγελίας των συμβάσεών τους.

Στη συνέχεια, μετά και την υπογραφή της σύμβαση θα διαφανούν και οι προθέσεις της νέας ιδιοκτησίας σχετικά με τα έντυπα και τα υπόλοιπα ΜΜΕ του ομίλου ΔΟΛ.

Απ’ όσα έχουν γίνει γνωστά, οι εργαζόμενοι θα εισπράξουν αρχικά μισθούς δεδουλευμένα δύο μηνών, ενώ από τα μέσα Οκτωβρίου τα υπόλοιπα από την προηγούμενη ιδιοκτησία.